- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Zοltta #149386 üzenetére
Engem is meglepett.
Viszont mikor megrendeltem a tv-t akkor azt irta, hogy másnap kiszállítják és előre ki is kellett fizetni a vételárat. Aztán persze azóta sem hozták még ki a tv-t.
Felhívtam őket és még kell nekik 3 munkanap.
Szóval azért nem megy minden flottul, de remélem a tv az jó lesz, mert már benne vagyok egy TCL tv visszaküldésében is, és ez lenne helyette. -
-
lowphas
tag
válasz
Zοltta #132673 üzenetére
Van mód, de kicsit kellemetlen végigjárni... Ha tudsz angolul, és tényleg elszánt vagy, akkor érdemes nekiállni csak.
https://github.com/fgl27/smarttv-twitch
Próbáltam, működik. Pont ilyen tévém van nekem is amúgy, illetve van másik is, az 2018as Q8fn, de azon is működik.
-
-
szekra
addikt
válasz
Zοltta #117724 üzenetére
Nyilván ha feljebb vált az ember akkor az újabb, jobb modell sok mindenben eltér a régitől pozitív irányban, összehasonlítva. De kategóriájában kiemelkedő készülék, nekem az jött le, hogy sz.rozod. Ezért válaszoltam rá amit írtál, nehogy valaki egy ilyen komment miatt ítélje meg.
-
szekra
addikt
válasz
Zοltta #117707 üzenetére
Nem tudom te milyen tvt néztél, de ez a véleményed eléggé eltér szinte minden visszajelzéstől eddig. Nekem is 6102 van és a minősége (külső, anyaghasználat, gyorsaság, kép) kiváló. A hanghoz meg annyit, hogy aki mozizni akar az nyilván vesz hozzá minimum egy soundbart. Kiváló modell, én bátran ajánlom mindenkinek, abszolút bestbuy modell a Samuk között. Modell hibákat (pl. kijelző foltosodás) meg bárhol lehet találni, vissza kell küldeni azonnal és cserélik, vagy később garanciáztatni ha baja lenne.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Zοltta #117707 üzenetére
Bocsi a kupi miatt... Régi Tv 104cm samsung Mögötte a nagy dög...138cm
Bár így nem adja vissza.
Iszonyat igényes a tv. Tényleg 360 dizájn...
A tv adások olyanok amilyenek... Azokat párom nézi úgy is.... Pár 4k-s filmet töltöttem hozzá, iszonyat szépek..
Majd hétvégén lesz több időm tesztelgetni. Most csak annyi volt, hogy kiszedtük, szétvágtam a dobozát, mert nem bírtam kivenni... Összeraktam, feltettem és működik.
Az elalvás időzítőt akkor ne is keressem? Majd kikapcsol magától?
-
Ranbo
tag
válasz
Zοltta #114663 üzenetére
igen ED illetve MM-et ismerem, nagyon jó véleménnyel vagyok én is róluk.
nagy valószínűséggel nem fogom az EMAG-ot választani, nem merem.
ha esetleg lenne valami gondom, nem lenne "idegzetem" egy ilyen fogyasztóvédelmi,
levelezős, nem hivatalos szervizes stb. ügybe bonyolódni.
akkor inkább nem kergetem a biteket annyira és maradok a 7002-nél.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Zοltta #114088 üzenetére
Szia
Ma vettem meg a Media markba és az előző hozzászólásom STB-boxról tekintve értendő.
Hang számomra kielégítő érzek benne mélyet is. A menüje már új stílusú csak be kell még járatni.Olyan okos a TV,hogy felajánlotta, hogy a UPC boxszal összehangolja magát és működik vele.Az már más kérdés,hogy zavaró tud lenni ha egyszerre szeretnéd a TV-t és a Boxot kezelni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest