Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
tecsa74 #13381 üzenetére
"Az lenne a kérdésem, hogy mivel feltettem a hívásrögzítőt miért nem kapom meg a frissítéseket?"
- Amennyiben, neked is "mixed" a firmware állapot a telódon, akkor ez lehet az egyik oka.A januári, ILO -ra, éppen hamarabb került kiosztásra , mint a EUX régiókódra.
"Van megoldás, hogy a hívásrögzítő is megmaradjon, és automatán kapjam az aktuális frissítéseket???"
- Van, több opció is . Plö :
● Az esetleges mixed firmware állapot megszűntetése,
● Az ILO régiókód helyett plö: INS , stb, stb használata ...
● Firmware váltás OXM -ről ⇒OLE -ra & azzal XID régiókódra váltás ... -
tms+
aktív tag
válasz
tecsa74 #11106 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában nehéz azt mondani bármelyikre is, hogy melyik a legjobb. Mindegyik minőségi, jól összerakott mobil. Az, hogy melyik a jobb, teljesen egyéni preferencián múlik.
Az S24 Ultra mellett Pixel 9 Prót használok, nem tudom azt mondani, hogy ez vagy az a jobb, mert mások a termékelőnyök, más az erősségük, más felhasználóknak lehet jó választás.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
tecsa74 #4990 üzenetére
Szerintem a telefonod Wi-Fi hotspotjára csatlakozik a TV (Samsung eszközök között magától megosztja ha úgy van beállítva). Nézd át a Wi-Fi beállításokat a TV-n.
Szerk.:
Amúgy is érdemes Wi-Fi-n használni a TV-t mivel 1 dolláros LAN hálókártyát raknak még a milliós TV-kbe is. -
TODI1111
veterán
válasz
tecsa74 #4993 üzenetére
Már régóta nincs XEH. EUX van. AZ ILO csc-re mindig megjön a frissítés, általában 1-2 nap késéssel. Előfordult már máskor is, hogy az 1-2 nap helyett 1-2 hét volt a késés, de olyan is volt már, hogy az ILO hamarabb kapta meg mint az EUX. Ilyenkor akár az EUX firmware-t Odinnal, home csc használatával fel lehet tenni és már meg is van a frissítés.
-
Gardaai
senior tag
válasz
tecsa74 #4983 üzenetére
TV-s kérdésnél fotót kéne csatolni, így elég nehéz.
Frissítések ugyanúgy jönnek, maximum +-1-2 nap eltolással.
Ahogy átrakod a CSC-t ILO-ra pl. ugyanúgy rakod vissza EUX-ra.
Garanciavesztéssel elvileg nem jár, bár ezt akkor lehetne biztosra mondani, ha volt valakinek garanciális gondja és más CSC-t volt rajta. Esetleg más CSC majd vissza EUX-ra és nem szóltak érte.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest