- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
mrThomi #12580 üzenetére
Megnézzem tüzetesen az s24 ultrát. Teljesen jó élhető a merete. Súly sem zavaró. Brilians a kijelzö összképe. Jobb mint az s24+. Gondolom a fenyerő difi miatt. Valahogy a szoft is simább. Szerintem rendben vannak a kamerái szép kepeket lő, össze lőttem a note9 emmel. (Van kulonbség). Annyira én nem pixelbuzulok nem neztem hol mit torzit, az összkép meg itt ott belenagyitva tetszett az eredmény. Azért ennek az AI kép mahinálónak van még hova fejlődnie
ettől különbet csináltam mikor még elerhető volt a photoshop egyik versiojaval telon pillanatok alatt. Az s24+ nem jött be élöben, kisebb is a kijelzöje mint a note9 nek. Néztem még a Honor 200 pro. Gyonyoru kijelző-élettel telibb.
Hogy lehet az h azon a 4k videó szebb volt, es reszletesebb elesebb mint a s24u nak? Holott utóbbinak magasabb a felbontasa hasonló kijelző méret mellett. Atlőttem a vidit legnagyobb felbontasra de hiába. Hasonló volt a reszletessege!! A note9 eseméhez. Míg a honor szemmel lathatóan kristalytisztább volt, tű éles.bar azt nem néztem meg, de csak nem volt a kijelző felbontasa levéve, mivel a reszletesség szinte ugyan az volt mint a note9 emnél(ott maxon van).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest