- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Markizmark #16982 üzenetére
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15949 üzenetére
Nekem okozott már hibát a sima ráfrissítés, azóta nem vagyok lusta. Ilyenkor lementek egy csomó képet is. Nem akarok senkit se meggyőzni róla, hogy gyalulás után frissítsen, de én(nem egyedül) szeretek egy kis időt rászánni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Markizmark #15949 üzenetére
Ne mondj ilyet. Ez nem létezik.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15931 üzenetére
Ez igaz. Én se akarom magam szivatni egy buggal, mert lusta voltam normálisan, legyaluva felrakni a rendszert.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15910 üzenetére
Miért ne?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Markizmark #15910 üzenetére
Mert az S1 óta így csinálom.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Markizmark #15375 üzenetére
Amennyiben a Samu változtat az eddigi gyakorlatán , akkor annak van esélye.
Eddig, új UI verzió kiadásakor (*3AXH7) ugyanazt osztották arra a régiókódra is, akárcsak ILO -ra, de még az OLE firmware XID -kódjára is .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Markizmark #15369 üzenetére
ua.
De, ha visszarakod EUX -ra, akkor instant érkezik. Aztán , megint váltás INS -re .
-
alasoh
aktív tag
válasz
Markizmark #13953 üzenetére
találó!
-
szendy69
tag
válasz
Markizmark #13789 üzenetére
Eux-ra ma dobták ki, pedig úgy számoltuk, hogy addig nem is lesz biztonsági frissítés, amíg nem jön a fő 15... Erre ma az orrunk alá nyomják. Valószínűleg késni fog az A15?
-
Vikooo
addikt
válasz
Markizmark #13233 üzenetére
Nem akarok.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12977 üzenetére
Akinek üveg van rajta, az nem használja a készüléket? Én most is arról írok.
Tartsd inkább ahhoz magad, hogy lezártad, ne süllyedj mélyebbre. Nagggyon menő vagy, hogy nincs rajta üveg, jár a keksz. 🫡
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12974 üzenetére
"illetve bocsánat, lehet hogy látszik, ha ki van kapcsolva a kijelző és bizonyos szögben nézve "
Tehát nem tart ugyanott. Köszönöm.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12961 üzenetére
Látom beakadt a lemez, és továbbra se ismered be a tévedésed. Én is lezártam.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12955 üzenetére
Te hiszed azt, hogy valami csoda folytán ugyanolyan lesz a kopott kijelző a fólia felrakása után, mint a hibátlan. 🤷🏻 A figyelmedet pedig elkerülte, hogy vannak akik azért raknak fóliát, mert könnyebb, olcsóbb azt cserélni ha baj történik. Vagy szerinted az a normális, ha valaki karcosan/törötten használja, hiszen nem eladásra vette?
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #12955 üzenetére
"Azok vannak rágyógyulva az üvegre meg a fóliára akik eladásra veszik a telefont."
Én magamnak vettem,de mivel nem irodában dolgozom elég hamar karcos lenne a kijelző ha nem tennék rá fóliát vagy üveget.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #12951 üzenetére
Viszont ha elakarja adni már nem.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #12934 üzenetére
a eset: valaki nem tett rá fóliát, lekopott neki az olep réteg, majd utána tett fel fóliát
b eset: valaki az elejétől fogva fóliával használja.
Te azt állítod a 2 eset ugyanaz. -
tms+
aktív tag
válasz
Markizmark #12927 üzenetére
Pedig nem túl bonyolult a dolog: nem akarom, hogy karcos legyen a képernyő, engem a zsebkarcok is zavarnak, ezért van rajta Samsung fólia, ami szintén visszatükröződést gátló (nyilván nem 100%-ban olyan, mint a képernyő).
Üveget meg azért nem teszek rá, mert annnyival vastagabb is, hogy jobban kiáll a képernyő síkjából, ami kicsit zavar.
Ha a képernyőről lekopik a réteg és olyan foltos lesz, mint néhány, amiről posztoltak, szerintem hiába raksz rá védőüveget, akkor is látszódni fog.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12939 üzenetére
Mert nincs értelme. Az üvegtől nem nő vissza a réteg. Ha üveg nélkül látszik, valószínűleg üveggel is fog. Így csak a megelőzés marad.
Egyébként ez más telefonoknál is fennáll?
-
Vikooo
addikt
válasz
Igen, a fólia felesleges és szinte csak ront a kijelzőn (nincs oleophob réteg, könnyen karcolódik, talán rosszabb fényáteresztő képesség) viszont nálam az üveg muszáj:
Múltkor ráesett a sarkával egy Rubik kocka, azonnal eltört a védőüveg.
Illetve nekem az első és utolsó telefonom amin nem volt védőüveg az a Galaxy SII. Hirdették a Gorilla Glass -t, hogy milyen karcálló, 1-2 hónap után tiszta karc lett. Mikro karc, csak direkt fényben látható de kész voltam tőle. Még "szerencse", hogy beégett a kijelző és az egész assembly -t cserélték.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #12934 üzenetére
Fóliának a másik oldalán van a réteg. A kijelző felöli oldalán "ragasztó" van.
-
marquuard
veterán
válasz
Javítom magam, üvegfólia.
Így egy kicsit megtévesztő amit írtam. ESR üveget raktam fel.
-
dnelb
veterán
válasz
a fólián ugyanúgy rajta van az oleph réteg, a különbség hogyha arról lekopik akkor 1 mozdulat cserélni, a kijelzőn pótolni meg bajosabb.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Az a réteg van az üvegeken is. Ha normális ujjlenyomat-olvasó lenne a telefonban, nem sokan használnának fóliát, legalábbis én tuti, hogy üveget tennék fel. Ami pedig a szükségességüket illeti, én nem akarom a karcos, esetleg repedt kijelzőt bámulni.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Én pl azért szoktam fóliát rakni hogy ne karcolódjon. Az üvegeknek állandóan letörik a széle úgy hogy soha nem ejtem le.
-
arcitec
addikt
válasz
És mi az a réteg?
Csak azé kérdem, mert az S9+ Clear view tokkal 4 év után nyomot hagyott a kijelzőn, egy nagyon finom dörzsölést kapott és bizony látszik..
Gyári fóliát használok, S23U-n és teljesen rendben működik, elvétve előfordul, hogy többször kell prbálkozni, van amikor meg szinte felette elviszem és már jó is, szóval ez szerintem nem a fólai okán lehet...A lényeg sajna előfordulhat olyan körülmény, amikor
sérülhet a kijelző, ha nálad nem, de másnál lehet és csak jobb egy hibátlan kijelzőt használni. -
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #12838 üzenetére
Ne hidd el neki, nekem is van Accubatterym, de baromsagokat mutat, mert nem tud pontosan merni.
Azota tudom ezt 100% biztosan, miota vettem egy normalisabb USBs feszultseg/aram merot.
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #12733 üzenetére
Amikor én próbálgattam annak lassan 2 éve. Azóta valószínűleg javították a dolgokat. Mivel azonban akkor az ILO volt tökéletes azóta sem próbáltam a többit és gondolom más sem.
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #12639 üzenetére
Lehet, hogy az én [hibám]. Még az S23 ultránál leírtam a saját tapasztalatom és akkor nem volt az igazi az INS.
-
Rob Rob
tag
válasz
Markizmark #12636 üzenetére
Magadnak, ha esetleg odab@sznád, sokat segíthet
-
gerner1
nagyúr
válasz
Markizmark #12639 üzenetére
Kevésbé szerepel az ismertek közt . Akárcsak a többi, ilyen célra alkalmas régiókód .
-
válasz
Markizmark #11649 üzenetére
Ez jól hangzik nagyon én is így hordom.
Kamerával tisztában vagyok nekem is egyből megvolt aztán a Fold6 váltotta most szeptemberbe meg az iPhone, de jövök vissza, mert meguntam.
Kopás nálam jelen volt a fekete keretnél, de az ezüstnél nem remélem ennél sem lesz, bár januárig kell ki tartania...#11647 Hmm, ez viszont nem hangzik olyan jól.
#11648 Meglátom. -
dragon1993
őstag
válasz
Markizmark #11533 üzenetére
Nekem is csak akkor dobja amikor fizetni próbálok.
-
leslien
nagyúr
válasz
Markizmark #11302 üzenetére
ha minden igaz 7végén már bétázunk...
-
tms+
aktív tag
válasz
Markizmark #11302 üzenetére
Majd az S25-tel mutatják be elvileg, úgyhogy valamikor gondolom a Q1-ben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Markizmark #8816 üzenetére
Valaki röviden elmondja mi ez az INS meg ILO?
-
Pufi9
csendes tag
válasz
Markizmark #8816 üzenetére
Hali. Én ma raktam föl mert az ILO-t nem sikerült.
-
thamasz
senior tag
válasz
Markizmark #8762 üzenetére
Ezt ők döntötték el hogy mit cserélnek vagy te kérted ezt mind?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #8742 üzenetére
De erről egyébként volt hivatalos kommunikáció? Mert az, hogy egy két firkász leírta "biztos infóból", még nem az. Honlapon én még a reklámanyagban se találtam semmit, igaz, felületesen néztem rá.
-
válasz
Markizmark #8525 üzenetére
Android 11-12-töl már beällítható meddig töltse a telefont
-
VivienR
tag
válasz
Markizmark #8369 üzenetére
Nekem egyenlőre a szerviz sem jelentkezett.... Igaz, múlt héten csütörtökön adtam le az Alleeban. Lehet azóta azzal támasztják az ajtót vagy a polcot.... Tekintettel, hogy tavaly finoman, de kellő szavakkal írtam körbe a "hozzáértésüket" a szerviznek címezve.
-
sterby79
tag
válasz
Markizmark #8137 üzenetére
Nekem 2x javítottak egy S20Ultrát, először 1 hét alatt megvolt a kijelző és hátlap, aku csere, ez volt 3 hónapja, másodszor viszont 1 hónap volt, de írták is, hogy alkatrész beszerzés alatt. Azt tegnap vettem át.
-
válasz
Markizmark #8137 üzenetére
Én SES-ben adtam le S20FE-t, 1 hónap volt.
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #7952 üzenetére
INS- nél az a legfrissebb.
[Itt] tudod ellenőrizni. -
Leonardo91
őstag
válasz
Markizmark #7901 üzenetére
Watch 6 C van
-
Avicularia
veterán
válasz
Markizmark #7899 üzenetére
ILO-n vagyok, még semmi
-
Leonardo91
őstag
válasz
Markizmark #7899 üzenetére
ILO-ra még mindig semmi
-
pg1966
senior tag
válasz
Markizmark #6398 üzenetére
Az INS-nél volt valami probléma a Galaxy Watvh 4, 5 óráknál a vérnyomásméréssel és EKG-vel kapcsolatban, nem tudom az megoldódott-e?
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #6398 üzenetére
En nem hasznalom, ezeken elerheto, ezert is kerdeztem.
-
Ricardo
titán
válasz
Markizmark #6394 üzenetére
Valamit valamiért. Az izraeli régió hátránya, hogy a sabbat napja piros.
-
válasz
Markizmark #6387 üzenetére
nálam is ilyen, de pl. a google naptárban nincs színezés.
a fenének kell ilyeneket beírni, eddig észre sem vettem -
mgTerminator
veterán
válasz
Markizmark #6387 üzenetére
Az enyém ilyen, szintén ILO.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Markizmark #6352 üzenetére
Köszi!
Lehet arról tudni valamit hogy a kis fényerő melletti pöttyöződés még mindig van-e, lett-e újabb széria, ahol már nem jelentkezik (esetleg csendben javította a Samsung, vagy akár szoftveresen is)? Kb csak ez tart vissza hogy megvegyem végre. A boltban kiállított modelleken se beégést se ilyen szemcsés "textúrát" nem vettem észre testmyscreen.com-ot betöltve és levéve a fényerőt (bár nagyon világos helyeken van általában kiállítva úgyhogy lehet csak a szemem nem adaptálódott).
-
rjg
őstag
válasz
Markizmark #6147 üzenetére
Semmi, csináld onnan. Én most hétvégén csináltam végig. Én is néztem, hogy máshol van az a menüpont, de gond nélkül sikerült ILO-ra váltanom.
-
Zoty4
őstag
válasz
Markizmark #5467 üzenetére
garmin epix órám van, azzal szoktam fizetni 99%ban
ott meg van a garminpay -
stemplar07
őstag
válasz
Markizmark #5212 üzenetére
Passz , véletlenül vettem észre, hogy frissíthető, lehet egy idő után a Store jelezte volna..
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #5212 üzenetére
Nalam is egy jo ideje, automatikusan frissult - sokaknak csak Marcius 10 korul erkezett meg.
Nem ertem ezt a "hatalmasnagy" korbeugralast a verzio korul a szokasos clickbait oldalak es Xwarriorok altal, hogy mennyire fluid lesz tole a UI, nalam 0 valtozas lett az elozo verziohoz kepest, pedig nagyon ki vagyok elezve az akadasokra, fluiditasra.
Elozoekben a kameraflood elott linkelt valaki pont errol egy YT videot.
-
xedamen
senior tag
válasz
Markizmark #5191 üzenetére
+1, tökéletesen egyetértek
-
válasz
Markizmark #5172 üzenetére
Ha ilyet akarsz, vegyél iPhonet. Erre a célra az a legjobb a mai napig.
-
misi111
tag
válasz
Markizmark #4740 üzenetére
Ok. Kipróbálom. Bár volt másik 24ultrám és annál ezt igy nem vettem észre, pedig avval is szórakoztam.!😩
-
kengyel
nagyúr
válasz
Markizmark #4774 üzenetére
Sajnos, ebben teljesen igazad van. Nekem is a kicsi 7.- éves, és alig tudom elkapni egy fotóra. Beltérben gyenge fényviszonyok mellett, inkább a sötét oldal a jobb. Már annyira " megszoktam" ezt a Samsungtól, hogy már fel sem veszem. Ezeket a hibákat leszámítva, a legjobb androidos telefon.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Markizmark #4631 üzenetére
Nekem sem megy.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Markizmark #4404 üzenetére
Ott lett volna a 40k beszámítósdi is...
-
malor
aktív tag
válasz
Markizmark #4099 üzenetére
Akinek 85MB a frissítés, annak valószínűleg nem lesz második. A többieknek, akik meg már tegnap frissítettek, hát ott már úgy néz ki bármi lehet. Ez is egy újabb "x-akta" ennél a telefonnál. Semmi különös, csak a szokásos
-
válasz
Markizmark #3640 üzenetére
Mellesleg pl a felbontás is befolyásolja.
Nagyobb felbontáson kevésbé lätszik. A defult az S24U-n FHD+ (2340x1080). Ha ätrakod QHD+-ra akkor kevésbé jön elö.#3647 Pug:
Ìgy van! Ezért is írtam hogy azt csekkoljätok. Akkor van a gond ha a lementett kép és a valós kijelzö nem egyezik. -
válasz
Markizmark #3450 üzenetére
Uh ja bocs ezt én néztem, be
Egy debug session után bármi lehetséges. Bocs.
-
válasz
Markizmark #3434 üzenetére
Valamit elnéztél.
Jan 29 az enyém.
-
válasz
Markizmark #3426 üzenetére
Imei alapján most lekérdeztem itt
Production location Korea SEC
Production Date 29-01-2024 -
pohár
félisten
válasz
Markizmark #3103 üzenetére
perfekt, sehol semmi sorja, vagy hiba
egy icipicit magasabban ül a lencséknél a tok, így nem azon csúszkál, hanem a tokon, de nincs külön kiálló perem
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #3095 üzenetére
persze
inkább előkaptam az S21U-t fényképezni, nem akartam percekig szenvedni, mire kifeszítem a tokjából
-
válasz
Markizmark #2953 üzenetére
Én ezt értem csak furcsállom. Nincs más hibája is a telefonnak? Lehet megérne egy cserét / elállás stb..
-
válasz
Markizmark #2951 üzenetére
Nekem ez tökéletesen ment eddig mindig.
-
Frozen
addikt
válasz
Markizmark #2609 üzenetére
akkor mivel magyarázod azt,hogy egyeseknél szinte normális hőfok van, mások meg úgy sírnak a melegedés miatt mint egy rossz gyerek az ovodában....
Azért nehezen tudom elképzelni ,hogy az s24 ultra szabályosan égesse bárki kezét is úgy felhevüljön főleg így télen hétköznapi használatban.... -
Gardaai
senior tag
válasz
Markizmark #2573 üzenetére
Megvolt. Nulla javulás.
Nekem 4-5%-ot merül egy este alatt. S23U is annyit merült, ez nem is izgat, sok app van rajta. -
malor
aktív tag
válasz
Markizmark #2573 üzenetére
Neked nincs gondod a Good Guardians-szel? Korábban volt róla szó, hogy megzavarodik tőle a telefon.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #2209 üzenetére
Én sem foglalkozok ezzel annyira amúgy, én inkább cseréltetem 3 évesen, de az hogy a 80-ra töltéssel nem használódik el úgy az akksi, ez tény, nem hit kérdése.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #2207 üzenetére
az jó, de semmit sem írtam a töltési sebességről.
-
válasz
Markizmark #2051 üzenetére
Ezt remélem csak viccnek szántad....
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #2051 üzenetére
Igen, ez viszont valoban nagyon szembetuno, de koze lehet hozza, hogy az 5x tele nem bir annyi fenyt beengedni, mint a 3x.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #2000 üzenetére
Zenével együtt jelenik meg. Utána Graphic EQ be, aztán rányomsz, majd a sávokra is.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Markizmark #1991 üzenetére
Igaz én S23-on próbálkozok, de nekem nem engedi törölni.
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #1903 üzenetére
Érthetetlen, játszottam vele én is, de néha jó, néha nem. Volt amikor végigzongoráztam az UW-tól a 10x-es Zoomig a kamerákat, és utána váltogattam 3-5x között, és nem volt ez az "effekt", ugyanazon fényviszonyok, és tárgy, távolság mellett
Engem az inkonzisztencia zavar, mert minőségre nem tűnik rossznak egyikkel készített kép sem.
Valószínűleg visual bug, csak az a furcsa, hogy az X-es postokon, ugyanazon fényviszonyok mellett, miért viselkedik máshogy két S24U.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #1911 üzenetére
nézd meg a linket inkább amit küldtem és érteni fogod
olyan mintha váltás után közepről 2 irányba szélre töltené/rajzolná ki a képet, és ennek az animációnak látszik a vége, ez nem tetszik sokaknak. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #1903 üzenetére
Szerintem az elmosódással van baj a széleken, nem az ugrással. Összehasonlító videón is az egyik elmosódós(ami a júzeré), a másik simán ugrós. Ráadásul ha van olyan, ami nem csinálja, akkor nehezen lehet szoftveres hiba.
-
milkabrams
őstag
válasz
Markizmark #1773 üzenetére
Ilyenem van, biztonságosnak tűnik. Kellemes a dogása, elég masszív csak épp kissé nagy vele a telefon.
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #1773 üzenetére
Ezekből is már kétfajta van. A sima amit linkeltél és a [magsafe]. Ilyenen gondolkozom én is.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Markizmark #1774 üzenetére
Semmit, használd úgy és örülj neki. Nekem is Spigen Liquid Air tok van rajta és ennyi.
Jók azok a tokok. Nekem még egyik Liquid Air tokkal nem volt gondom. -
válasz
Markizmark #1766 üzenetére
A Mous az puha, plus szeru belul (nekem eddigi kedvenc tokom):
De mivel nem "szarvasbor" ezert biztos szar
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Markizmark #1766 üzenetére
Azokat én nem ismerem, így nem tudok róla nyilatkozni.
Azonban tegnap elgondolkoztam egy apró dolgon.
Nekem egy vékony kevlár/aramid tok lenne jó, mert nem rontja a telefon fogását.
De: Van egy gsm boltos haverom, aki S23U-ra megvette a Tactical tokot. Majd megmutatta, hogy felül és alúl ahogy lebontja a telefonról a tokot, össze van karcolódva a keret, de csúnyán. Nem dolgozik koszos helyen, de mégis ez történt. Ellenben az egyik fórumtárs akinek ilyen tokja van, neki semmi baja. Egy karc nem volt ugyan ezzel a Tactical tokkal. Nem tudom, hogy ez mitől függ. Plusz, egyszer kiesett a zsebemből a telefon, de kb. 15 centiről és a gyári bőrtok megsérült az egyik sarkán. Nem tudom, hogy egy ilyet Tactical tokban hogy viselt volna el a telefon kerete? A kijelzőtől nem tartok, mert az bármelyik tokban összetörhet, ha pofára, kőre esik kijelzővel a telefon.
Plusz, azt sem értem, hogy van akinél Spigen vagy bármilyen más tokban összebarmolódik a keret, másnál meg nem.
Elvileg nem kéne, de mégis van rá tapasztalat. -
Szellem.
nagyúr
válasz
Markizmark #1764 üzenetére
Jogos az észrevételed. Bocsánat, elnéztem.
Az S24U esetén egyedül a Vegán Bőrtok az ami szőrös belül. A többi már műanyag.
És most a Silicone Grip Case-t, Standing Grip Case-nek hívják. -
Szellem.
nagyúr
válasz
Markizmark #1759 üzenetére
Ezt írtam, hogy nincs benne màr a szőrös bélés.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Markizmark #1748 üzenetére
Igen. Az amelyiknek a hátlapján ott a lehúzhatós fogantyú.
-
arcitec
addikt
válasz
Markizmark #1729 üzenetére
[link] Az S23U belseje szarvasbőr. Meg kell kérdezni azért, hogy ez is olyan-e, na és nyilván máshol olcsóbb. Egyébiránt nekem is volt más minőségi szilikon tok és nem bántotta a telefont, de ennek nagyon finom a fogása és egy síkban fedi a kamerákat, tehát nem billeg és nyilván annyival vastagabb, jobban véd az ütésektől.
Nyilván ez csak egy tapasztalati ajánlás és mindenki azt használ amit akar. -
malor
aktív tag
válasz
Markizmark #1708 üzenetére
A világosszürke a natúr. A fekete az meg sötétszürke.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Markizmark #1646 üzenetére
Alzán vettem , majdnem 2 hetet vártam rá.
Szerintem nem ront a minőségén. 14PM -en is ezt használtam , lehet kapni alin is hasonló dolgot töredék áron de az nem tudom milyen.. leszedeshez van a dobozban ilyen kis műanyag patentkiszedőhöz hasonlító valami. -
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #1646 üzenetére
Szerintem nem ront a kamerán. Egy-két összehasonlító képet tettem [ide].
-
válasz
Markizmark #1561 üzenetére
Mi köze a billentyűzetnek az S-Pen notehoz?
#1562 Természetesen igen és screen off megy is és a toll menüből elő tudom hozni az új jegyzetet ezért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest