- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
[DE2JAY] #48922 üzenetére
Észrevettem dehogynem. És nem is értem... Sokszor volt példa, felraktunk a pajtival (mindketten teljesen szűz rendszerre ) Gyári, vagy Custom Romot , tök mindegy melyiket. És egyikünknél vmi Fc a másiknál semmi. Ez lehet szériafüggő dolog is sztem....
(#48923) Szelley igy van. Van ami nálam jó , amásiknál nem. Ezért nem egyszerű pl XDA- n a Rommereknek sem. Mindent letesztel, és tökéletes. Másoktól jönnek az FC jelentések. ( eddig szerencsés vagyok az én tákolmányommal
)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY] #48920 üzenetére
Félreértések elkerülése végett az LP6 volt fenn 1,5 hétig a gyári, én ehhez mérten szerettem volna valami írást, azért köszi a fáradozást, de én a "hivatalost" szeretem felrakni és kész
Se a crt off, se jkay... semmi más nem érdekel mivel a telefonon játékot tesztelek és nekem így fontos a gyári környezet!
ARTU:
Amúgy azt vettem észre, hogy mindig az egyik rom az egyik a másik rom a másik emberkénél dobálta a térerőt/FCzett (ICS/béta 2.3 nál is volt ilyen SGS-en)... lehet különböző idősek a telefonok és kicsit lehet másik szériás modem/egyéb került bele... És a véglegesben ezeket a "bugokat" fedik le.
Te még nem vettél észre ilyet?PL a kali ahogy használta a PKA-t (ha jól emléxem) annó nálam lehetetlen volt
-
sippet
senior tag
válasz
[DE2JAY] #48902 üzenetére
nekem most a remix 8.4 van fent, és az égvilágon semmi baj nincs vele, nem fagy, nem akad. aki stabil ics romot szeretne, full wipe után tegye fel nyugodtan, próbálja ki. de könyörgöm, előtte olvassa el legalább az első hozzászólást! ha ezt megtette, akkor jó eséllyel nem kezd el sipítozni, hogy ez mekkora fos, mert az első indítás után kap néhány force close üzenetet a nyakába.
a kérdéseidre a válasz:
- FCk? - az első boot és az első google fiók szinkron közben nem stabil a rendszer, várni kell, amíg feláll rendesen, kb. 5 perc. utána reboot, és tökéletesen működik.
- CSC? - van benne magyar nyelv
- Galéria, játékok, rádió? - galéria működik. backstab hd működik, nfs hot pursuit működik, reckless getaway működik. fm radio az nincs benne sajnos.
- mi lett AOSP, Touch Wizbe belenyúltak már? - a launcher, a galéria, a kontaktkezelés, a zenelejátszó, a task switcher mind aosp. touchwiz ebben a romban nincs egyáltalán, trebuchet és nova launcher van beleépítve, első indításkor kiválaszthatod, melyik szimpatikus. mindkettő tökéletesen működik, és fényévekkel jobb, mint a fos touchwiz, ezt garantálom.
- Wifi Gps? - minden működik szépen. a gps-hez előfordulhat, hogy fel kell flesselni külön egy gps modult (xda-n az első hsz-ban linkelve van), de van, akinél alapból működik. ki kell próbálni.
- Kamera valami változás? - ugyanaz a samsung kamera alkalmazás, mint gingerbread alatt.itt-ott előfordulhatnak persze grafikai megjelenítési hibák, vagy lehet, hogy naponta egyszer valamelyik alkalmazásnál előfordul, hogy mondjuk 10 másodpercig nem reagál a nyomkodásra, mert épp elgondolkodott valamin, de egyébként napi használatra tökéletesen alkalmas.
egyébként az nagyon tetszik, hogy egyesek szerint azért szar egy rom, mert mondjuk a hívás gombra bökve egyből kikapcsolja a képernyőt. basszus, ezek nem bugok, nem szoftveres hibák, hanem a samsung a fejlesztéskor úgy döntött, hogy ez így működjön, azt kész. akármelyik gingerbread vagy froyo romban száz más ilyen és ehhez hasonló apró idegesítő hülyeség van, nem is értem, hogy miért az android verzió nyakába kell varrni ezeket, és ilyen foghegyről odabaszott "szar" kijelentésekkel elintézni a dolgokat. ez nem viszi előre a topicot és semmiképpen sem orientálja a többi felhasználót.
a másik meg, hogy ezek béta romok, nincsenek még készen, ehhez képest itt olyan sipítozás van, hogy ez nem tetszik, meg az nem tetszik, hogy az ember óvodában érzi magát. ha nem tudsz együtt élni az esetleges hibákkal, akkor ne tegyél fel béta romot. ennyi.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
[DE2JAY] #45714 üzenetére
Az a baj, hogy G-s a telefon és nem találok semmilyen komolyabb oldalon sem FW-t hozzá. Csak ilyen egy fájlosok vannak, az meg nem megy fel odin-nal.
Az utóbbi itt akadt meg:
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> MLO
<ID:0/003>
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed. -
válasz
[DE2JAY] #45437 üzenetére
nem vettem én ki az akkumulátort, max akkor, amikor a sim kártyát és a memóriakártyát visszatettem a firmware felhúzása és a nullázások után!
szerintem nálad aktív a google mentés és automatikus visszaállítás...pzstm; én ugyan a régebbivel tettem fel, de nem hiszem, hogy probléma lenne az új használata! a mentés és az automatikus visszaállítás is aktív, illetve a google fiók első beállításakor engedélyezted a funkciókat? automatikusan kipipálja, hogy igen, de én törölni szoktam az engedélyt!
DarkByte; a belső memóriát biztosan nem formázza a re-partition, és ha oda is voltak elmentve alkalmazásos állományok...stb, az esetlegesen okozhat gondot az új rendszer alatt!
-
-
bajusz66
aktív tag
válasz
[DE2JAY] #45421 üzenetére
Ezt is megértük
Hoppá
ROOT XXLP2 -
-
Gizmo94
veterán
válasz
[DE2JAY] #35415 üzenetére
[előzmények törölve]
függő2 Már feltoltam, köszi, szépen fut nagyon, csak mivel full wipe volt, így pakolásznom kell rendesen...
cochy Sikerült letörölnöd valami rendszerprogramot is, amitől megborult az android..
Dobj fel egy custom romot root kernellel és lesz mindened újra. Ha volt backupod, az nem törlődött, vissza tudsz állítani mindent.
zseko Titanoum backupban, ha csináltál mentést az appjaidról, minden ott lesz, csak le kell görgetned az aljára, ott lesz mind áthúzva, onnan vissza tudsz állítani bármit.
Ha nincs mentésed benne, az baj. Akkor ha van CWM backupod, onnan előző rom vissza, majd TBP mentés az appokról és utána rakhatod az újat. De ha nem akarsz válogatni az appok között, hanem minden töröltre szükséged van, akkor kötegelt műveletként is visszarakhatod egyszerre őket a TBP-ből.[ Módosította: 7 ]
-
sippet
senior tag
válasz
[DE2JAY] #34185 üzenetére
Az xda topicban az írják, hogy már főzik az alpha 9-es verziót, amiben működik a wifi is. Állítólag a cyanogen team is beszállt a buliba, rettenetesen gyorsan haladnak. Nagyon izgi! Ha holnap estig tényleg összedobnak valami használhatót, amiben működik valami net kapcsolat is rendesen, alkot én tuti kipróbálom.
-
C.Brigante
veterán
válasz
[DE2JAY] #33988 üzenetére
ha azt mondjátok, h ez ennyi, akkor ennyi. Csak gondoltam nálam van a hiba.
F-ECT$: igen próbáltam 5mp-el is, de ugyanez az eredmény. Akkor valószínű tényleg a fényviszonyok ennyit számítanak.
van tükörreflexes gép itthon (páromé) egy Nikon D40 de sztem azért nem összehasonlítható.
-
[DE2JAY]
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
[DE2JAY] #30216 üzenetére
Mint ahogy már írtam egy párszor: ha telefonról vagyok, akkor elég nehéz átlátni, hogy akkor most ki, és hanyas hozzászólásban írt valamit, amire válaszolni szeretnék, így inkább külön-külön szoktam válaszolni. Ettől persze még jobb lenne 1 hozzászólásban megoldani, és szoktam is ha lehet.
Btw szinte mindenki 1-2 soros hozzászólásokat írogat (így ez nem is igazi fórum, hanem inkább offline chat), meg úgyis napi 100+ hozzászólás születik, szóval ehhez hozzá kell szokni.
-
-
fhradm
csendes tag
válasz
[DE2JAY] #30024 üzenetére
1.2 majd talán jobb lesz, elvileg ma már fenn is lesz.
Ha nyomok sd kártyán egy teljes formatot, hogy tunjon el a telorol minden, alljon vissza fullosan gyari allapotba (mert már nagyon zavar h az 5. romnak a maradekai, felesleges appok stb foglaljak a helyet meg lehet be is zavarnak) akkor milyen allapotba lesz a telefon? szal ha teljes sd format van akkor eltűnik a rom, kernel, minden? Szóval tisztázva a kérdést, hogy kell TELJESEN lepucolni a telefont és utánna ROMolni.
Thx
-
Rotate
veterán
válasz
[DE2JAY] #29699 üzenetére
én is csak gyáriban gondolkodom, O2x-en is csak a gondok miatt volt kis kisérletezés
szívem szerint én csak használni szeretném, és kihasználni a tudását
attól függően, hogy ma délelőtt vagy délután jön meg a pénzem, holnap délelőtt, vagy csütörtök délelőtt meg is lesz az SGS2
vacilláltam a fehér és fekete között, de végül a fekete lesz, az férfiasabb
-
lefkosia
őstag
válasz
[DE2JAY] #29549 üzenetére
System info widget. Én ezt használom, a proci hőmérsékletén kívül több mindent jelenit meg. A 2.2 verzió a legutolsó.
-
znagy69
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest