- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
poczabence #33977 üzenetére
akkor nem tudom
De akkor meg kipróbálnám a helyedben, hogy automatán hagyom a hálózatválasztást.
-
Varszegig
veterán
válasz
poczabence #33967 üzenetére
próbáld meg, hogy gsm üzemmódba rakod. a telenor hipernet projektje nem kevés fejtörést okoz a felhasználóiknak mostanában. ha gsm üzemmódban jó, akkor lehet reklamálni a telenornál.
-
Rotate
veterán
válasz
poczabence #33943 üzenetére
mondtam én, hogy frissíteni kell
zseni vagyok
-
Rotate
veterán
válasz
poczabence #33941 üzenetére
azt olvastam, hogy más kártya jó a telódban, de azt nem láttam, hogy a kártyád jó más telóban... akkor kifogytam az ötletekből... a kártyával mást nem lehet variálni... ha frissíteni sem akarsz, akkor nem tudom mit tanácsolhatnék még... telefonálj más kártyával
-
Rotate
veterán
válasz
poczabence #33939 üzenetére
akkor sim kártya csere a szolgáltatónál, elvileg ingyen megcsinálják... vagy szedd ki rakd vissza, lehet valami kis kontakthiba...
-
Rotate
veterán
válasz
poczabence #33937 üzenetére
frissíteni próbáltál? kies/odin vagy bármi
szerintem kg3-ról nem ártana már, valszeg a gondodat is megoldaná
ha az se segít akkor még egy factory reset, ha meg az sem akkor szerviz...
-
Halmos
csendes tag
válasz
poczabence #14250 üzenetére
Ha még egy utolsóban tudnál segíteni baromi hálás lennék
Az alapképet hol lehet beállítani másra, hogy ahova nem találtam borítót vagy nincsen ott ne ez a rózsaszín virág legyen
-
Halmos
csendes tag
válasz
poczabence #14228 üzenetére
Ez rohadt jó program. Azt még meg tudjátok mondani, hogy hogyan lehet egyszerűen átnevezni a zeneszámokat, mert komolyan nem tudom megoldani... :/
-
csabám
addikt
válasz
poczabence #13218 üzenetére
Nálam előjön, de van is bt a közelben ami aktív.
-
pzstm
titán
válasz
poczabence #12225 üzenetére
3 emberről tudok, aki cserélte i4-ét valami másra (akár SGS2-re is)....cégnél managementnek van olyan....de hát nem kommentálom inkább
A galaxy S is vajsimán fut 2.3.4-el...mégsem 2magos csoda....akkor ezekszerint ott is optimalizált a szoftver. De első ránézésre a Galaxy Ace is egész korrektnek tűnt nekem.....
mire nálunk kapható lesz az i5 (amitől semmi extrát nem várok....esetleg NFC chip abban lesz SGS2-ben meg nincs....hát magam alá nem hugyoznék ettől azért) addig lehet mi már itt fél éve nyüstölni/élvezni fogjuk a kis masinát. Legalábbis nekem ez az első androidos telóm, Nokia 6300 után óriási váltás volt, de másfél hónap után még mindig egy ÉLMÉNY kézbevenni és csinálni vele bármit is.
(mondjuk egy olyan díjcsomagnak örülnék mint amit ismerős kötött odakint osztrák T-mobilenál ugyanerre a telefonra...inkább le sem írnám ide...aki tud németül utánanéz...mert lehet kitörne itt a parasztlázadás....jó persze értem én...jobban keresnek, jobb életszínvonal....logikus hogy majd minden olcsóbb
....persze tisztában vagyok vele, hogy el lehet menni innen
)
-
dancsuri
veterán
válasz
poczabence #12203 üzenetére
hidd el nekem akik "ajánlják" hallomásbol ajánlják.
az ujabb alaplapokon az előlabi portok is önálló cimzést kapnak (nem kell már osztozniuk)
gondold el - rádugod a Samut előlapira aztán kifexik, viszed a szervizbe és ott mondják, hogy nem javítják gariba mert előre dugtad, javasolják pereld be a PC gyártóját mert nem írták a használatijába hogy az előlapi csatlakozó nem teljesértékü(igaz a Samu használatijába se említik hogy csak hátra szabad dugni)
-
DonDragonka
őstag
válasz
poczabence #12041 üzenetére
Vhááárjááááh mééég egy cseppet.
Mikor felraktam a KG1-et volt vagy 4 progi ami el sem indult, vagy elindult de kifagyizott menet közben.
Azóta mindet frissítették a market-ben és szépen megy is mindegyik...A jelenség amúgy is SW hibára utal inkább, mint ROM hibára.
-
Flashhh
tag
válasz
poczabence #12035 üzenetére
Nagyon tetszik mindegyik tok. Pontosan illik a telefonra, nem is lesz eszrevehetoen vastagabb. Pont annyival hogy nekem fogasra jobb nem billen ki az ujjbegyembol vagy hogy irjam
Tapintasa is nagyon jo. Igenyes elegans tok. 8USD volt az osszes
Kiveve a szilikont, az kb masfel dollar volt
-
buda002
csendes tag
válasz
poczabence #12035 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
poczabence #11782 üzenetére
twitteren megvannak nekem is de kollega google+-ról idézett
-
gyuri2008
veterán
válasz
poczabence #11455 üzenetére
Köszi a választ
-
Prien
addikt
válasz
poczabence #11394 üzenetére
Én beregisztráltam az enyém. A másik kérdésedre nem tudom a választ, nem próbáltam még.
-
No.01
addikt
válasz
poczabence #10718 üzenetére
es tenyleg! Koszi a tippet
-
válasz
poczabence #9873 üzenetére
bizonyos kereteken belül lehet cserélni a csc állományt!
az xw verziós firmware lehet, hogy nem most lesz, legalább is ha a galaxy s alapoktól indulok ki, 2.3.4 (egyelőre?) ott (is) csak xx verzióval adott...ForRedGlory; neked t-s s2 van, kor product code mellett próbáltad már a mobil tv szolgáltatást?
-
válasz
poczabence #9802 üzenetére
azt írtam, hogy xx és xw - és a különbség továbbra is adott, de ez nem a csc verziókra vonatkozik, hanem a pda esetén igaz!
dancsuri; azért kínai product code esetén például csak zavarhat valakit, ha főként kínai nevű/nyelvű alkalmazásokat dob fel neki a market és a samsung apps...
-
No.01
addikt
válasz
Like
-
tombike
aktív tag
válasz
nincs benne magyar swype
tenyleg annyira jo az? en soha nem latom hova kell huzni a vonalat, a nagy kezem kitakarja, meg nem ereztem, hogy gyorsabban lehet vele irni. Mi a trukk, hogy gyorsabb legyen az iras? -
válasz
poczabence #9258 üzenetére
pont, hogy mostanság emelte elég sok konstrukcióban a t-mobile a telcsi árát legalább 10 e ft-al...
-
pzstm
titán
válasz
poczabence #9258 üzenetére
én június elsején vettem.
2 év hűség az előfizetésre ?
1 év hűség a Go!Net L díjcsomagra ?Ebben a konstrukcióban 95 lesz a vége mire kifizetem...most ugyanez 109241 a webshopon keresztül....114990 T partnernél.....
-
csabám
addikt
válasz
poczabence #8441 üzenetére
Tessék: [link]
-
moco22
aktív tag
válasz
poczabence #1764 üzenetére
nyűgje minden telefonnak van. sosem lesz tökéletes telefon, mert akkor ott megállna a gyártás. meg amúgy sem vagyunk egyformák. van akinek az jó,ami másnak meg már nem.
szerintem nyugodtan vedd meg, csalódni nem fogsz benne. -
moco22
aktív tag
válasz
poczabence #1764 üzenetére
nem csak a férfiak szeretik a technikát
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest