- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
-
Ranbo
tag
válasz
zsozsi 78 #115442 üzenetére
az MU7002 tényleg jó árban van ma az MM-nél,
de ezt neked kell tudni, mérlegelni.6-os sorozatbeli típusokból választhatsz, hasonló tudással, hasonló formában,
vagy kicsivel drágábban a 7002-es, más kategória, picit jobb képpel.
(de a panel abban is 60Hz-es, nagy mozgásmegjelenítésbeli különbségek nem lesznek)de az is fontos lenne mire használod, játék, film, sorozat, vagy éppen csak sport adások.
amúgy érdemes megnézni személyes is ha van rá lehetőség, még ha demo is fut rajta az üzletben.
-
stemplar07
őstag
-
Ranbo
tag
válasz
zsozsi 78 #115434 üzenetére
még ez is jó ajánlat a bestbyte-tól:
http://www.bestbyte.hu/49-x-os/Samsung-49-UE49MU6402UXXH-4K-UHD-Smart-LED-TV-p143854.html?ak=0
UE49MU6402
199.999.- Ft akciósan ingyen kiszállítással
konkrétan szereltem össze, helyeztem üzembe ilyen tv-t, és láttam is, rendben van,
és hasonló kategória mint amiket korábban írtál.
https://www.displayspecifications.com/en/model/be1eb41
-
stemplar07
őstag
válasz
zsozsi 78 #115430 üzenetére
ranbo :-) már bocsesz de mielőtt tanácsot adsz nézd meg a honlapot , már hogy lenne 60HZ , 120/240 ..
UHD PREMIUM Motion Rate 240 tehát nem lehet 60 Hz-s . HDR1000 hatalmas kontraszt/fényerő világos helyégben is , gyönyörű színek/Feketék FHD/HDR10-ben ..
Nekem 65" MU7052 4K -m van és nagyon meg vagyok elégedve vele ,ami kicsit másabb az MU7052-ben Supreme UHD Dimming ( de lehet észre sem venném :-) ),ennél, de a panel , és a minőség ugyanolyan, mint a 49" . ( LG 65 Sj850V-t váltott le 1 hét után ..no comment..a szürke 50 árnyalata, fekete helyett )
Egyedül a betekintési szög -extrém 160fok -felett lehetne jobb, de gondolom 6 ember elég egy ,mozihoz otthon(és erre untig elég) ott viszont inkább nézek egy Samsungot VA panellel nagy kontraszttal,(8000:1) mint egy IPS-t oldalról.. (1500:1) -
Ranbo
tag
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz
zsozsi 78 #109792 üzenetére
UE55KU6400, ezek közül a Mall-nál biztosan van hivatalos Samsung garancia, de kérdezd meg
(#109790) Flashget:
A vételi árat mindig érdemes +20-30k-val kitolni (a pénzt meg néhány hónap alatt össze lehet gyűjteni máshonnani elvevésből, szóval el lehet tolni a vásárlást, ha éppen ez akadály), mert ha annyiért sokkal jobbat kap az ember, akkor nem kérdés, hogy melyik a jobb vétel.
-
Angel2014
addikt
válasz
zsozsi 78 #66522 üzenetére
A ruterben csak a vezeték nélküli izoláció okozhat problémát. Ha be van kapcsolva.
Az azt jelenti csak kábelen tudsz belépni a ruter menüjébe pl 192 168 1.1 ilyenkor nem müködik a megosztás.
Ha kikapcsolod beléphetsz wifivel is.De attól még lehet wpa2 kódot adni neki.Inkább tüzfal vagy virusírto lessz a gond.Igy kell beállítani a windows media playerban: [link]
Ha van virusírtód pl eseted fent : [link]
-
Flashget
félisten
válasz
zsozsi 78 #65894 üzenetére
Nem tudom milye számokat kell beirni vagy hol tudo megézi az ilye átjátszási maszk ip cim dns vagy egyáltalán kell e valamit beirni de a tv nem mükszik.
először is router admin felületén nézném meg milyen ip-t kap a tv és a többi értéket.
tv-nél meg a Hálózati menüben tudod megnézni. -
Inhouse
őstag
válasz
zsozsi 78 #43764 üzenetére
Esetleg egy tanítható/univerzális távirányító beszerzése is segíthet. Pl. a Lidl-os Silvercest márka egész használható. Be lehet úgy tanítani, hogy vigye a beltérit, léptetés, menü, stb... (pl. nekem Digi van) és a hangerő meg a TV-n állítsa azt. Készülék váltás nélkül, tehát keverve.
-
-
bazsi0322
tag
válasz
zsozsi 78 #43764 üzenetére
Az, hogy a tv-n felveszed a hangot addig, hogy elegendő legyen ahhoz, hogy utána tudd szabályozni a beltérin is a hangerőt. Így csak a beltéris távirányítót kell használni ha tv-zel.
Én a tv-n 25-re állítottam a hangerőt (EH6030) és így a beltérivel veszem halkabbra vagy épp hangosabbra. -
pr0bi
senior tag
válasz
zsozsi 78 #43750 üzenetére
Nálam U alakban felhős egy kicsit de nem vészes. AVForumon sok (kalibrált) képbeállítást találsz de én ennek ellenére a saját szememre hagyatkoztam. Arra figyelj, hogy 3D forrásnál nem lehet használni a Természetes sémát csak a kiemeltet ami mindenképpen utánállítást igényel.
Hétvégén megnéztem a Wreck It Ralph 3D-t, ajánlom mindenki figyelmébe, utóbbi idők egyik legkreatívabb mozija, aki teheti 3D-ben nézze!
-
Inhouse
őstag
válasz
Ez a pár s visszaszámlálás beszúrt reklámoknál szokott lenni. Addig nem lehet átlépni, aztán megjelenik a hirdetés átugrása. Sajnos a Youtube-on is előfordulnak hibák és törölt videók, amik ettől függetlenül pl. a Youtube alkalmazás még simán felhoz egy korrábi statisztika szerint kiemelt videónak.
Egyébként hihetetlen, hogy megint vacakol a Samsung server...azt hittem ezt már megoldották... -
stefi68
addikt
válasz
Ez jó kiinduló alap lehet az ES6100 beállításához: Samsung ES6100 Expert Picture Settings Calibrations
Köszönet Jovanny2-nek, aki megtalálta és linkelte a másik fórumon.
Bár nekem egy kissé fakónak, élettelennek tűnt ezekkel a paraméterekkel beállítva, de azóta nem volt időm vele foglalkozni....
Kell rá időt szánni az biztos. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
zsozsi 78 #43726 üzenetére
A wifi-vel nálam szerintem komoly probléma nem lesz, mert a nappaliban van a router (1043nd) és a TV is ide kerül, lesz köztük 5-6m távolság, akadály nélkül. Én jobban félek attól, hogy a DLNA meg usb meghajtózás illetve a TV médialejátszója esetleg leszerepel nálam, berágok és minden majd notira kötött hdmi-vel fog menni végül. Sajnos nemtom felmérni, hogy mennyire "jók" ezek a dolgok, bitrátákkal, kodekekkel, nem lesz-e gond. Elbírja-e egyáltalán a sávszélt a wifi egy komolyabb film esetében stb. TV tekintetében egy ~51cm CRT Videoton-ról váltok, szóval összehasonlítási alapom kb. zero. Évek óta nem jött össze a pénzem elfogadható TV-re, már kipróbáltam 1-2 projektort is (azok ugye már egész olcsón mentek 100K körül használtan), igazából az se vált be, kénytelen voltam tényleg TV-t venni. Szóval kíváncsi leszek
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
zsozsi 78 #42456 üzenetére
Szia!
Annyi a 2 típus közti különbség, hogy a 6300-ban van satellite tuner, a 6100-ban pedig nincs.
Elég szép különbség van árban, a kettő között.
Szerk.: 213-ért persze már van 46-os 6100
(ha minden jól megy jöv. hónapban végre meg tudom venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest