- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Varszegig #28212 üzenetére
Szerencsére egyelőre úgy tűnik, semmi gond nálam a no wipe -al. Lite'ning 6.1-ről váltottam Turkbey-re. Csak símán feltoltam rá, semmi wipe, semmi extra és nem akad, nem laggol, símán fut teljesen. Amúgy nem vagyok a gyakori váltások híve, d kénytelen voltam, mert Litepro úgy tűnik, feladta a fejlesztést. Egyelőre nem bántam meg, jónak tűnik a "török rom"
-
Nordik
őstag
válasz
Varszegig #27940 üzenetére
Pedig amióta barátnőmnek is feltettük a Galaxy 3-ra azóta fél nap alatt esik neki 25%-ot. Nem igen ért ezekhez a dolgokhoz, de észrevette, hogy sokkal jobban merül az akksija. Érthető lenne egyébként ha a Viber lenne a ludas. Írja mindenki, hogy nem eszik túl sokat, gondolom a többi hasonló programhoz képest értik.
-
vasq
csendes tag
válasz
Varszegig #27915 üzenetére
Mondtam hogy átlag user vagyok.
SGS2 amikor jobboldalt lezárom a képernyőt és újra visszakapcsolom, akkor behoz egy felületet amit utána el kell tolnom valamerre hogy előbukkanjon a menü. Na ezt akarom eltüntetni hogy ne jelenjen meg.(ha így se érthető lefotózom...
)
-
-
-
R2D20208
addikt
válasz
Varszegig #26030 üzenetére
Sajnos egyet kell ertenem....Stabilabb es jobb, mint KI3
(ez megint csak magan velemeny) Visszaterek ra, es megtemazom magamnak...Kirobbant a 2.3.5, de ha valaki bizonyitja konkret adatokkal, jobb mint a 2.3.4 elhiszem. De en spec visszaterek....(de ez nem vita targya szerintem. Ki mit tapasztalt) En megvarok par 2.3.5 frissitest.
-
mycso
veterán
válasz
Varszegig #25446 üzenetére
Igazából nincsen vele gond, mondjuk ez a gyári samsung TW mondhatni használhatatlan (csúnya, lassú, és nem is ésszerű a kialakítása), persze ez azért orvosolható.
Egyébként meg pl. a 7-es tabhoz képest én nem találok benne semmi extra dolgot (jó persze nagyobb, meg valamivel gyorsabb is a 2 mag miatt, de ennyi). Ebben a honeycomb-ban sem látok semmi olyan funkciót, amitől el kellene ájulnom (inkább felesleges dolgok vannak benne plusszban).
Hát nagyjából ennyi...nem rossz, azt nem állítom, csak amennyire be volt harangozva, hogy mekkora jó lesz nem érzem annak.pzstm még a tv-met akartam alájuk rakni, de az sajnos nem samsung, hanem LG..pedig jól mutattak volna úgy is.
Amikor az S2-t megvettem akkor az első bekapcsolás/nyomkodás után már éreztem, hogy ez igen ez tényleg egy Okos Telefon, a 10.1-es tabnál semmilyen pusz érzés nem kerít a hatalmába.
-
pzstm
titán
-
ibenny
senior tag
válasz
Varszegig #25011 üzenetére
Galaxy S-nel minden update-nel Odinoztam, minden alkalommal rootoltam, stb, szoval ismerem a rendszert, de azert kosz. Viszont azert (is) valtottam az S2-re, hogy ezzel mar ne kelljen foglalkoznom. Akkor is meg lennek elegedve a telefonommal, ha egy darab frissites sem erkezne ra.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Varszegig #24893 üzenetére
hova van irva hogy egy kiszivárgott rom? én nemvolvastam sehol a samfrimwaren letölthető rom van ugytudom oda rossz romokat nemraknak ki vagy igen?
eddig van valakinek rossz tapasztalata a ki3 rol? mert az előbb raktam fel, és nemakarok bajlodni , az előzővel semibajom nemvolt igaz a kiváncsiság hajt
node rossz telot meg emakarok, szoval valakinek valami negativ tapaztalata a ki3 2.3.5 ről?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Varszegig #24820 üzenetére
csak szeretném ha meggyőznétek hogy kurvajól járok vele..
ha engem kérdezne vki hogy miért jó jbelni egy iphonet akkor tudnék jópár dolgot mondani, de a rootnak nem látom baromi sok előnyét, de ez nem azért van mert biztos nincs is, csak egyszerűen új vagyok és szeretném megtudni hogy mik azok.. -
Sógi
addikt
válasz
Varszegig #23906 üzenetére
Ez a nomoarpowah tudja azt, h kikapcsolom, nem töltöm és bekapcsolja a telót a megadott időpontban???
Tehát elvileg nem kell addig sem szívnia az akkut, amíg úgyis alszom és automatikusan bekapcsol? (töltés nélkül is)(#23910) kecsetihunor: recoverys cwm-es nandroid backup az egész rendszert lementi, programok, beállítások...mindent!
Nemsoká megy egy mail, aminek örülni fogsz
Most a gyári KH3-om van fent neked roottal?
Inkább a Criskelót tedd fel!!! -
Sógi
addikt
válasz
Varszegig #23906 üzenetére
Jól van, megnyugodtam, nem azért a 344 hufért, csak, ha már nagy ritkán vásárolok, akkor legyen már használható a market
Megtámogatom kicsit az xda-sokat, hiszen annyi mindent tettek már értünk
(#23905) gyuri2008: Sajnos nem tudok segíteni! Nem szoktam telón filmet nézni...
VKI ESETLEG TUD SEGÍTENI GYURINAK?Ez a siyah kernel nagyon vad! Próbáljátok ki bátran, nagyon bejött nálam! Gyors, nagyon gyors és megy minden (bln, boot anim, proci húzás, van benne 100mhz)
-
bepe79
addikt
válasz
Varszegig #23858 üzenetére
Most nem cégimage rontás végett, és de mióta a Párom céghordozással átvitte a számát a T-től a Telenorhoz, és hívom, többször szakadt már meg a beszélgetésünk. Azelőtt, amíg ő is T-s volt, sohasem volt ilyen, pedig térerő gond nincs, ő 7., míg én a 18. kerületben lakom, lefedettség jó. Eddig nem tudtam, hogy mi a fene van, de ezek szerint akkor köze van a Telenor hálózatához..
-
F-ECT$
titán
válasz
Varszegig #23489 üzenetére
Magyarországon nekem sincs bajom vele. Olaszországban és Monacoban viszont az említett hiba eléggé zavaró: a szerpentin ugye általában úgy megy fel a hegyre, hogy 180 fokos kanyarokkal egymással párhuzamosan futnak az útszakaszok egyre magasabban. Ekkor szinte sosem tudta a telefon, hogy pontosan melyiken vagyok
-
zseko
veterán
válasz
Varszegig #23035 üzenetére
Nekem megvan legálisan androidra
A spicára
Akkor azt használhatom ezen a telefonon?
Szinte biztos hogy nem, mivel hozzáregisztrálta magát ahhoz a telefonhoz.. kár hogy azon használhatatlan az alap rommal, komolyan mondom az A501-en gyorsabban fut a program mint a spicán... de legalább megvan még egy évig a legfrissebb térkép
-
WaterWave
veterán
válasz
Varszegig #23009 üzenetére
Én meg azt nem hiszem el , hogy ezt írod...
Azért mert nem létezik valami egy telefonra, az mitől warez?
Teljesen fogalommzavarban vagy.,..Most ha én írok egy appot, amit nem ismer senki, csak pár ember használj, és ez a pár ember erről beszél, akkor a többi ember számára, ha arról beszélnek az warez és jujj nem szabad? Ne sirattass meg...
Igo S2-re egy lehetőség...Nem kell agyoncicomázni, egy LEHETŐSÉG
kutyát macskát nem érdekel, hogy most fut-e vagy sem, egyszerüen jó és kész, de ettől nem warez még a nyomorult IGODDDDDD
Istenem -
KaoszTom
aktív tag
válasz
Varszegig #23009 üzenetére
Szerintem azért, mert nem kifejezettem erre a készükére írták hibátlanul fut. Teszteltem az összeset és a "tervezési okosság" szempontjából ezt találtam a legjobbnak, így ebben bízok meg a legjobban.
Az nem zavar ha maxon használja mindkét procit, azért vettem ezt a telefont, hogy kihasználjam a vasat benne.
Majd kipróbálom más navival is az autós töltést, és akkor kiderül, hogy a program a ludas vagy a töltő.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest