- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #3299 üzenetére
Tevedtem, ez lehet fulben nem megy (nekem a buds+ fulben is megy pairing modba)
To put the Buds 2 Pro in pairing mode, place both earbuds in the charging case and long-press both touch panels at the same time for about 3 seconds. When the indicator light starts rotating between green, blue, and red you'll know they're in pairing mode.
-
Kerio
őstag
válasz
MunezXBK #1489 üzenetére
Furi... Már arra is gondoltam, hogy soknak hibás van és nekik tényleg fakó. Mielőtt megérkezett a csomag, már akkor azt gondoltam, hogy ki sem bontom, hanem megy vissza, mert sorra írták itt, hogy fakó. De végül kibontottam, és esküszöm, hogy a fakóságot kerestem rajta. Lehet, hogy azért nem látom, mert nem voltam hozzászokva a Samsung színeihez.
-
válasz
MunezXBK #1489 üzenetére
Én sem.
Végül le cseréltem a natúr színűt egy kékre szóval most lakom be újra, de most a Switch átvisz mindent szóval csak be kell jelentkeznem elvileg nem kell személyre szabni újra..
Nagyon tetszik ez a kontrasztos stílus!#1490 Hát nekem is volt hosszabb utam vele (kb 6 óra egyhuzamban) és végig ment az AA és róla a Spoty, de egyáltalán nem melegedett pedig töltött is közben.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest