- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
ToM2oo4 #30309 üzenetére
De ezek közel sem számítanak annyit. Tapasztalatból írom. Ezekkel fog enni a telefon 0,9%-ot óránként. Bekapcsolva hagyva a fentebb említett fícsöröket meg marad 1% / órán.
Bekapcsolt kijelzős használatnál meg 3-4 percenként merül 1 százalékot. Az annyi mint óránként 20%. Ott kellene a javulás, de ott meg nagyon nem lehet javítani max a fényerővel.
Nem kenyerem az iphone dicsőítése. Nekem is sgs2-m van. Ennek ellenére akkuidőben magasan veri a mi telefonunkat. Ha valakinek ez fontos, akkor vegyen szifont. Az hasonló teljesítmény (de kisebb kijelző) mellett nyújt sokkal hosszabb akkuidőt.
Nekem 1 napot megy, annyi elég. Az éjszakáimat úgyis mindig konnektor közelében töltöm.
-
Morcego
csendes tag
válasz
ToM2oo4 #30293 üzenetére
és ezeket hogy tudom kikapcsoni? titanium backupban nem találtam egyiket sem.
az nomrális ha a titaiumban rákattintok egy progira hogy jegelje, akkor elindul hogy a jegelés, de folyton dolgozik, ha kilépek és bezárom a feladatkezelőben a titaniumot és újra megnyitom akkor már jegelve van a program. ez mindenkinél ilyen?
illetve ha jegelem a social hubot, akkor a többi SNS-fb, SNS-twitter stb dolgokat is jegeljem?
gondolom ezek eszik az aksit, mert fut a háttében vagy nem? -
Gergőkee
aktív tag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ToM2oo4 #29972 üzenetére
ezaz hogy nem látszik az lcd teszttel sem.. próbáld már ki te is a sajátodat hogy látsz e ilyen foltokat, lehet csak az én szemem túl jó.. amúgy ha van vmi a kijelzőn, ami ráadásul mozog is akkor elveszi a figyelmet és nem is látom énsem.. de majd mondom mi volt ha lecsekkoltam a haveromét is..
gpshez annyit hogy iphone sokkal gyorsabban és pontosabban talál jelet, és rendesen követi is, meg forgolódásoknál is sokkal élethűbben követi a fordulást, ennél sokszor van hogy eltévesztek utcákat aztán mehetek vissza.. de legalább jobb a maps program maga mint ami iphoneon van, és van ingyenes navi is..ugyh a 4s-t kihagyom de a következő telóm megint iphone lesz.. -
rolcsibácsi
őstag
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ToM2oo4 #17305 üzenetére
Sry a téves infóért, viszont az áll, hogy mostanában nem olvastam ilyet. Ha Neked ilyen, és van rá gari, akkor én a helyedben visszavinném.
Most néztem meg a kijelzőt dead pixel test-tel, és egyik színnél sem láttam semmilyen foltosodást / eltérő árnyalatot a képernyő egyik részén sem.
-
LBandi
aktív tag
válasz
ToM2oo4 #4744 üzenetére
Azért zavar mert ne legyen már ott, még akkor se ha éppen nem eszik aksit.
A gyorsabb elindulás hidegen hagy, mivel minden pillanatok alatt el képes indulni (a hardver erejéből adódóan), nem tudok olyan általam használt alkalmazást amire 1mp-nél többet kéne várnom az induláshoz. Hát lehet akkor a böngésző, facebook kliens, gmail, skype, file és kép nézegető, és még pár gyárilag rajtalevő program rosszul van megírva, de pont ezért tettem fel egy taskmanagert.
Ami biztos, hogy használatával nem váltottam ki sem melegedési reakciót sem gyors merülést (nem a víz alá) telefonból. Ahogy korábban írtam nekem közepes használat mellett is simán kíbir 2,5 napot, vagy akár még többet is.Szóval ha ezek fényében továbbra is tudsz valóban olyan konkrétumot mondani amivel, ártok a telefon épségének (legyen akár szoftveres/hardveres) akkor szívesen elolvasom, de amit eddig írtál az nem győzőtt meg.
muveszur: nem tudom hogy mennyire merülne a manager nélkül, mivel nem végeztem konkrét összehasonlítást, viszont az tény hogy harmadannyi folymat fut mint nélküle. Az meg hogy azért nem lövi le mert a rendszer tudja mi a jó neki az közel se biztos olyan jó, főleg egy olyan rendszernél ahol azért van még mit csiszolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest