Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Hatvan9 #14791 üzenetére
Negyed evente cserelem kb. az uvegeket (2024 Januar vege ota megvan a telefon), 1 honapja raktam fel legutobb a 4. ESR-t a telefonra, ezzel egyutt 5 folia csere volt, mert egy Spigen EzFit-tel kezdtem.
Mindig extra figyelmesen atnezem a kijelzot, mielott felraknam az uj uveget, es semmilyen serules nincs a kijelzomon es csak 1xSpigen alkoholos torlo + wet wipe-ot hasznaltam, es 4x ugyanezt ESR-bol.
-
qltsar
veterán
válasz
Hatvan9 #14703 üzenetére
Roviden a valasz: nincs.
En sem hasznaltam nelkule, mert fix, hogy megkarcolnam valahogy
.
A nagyobbik problema a vedo nelkuli hasznalatbol eredoen a gyenge oleophobic reteg. Tele van az ilyen issuekkal Reddit, ha erdekel.
Mar csak ezert sem hasznalnam vedofolia / uveg nelkul, de ezt mindenki el tudja donteni, hogy akar e kockaztatni.
Reszemrol ESR-nel jobbat nem talaltam meg a telefonra, pedig jobban orulnek egy sima folianak, de nincs olyan ami annyira kier a szelekig, mint az ESR, uvegbol ezen kivul is csak a Flolab ami ennyire kier a kijelzo szelekig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest