Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj_real83
csendes tag
Sziasztok,
Arra lenne lehetőség hogy az új solar távirányítón vagy teljesen ki, vagy módosítani lehet az app gombokat? -
dj_real83
csendes tag
Valaki tudja mi változott a 1230-as szoft-ban? 43mu6102
-
dj_real83
csendes tag
Sziasztok, adott egy 43" MU6102. Kérdésem a következő lenne: amikor kikapcsolom adja az USB az 5v-ot folyamatosan. Rá van dugva egy külső winyó, és folyamatosan világít a led rajta, ami azért baj, mert egy csicsás reck-ben van, és kb az egész szoba fényárban úszik. Ki lehet kapcsolni az usb tápot, vagy miért ad folyamatosan 5v-ot??? A régebbi Samu nem csinálta, azt kikapcsoltam minden megszünt. Igen az is SMART volt. Köszönöm a válaszokat.
-
dj_real83
csendes tag
Sziasztok.
Valaki le tudná irni mi a különbség a 1029-es és a 1032-es szoft között,vagy hol tudom megnézni, hogy mik a javítások? A lényeg leszedtem egy fullhd-s természetfilmet, mkv kiterjesztés, de azt írja a tv: nem támogatott formátum, de más filmet lejátszik, talán változott a kódolás az mkv-ban. (pc lejátsza)
-
dj_real83
csendes tag
Bocsi kerestem de olyat nem találok amire kiváncsi lennék, tehát az alul irott készüléken lehet úgy állítani a PIP-et, hogy a főkép HDMI-PC az alkép HDMI- Beltéri egység??? mivel rajta van egy pc, illetve egy t-home-os sat tv beltérije.
Köszi a válaszokat.
-
dj_real83
csendes tag
Sziasztok. Kérdés: annak van valami jelentősége, hogy a tv-n pc-vel összekötve hogy nézem a filmet(mkv,avi...)melyik a jobb, ha hálozaton nézem, vagy ha hdmi kábellel van összekötve?
-
dj_real83
csendes tag
Hali. Lenne egy kérdésem: tv össze van kötve hdmi kábellal a géppel, a hang jön tv-n, de én azt szeretném hogy az a gép hangkártyájából jöjjön ki, mert azon van az 5.1, és mivel csak fejhalgatón tudom kivitelezni a tvből a hangot, de a rendes tv-t nem szeretném 5.1-el, azért lenne elég ha a pc-ből jönne a hang. tv:5300,vidikártya gigabyte gt220, hangkártya integrált realtech, win7-es rendszer. próbáltam már pár dolgot, esetleg valaki tudna segíteni???
-
dj_real83
csendes tag
válasz
localhost #40574 üzenetére
ok. elözmény:volt egy laptopom, amin vga kimenet volt csak, meg van egy eh5300-ás tv-m, amin csak hdmi van, gondoltam olyat hogy vgaről dvi-re átalakitó csatlakozó, aztán dvi-hdmi kábel-el tv, de nem müködik, mivel vga analóg dvi pedig digitális. csak úgy működik ha vennék egy vga hdmi convertert ami 20 ezer forint környéke.ilyesmit. ezért cseréltem el egy asztali pc-re. igy teljes a kép?
-
dj_real83
csendes tag
hali. na meguntam, nem lehet összekötni a tv-t vga-s kimenettel rendelkező laptoppal,amelyik tv-n csak hdmi van szóval laptop elcserél egy hdmi-s kimenettel rendelkező pc-re. állat
-
dj_real83
csendes tag
hali. lenne egy kérdésem, logitech k220-as bill,egéret használok, nem lehet valahogy kikapcsolni a virtuális billentyűt a smart hub-ban??? eléggé zavaró.
-
dj_real83
csendes tag
Lenne még egy kérdés, van egy asus laptopom, a lényeg hogy csak vga kimenet van rajta, a tv-n(eh5300) viszont nincs csak hdmi, meg olyan hogy hdmi(dvi) hogy tudnám összehozni, hogy a laptop képét a tv-n nézzem?nem játszani szeretnék, csak alap képet, net,progik, stb. Találtam olyat ahol össze lehetne forrasztgatni kábeleket, de nem vagyok annak a híve. esetleg úgy működne, hogy vga-dvi átalakító dugó, arra menne rá egy dvi-hdmi kábel???
-
dj_real83
csendes tag
válasz
oliver7777 #40103 üzenetére
.
-
dj_real83
csendes tag
Hali.Van egy 32eh5300w-tvm.Azt kérdezném, hogy az gáz-e ha a tv-t szekrénybe rakom, pont akkora a hely, hogy oldalt, felül 1-1cm marad, alul a talpmagasság. szerintetek lesz baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest