Aktív témák
-
killerjohn
addikt
hoppá, ez nem jó hír, 2-3 nap mire lesznek talán főzött ROM-ok, aztán 1 hét mire kijavítják a bugokat
szerk: alig bírom már hogy nincs fent a KI3. Komolyan, ez flashelés dúrva függőség. HD2 korszakban ennél brutálabb volt, de még mindig kitart az életérzés, amikor 3 percenként nyomok a bookmarkra és nézem át a ROM-ok címeit XDA-n
Stock ROM-tól valahogy fázok, nincs tele a sok-sok jó optimalizálással, Villant elvből nem nyomom, a többi meg elég "kispályás" ROM még, a nagyok JKay-re várnak -
Motyi
senior tag
És még valami, ez mindenkinek szól:
Mostanában kellett a családba 2 teló és ezért beleástam magam több telefon topicjába is (pl. Defy, LG x2,stb.,Galaxy Ace) és meglepődve tapasztaltam, hogy az ottani hozzászólások nem arról szólnak mint nálunk, hogy ki milyen custom romot tesz fel, milyen kernelt frisít stb.
Ott arról szól a dolog, hogy fagyások és újraindulások vannak gyári softal, nem működik, nincs friss gyári soft, a főzöttek neccesek, nyikorog a hátlap, HW hibák (hangszóró,kijelző,stb).
Tehát sok más helyen többnyire problémák miatt pörög a fórum, míg nálunk a legnagyobb gond az, hogy melyik szinte hibátlan gyári romot toljuk fel, vagy kibróbáljunk egy jónak mondott custom romot abból a sokból, ami szintén jónak mondható.
ebből is látszik, hogy nagyon jó dulgunk van és néha nem tudjuk mit is kezdjünk ezzel a drágaszággalui. tudom hogy a példaként említett telefonok nem ebben a kategóriában versenyeznek (kivéve lg ami egy szégyen az lg-re nézve), nem is azért hoztam példának őket, hogy fikázzak (defy lett véve apuéknak), csak a saját véleményem írtam le, ami eltérhet másokétól.
-
ERPY
őstag
Ahaaaaaam, értem, köszönöm. A GSM-re azt hittem, hogy az csak a telefonálós rész, vagyis ahol egyáltalán nincsen net csak a mobilhálózat. De így már értem. Át is raktam gsm-re. Ott a Skype, Viber azért működik, vagy oda már kell a wcdma?
A 3g watchdog kérdésemben esetleg még tudsz segíteni?
Azt tudod, hogy telefont, csajt sosem adunk kölcsön?
-
Sógi
addikt
Igazad van
, most nézem, h én a cris v5-öt tettem fel tegnap este, ma vagy holnap feldobom a v6-ot, ezt meg kell lessem
(#14273) Nordik: Tényleg ez a helyzet! Eddig cogni a legjobb, persze hozzáteszem, h ez az én egyéni vélemény a tesztek/tapasztalatok alapján és nem akarom már itt hypolni ezt a romot
Mindenkinek azt ajánlom, h válasszon saját ízlésének megfelelő romot..úgyis mindenki azt teszi fel amelyik neki tetszik, én nem erőltetek senkire semmit, hiszen nem erőszak a disznótor
Azért ez a criskelo is nagyon jó és most majd megnézem, h mit hozott össze azzal a v6-al -
Sógi
addikt
Megvolt már
#14027-től indult be cris rom teszt
Hát nem olvasol?
Tegnap este toltam fel, reggel belaktam, le is mentettem full backuppal (mivel elég zsír a cucc), mert fel kellett tennem cogni 1.3-at is, ő a kedvencemMost cogni van fent, de nekem nagyon tetszik criskelo romja, cogni után az ővé volt a leggyorsabb nálam és jók az animációk is + van egy nagyon fasza téma is hozzá, de tegnap este írtam róla? Vagy nem jól emlékszem, mert széjjel voltam csapva?
Mindenkitől elnézést kérek akinek sok vagyok romolás/témázás terén, de ez van, ha már tesztelek vmit úgy érzem meg kell osztanom, hátha másoknak ez sokat segít romos döntésekben
Akit meg nem érdekli úgysem olvassa/követi nyomon és gondolom átugrik rajta -
pzstm
titán
-
Coreee
csendes tag
Persze a topic címe hát hogyne, bár igaz sem az első hsz, sem pedig a cím nem ad választ a feltett kérdésre, ami pedig a "Miért?"!
De jó magyarhoz méltóan te is az olvasásal kezded, pedig nem itt a baj a kiegészített teljes válaszon van a hangsúly. De persze itt mindent megold egy nem-el!
Köszöntem!
-
-
-
MontBlanc
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
Ezen is volt tok, pont úgy esett le, hogy bénán vettem ki belőle és kiesett a kezemből...
Ahogy kapkodtam utána, még magasabbra löktem, még nagyobbat esett... Ez így sikerült.Mondjuk ez nem egy ilyen zárt tok, hanem egy szilikon tok volt amiből sikerült ilyen ügyesen kipottyantanom..
-
-
Sógi
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest