- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankock
tag
válasz kengyel #5497 üzenetére
A mai 5 óra 8perc képernyőidő, 13ó 23p készenlét. 73% merülés. (79% indítva)
Munkaidőben 4G+Bluetooth kihangosító miatt, itthon 4G+BL KI, Wifi BE. Munkaidőben Mobil hotspot megosztás laptopnak ez max. 1 óra. De ezek azonosak a korábbi telefonjaimmal, mert a szokásaim rabja vagyok.
-
-
hankock
tag
válasz LosBlancosRM #5488 üzenetére
A Xiaomival összehasonlítva, ugyanazokat a programokat használva, hasonló felhasználási szokásokkal...
Reggel 6-kor levéve 79%-al, most 73%-ot merülve 6%-on van, 5 óra 8perc képernyőidő, 13ó 23p készenlét.
Ezt a Xiaomi 12X 100%-ról indulva este 35-40%-ra hozta 5G-vel. (Előtte a Mi Note 10 5260 mAh két napig bírta (nyilván sokkal gyengébb CPU-val)) -
hankock
tag
válasz Dave Crank #5490 üzenetére
Beállítások - Akkumulátor - Energiatakarékosság - (belépés nem fül bekapcs.) CPU-sebesség korlátozása BE
-
LosBlancosRM
senior tag
Valaki használ Whatsappot? Nekem bugos vele az AOD. Full fényerőre nyomja a kijelzőt. Lockstar/clock is okozott ilyet, inkább töröltem is őket.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
hankock
tag
Köszi.
Az igazat megvallva, számomra csalódás az üzemidő.
Felbontás FHD+-ra visszavéve, teljesítményprofil energiatakarékos, CPU-sebesség korlátozva 70%-ra,
5G kikapcsolva és még így is jobban merül mint a 4500 mAh Xiaomi 12X. Már előre félek a nyaraláskori erősebb igénybevételnek. -
hankock
tag
Két kérdésem lenne.
Melyik a "kímélőbb" az akkumulátornak?
Ha 5-80% között használom, vagy 25-100% között. (van különbség?)A telefonra alap esetben a Google Szolgáltatói szolgáltatások nincsenek telepítve. A Xiaomi telefonoknál ez elkerülhetetlen, törölhetetlen volt. Hogy működik a Samsung e nélkül, illetve mivel pótolta, helyettesítette a Samsung?
-
stemplar07
őstag
tesztek szerint nem vészes,( [link] ) de majd beszámolok róla .. max 30mW teljesítmény, de ez attól is függ, milyen a fül/fejes ? ohm stb..van egy iBasso DC01-em ami balanced out, az melegszik és zabál is kb 2018-ban vettem AK4493EQ DAC van benne ..MQA redy ..bár már a Tidal is kipucolta a ,,csodatévő,, felbontást..
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz stemplar07 #5478 üzenetére
Kivancsi lennek, hogy az akksira milyen hatassal van.
A Behringer UMC 202 HD-m anno 20%-ot vett le egy ora alatt, ami nem tul nagy fun.
-
stemplar07
őstag
Egy egyszerű olcsó (21 Ft)kis USB-C dac/amp ha valaki a meglévő vezetékes fejeseihez nem akar drága BT eszközt, 196/24 felbontást bitperfekt módon tudja az UAPP(USB Audio Player Pro)- on keresztül teljesen kikerülve a droid hangrontó útvesztőit .. DDHiFi TC35C. azt kell mondjam, az LG V60 Sabre után meglepően szépen szól..cca..közelében van..
-
doooo
veterán
válasz leslien #5450 üzenetére
Mondjuk el kéne olvasni, hogy a pletyka arról szól, hogy a fehéregyensúlyon lesz javítva (pedig most is kiváló), illetve csak a zoom-kamerával kapcsolatban lesz valami javítás még. Tehát eleve clickbait, eleve pletyka, és még aszerint sem valami átfogó dolog lesz (nem mintha nagy javítanivaló lenne a zoomkamerákon, pláne a 5x-en). [link]
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Az lehet, csak mivel nem támasztod alá a véleményedet semmivel, a független tesztek meg pont az ellenkezőjét mondják, ezért ennek pontosan 0 haszna van. Sőt, igazából káros, mert lehet aki csak bele olvas a kommentekbe az levonhatja azt a következtetést, hogy szar a kamera (még ha az is lenne, nem lehet így általánosítani a 876 különböző funkció miatt->tehát eleve hibás kijelentés).
még dnelb véleményével sem értek egyet, hogy beltérben hulladék, mert a tesztek szerint semelyik szituációban nincsenek olyan nagy eltérések (ahogy Bog is mondja, csak szőrszálhasogatni lehet max..), hogy az egyiket hulladéknak nyilvánítsuk a másikkal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
elhiszem, én meg azért próbálok most ki minden engem érdeklő telefont, hogy saját tesztem és véleményem legyen. 4 telefonnal (op12, vivo x100p, i15pm, s24u) már 2500 kép környékén járok és csak point and shoot módban értékelek. a samuból is ki lehet hozni jobbat mint amit így tud, de azért fotozók telefonnal, mert nincs időm és kedvem állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
[link] dexes kérdésemre tud valaki válaszolni?
Tudom 2 monitorral is használni? -
Zoty4
őstag
válasz Markizmark #5467 üzenetére
garmin epix órám van, azzal szoktam fizetni 99%ban
ott meg van a garminpay[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz mgTerminator #5427 üzenetére
ringke onyx magsafe
TODI1111+ thamasz: na akkor vmelyik nap kipróbálom a classic-kal
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
-
joey04
titán
válasz zazenke #5459 üzenetére
egyértelmű. nem is mondtam, hogy mint készülék jobb lenne.
btw a vivo x100 pro is agyonveri a samut kamerában (szifont is veri), viszont mint rendszer, sokkal bugosabb, sokkal több az akadás, szóval legalább akkora előnye van a samunak ebben, mint amekkora hátránya kamerában.
-
TODI1111
veterán
válasz LosBlancosRM #5454 üzenetére
Tényleg jól félreértettem. Azt sajnos nem tudom.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz Avicularia #5442 üzenetére
Itt is volt már téma az elején, úgy emlékszem.
-
Topikgazda
Van aki a kijelzőt nézi a wc-ben, van aki az s-pent szagolgatja. ( érdekes hobbik ezek)
De ha a wc-n szagolja valaki az s-pent....akkor nem csak ceruza égett szagát fogja érzeni[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kengyel
nagyúr
-
TODI1111
veterán
Ez már az S23 ultra topikban is téma volt. Miért lenne ez az S-pen illatosabb?
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Itt az újabb gate, büdös a cerka [link]
-
TODI1111
veterán
válasz LosBlancosRM #5437 üzenetére
Beállítások - Speciális funkciók - Névjegyek megjelenítése tartalom megosztásakor.
-
thamasz
senior tag
Normál tokkal simán ment nálam az nfc fizetés, sőt meglepően jól ment, elég messziről érzékelték már a terminálok. Egy hete van magsafe tok a telefonon de nem vettek észre negatív változást. Google wallet-et használok. Simplet ki se tudom választani, mint írták valami bug van vele.
-
pg1966
aktív tag
válasz crane75 #5434 üzenetére
Ha a "A nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kompatibilis az Ön telefonjával." hibaüzenet jeleneik meg, akkor 32 bites az APK, azokat meg már nem engedi (SD 8 Gen 2 még igen, Gen 3 már nem), mivel nincs olyan mag a prociban, csak a 64 biteseket lehet telepíteni, a Play Áruházban is már pár éve nincsenek 32 bites APP-ok. Én az iGO-kkal jártam így, csak egy World megy, a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, apk (Dentex Youtube Downloader) telepítésnél azt írja a telefon, hogy nem alkalmazásként nem engedi telepíteni, nem kompatibilis. Ez most az app - nak szól, vagy a telefonon kell állítani vmit? Előre is köszönöm a segítséget!
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
-
joey04
titán
-
Zoty4
őstag
Hetvegen voltam eloszor vasarolni, miota megvan a telefon. A regi telomon is a simple volt ami hasznalta az nfc-t. Nem tudom hol van a chip ebbe a teloban, de se a benzinkuton, de a boltokba, se az etterembe nem tudtam fizetni a teloval. Megoldottam a garminoraval, de tudnatok segiteni hogy miert mem megy?
learnyekolhatja a magsafes tok?[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz waszabi07 #5413 üzenetére
A gyári kábel max 25w-ig tudja, azaz szupergyors töltés, a 45w-os töltővel és megfelelő kábellel szupergyors 2.0-t fog írni.
Azt tudjátok, hogy a lassú és sima gyorstöltésre világoszöld a felugró animáció, szupergyors töltésnél türkiz zöld, és ha jól emlékszem a szupergyors 2.0 világoskék.[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Zoty4
őstag
letezik mar olyan hub amire 2db hdmit (monitort) is ra lehet kotni, a kerdesem hogy a dex ezt le tudja kezelni?
-
Bazs1981
aktív tag
válasz Dave Crank #5374 üzenetére
Ezt a Galaxy Store vagy a Play-ről kell lehúzni, nem találom így sehol
-
TODI1111
veterán
válasz LosBlancosRM #5417 üzenetére
-
Gardaai
senior tag
Samsung.com-os ReGalaxy promóciónál volt, aki egy más nevén lévő számlával (de azon a telefonon ami a számlán szerepel) adta be a kérvényt? Elfogadták?
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
veterán
-
waszabi07
tag
Én ezzel eddig nem foglalkoztam. Van egy ilyen: [link] adapterem gyári s24u kábellel. A gyors töltés van 25w-ig a szupergyors meg felette vagy ez hogy van? Ezzel tudnám gyorsabban tölteni csak kábelt kéne vennem hozzá? Iphone-hoz használtam ezt ugye, annak pd 3.0 kellett ugye.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
kengyel
nagyúr
válasz LosBlancosRM #5411 üzenetére
Na de 2- óra, mire felnyomja. Volt 23U, ugyan így töltöttem, és másfél óra volt. Szerintem, a töltömmel lehet valami.
kengyel
-
dnelb
veterán
válasz kengyel #5407 üzenetére
Pont erről beszéltünk hogy nincs értelme azt venni. 20% felett ugyanolyan gyors mint a 25ös, ami most 3300 forint az emagon. vs 22k a ses 45ös
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hahó!
Azt lehet valahol beállítani, hogyha meg akarok osztani valamit ne ilyen random embereket és alkalmazásokat dobjon fel hanem fixen xy-t yz alkalmazás által?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TODI1111
veterán
válasz Dave Crank #5374 üzenetére
Évek óta használom, szerintem nagyon jó alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest