- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
lezuvius #116452 üzenetére
Huh, akkor megnyugodtam. Nem szeretném, ha ezzel a TV-vel is lenne baj.
Szép a képe, nincs röcögés, és a fekete néha már furcsa, hogy ilyen mély. Hozzá kell szokni a szemnek, mert egész más, mint a szürke LCD.
Nem bántam meg a vásárlást, a samsung tud Tv-t gyártani korrekt áron.
Bízom benne, hogy hosszú távon is bírni fogja a sok mesét és filmet a TVA TV műsorra nem való az tény, mert akár egy HD adás után is visszakapcsolva jujj de nem szép
-
törölt tag
válasz
lezuvius #111551 üzenetére
Gondolj amit akarsz, ez nem attól függ, hogy kinek milyen autója van, és semmi értelme a tévéje alapján azt kimatekozni a fórumon. A házhoz szállíttatás nemcsak kényelmi szolgáltatás a+ biztonság mellett. A 14 nap elállási jog is másoknál is fontos tényező, de ezt írta is nemrég Joke.
-
PuMbA
titán
válasz
lezuvius #111294 üzenetére
Ebbe már nem RGBW van, mert felső kategória
SJ810V-ben van RGBW és alatta.
(#111292) arpi6k: Vak sötétbe én se, elég kevés ember bírja. A hangulatvilágítás, ha jól értelmezem kis fénynek számít, szóval itt már látható különbségek vannak, ha egyre gondolunk. Meg kellene nézned valahol...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
lezuvius #109870 üzenetére
Csináltam egy komplex tesztet 10 filmmel, mind MKV az f6670-en,
csak annál engedte hogy tekerjek benne ami úgy van kódolva, hogy azt támogassa.
Nem tudom a szakkifejezést de annál a filmnél tudtam előre tekeri és vissza ahol a MPC-HC-ben az alsó keresősávban kis vonalkákkal részekre volt bontva a film, ahol ez nem volt meg ott amikor a TV-vel próbáltam lejátszani az előre-hátra ugrás nem működött.PuMbA, lehet megtudja mondani az okát.
-
Celtis
veterán
válasz
lezuvius #109864 üzenetére
Kéne egyáltalán tudnia? Én nemrég próbáltam ki először a beépített lejátszót, de azon még a leállítás gomb se működött. Nem is tudom mire jó ez az egész egyáltalán.
-
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
lezuvius #109669 üzenetére
Melyik TV?
Amugy a sávra kell felmenni és ott engedi tekerni a videókat... a pontot tudod mozgatni jobbra balra.
Régebbi tévéken meg a tools-on belül volt, azt hiszem ugrás időpontra vagy valami ilyesmi és ott tudtál előre hátra mozogni, ha a lejátszó felület nem engedte.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
lezuvius #109585 üzenetére
Ez oké... csak ilyet nem hiszem, hogy kapni fog. Főleg odakint.
Persze igen, azok is jó alternatívák... no meg jó kérdés milyen áron, ha van is beragadt raktárkészlet valahol?
Igen amugy a qdot miatt a színekben lehetnek eltérések, bár szvsz nem olyan hűdesok... otthon amikor nincs mellette másik tévé szvsz fel se tűnne.
Nyilván a Q7 lenne az igazi, de azt még nem tudni hogy alakul majd az ára... ha beesik elérhető szintre azis jó lenne, de vannak kétségeim.Az MU-ra már most is láttam itt ott akciókat... előbb lesz elérhető árú, és annyira nem rossz.
-
Batib
őstag
válasz
lezuvius #109573 üzenetére
Ez azert nem teljesen így van. A ragasztás csak egy kiegészítő eszköz, az alap rögzítés egy patent sor.
Ezen a videon is látszik (kb2.45-től)az a huzalszerű vmi, ami a sasszé 3 oldalába bele van fűzve és ebbe pattintgatják a hátlap füleit.Kisebb tévéknél ez szépen meg is tartja de a nagyobbaknál kétodalas ragasztóval meg kell erősíteni, több kevesebb sikerrel.
Én konkrétan a K5500 és KU6400-at láttam, de a KS7-8000 is így néz ki a videó szerint. Elég gagyi megoldás így is, csak csupán pontosítottam. -
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
lezuvius #109542 üzenetére
Nem tudom mit mond a törvény az EU gariról, az tuti hogy a teljes gari idő alatt az eladónak kötelessége foglalkozni az ügyintézéssel, csak kíváncsi lettem volna hogy a kötelező 1 év az a gyártóra is vonatkoztatható-e, pl. ha a vásárlástól számított 1 éven belül megszűnik a webshop, akkor a samu kötelezett-e? Mert ha igen, akkor a bárhonnan vett tévét is az első évben fogom és beviszem a samu szervizbe és nem küldhetnek el, ugye?
A lényeg. Vettem a tévét, amihez a 3D szemüvegek szárai fél éven belül kitörtek. Fél év kellékszavatossági időn belül vagyok, felvettem a kapcsolatot a samu-val és kerek-perec elhajtottak. Szóval ha ebben az esetben ők is kötelezettek lettek volna kicserélni a szemüvegeket és nem tették, akkor gyakorlatilag a hivatalos garancia egy hangyafaszányival sem ér többet mint a webshopos. Sok hét levelezgetés után írtam az eladó 220V-nak, ők egyből mondták küldjem nekik vissza a széttört darabok és amint beér, kapok helyette 2db újat. És így is történt, nem próbáltak kibújni mint a hivatalos samu ügyfélszolgálat, hogy majd jól bevizsgálják és eldöntik mit tehetnek, meg hogy még senki sem panaszkodott a szemüvegek minősége miatt stb stb.
Nem azt mondom hogy soha nem vennék hivatalos forgalmazótól tévét, de csak ha kedvezőbb az ára, a hivatalos, gyártói garancia miatt tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- PS Plus előfizetések
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest