Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
A Samuknál a K vagy az M az újabb széria.Illetve kérdezném 200-300 között milyen samu tv érdemes venni tv,film nézésre.
-
sandró60
addikt
válasz
AG Sheppard
üzenetére
-
AG Sheppard
csendes tag
-
válasz
pw12345
üzenetére
mondjuk az egyiket én állítottam be, mert nem látszom ki a fűből, talaj menti fagynál meg lefagy a fülem
- kimutatták hogy az alacsony termetűek tovább élnek, tehát ez előny

A régi Samum ingatag középtalpas, az új TV- met a konkurenciától rendeltem
, szélső V talpas, stabilabb is. Mondjuk szerintem a középtalpasok sem fognak eldőlni még földrengés esetén sem, legfeljebb ha rájuk dől a ház 
-
Egyszer csak a Samsung TV-m kiírta, hogy szolgáltatás frissítése és törölte a youtube-t.

Ezzel nem lehet kezdeni semmit? -
pw12345
aktív tag
válasz
AG Sheppard
üzenetére
Régen volt egy kiforrott konstrukció, pl a D széria, az egy felfújt monitor volt, rendes középső talppal.
És az úgy volt jó, meg még szebb is volt, mint az újak.
Amióta elkezdték designolni őket, egyre ocsmányabb, egyre hitványabb, egyre tákolmányabb, egyre instabilabb szemétdombok születnek, és nemcsak a Samsungnál.
Szerintem, azért, hogy nehogy már elférjen egy 24"-os TV, ott, ahol azelőtt a 40"-es is bőven megvolt, meg, hogy verd le, törjön össze, vegyél újat minél előbb. Meg, hogy fúrd fel a falra, költsél ezreket fali állványra is.
Egyébként nekem is előre dől mindkettő (mondjuk az egyiket én állítottam be, mert nem látszom ki a fűből, talaj menti fagynál meg lefagy a fülem) és nemcsak előre, de oldalra is bizonytalan, a szentlélek tartja. A Philips meg hátra döntött, de, ha elkezdek mögötte kotorászni sanszos, hogy rám esik, mert előre egy cm-s vackok tartják. -
AG Sheppard
csendes tag
Sziasztok
48H6400 - Az normalis, hogy a keszulek egy picit elore do"l, tehat a nezo fele dol?
Szembol nem lehet eszrevenni, de oldalrol mar feltunik, ha egy masik fuggoleges vonalhoz viszonyitom a kavajat.
A csavarok rendesen meg vannak huzva, megis olyan erzesem van, hogy a gyari talpnak tul nehez a tv.
Masnak is ilyen, vagy aggodjak, hogy meg fogja adni magat es pofara esik?
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Abszolút méret függő, hogy mennyibe kerül a tévé. Túlságosan leegyszerűsíted a kérdést, amikor azt írod hogy
Par eve 200K-ert, felso kozepkategorias 100Hz-es tevet lehetett venni
Kérdem én, milyen méretről beszélsz? Mert a nagysikerű H6400 is jóval olcsóbb volt kis méretben, mint 55 colban. -
neonyte
csendes tag
Sziasztok!
32-es smart TV-t vennék, melyiket ajánljátok? Esetleg melyik gyártót válasszam? 100 ezer forint alatt szeretnék maradni. Válaszokat előre is köszönöm. -
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
válasz
dwelablack
üzenetére
Par eve 200K-ert, felso kozepkategorias 100Hz-es tevet lehetett venni....minden rossz a HU6900-al kezdodott el.....
-
shotika
őstag
válasz
bghistvan
üzenetére
A dwelablack által linkelt árgrafikon kb jól mutatja, hogy 2 hónap alatt 100 ezret esett az ára. Egyébként kb másfél- 2 hónapja, amikor először találkoztam ezzel a modellel, én is leteszteltem egy egyszerű motionflow videoval és megbukott rajta. De ezt bárki megtehette volna, mielőtt kiad ennyi pénzt egy tv-re, és főleg, ha ez ennyire fontos neki. Amúgy, kategóriájában, a 6240-esnek egyáltalán nincs rossz képe, szép, élénk színei vannak, meg merem kockáztatni, hogy simán veri is a többi hasonló tv-t. Mindenesetre intő példa arra, hogy ha valahonnan előrántanak egy régebbi típusszámmal jelölt tv-t, ráadásul még az sem feltétlen egyezik, az mindig gyanús. főleg ha árban úgy pozicionálják be, mint jelen esetben.
De akkor elmondom a tapasztalataimat az idei M szériával kapcsolatban:
m5002 - 50 hz-es panel, a feketéje meggyőző, színek is. Régebbi menürendszere van, de kb egyedüliként, van benne még Sport mód. (én szerettem ezt a funkciót, a többiből sajnos már hiányzik)
m5502 - a J/K sorozattal szemben ez már 60Hz-es panelt kapott, ami tényleg jót tett neki. Hátránya a kicsit lassúcska Smart rendszer
mu6102/6202 - Már van benne bluetooth, és villámgyors a Smart, de a színei (hasonlóan a K sorozat 6000/6100-éhez) nem az igaziak. Szintén 60-as panel, teszt alatt jobban is teljesít, mint az m5502, de utóbbinak szerintem jobbak a színei. Designra megegyeznek a tavalyiakkal, de most szólok, hogy erősen budget kategória mind2.
mu6452/6502 - A 64xx-et még mindig nem kaptuk meg, PLS panel, én is kiváncsi lennék milyen színeket produkál. 65xx szerintem felejtős, ha csak nem ívelt tv a cél. 55"-ban 20-30e ft a különbséggel 7002-őt lehet kapni, az jobban megéri.
mu7002/8002/9002 - Itt jönnek be a 10 bites színpanelek, és a 100/120-as panel, AZONBAN!, 49-es méretben a 7002 és 8002 60-as panelt kapott, (a 9002-est, ebben a méretben, nem tudtam tesztelni). A 8002-es a 7002-höz képest kontrasztosabb képet ad, főleg a világos jeleneteknél látszanak jobban a részletek. Ezen kívül a 8-as már kapott egy elég jó tükröződés csökkentő bevonatot. A 9002-es csontra ugyanazt a képet adja, mint a 8002, csak ívelt.
Q sorozat - Ez a top kategória, gyönyörű színeik vannak. Teszteltem blue-ray filmmel, különféle MKV-kal, bdrippel, tesztanyagokkal - kb tényleg sikerült kihozniuk a maximumot a LEDes tv-kből. A feketéje nyílván jobb egy OLED-nek, de részletgazdagságban veri azokat, de hozzáteszem, a Qled feketéje tényleg nagyon jó. Ez már az a kategória, ahol nem lehet mellényúlni, de a csúcs a Q9-es. ZD széria ide-vagy oda, csúcs OLEDek szintén, de szerintem jelenleg a legjobb a tv.
Persze ez a széria teljesen más árkategória, itt már egy 49-es méretért is elkérnek 700ezer ft-ot. Egy q9-es meg 1.7 misi. -
dethroner
veterán
válasz
bghistvan
üzenetére
Ha már így fogalmaztál, akkor te is tűrd el. Te is hiába vered magad, 60-as méretben tényleg hihetetlen volna a 100Hz
Az hogy most ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül. Vagy van más infód, hogy korábban mennyibe került? Nem volt ez sose drágább, amikor bejött jókora késéssel, akkor is ennyi volt az ára, ezért hitte mindenki azt hogy ez a sorozat ennyiért ekkora méretben besztbúj, aztán mégsem 
-
bghistvan
senior tag
válasz
shotika
üzenetére

"Egyébként én nem tudom mit vártatok. 200-220 ezerért 60"-as tv, és valódi 100/120-as panelt akartok?"
Az,hogy most ennyibe kerül ,az nem azt jelenti,hogy korábban nem volt drágább "kedves zshóótikka"

,de úgy látom ,hogy hiába követed a topik-ot read-only-ban,mégis hiányosak az ismereteid
,ami persze nem baj.............de azért verjed magad egy ilyen én vagyok a fasza kijelentéssel, hogy" ennyiért " az ember csak bóvlit kap........
Ülj le,1-es!
-
shotika
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
"Mint látjuk, a samu minden szart el tud adni, lassan már nincs olyan ramaty szar alkatrész beszállító, akitől ne venne meg bármit, csak tévét tudjon összerakni belőle."
Ugyanúgy, ahogy a többi tv gyártó is.
Egyébként én nem tudom mit vártatok. 200-220 ezerért 60"-as tv, és valódi 100/120-as panelt akartok?
-
sandró60
addikt
válasz
Kerni62
üzenetére
Az app-ról idítva nem működik a billentyűzet csak a nyilak.Így a tévén megjelenő billt tudod csak használni.A tévé böngészőből indítsd a Youtube-ot
Ott már tudod használni a billentyűzetet
A bluetooth melyik verziója van a fejhallgatón 2.1- 4.0?
Jártam én is így hogy problémám volt visszavittem és kicseréltettem 4.0-ra
Azóta jól működik.A típus neve WUF.4-5-ezerért vettem 2-éve a Tescóban. -
dethroner
veterán
válasz
dwelablack
üzenetére
Az hogy a panel bírná a 100Hz-et, nem jelenti azt hogy ki is kell használniuk. Épp ilyen panel volt raktáron, belerakták. Mint látjuk, a samu minden szart el tud adni, lassan már nincs olyan ramaty szar alkatrész beszállító, akitől ne venne meg bármit, csak tévét tudjon összerakni belőle.
Az hogy valaki látott már j6240-ben elmosódás csökkentés menüpontot, kétségbe vonom. Ha jól emlékszem a kolléga a neten talált valami képet amit belinkelt, de nem lehet kétséget kizáróan megállapítani, hogy a kép milyen tévét ábrázol. Erre a "hibára" elég sokan rákérdeztek már különböző külföldi oldalakon, ebből nekem az jön le hogy ezt a típust mindenhol ilyen paraméterekkel forgalmazták. Kívánom hogy legyen szerencséje azoknak, akik ilyen tévét birtokolnak és sikerüljön valahogy 100 hertzesíteni a tévét, de a magam részéről úgy vélem ilyen szarvashibát ilyen hosszú idő alatt már bőven javítottak volna.
Amúgy mikor jelent meg erre a tévére az utolsó fw? -
Kerni62
tag
Vettem egy Bluetooth fülhallgatót esti tévézéshez ha már alszik a család. Ez a qrva KU6400 nem ismeri fel. A telefonok simán. Mi lehet a bibi?
-
xigris
őstag
Köszönöm mindenkinek az asszony az ebayt ilyen téren kilövi egyből.
Esetleg a SAMSUNG UE40K5500 utódnak megéri vagy más márkát nézzek? LG? -
Batib
őstag
válasz
xigris
üzenetére
Ebay-en 12-13 ezer ft-ért van belevaló power supply, szállítással. A csere nagyon egyszerű: a hátlap le, majd 4 csavar és 3 csatlakozó. Kb negyed óra. Természetesen ez csak tipp.
-
sandró60
addikt
válasz
kkarika222
üzenetére
........

-
xigris
őstag
válasz
kkarika222
üzenetére
Köszi ettől féltem én is

-
xigris
őstag
Sziasztok! segítséget kérnék van egy 5 éves 40d5000 tv ami most meghalt,kiment a tápegység a cseréje munkával együtt 41000ft megéri vagy inkább kuka?

-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Samsung UE40J5150 led tv vel van valami tapasztalat?
-
bghistvan
senior tag
Korábban már kérdeztem......de nem találom sem a kérdést,sem a választ, hogy ue60j6240-hez egeret milyet ajánlotok?
Thx! -
lezuvius
őstag
Sziasztok,
Netflix megy rendesen mindenkinel?
Nalam 3napja csak fekete hatter es semmit se tudok csinalni vele...geckowize
Media Marktban lattam meg a multheten. -
DDJ-SR
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni a lentikeben?
Van egy ilyen tévém:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/le37b650-p35468129/#termek-leiras2009-ben vettük. Ezidáig semmi baja nem volt. Az elmúlt pár hétben csinál olyat, hogy magától kikapcsol, majd visszakapcsol. De olyat is produkál, hogy kikapcsolás után egyszer csak magától bekapcsol.
Gyári beállítások visszaállításával már próbálkoztam, illetve azzal is, hogy a távirányítóját kivittem a szobából, de ugyan úgy fennáll a probléma.
Nem tudjátok, mi lehet a baja? Nem szívesen költenék már rá tízezreket javításra, de ha pár ezer forintból orvosolható, akkor az még beleférne. Apósom régen szerelt TV-ket, de azok még nem okos tv-k voltak, viszont ha tudná mondjuk, hogy mi ennek a hibája, szerintem ő is ki tudná cserélni a hibás alkatrészt.
Előre is köszönöm visszajelzéseteket!
Üdv,
Krisz -
pw12345
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
Kösz, valami hasonló lesz. Most is egy HUB van rajta, de, azt én sem gondoltam komolyan, csak hosszabbítóként üzemel, hogy ne mögötte kelljen kotorászni. A HUB olcsóbb volt, mint a hosszabbító kábel, ebből lehet a minőségére következtetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#110831) Gaben360
Miért, annyira xar a képe? Lepattintod monitornak (ezen jó excel táblát bogarászni), hálói, konyhai TV-nek, építesz kamerarendszert hozzá. Baltát ne csapd bele, mert veszélyes hulladék lesz, tedd le ide az ajtó elé.
(#110835) bghistvan
Akkor könnyes búcsút lehet venni a fekete színtől
R.I.P. black. Helyette szürkékben és rózsaszín irizálásban lehet gyönyörködni, meg monitor módban a mosott karakterekben 
Gondolom a PLS is megy a levesbe a citromsárga feketéjével. Vagy az marad a bevilágításaival együtt?(#110841) dwelablack
Komolyabb összeget nem tennék rá, hogy egy kvázi "2+" éves szériás készülékben aktiválják a funkciót, örülhetsz, hogy FW lesz hozzá még egy ideig. Ezzel az erővel az M-ben is beindíthatnák a PIP-et, de mivel már a leírásból is kivették (ahogy a freki sincs benne) erre nincs esély. Ha meg, arra hivatkozol, hogy a service menüben kotorásztál, háát a garancia időt nem feltétlenül növeli.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Honnan érdemes rendelni Samsung UE40K5500 TV-t, ami megbízható bolt és van pl háztól házig pixelgarancia (ha egyáltalán létezik ilyen)?
-
dwelablack
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Azért mert valaki innen azt mondta, hogy látott már j6240et elmosódáscsökkentés menüponttal. Egyébként részemről nem érdekes ez az egész. Engem nem zavar, mert távolról nézzük, pont mozi élmény kis pénzért.
A reklamáció egyébként teljesen triviális. Service menüben látszik, hogy 100/120hz-es panel van benne, viszont szoftveresen nincs lehetőség egy szolgáltatás bekapcsolására. Ez csak egy feature request, amit bármilyen óriás cég a helyén kezel. Következő fw-be beleteszik, ha jogos az észrevétel.

-
cili.ke
csendes tag
Köszönöm a segítő hozzászólásaitokat.
FollowTheORI: közben megérkezett a Samsung ügyfélszolgálat hivatalos válasza is: valóban, a kettő egyszerre nem megy, de beveszik a fejlesztési terveik közé... (abban a pillanatban meg kellett volna oldaniuk, amikor a fejhallgató kimenetet "lespórolták" a TV-ről). Elég messze ülök a TV-től, így a vezetékes - még ha az optikai is - kapcsolat kizárt. Remélem, hogy az optikai kimenet hangerő szabályozó-függősége tekintetében nem lesz igazad :-)
sandró60: Igen, néztem már optikai bemenetű A/D átalakítót (FiiO D03K Taishan): nem a legolcsóbb, de jó referenciái vannak (a PC-m és az erősítőm között használok egyet a földhurok brumm kiküszöbölésére, kiváló eredménnyel). A BT fülest visszaküldöm az eladónak, és használom a régi vezeték nélküli Thomsont az A/D átalakító kimenetére dugott RCA-kkal.
Pumma: Igen, ez a bánatom, hogy a lecserélt LG 55UF950 TV-m minden további nélkül tudta ezt - 2015-ben - és volt rajta fejhallgató kimenet is... (OFF: az LG nem akkor felejtette el a csatornákat, amikor UPC módosítás volt, hanem ötletszerűen. Lehangoltam, mind megvolt, átraktam a szükségeseket a Kedvencekbe, puff, eltűnt mondjuk a 338 Mhz-en lévő 9 csatorna. Máskor a 314 MHz-en lévők. Alaplapcsere után ugyanígy, végül visszaadták a pénzt. Ez szoftverhiba lehetett. ON)
1egaly: pont ilyesmin töröm a fejem, csak - mint előbb írtam, - FiiO eszközt használnék. Amit írsz, az biztató: az optikai kimenet tehát nem hangerő-szabályozó-függő.
Köszi fiúk. Megoldódni látszik.
-
dethroner
veterán
válasz
bghistvan
üzenetére
Nem új ez, tudjuk hogy a KU6000 már kapott IPS panelt, de az egy olcsó darab. De ha már a felső kategóriás 60 colosba is belerakja, akkor nincs mire számítani. Samsung szerint Qled jobb mint az Oled, és eddig a VA is jobb volt az IPS-nél, vajon mivel fogják megmagyarázni a vevőnek hogy most már az ips panellal jár a legjobban?
-
Joey89
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
elvileg csak a régit lehet, legalábbis azt találtam meg, az újat nem. nekem azért lenne fontos, mert a két távírányó helyett egyet akarok használni.
A net meg a YT miatt lenne fontos, amíg még van rá támogatás. tudsz ajánlani valamit?
-
bghistvan
senior tag
-
válasz
Joey89
üzenetére
Lehetne venni, de én nem vagyok oda ezt a smart csodáért, szóval szvsz ne sajnáld hogy nem azt kaptál.

Az elsőhöz meg elvileg létezik Wifi adapter támogatás már azt hiszem, de igazából olyan régi a cucc, hogy jobban jársz ha veszel valami kütyüt ami lejátszó, wifi és okosító egyben. Azon a tévén az appok amugyis eléggé lassúak már, vagy elavultak.
-
Joey89
tag
Tudnátok tippet adni, hogy az UE50ES5500WXZG készülékemre, hogy varázsoljak internetet, vezeték nélkül?
Máshová került és ott nincs kábel, viszont kéne rá net. Adapterrel megoldható vagy van rá valami mód?másik kérdésem: 1 hete vettem egy KU6172-s tévét és azt hittem, hogy ehhez már az új távírányító jár, de régi fajta volt benne.
Összelehet párosítani ill. be lehet szerezni ezt a smart távírányítót [link] vagy ezzel, úgy nézem ez régebbi [link]Köszi a válaszokat!

-
saulin82
csendes tag
Azt hiszitek hogy más márka nem butítja a tv-it! Kb 4 éve hogy az egyik ismerősömnek én állítottam át az LG tv-jén a service menüt hogy usb-n tudjon filmet nézni.
-
Gaben360
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Többet én se veszek tőlük semmit se,ezt is bánom,hogy megvettem,pláne hogy 40k plusszal oledet vehettem volna,igaz használt,de pont leszarom,mivel garancia volt még rá.
Ennek az lesz a sorsa,hogy jó nagy bukóval eladom,vagy beleb@szom s kisbaltát,egy gyengébb pillanatomban.
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
PQI 700, szép magas szám. Meg kell számolni és ha nincs meg, akkor lehet érdemben reklamálni
Ha nem egy átnevezett 5-ös széria, akkor miért nem 100Hz-es? Mindegy, ez már ilyen beszopató újra. Még egy indok, hogy ha legközelebb tévét kell vennem, ne samsung legyen. Vagy ne is vegyek tévét. -
törölt tag
válasz
dethroner
üzenetére
Szerintem nem mondható 5-ös szériának, 2015-ben jött ki ez a típus, 2-3 hónappal a 6200-as után, és szerintem francia és más nyugati régióba szánták. Nálunk 2016. 08. hó óta forgalmazzák.
SAMSUNG UE60J6200 : Pied en V argent + PQI 600 + Télécommande TM1250A
SAMSUNG UE60J6240 : Pied en V gris + PQI 700 + Télécommande TM1240A + DVB-T2
Más a dizájn egy kicsit, másik féle táv jár hozzá, nagyobb képfrissítés és jobb tuner jellemzi.
Jah, és 60"-ban nem volt J5-ös széria. Például a J55-nél más alaplap lehet, kevesebb csatlakozó, stb. Legalábbis én ezeket találtam[link]. -
1egaly
aktív tag
válasz
cili.ke
üzenetére
Nekem ilyesmim van évek óta
Remek,ajánlom,ja és a hangerő független tőle,lehet teljes néma is,a fülesen állítod a hangerődet... -
törölt tag
válasz
cili.ke
üzenetére
Nem ismerem az MU8-as menüjét, de valami hasonlót keress, hogy TV hangszóró+ a Vezetékes fejhallgató is szóljon egyszerre, mint itt. Ha nincs, akkor nem tudom. Egyébként minden tv elfelejti a csatornát, ha a szolgáltató módosítja a kiosztást, vagy ha például mondjuk áthelyezi egy másik frekire. Ez ellen nincs mit tenni, még a műholdasnál is ugyanez megy. Meg kell keresni a csatorna listából, ha benne van és átrakni, ahová akarjuk, vagy azt a bizonyos csatornát kézi hangolással lekeresni, és átrakni a helyére.
-
dethroner
veterán
válasz
dwelablack
üzenetére
Pont ezért nem igazán értem, mi alapján fenyegetnék a samut innen néhányan. És mivel? Mi az amit a tévé dobozán, weboldalon ígér és nem tartja be? Volt arról hivatalos tájékoztatás hogy hány Hz-es a tévé? Nem, annyit írnak hogy PQI 700. Hogy ez mit jelent, tőlük kellene megkérdezni. Volt arról hivatalos tájékoztatás hogy a menüben szerepel elmosódás csökkentés? Kötve hiszem
Szóval nincs mi alapján számon kérni őket. Az meg elég vérszegény duma lenne bármilyen hivatalos panaszban, hogy a korábbi J6xxx széria valós 100Hz és volt elmosódás csökkentés menü. Ez egy alap 5-ös sorozatú tévé, ami elneveztek J6240-nek, amit semmi nem tilt nekik. -
-
cili.ke
csendes tag
Sziasztok!
LG TV-met cseréltem UE55MU8002-re. (AZ LG időnként elfelejtett néhány csatornát!)
Azon kívül, hogy mindent újra kell tanulnom, van egyéb gond is.
A hallásom miatt nem igazán értem a szöveget normál hangerőnél, ezért fejhallgatót kell használnom. Mivel a TV-n nincs analóg hangkimenet, vásároltam egy Bluetooth-os példányt. A TV azonban nem teszi lehetővé az együttes használatot: VAGY a saját hangszórója szól, VAGY a BT hallgató. (Nejem a hangszórót hallgatja, én meg a fejhallgatót, ezért kell egyszerre mind a kettő.) Tudtok erre megoldást?
Ha végképp nem működik, akkor egy A/D átalakítóval oldom meg az optikai hangkimenetről. Remélem, annak állandó a kimenete, a hangerő szabályozó sem befolyásolja a jelszintjét? -
-
DrTropex
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Első Tv vásárlásom előtt állok. Használtan szeretnék tv-t venni. Semmilyen tapasztalatom nincs még se okos se 3d tv-vel.
Rengeteget olvastam utána de mégsem tudom melyik lenne a megfelelőbb választás.
Ez a 2 modellt fontolgatom.
Samsung UE40H6400
Samsung UE37ES6100Amire használnám simán tv nézésre, és laptopra is lenne kötve hdmin keresztül.
Idővel lehet beruházok egy konzolra is, de az még odébb lesz.
Van valami amire figyelni kell?
Melyikkel járok jobban?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv -
sandró60
addikt
-
1egaly
aktív tag
Használtok billentyűzetet a Tvtekhez?
Milyet ,Bluetootost vagy vireless-t?
Van rajta esetleg touchpad?
------------------
Egérből milyet?
Kösz a választ! -
sandró60
addikt
válasz
Mikeee89
üzenetére
Az ötleted nem fura,mert létezik.Nekem van ilyen külső dvd író.Az usb-n csatlakoztatva lejátsza akár a szabvány DVD-lemezt is.Persze az írottat.A gyárit még nem próbáltam
A külső író model-Samsung SE-208.
[link]
Az író tetején van egy tévé TV ikon is amiben nagybetűvel AV-nak ismeri fel.
Az asszony miatt szereztem be,mert nézi még a régebben írt DVD-lemezeket. -
Hello! Egy Samsung 40 colos H6400-as tévém van. Egy fura ötleten gondolkozok. Vajon egy külső dvd író/olvasót ha a TV USB portjába kötök, akkor felismeri? Mit kezd vele? Ki lehet vele váltani pl egy asztali dvd lejátszót? Vagy ez nem fog működni? Próbálta már valaki, esetleg ha van otthon külső dvd írója ki tudná próbálni?
Előre is köszi a segítséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, szélső V talpas, stabilabb is. Mondjuk szerintem a középtalpasok sem fognak eldőlni még földrengés esetén sem, legfeljebb ha rájuk dől a ház 

Az hogy most ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül. Vagy van más infód, hogy korábban mennyibe került? Nem volt ez sose drágább, amikor bejött jókora késéssel, akkor is ennyi volt az ára, ezért hitte mindenki azt hogy ez a sorozat ennyiért ekkora méretben besztbúj, aztán mégsem 
Feltéve persze, hogy a szerviz diagnózisa helyes volt.

Pont azért nem a konkurenciát vettem mert gondolom a belépőszint feketéje ott is "szürkébb" mint a felső-kategóriának!
Igen,mert az ilyen televízióba mást nem építenek be.
Szóval nincs mi alapján számon kérni őket. Az meg elég vérszegény duma lenne bármilyen hivatalos panaszban, hogy a korábbi J6xxx széria valós 100Hz és volt elmosódás csökkentés menü. Ez egy alap 5-ös sorozatú tévé, ami elneveztek J6240-nek, amit semmi nem tilt nekik.