- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Miért? Konkurens termékeket hogyan hasonlítsunk össze? Nekem is jobban bírta picit a 15pm, inkább a készenléti fogyasztás miatt. Ebben verhetetlen az iOS. Viszont szépen beállt az s24u is, nap végét simán kihúzom vele. Mondjuk egyik telefont sem töltöm 90% felé csak nagy ritkán.
-
SX Wave
aktív tag
Mindenhol van 💩. Inkább a gyártók hozzáállasa a gond egy ismert problémával szemben. Mert egy 50/50 bugnál a felhasználónak kell bizonygatni, hogy nem ő a hülye, hanem a készülék rossz, miközben a gyártó tökéletesen tudja, hogy ez a készülék hibája, de az első reakciója a terelés. Mondjuk a Note7 látványos volt a gond, ott már nehéz volt mellébeszélni.
-
SX Wave
aktív tag
Azért is írtam, hogy megosztó. Nálam is voltak ilyen gondok és mit ad isten, a 24U-val mindek oké. Ahol a 22-nél már rég nem volt térerő, ott a 24-sel siman megy a beszélgetés. A net stabil, nincsenek 1-3 perces kimaradások. Ha ilyen szerencsés lettem volna mint te, akkor még most is egy 22U boldog tulajdonosa lennék. De azért felb@ssza az embert, hogy egy premium telefonnal ilyen lutri a végeredmény.
-
juuzer
addikt
A Samsungost néztem valahol és rossz értékelései voltak.
Amire nekem kell, annyiért egy 1000-est simán megért.
Kipróbáltam és működik, pedig kicsit hevesebben vert a szívem, mielőtt bedugtam volna a telefonba az átalakítót.
qltsar (#7207): Az OP-s befürdésem óta nem mertem mást kipróbálni. Pláne nem A-ról és T-ről.
-
-
qltsar
veterán
A EZ FIT GLAS.tR is ennek van titulálva, de ez tapasztalatom alapján nem igaz, nem ér ki normálisan, szörnyű vele a gesztusvezérlés, és a tollhasználat.
Jelenleg ESR-t használok, ami "kiér" a szélekig, nyilván ez sem teljesen, de ezt hívnám tokbarátnak. Nillkin Nature Pro-val használom, aminek az eleje "benyúl" a kijelző elejére.
-
TODI1111
veterán
Annyira követem csak, hogy nekem is ilyen készülékem van.
" Millió hsz az akksi csipogás töltésről szól."
Akku csipogásról még nem volt szó. Mutatsz róla hozzászólást? Arra sem emlékszem, hogy lett volna a töltés számlálásról szó. Sok szó esett töltési ciklusokról. Ezesetben arról volt szó, hogy hány százaléktól hány százalékig érdemes tölteni. Illetve az általad említett eredeti hozzászólást egy átlagos felhasználó hogyan tudja elleőrizni? -
Lala6
őstag
Több töltés volt már, de nem is ez a gond. Majd pár nap múlva ismét tesztelem, de szerintem max 1-2% lehet a javulás.
Amikor még nem laktam be a telefont 1%-ot merült éjszaka, nagyon megörültem neki, mert gondolkoztam, hogy tényleg kell-e nekem az S22 helyett (ezért nem is költöztem át azonnal).
Így a költözés után pedig jött a hidegzuhany és a valóság pofonja.
Most megint gondolkozom, hogy kell-e nekem, vagy küldjem inkább vissza. Viszont ebben a kategóriában nem nagyon van más értelmes választás. -
jarlax
tag
De, szerintem igenis van, és nem kicsi. Nekem még megvan az S22U is, itt van mellette, és hasonlítgatom folyamatosan (át lett tükrözve a készülék). Ha nem is ég és föld, de határozottan gyorsabb minden (még az újlenyomatolvasó is sokkal gyorsabb), a fényképezőről nem is beszélve. A sík kijelző pedig megváltás az S pen használat miatt.
Az S22U nekem sokszor indokolatlanul belassult, elvesztette a térerőt, és rendszeresen újra kellett indítanom, hogy elérjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest