- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
-
MrSealRD
veterán
válasz korika18 #2886 üzenetére
Köszi a korrekciót. Elkezdtem dekódolni...
Szerintem szellemeket kergetsz. Nézz rá a telefonra akkor amikor várhatóan eléri a 80%-ot. El fogja érni. Ekkor lekapcsolja a töltést. Hiába lóg ki a kábel seggéből egy bizonyos érték eléréséig nem fog újra bekapcsolni... viszont...a 80% elérése után, hogy milyen és mennyi háttérfolyamat húzza, az már elég egyéni paraméter amit csak te tudsz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz korika18 #2882 üzenetére
Nekem is a maximum profil van beállítva pár napja. Ma reggel is 80%-ra töltötte.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
F_Gergely
őstag
válasz korika18 #1666 üzenetére
Ezt ezt nem tudom külön nem állítottam semmit de a felső sávban ott van a Volte logó és működik is tehát hívás közben van internet, én nem fizettem érte sose pluszba.
Az 5g-n gondolkodom hogy van e értem havi plusz 1 ezrest fizetni érte.Sirgeoff
Ha WiFi hívásra gondolsz az is van de én kikapcsoltam mert nem használom.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz korika18 #540 üzenetére
I15 Pro-rol jövök, hasonló a különbség, mint a többi iOS - Android összehasonlításnál. Én azért váltottam, mert
- jobban tudok gépelni Androidon
- van rendes desktop view a böngészőbenDe nyilván az Airpods jobb, mint a Galaxy Buds, csomó alkalmazás stabilabb iOS-en, stb.
Ne a hardver alapján dönts , hanem a saját felhasználói szokásaid szerint.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
-
demeterf2
tag
válasz korika18 #540 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni!
Ahogy nézem nagyon sokan jövünk s22u-ról és senki sem bánta meg a váltást.
Már így az első frissítés előtt is hihetetlen fluid az egész telefon. A kamera is szuper lett végre.Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest