- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
joocek #160740 üzenetére
Ezt töltsd le [link] tud magyarul is. Nálam most jó.
Egy pendrive-ra ki exportálod a csatorna listát, átszerkeszted, be importálod és kész.
A mentett fájl is gyökérben legyen a pendrive-on, mint a ki exportált.Hogy könnyebb legyen a dolgod: Beállítások/Beviteli eszközök/Adás/Szakértői beállítások/Csatornalista átvitele/Importálás USB-ről - Exportálás USB-re
-
shield
őstag
válasz
szaboi6512 #160735 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
shield
őstag
Sziasztok!
A Digi szétcseszte a csatorna kiosztást. Importálom a listámat, jónak tűnik, de másnap megint szétcseszett kiosztás van.
Gondoltam régi a Chansort, letöltöm a legújabbat, de ugyanaz.
Eddig nem találkoztam ilyennel. Tudtok rá megoldást?
Előre is köszi. -
shield
őstag
5 évet sem bírt ki az 50"-os tv-m. Persze a kijelző sz@rt be, mi más.
Vettem egy másik "Crystal UHD" csúcs szarságot, tetű lassú a "drágaszágom".
Lehet ezzel kezdeni valamit, hogy csipkedje magát? Ez egy lomha tetű, szégyen a samsungra nézve.Ami még szánalmas, XXI. században nem tudják megoldani a gyártók, hogy a lábakat tetszőlegesen ( legalább több módban) lehessen felszerelni, ami igen csak behatárolja a típus választást.
-
shield
őstag
Két hete vettem az 50" MU6102-t. Próbálom beállítani a színeket, hogy nagyjából mindenhez jó legyen. Nem értem hogy mitől van, jó a kép, erre a következő képváltásnál homályos lesz, azután valamelyik képváltásnál megint tiszta lesz a kép. Ezt csinálja filmnél is, reklámnál is, stb...
Tudtok segíteni, hogy ez mitől lehet? Az alap beállítástól épp csak fényerő, kontraszt, stb állítottam, komolyabban nem állítottam el semmit.
Esetleg tudtok adni olyan beállítási sémát, ami ehhez a szériához jó lenne?
A segítséget előre is köszönöm. -
shield
őstag
válasz
ToBeY #120652 üzenetére
Nálam is ez a gond. Azt ajánlották hogy áramtalanítsam. Sajnos még nem volt időm foglalkozni vele, így nem tudom hogy segít-e.
Talán frissíteni kell, valószínűleg ez a legfrissebb Frissítő fájl.Ha sikerült megoldanod, tedd közzé.
Szerk.: még nincs két hetes a tv, már sz@rakodni kell vele.
-
-
shield
őstag
Ha jól értelmezem, kérem a +2 évet = 11.147Ft, de ha kérem a 2 évhez a baleset biztosítást, akkor csak 8.480Ft ?
Azoktól szeretném kérdezni akiknek ilyen TV-jük van. A talp hogy csatlakozik a TV-hez?
Meglehet oldani, hogy egy csőre vagy oszlopra fel lehessen fogatni? -
shield
őstag
Jól el vannak a gyártók, amíg az emberek komoly pénzekért megveszik a gyermekbetegségektől hemzsegő értéktelen holmijaikat.
Miért is gyártanának minőségi, értéktartó készülékeket!?Így sohasem lesz érdekük.
-
shield
őstag
válasz
hardverlog #115805 üzenetére
+1.
A tv azért van, hogy fekve nézzem. Ülve sz@r elaludni.
Ha ülök, akkor általában a hátam mögött van. Na ezért nem lesz mostanában lecserélve az öreg 40"-os samum. -
shield
őstag
Mi a különbség a UE43MU6102 és a UE43MU6122 között? Eltekintve a 25E forinttól.
-
shield
őstag
válasz
DarthSun #112901 üzenetére
Lehet, hogy nálunk is kábel gond lehet. Van pár adó, ami nagyon sz@r minőségű. A fiamnak egy újabb okos tv-je van, nála még rosszabb, mert van olyan adó, amit nem is tud beállítani, mert elugrik róla. Olvastam az előbb, hogy az öndiagnosztikában meglehet nézni a jel erősséget. Haza is telefonáltam neki, de azt mondja, hogy inaktív (szürke) nála ez a funkció. Hogy a fenében lehet ez?
-
shield
őstag
BT billentyűzettel szeretném meglepni a fiamat, 40KU6000 van neki. Tudtok ajánlani valami bevált típust, vagy nagyjából mindegy? Nem probléma a külföldi rendelés sem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
shield
őstag
válasz
Tombi #112678 üzenetére
+1!
Jövőre már a TV oldalán levő kurblival tekerhetjük a képkocka váltásokat, ha gyorsan tudod tekerni akkor jobb lesz, ha lassabban akkor...Ha tavaly valaki akart venni:
- nem 120-Hz-t
- nem IPS panelest
Akkor mit mondtak neki?Most már elgondolkoztam rajta, egyáltalán mi az előnye a LED tv-nek. A visszafejlődés?
Arra is kíváncsi lennék, hogy melyik széria éri be a 40"-os Samu LCD tv-met, ami kb. 8 éves.
Kb. már 2 éve olvasgatom a topikot, hogy lecserélem az öreg tv-met, de eddig mindig elmaradt.
Már a fogyasztásra sem lehet hivatkozni, mert az általam megnézett SAMSUNG UE43MU6102-nek is 140Watt a fogyasztása, és még a nagyobb méretűeket meg sem néztem.
A fejlesztés itt megrekedt? Már csak kisebb parasztvakító dolgokkal el vannak?
Lehet, hogy csak én látom ilyen pesszimistán a dolgokat!?
Lehet hogy az öreg tv-m még komolyabb kort fog megérni nálam és a pénzemet értelmesebb dologra költöm el, vagy nem.Tombi jó az utolsó felvetésed is.
-
shield
őstag
Tudja valaki mit takar az Emagon a tv-re adott 4 év gari?
Ezeknél még van FHD-s tv is. Nem rég olvastam itt, hogy valaki FHD-t keres. -
shield
őstag
43"-ban melyiket ajánlanátok. Nincs nagy elvárásom, ne legyen nagy elmosódása, tűrhető színei legyen, ennyi.
Egyre kevesebb filmet nézek, ezek a mindenféle elvárások nem igen érdekelnek, de ha kicsit jobb azt nem bánom. Ja még annyi, hogy 200 alatt legyen.
Előre is köszi. -
shield
őstag
válasz
shotika #110871 üzenetére
"Egyébként én nem tudom mit vártatok. 200-220 ezerért 60"-as tv, és valódi 100/120-as panelt akartok?"
60"-ban nem, de 40-43" igen is elvárható lenne. Amint látom egyre sz@rabb cuccokat gyártanak, igaz ez nem csak a tv-kre igaz.
Én ráadásul elvárnám, hogy a pénzemért ne b@sszanak át kamu szolgáltatásokkal. Utálom már ezt a gátlástalan paraszt vakítást.
Ha újabb tv-ét veszek, akkor elvárnám hogy az újabb tv-én rajta legyenek az alapvető csatik, ami a régin rajta volt, értem ez alatt pl. a fejhallgató csatit és még más dolgokat, amiket itt olvasok a többi topik lakótól.Szerencsém, hogy nem vagyok tv mániás. A tv műsorok legtöbbje kalap sz@rt sem ér, ezért pénzt kiadni nem érdemes, nem beszélve az újabb béna filmekről, amik az üres DVD lemez árát sem érik meg. Ezek nálunk a 15 perces kategória. Így még továbbra is maradok a 40"-os samu LCD-nél. Talán idővel javul a helyzet, ha nem, akkor dugják föl maguknak a szutykukat!
-
shield
őstag
válasz
Strangers #110319 üzenetére
A fiam is vett egy nagyszerű samu K6000-et, természetesen nincs rajta RCA kimenet sem, az erősítőjén pedig nincs optikai bemenet. Ennek áthidalására rendeltem neki ezt a Toslink-et.
Neked ehhez csak kellene csinálnod egy átalakítót, 2db RCA dugó 1db Jack aljzat és némi kábel. Biztos vagyok benne, hogy készen is kapsz pár száz forintért. -
shield
őstag
válasz
PuMbA #109784 üzenetére
Akik ráharapnak az aktuális kutyacsontra, az az Ő dolguk.
Ha a gyártóknak nem érdekük, hogy jobb képminőséget kapjak, akkor nem érdekem, hogy hozzájáruljak a profitjukhoz. Akik pedig hajlandóak fél millát és még többet is kiadni, az tegye.
Azért az évi pár filmért, ami ér is valamit, nem érdemes bele ölni a pénzt. Az új funkciók majd annyira lesznek elterjedtek mint a 3D.
A 3D is egy nagy parasztvakítás volt. -
shield
őstag
válasz
sandró60 #109759 üzenetére
Azért kíváncsi lennék rá, hogy a kettő között mennyi a különbség. Lehet hogy csak műszeresen lehetne eltérést megállapítani.
Kezdem azt gyanítani, mint egyes videó kártyáknál, hogy csak műszeres méréssel volt javulás, de szemmel láthatóan semmi, de a pontvadászok ezért is 10E-es pluszokat is képesek ráfizetni. -
shield
őstag
Ha tavaly még valaki 50Hz-es TV-t vett, akkor lehülyézték (szinte).
Most akkor érdekes a helyzet. Sok a paraszt vakítás, sokan be is dőlnek neki. Engem hidegen hagy és főleg nem is fizetek ki nagy pénzeket egy rohadt tv-ért.
Nem szólva a filmekről, amikor egy DVD lemez árát sem érik meg. Nézhetőségi ideje max. 15 perc.
Lényeg, hogy a gyártók jót kaszáljanak rajta. -
shield
őstag
Megéri a 40E pluszt a UE43KU6400 a UE43KU6000-hez képest?
-
shield
őstag
Érdemes megvenni a Samsung UE43KU6000-t?
Nem vagyok TV fanatic és már a házimozi sem köt le úgy mint régen. A régi samu 40"-t cserélném le, mert van a képben egy nagyobbacska fekete folt és használnám az usb lehetőséget a film nézéshez, mivel a tv műsor egy kalap sz@rt sem ér.
Még néztem az LG 43 UH6207 4K UltraHD-t, árban megfelelő lenne, de még nem volt LG tv-m.
Előre is köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest