- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
simixox #28096 üzenetére
elvileg ennek jónak kéne lennie. A gyári kerenel visszarakással próbálkoztál? Még szóba jöhet egy full wipe.
Morcego: Én vagy az XWKI4 romot javaslom (KIES hivatalos is ez), vagy az XWKI8-at, ami rövidesen szintén hivatalos lesz. Aztán tényleg rootold meg, a felesleges vackokat fagyaszd ki, és nem lesz gondod az akksiidővel. Mellesleg az 1. hsz-t olvastad? Minden lle van benne írva, de ami nincs, azt megkérdezheted
manokaki: Azért nem ilyen egyszerű, mert amit berakott Kamikaze, az egy főzött rom. De ha felrakok egy KI4-et mondjuk, ahoz egy sima cf kernelt, akkor szépen rootolva van a telefonom, és ha megnézed a telefon névjegyét, akkor nem fogod látni. Ugyan van egy sárga 3szög induláskor, de azt jiggel 2 mp alatt eltüntetem neked. Az egyetlen, amiből láthatod a rootot, az a superuser ikonja az appok közt. De hogy még ennél is durvább legyen, függetlenítés után visszarakják újra a gyári KI4-et, és soha meg nem mondod mi történt. (Ja és JIG-gel kinullázzák a custom rom számlálót.) Hidd el, aki ezzel foglalkozik, az simán megcsinálja, úgy hogy nem jössz rá. Én nem ezzel foglalkozom, de az eddigi ismereteim alapján max. 30 perc alatt meg tudnám csinálni, és nem jönnél rá. Ha biztos akarsz benne lenni, hogy nem vernek át (azaz nem sóznak rád egy függetlenített telót), akkor kérd el a számlát, vagy gyári garilevelet.
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest