- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vikooo
addikt
válasz
BogyóBP #15045 üzenetére
Milyen fejlődést látnál szívesen a kameran, milyen hibái vannak? Korábban említettek romantikus abberaciot amit én nem látok, az, hogy szubjektiven megítéled, hogy hmm a másik jobb, dxomark hátrasorolja stb ez nekem nem állja meg a helyét ervelesben.
Nem hibátlan a kamera tény, egyik sem az de mi jelentene számodra elorelepest szoftveresen?
-
-
MadMancs
veterán
válasz
BogyóBP #14996 üzenetére
Te akkor valamit nagyon elbabráltál, mert S24U val készült UHD@60 HDR10+ videókat egy mezei Xiaomi 55 Q1 TV, egy 7 éves Philips 49PUS7503/12 TV, és egy 5 eves Asus Vivobook laptop is döccenés nélkül lejátsza. Egyedül édesanyámnál valami hiper szuper AI Intelligens LG nem tud normálisan megbirkozni vele. Mondjuk az az S21U 4K videóival se.
Pont TV-k miatt videózok 4K ban, ha már 4K az összes TV.
-
Rob Rob
tag
válasz
BogyóBP #14979 üzenetére
Igen, oda - vissza.
Nyilván, mivel itt vagyok, úgy általában ez el is dőlt. Biztos meredeken hangzik de semmiben sem kaptam többet odaát sőt!
Természetesen ebben az is közrejátszik, hogy legalább 10 éve androidon vagyok, alapvetően teljesen elégedett. Ki akartam próbálni valami újat, nem mástól hallani, olvasni hanem testközelből, benne lakva. Na ez megvolt, pipa. -
Jadro
veterán
válasz
BogyóBP #14942 üzenetére
"ha gond van a szupergyors töltés 10 perc alatt felküldi 70%ig a 0 ról is akár"
Értem én, hogy jó gyorsnak tűnik az a töltés, de az a 10 perc jó lesz inkább olyan 30 percnek.
Nem kötekedésből, csak ez már nem olyan marginális tévedés és ne vezessen félre senkit.
15perc -> 39%, 30 perc -> 69%
-
Vikooo
addikt
válasz
BogyóBP #12678 üzenetére
If you have a wide aperture, the lens is letting in more light,” says Carlson. “The more light that gets in, the more you get that shallow depth of field effect.” Shallow depth of field is achieved by shooting photographs with a low f-number, or f-stop — from 1.4 to about 5.6 — to let in more light.
Természetesen a 24mm -es lencse ezt még fokozza.
-
gerner1
nagyúr
-
dnelb
veterán
válasz
BogyóBP #12086 üzenetére
Akkor vált át, ha a főcamera már nem tudna ráfókuszálni, szóval igen is meg nem is
Mert a főkamera életlen lenne, de az uw meg rosszabb minőség, mert sokkal gyengébb szenzor. Ha tud a főkamera fókuszálni akkor használd azt, egyébként az uwt. Ezt próbálja automatán csinálni a fókuszjavito.
-
tms+
aktív tag
válasz
BogyóBP #12061 üzenetére
A főkamera is alapból sajnos széles látószögű, de ez minden telefonnál manapság így van, emellé teszik be az ultraszélest is. Én sem szeretem ezt, ezért mindent 2X-ben fotózok, szerencsére mára eljutottunk oda, hogy nem ront alapvetően a képminőségen. A 2X-et a GoodLock Camera Assistantban be tudod kapcsolni,hogy mutassa a Kamera app a többi látószög mellett.
-
MadMancs
veterán
válasz
BogyóBP #12003 üzenetére
Miért is‽ Régebben jött a futár, hozta cseretelefon, vitte hibásat pár nap múlva hozta megjavitva.
Mióta megszűnt azóta besétálok Samsung szervizbe és ha kisebb baja van, akksi, kijelző csere, csatlakozó csere stb akkor leadom, elmegyek sétálni vagy bevásárolni és 2-3 óra múlva visszamegyek a kész telefonért. Hanagyobb baja van vagy alkatrészt kell rendelni akkor otthagyom és visszamegyek 2 munkanap múlva érte.
Ennél egyszerűbben egyik gyártó se gariztat.
És nem Pest, Veszprém.
-
tms+
aktív tag
válasz
BogyóBP #11592 üzenetére
Az, hogy mekkora átmérőjű órát veszel magadnak (40 vagy 44mm) az attól függ, hogy mekkora a csuklód, szóval a 40 mm nem kifejezetten jelenti, hogy női. Nyilván többnyire a férfiak szerintem a 44-est választják, mert vastagabb a csuklójuk is. De hagyományos órát is a csuklóméret alapján kellene amúgy választani.
A 40 és 44mm-es között nincs tudásban eltérés, csak akkuban és méretben. Szerintem a Watch 6 szériát is megnézheted, az is tud mindent és olcsóbb, mint a 7-es széria.
-
válasz
BogyóBP #10982 üzenetére
Mivel nem látjuk a teljes méretű képeket, nem tudjuk eldönteni, vagy legalábbis én nem.
De volt előtte iPhone-om (13 Pro Max), itt van mellette a feleségem Pixel 8 Pro telefonja és az S24U szerintem jó éjszakai képeket készít, ha nem mozgót kell gyenge fény mellett készíteni, mert abban valóban gyengébb. Azt is látom persze, hogy miben jobb a felsorolt típusoktól, de ezért is kell mindig az egyedi elvárásokat nézni, mert olyan telefon nincs - még kamera szempontjából sem -, ami mindenben jobb a többitől. -
-
qltsar
veterán
válasz
BogyóBP #8595 üzenetére
Nem, rosszul tudod, már réges rég tudja az összes, GW 2 Active-tól kezdődően.
Nyugotan vedd a sima 6-os szériából amelyik tetszik.
Értelmetlen az 5 Pro, a Watch Ultra meg egyenesen pénzégetés kategória a többi Galaxy Watchoz képest, ráadásul még ronda is cserében - bár az utóbbi nyilván szubjektív.
-
dnelb
veterán
válasz
BogyóBP #8579 üzenetére
androidon? Nem igazán tudok. A Watch6 max 2 napot bírt, gpse 1 csatornás így összevissza mutatja az utad, pulzusmérője pontatlan, vérnyomásmérő semmire nem való, a felület akad.. Pénzkidobás, elektronikai szemét.
A watch7 annyival előrébb lépett hogy 2 csatornás lett a gps, a szenzor pontosságról még nincs infó. -
qltsar
veterán
válasz
BogyóBP #8579 üzenetére
Nyugodtan vedd a "hulladek" Watch 6-ot, nekem is az van. Tokeletesen beleillik a tobbi hulladek okoszisztemajaba nalam (Buds2 Pro, S24U).
Ha Wear OS-t akarsz, es nem zavar, hogy nem elegans, akkor TicWatch, ha nem Wear OS, akkor Huawei Watch szeria, esetleg Garminok meg szobajohetnek, ha nem akarod viselni elegansabb szituaciokban.
Ha igazan meg akarod magad szivatni, de Samsung okoszisztemaban maradnal, de meg a Watch FE-re sem futja, akkor Fit 3 + 1 level Xanax.
-
Novver
senior tag
válasz
BogyóBP #8573 üzenetére
Szerintem kiváló a kamerája, de nem vagyok szakértő, biztos van aki jobban le tudja majd írni, de mintha a fehéregyensúly nem lett volna az igazi? Nem tudom, én nem érzek problémát, de csak átlaguser vagyok.
Én is ráértem volna a vásárlással, de ez a promó most nagyon csábító volt. Szerintem nyugodtan vásárolhatsz -
Vikooo
addikt
válasz
BogyóBP #8500 üzenetére
Rosszul. Vagyis inkább itt az extrémitásokba fordul át. Természetesen 40 fokban még működnie sem kell, hogy elérjen egy olyan hőmérsékleti határt ami nem tesz jót sem a kijelzőnek sem az akkumulátornak.
Inkább szabályozzon le mintsem exponenciálisan degradálódjanak ezek az alkatrészek.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #8443 üzenetére
sokan az iphone estében is írják sőt minden telefonra igaz hogy megzavarhatja ha kijelzővédő van rajta, itt vannak páran akik már probálgattak rá foliákat
Tökéletes meglátás! Operációs rendszertől és gyártótól függetlenül én az szoktam javasolni, hogy olyan fólia kerüljön a kijelzőre, ami szabadon hagyja az érzékelőket.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest