- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
Vikooo
addikt
válasz mtekormend #6997 üzenetére
Igen. A Samsung telefonokban használt kijelzők a tapasztalatom szerint már minimális szögből is kekesednek. Nem értem miért itt a legtöbb hibás kijelző és a minősége miért a hazai pályán a leg rosszabb
Pixel 8, Xiaomi 14 és a Nokia X30 se ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz mtekormend #6997 üzenetére
Amióta amoled-em van, ilyesmi mindig volt, és valszeg mindig is lesz
Amúgy máskor az OLED csopiba tárgyalták azt, hogy gyártáskor van egy nagy tábla panel, és abból vágják ki a kissebbeket, és elvileg, ami a széléhez közelít már, az mindig valamennyivel rosszabb minőségű, szóval tökéletes paneleket valszeg csak nagy veszteséggel lehetne csinálni
Xbox One: bandymnc
-
mtekormend
csendes tag
Sziasztok!
Másnál is jelen van az alábbi videókon látható jelenség a kijelzővel? Főleg fehér háttérnél látszik nálam is, zöldes/kékes "color shifting", ha akár minimálisan is döntöm a telefont szögben. Gyári tükröződés mentes fóliát használok, a héten vettem a telefont, január végi gyártás.
Érdemes ez miatt cseréltetni, vagy nem lesz jobb?
https://www.youtube.com/watch?v=OtyW2Av7rBI
https://www.youtube.com/watch?v=w5KXeTpUbac
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Ezt ne tekintsd az adott darab hibájának, ez az összes S24U esetén jelen van, a grain mérték változó darabonként, legjobb esetben csak 0% fényerőnél jelentkezik.
Szóval, ha a grain nem jelentős nálad, akkor e miatt én nem küldenem vissza, ha ezt leszámítva hibátlan a készülék.
-
Vikooo
addikt
Atok ül rajtam. Végre megtaláltam a telefonomat az S24 Ultra képében és hibás a kijelző. Grainy és csíkos is. Test my screen -nel tökéletesen látszódik. Megy vissza.
-
Flashback
addikt
válasz bajnokpityu #6990 üzenetére
Meg ha fotózni akarsz Messengerböl vagy Viberböl (szintén alacsony fények mellett), konkrétan én a boltból szoktam küldeni fotókat és hiába tartod ki rendesen: homályos, elmosódott lesz. Nem tudom ez melyik API-t hasznälja de borzasztó.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
addikt
válasz bajnokpityu #6986 üzenetére
Nem bizony, még egy 14 ultrát is megtud fogni ilyen körülmények között. [link]
Samsung sem tökéletes, de pontosabbak/természetesebbek a színek, plusz részletesebb is, pedig authentic módban van a xiaomi.
Itt pedig 15 pro összehasonlítás. [link] Iphone túl tolja a kontraszt és pontatlanabb fehéregyensúlyt mutat.
Itt pedig pixel 8 pro ellen. [link] s24 ultra jobb hdr, pontosabb színek(pl.: nem narancsos az a térkő)
Eszembe se jutott volna 24 ultrát keresni, ha ezeket az összehasonlításokat nem látom, számomra is meglepőek az eredmények, de be kell vallanom, hogy gyári jpg-t nézve a legjobbak között van az s24 ultra.
Gyengeségei megvannak, pl gyorsan mozgó dolgokat nehezen tudja lekezelni, főleg gyengébb fényben és zaj is akad a képeken.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
joey04
titán
válasz Flashback #6987 üzenetére
meg kb semmit. most a fotós topikban van xiaomival összehasonlítás. az emberek feje olyan, mintha szürkeségben szenvednének, de pl a media markt piros színe is katasztrófa, vagy pl van ott egy xiaomi 13t meg egy iphone 15 reklám, ott is érdemes megnézni, hogy hogy mennyire nem találja el a színeket. a xiaomi vibrantban persze túltolja, de a samsung meg a másik irányba torzít brutálisan. plusz, amit az iphone-ban nem szeretek, hogy szeret egy zöldes színt ráhúzni a képekre, nem vészesen, de észrevehetően. ez a samunál nem volt annyira meg, de a frissítések során valahogy bekerült ez a "feature" is, ez is szépen látható a fotós topikban az egyik összehasonlításnál, talán a pixel volt az ellenfél. nappal meg néha jobban túltolja a színeket, mint a xiaomi, ami nagy szó. Szóval nekem az a bajom vele, hogy kiszámíthatatlan. Ha minden szerencsésen alakul és az algoritmus is jól dönt, akkor jó képek készülnek, de ez ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz bajnokpityu #6986 üzenetére
Nem gyengébb, csak mozgó dolgot ne akarj fotózni beltérben (alacsony fényviszonyok között)...
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Gyula84
veterán
Üdv ezt a kamera hibát amikor videózok és bal felfele húzom majd remeg azt gariban tudom cseréltetni pár hónap után? másik kérdés ha hollandban vettem a telefont akkor magyarban tudom azt gariztatni?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
addikt
Az összehasonlítás amit küldtem, ott látszik hogy összességében jobb képeket lő a 24 ultra, de ha kisgyerek fotózás a cél vagy a legjobb videós kell, akkor az alma valóban jobb, mert bár az egyik legjobb videóban is a samsung, de az almát nem tudja megverni ebben semmi.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
imis
senior tag
válasz LosBlancosRM #6972 üzenetére
Köszönöm az infókat. Iphone mobilom még nem volt, s9+ t nagyon szeretem, de megérett a cserére kézben tartva mind a kettőt, a samu nekem több tudásunak tűnt. Lehet nem érdemes kísérleteznem az almával, sokminden megszoktam már az androidon és talán az ultra ceruzája is egy plusz tudás. Fotót, videót néztem, de talán lehet élni az ultra "gyengébb" képeivel és videóival is. Talán júliust érdemes még megvárni, ha megjelenik az új hajtogatós samu, esetleg az ultra lejjebb megy árban.
-
Flashback
addikt
Szerintem próbälj rá az i15Pro-ra ha nem kell a pen.
Ha nem jön be azt nagyon gyorsan el tudod adni, és még mindig opció a Samsungra vältäs.
Ha point and shot fotós vagy abban valószínüleg jobb az i15. Autóban hasznälni akarod AA sok helyen vezetékes, Carplay meg már szinte mindenhol wireless.
Ha össze akarod szämítógéppel kötni akkor pedig Samsung. Dex is van... Nem egyszerüprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Hogy tudok hozzáférni és másolni az Android mappába?
Alapértelmezetten nem engedi se a saját se másik fájl kezelő sem.
Köszi -
LosBlancosRM
senior tag
Hardver iPhone, szoftver Samsung. Állíts egy fontossági sorrendet. Mondjuk magamból kiindulva, alábecsültem a szoftvert, és nem tudtam megszokni az iOS-t, pedig csak 1-2 dolog volt amit nem tudtam elfogadni, de azok a mindennapjaimat keserítették meg.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
imis
senior tag
Mivel látom itt, hogy többeknek párhuzamosan van s24 ultra és almás tapasztalatuk is, kérdezném, hogy (marketing hype és hittan nélkül) melyik jött be jobban fotózás, videózás és mindennapi használatban?
Bár tervezném az s24 ultrát, de azért a fülemben ott van a ip15 pro alternatívaként. (jelenleg s9+ t használok) -
rjg
őstag
Nem emlékszem, hogy írta volna már valaki, ha igen, bocs. Most jött meg az aktuális frissítés ILO-ra.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nyesix
senior tag
Hogy lehet kilőni azt, ha egy Samsung experience Store közelébe megyek akkor reklámokat dob fel?
-
pg1966
aktív tag
válasz klaya86 #6960 üzenetére
S23u-n és S24U-n is sűrűn használ(tam)om a GPS-t, különböző (5+ féle) programokkal, sosem volt gond a pozícionálással, se a pontosságával. Lehet, hogy az indulásnál néha van pár másodperc, amíg megtalálja a pozíciót, de el még sosem vesztette, kivéve alagútban, de kiér belőle és egyből újra tudja hol van.
-
CP111
tag
válasz gyuri81 #6954 üzenetére
Nekem ilyen bajom sose volt.....
Ha annyira tré volt miért nem dobtad el előbb mint 1 év? Bármi mással én a helyedben kihúztam vna mig megjelenik az S23 ultra.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
leslien
nagyúr
válasz wong kok wah #6955 üzenetére
nem is értem,h miért szenvedtél vele....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Topikgazda
válasz ShadowLac #6950 üzenetére
Jó ilyet olvasni, de én biztosan nem ebbe a táborba tartozom. Nagyon vártam az S22U érkezését, mert egy öregecske Note 8-at váltott.
Konkrétan 1 évig szívatott a telefon. Kegyelten gyenge volt szoftveresen, 1 év kellett a fejlesztőknek, hogy rendbe tegyék...nem sorolnám fel a hibákat, mert estig írhatnám.
Üzemideje borzasztó gyenge volt, alig vártam, hogy meglegyen az S23U utána.
Valamint elég melegedős volt akár egy Telegram app-tól is.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Vikooo
addikt
Nézegettem az ajanloban az üvegeket amivel működik az ujjlenyomat olvasó. Ezeken kívül van olyan amivel működik? Esetleg Aliexpressen?
-
addikt
-
-
G-Device
csendes tag
válasz TODI1111 #6946 üzenetére
Sajnos nagyon sok problémám volt vele.használtam amazon deliveryzéshez és megőrültem tőle. Megállt, elkezdett forogni fagyott, pontrtlan volt stb. Alkalmatlan volt a használatra, főleg olyan időjárás esetén amikor nem volt tiszta az ég. Több appal próbáltam, de jelentéktelen változásokat tapasztaltam csak .
Sajnos így megváltam tőle.
NEM USER ERROR kérem szépen. A hiba a készülékben volt.
Amúgy jó kis telefon , épp ezért érdekel , hogy javításra került e már ez a problema?Az s23u fórumban elég sokat beszélgettünk róla….
Nem akartam senki lelkivilágába gázolni, de ami használhatatlan az nem alkalmas a használatra. Lehet csak én fogtam ki, de csináltattam ‘MOT -t a telefonon és azt mondták minden rendben van vele.
-
CP111
tag
válasz G-Device #6941 üzenetére
Hm, S22 ultrám van és heti szinten használom. Soha semmi gond nem volt vele. Pedig agyon van fikázva a 22-es széria. Ebből következőleg az S23 gps-ével nem lehet gond.
User error erősen!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
arcitec
addikt
válasz G-Device #6941 üzenetére
Hogyé? Mi kaka? Bakker ez nem inkább erős USER ERROR? U.I: Mármint az S23.
U.I: No nem azé, de már használtam párszor, semmi gondom nem volt vele. Pláne még híd közepén sem mondta, hogy forduljak balra..
Bár kérdés miféle navigációs appal használod?[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
G-Device
csendes tag
Sziasztok, rövid kerdés..
Ennek már használhatóbb a GPS navigációja, vagy ugyanolyan kaka mint az s23u volt? -
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #6937 üzenetére
jaja, ezt kilehet kapcsolni szerencsére
-
addikt
Nem tom, ezek kiállított darabok voltak klímás vodában egymás mellett, de az biztos, hogy nagyon hamar leveszi a fényerőt a samu is napsütésben [link] 5 perc után gatya.
#6936qltsar
Igen hasonló, csak itt a sarkokon van a lencse hiba, elég durván.
Eddig 3-at néztem meg + a kiállított darab, de mindegyik mosott látványosan.
Engem annyira nem zavarna, ha csak a legsarkán mosna, de sajnos túl nagy területen volt jelen mindnél.
Még mielőtt valaki írná, hogy természetes jelenség, nem az.! [link][ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Elit3Zotya #6932 üzenetére
Hogy érted, hogy mosott a kamerája?
Úgy, ahogy a banana-blur érinti az összes S22-23-24/+-okat?
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #6934 üzenetére
és mennyire volt felmelegedve? ott is lentebb veszi hiába max a csúszka. Mondjuk ez szerencsére kikapcsolható good guardiansal, első dolgom mindig
-
addikt
Egyértelműen látszott, tesómmal együtt néztük ugyan azt a háttérképet beállítva.
Kültéren viszont mérföldekkel jobb az ultra.
Ezt nem tudtam tesztelni, de valószínűleg így van hála a gorilla armornak.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #6932 üzenetére
30nittel fényesebb a +, nagyon komoly szemed van ha ezt te látod. Kültéren viszont mérföldekkel jobb az ultra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ma megint megnéztem egy 24 ultrát és egy kiállított darabot is, mind a 2-nek mosott a kamerája a széleken durván, nem könnyű ebből a szempontból jót találni.
Kb olyan gatya az arány, mint az s22 ultra esetében volt.
A kiállított darab mellett volt egy s24 plus is, gondoltam összehasonlítom a kijelzőket.
Látni a tükröződés mentes bevonat hatását nagyon szép a kijelző minden hibája ellenére is, de ami érdekes, hogy a 24 + kijelzője fényesebb manuál max fényerőben.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
joey04
titán
Samsung Galaxy S25 Ultra to have one less camera than its predecessor
Hát ezek megőrültek.
-
Tin
veterán
válasz Dave Crank #6927 üzenetére
Köszi, akkor felrakom.
-
Tin
veterán
Új update (AXD6) rakható, nem csinál gondot? Csak mert elvileg május 10-én kijött, a topikban mégsem láttam róla hsz-t.
-
F_Gergely
őstag
válasz Dave Crank #6854 üzenetére
Szerintem te erre gondolsz.
Én azt keresem, amikor zárolt képernyőn nekem semmire nem kell külön bökni, hanem zárolt képernyőn látom az értesítők részleteit.
Tehát nem a felébresztett képernyőn még rábökök az értesítésre és az csak az után részletezi, hanem alapból úgy jelenjen meg. -
LosBlancosRM
senior tag
válasz Elit3Zotya #6922 üzenetére
Inkább nem is írok semmit, modiknak nem tetszene .
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
addikt
válasz LosBlancosRM #6920 üzenetére
Oké, azért cseréld le a fóliát hátha jobb lesz.
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Elit3Zotya #6916 üzenetére
Azon nevetsz, hogy nem fogod fel amit írok/unk?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
$atirka
senior tag
válasz < CyberBob > #6918 üzenetére
Hogyne, quickstar.
Ki lehet kapcsolni fentről mindent."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van olyan Good Lock modul amivel a felső ikon sort (óra aku stb.) lehetne eltűntetni vagy halványabbra venni?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
waszabi07
tag
válasz LosBlancosRM #6915 üzenetére
Nekem jobb polarizált szemüvegben mint a 13 pro max volt.
Azon MM-os fólia volt ezen meg a gyári tükröződésmentes van fent.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
addikt
válasz LosBlancosRM #6914 üzenetére
Köszönöm a tippet, lehet, hogy jön akkor egy új fólia.
-
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Elit3Zotya #6909 üzenetére
Értsd már meg, hogy nem a tükröződéssel van bajom.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
NY_A
őstag
Én is ezt az Alzás üveget használom, még januárban raktam rá mikor vettem a telefont. Nálam sincs gond polarizált napszemüveggel.
Érdekességként a fóliáról csak annyit, hogy mikor felraktam nem lett pont egyenes, de annyira minimálisan volt ferde, hogy nem zavart. Tegnap valamiért úgy gondoltam, hogy megigazítom. Leszedtem, és visszaraktam egyenesen. Ugyan úgy visszaragadt mint újkorában, semmit hiba nincs benne. Szerintem nagyon jó ez a fólia. -
qltsar
veterán
Nekem ESR van, teljesen használható az is polaroid napszemüvegben.
iPhone-omból konkrétan semmit sem látok. Szerintem ez kijelző-védő fólia / üveg probléma lesz. Próbáld meg anélkül, aztán kiderül. Én biztos, hogy nem fogom leszedni se az S24U-ról, se az iPhone-ról, hogy kipróbáljam .
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz LosBlancosRM #6908 üzenetére
Polarizált szemüveggel nekem csak az Alzás üveg fólia volt okés S24U esetén, az összes többivel kb használhatatlan volt napszemüveg mellett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LosBlancosRM #6907 üzenetére
[link]
Használsz üvegfóliát.?
Lehet az lesz a gond, mert úgy megszűnik a tükröződés mentes bevonat hatása.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
LosBlancosRM
senior tag
Én azt nem értem, hogy miért nem tudják azt megcsinálni amit az iPhonenál. Kispóroltak valamit?
Úgy emlékszem, hogy a Note7, elfordítva jól látható volt(pl autós tartóban), állítva viszont rosszabb, mint most az Ultra. Szóval az iPhoneból kiindulva megvan a technológia, de a saját csúcsmobilukba valamiért nem rakták bele.Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Elit3Zotya #6904 üzenetére
Nem ezek a fajta specifikációk döntenek most. Egy sima i13 is jobban látszik. Az Ultra nagyon bekékül. Szemüveg nélkül jobban látni, illetve a nem polarizált lencsékkel is jól látható.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
qltsar
veterán
válasz LosBlancosRM #6901 üzenetére
Volt mar errol szo. Polaroid napszemuvegem van, es fenyevekkel jobb az S24 Ultra, mint az S23 szeria kijelzojet nezni ilyen lencseben.
Nem tokeletes, de teljesen hasznalhato.
Laptopom kijelzojebol pl. semmit sem latok.
-
addikt
Pedig a legjobban látható kijelző van benne jelenleg a piacon(még ha nincs is olyan fényes mint a többi gyártóé), hála a tükröződés mentes bevonatnak, de pont utána néztem a napokban és ezt találtam. [link]
Vagy is ha üvegfóliával használod, akkor xart nem ér, mert pont ugyan úgy viselkedik, mint bármelyik másik kijelző a piacon.
Csak a saját tükröződés mentes fóliájával tudja megtartani azt az állapotot, de ami érdekes, hogy ha veszel más kijelzőre is olyan fóliát, akkor azok is szinte ugyan úgy tükröződés mentes lesz.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
MunezXBK
nagyúr
Polarizált napszemcsiben az autóm virtual cockpitjét is alig látom.
-
LosBlancosRM
senior tag
Most, hogy itt a nyár, jókora csalódás a kijelző. Polarizált napszemüvegben nagyon sokat romlik a láthatósága. iPhone-nál ha jól emlékszem, ez nem volt probléma... Pedig abban is Samsung kijelző van.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest