- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
plejik #49937 üzenetére
A miui.hu-s elkezdett baszakodni. Az már rögtön kiderült az elején, hogy SMS centert nem enged átírni. Végülis tudok SMS-t fogadni, küldeni nem szoktam. Másnál ez alapból kizáró ok. Viszont tegnap elkezdett a böngésző (ami az egyik legjobb dolog a macskában) ugrálni az adott lapon. Ha visszatekerem középre, megint kicsinyít rajta és odébb ugrik... szóval használhatatlanná vált. Amint kijön a XWLA4-re a JKay, nálam megy vissza. Pedig iszonyúan tetszik! Azt hiszem, elkezdek témákat rajzolni... Készítek egy miui minimal témát. Kár, hogy nem értek hozzá és JKay-re kell rádolgoznom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
plejik #36892 üzenetére
Na, azt nem lehet.. Launcherekkel lehet skineket húzni, mint pl GO Launcher EX. vagy a többi, és azokkal sokfélét.
A piros pöttyök az éppen futó alkalmazásokat jelzik és ki tudod venni ha idegesít
A TW launcherben van, bal alsó érintőgomb, preferences, appdrawer, Running Apps marked legalul, pipa ki, és nem lesz piros pötty.Sógi Azt azért nem mondtam, hogy nincs független, term. van gyárilag független is sok, lóvésékná' pláne,
de arányaiban jóval kevesebb van, mint függő.
zseko LOL
-
dekanov
tag
válasz
plejik #36834 üzenetére
Nekem is van ilyen gondom...
Nem értem mi lehet az oka. Én ki3mal vagyok így. Gyárira felrakom pl.batistát vagy ics theme-t és nem bootol be csak a bootanimig jutok. Ha visszarakom a gyárit akkor újra elindul. Esetleg a belső sd-n keletkezhetett olyan könyvtár vagy fájl ami bezavarja a customizációkat? Szerintetek egy format segíthet? -
Sógi
addikt
válasz
plejik #36852 üzenetére
KK5 letöltés + CF root KK5 letöltés
Kicsomagolásnál a kód ezek közül lesz: samfirmware.com vagy sampro.pl -
-
Sógi
addikt
válasz
plejik #36847 üzenetére
Nah kezdjük előröl!
Szedd le a stock kk5 romot!
Nyisd meg odint és tallózd be a cuccokat, teló DL módba: pit-pit, pda-code, phone-modem, csc-csc. (re-part is legyen pipálva, ez mindent töröl!)
Lefut, újraindul, teló kikapcs + DL mód + odinba a phonehoz cf root kk5 kernel betallóz.
Ezután menni fog a recovery! Legalábbis nekem 100/100-ból mindig ment -
Sógi
addikt
válasz
plejik #36841 üzenetére
Lemaradtam...Mit szeretnél pontosan?
Tegyél fel egy KK5-öt odinnal, rootold cf root kernellel odinnal és recoveryből tegyél fel egy custom romot...
Vagy valamit most benézek?(#36847) plejik: Hát ezt nehezn tudom elhinni, valszleg user hiba lesz!
Odin 3+1 fájl reparttal + cf kernel után szinte minden custom rom felmegy..A turkbey az már nehezebben, ahogy olvasgattam a topicot...
A bootloadernek semmi köze hozzá, az csak a számláló kiütéshez kell jignél... -
Spidee
senior tag
válasz
plejik #36691 üzenetére
CF-Root-SGS2 Csomagold ki a zip-et!
-
Rotate
veterán
válasz
plejik #36680 üzenetére
érdekes, kommenteknél azt írták, hogy működik :S milyen rendszeren tolod?
akkor próbáld ezzel, ez sem bonyolultabb: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582
kicsit utána olvastam, KK5-re valszeg nem fog felmenni, Samsungék KK2-től megoldották, hogy ne működjön a zergRush, CF-Root fog neked kelleni... kár :S
-
csabám
addikt
-
imrus72
tag
válasz
plejik #23159 üzenetére
DHD-n+LG2x-en nagyon szerettem a miui-t,bár nagyon éhes az akksira,de az s2-őnek annyira jók a romjai,hogy még várok vele.
A MIUI egyébként messze túlmutat a sima androidon,iszonyat jól testre-szabhatóolyan dolgok vannak benne alapból a romban,hogy az ember esze megáll!
-
No.01
addikt
-
csabám
addikt
válasz
plejik #23119 üzenetére
Jóval jobb a final mint az rc kiadás így első blikkre. Gyorsabb sokkal, jobb kernel, stb. (második hsz. - ben changelog)
RC4 - ben azért nem volt jó a naptár, mert elrontott vmit a calendarprovider.apk - ban mellesleg.Táblára is biztos van vmi. Keress arra is macskát, vagy ciánt
-
-
Willhunting
aktív tag
válasz
plejik #22558 üzenetére
Értem.
Na mindegy, mára már lefárasztott ez a kis nyakas jószág
Holnap majd újra próbálkozom, hátha addig meggondolja magát. Minden esetre köszönöm nektek, hogy megpróbáltatok segíteni!
(#22561) Alien!
Alap KE2-nél fél óra netezés után nekem is ezt produkálta. Kamera körül és ugyanolyan magasságban a kijelzőn tűz forró volt. KH3 után viszont semmi nyoma (csak langyosodás észlelhető, ha rendesen meg van hajtva, de ez a legtöbb készüléknél így van). -
-
Sógi
addikt
válasz
plejik #22538 üzenetére
Devl 1.2-őt én a devl 1.1-re tettem rá...
De full wipe-al fel kell mennie vagyis, recoveryben: wipe/data/factory reset, wipe cash partition, wipe dalvik cash, mount&storage-ben: wipe cash+wipe system+wipe data, ezután bármi felmegy nálam! DE EZ mindent tőről!(#22541) hashpoque. Nekem nem az jön le belőle, h nem sikerült neki feltenni a neo hybridet...Vagy vak vagyok? Elmezzük ki: "
Kaptam SNP Neo Hybrid Reventon Sárga ma, és úgy tűnik, hogy hátul a szilikon tok egy picit laza. Ez jól jöhet, amikor kapom a kiterjesztett 2000mha akkumulátor ... Más, mint, hogy "kis probléma" a helyzet úgy néz ki, fantasztikus. Meg kell tenni a képernyő pajzs is, és látni, hogy megy, ez nehéz telepíteni? EDIT: Úgy néz ki, mint a 2000-es akkumulátor nem illik a Neo Hybrid ... EDIT 2: Én abszolút utálom a képernyő védő, én sikerült telepíteni nem problémamentes. Nincs buborék (amit én látok), de egy kicsit off központú." -
DonDragonka
őstag
válasz
plejik #22538 üzenetére
Nos ami biztos, hogy ez a ROM Recovery-s, ami annyit tesz, hogy valaki okosabb, mondjuk Sógi fog tudni segíteni abban, hogy precízen hogyan lehet feldobni gyári ROM-ra...
Már bocs
Sógi, hogy itten ajánlgatlak, de te ippeg most dobtad fel...
Esetleg még az 1-es hozzászólásban találsz segedelmet, ha mondjuk Sógi ippeg nem ér rá, mondjuk mer témázgatja az e téren szerénynek mondható Devl ROM-ot...
-
DonDragonka
őstag
-
Sógi
addikt
válasz
plejik #22312 üzenetére
Az az sgp tok és 6 rongy az ára, e-bay-en megtalálod pl itt: [link]
Nekem kemény tokom van eladó, amelyet hardveraprón megtalálsz...(#22314) ERPY: Milyen a devl hosszútávon? Látom, bejött neked nagyon...
(#22309) Flashhh : Eddig más romokon is tudtam használni a kitchenjét, de levédte, már csak a sajátján lehet
-
andersen32
csendes tag
válasz
plejik #21769 üzenetére
plejik:
A legtöbb usernek nem, de nekem a legfontosabb funkció a fotózás és videózás. Végül is tud az S2 ilyet, akkor miért ne lehetnének elvárásaim ?
Mivel a Nokia zsákutca, ezért untam el a várakozást, és vennék szivesen top android-os telefont, de csak akkor, ha hozza fotóban és videóban az elvárt minőséget.
Himi-humi, homar.blog.hu-ra felkerülő cégeknél láttam 150-nél olcsóbban, de komoly szolgáltatónál csak 150 körül:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=296563&langId=-11
Listaáron, új előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül: 152 950 Ft
-
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
plejik #21622 üzenetére
Nyomj neki egy Dalvik Cache-t... CM= esetén biztos rossz a rootolt kernel, benne van a leírásban melyik kell. Bár másik kernellel is megy, annyi a trükk hogy menj be megint recoverybe és telepítsd fel ismét.
MIUI esetén meg egy ki-be kapcs megoldja. Nekem megoldotta. Ha nem oldja meg, bemész recoverybe és felteszed újra, de előtte wipe dalvik cache.
-
pzstm
titán
válasz
plejik #13210 üzenetére
Ezt letöltöd. Rendszergazdaként megnyitod az ODIN-t.
Telefon download módba rak (hangerő le+home+power gombok nyomva tartása)
Gépre rádugod.
Odin egyik rublikája sárga lesz. MAjd a korábban linkelt, kitömörített fájlból betallózott ODIN-ba a szükséges fájlokat a képen látható módon és rányomsz a startra.
(re-partition legyen bepipálva)Tényleg rohanok, remélem sikerülni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest