- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz
Morcego #30303 üzenetére
Ez az alu hátlap baromi jól néz ki!
HA megjött, erről és a másik spéci kombóról is írjál légyszi egy pár soros beszámolót, esetleg fényképekkel illusztrálva!
Amúgy valamelyik külföldi oldalon egy hasonló aluhátlapról azt írta egy user, hogy nagyon jól néz ki, de nem használja, mert nagyon sokat ront a térerőn, wifin, gpsen...
-
ToM2oo4
tag
válasz
Morcego #30305 üzenetére
A fényerőt tartsd mindig alacsonyan, kapcsold ki az ablak animációkat, használj sötét témát és hátteret. Ez mondhatni ökölszabály az OLED esetében. Ezeken felül mindig nézd meg, hogy egy új alkalmazás telepítése után nem nőtt-e meg a felébresztések száma készenléti állapotban. A rosszul megírt szoftverek képesek jobban meríteni az akkumulátort. Ha még több szufla kell, kapcsold ki a 3G (WCDMA) és csak GSM módban használd a telefont. Utóbbinak az a hatása, hogy a mobilnet csak EDGE módban lesz elérhető.
További lehetőség, hogy amikor nem használod a WiFi-t, Bluetooth-t és a GPS-t, kapcsold ki őket.A fenti lépésekkel valamennyire javíthatod a készenléti időt.
@Gergőkee: nem azért jött ide a fórumra, hogy elküldd szifont venni. Ez nem az a topic, ahol az apple fanboy-ok marketingelik a telefonjaikat.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Morcego #30305 üzenetére
Ha megy a kijelző, akkor zabál. Ha nem megy, akkor alig fogyaszt. Ebből kifolyólag a szinkronizáció, a bt, a wifi csak elenyésző mennyiséget fogyaszt a kijelzőhöz viszonyítva.
Megoldás:
-vigyél a munkahelyedre is egy töltőt, és lógasd néha rá a spagócára,
-vegyél egy tartalék akkut (1650-est),
- illetve cseréld az egészet egy iphone 4s-re. Az tovább bírja, mert a kisebb kijelző kevesebbet zabál.Szerk. Valakinek már írtam az analógiát.
Most olyan miatt panaszkodsz, hogy a ferrarid városban cirkálva miért eszik 20 litert, mikor a korábbi opeled csak 8-at evett. -
fiktív1
tag
válasz
Morcego #29437 üzenetére
Morcego!
Nagyon sokat lehet tenni az akksiidő javítása érdekében! Fast Dormancy-t le kell tiltani, valamint a Samsung notificationt is. Keresőben megtalálod az ezzel kapcsolatos dolgokat! Wifi sharing alapból fagyasztva van nálam, sőt, rengeteg felesleges dolgot jegelek Titániummal, ezzel lehez nagyot fogni. Ehhez ugye rootolni kell, sebaj! Itt a topikban több táblázat is van linkelve, illetve összeszedve, hogy miket lehet fagyasztani, persze ez a felhasználó igényeitől is függ. Sok dolgot alapból eltávolítok a romokból. Nagyon sokat számít a kernel is, van amelyik nagyon kedvezően fogyaszt, van amelyik jobban. Sok nálad az ébrenlét is, ahogy néztem, akkor, amikor a kijelző nem megy. Sokminden futhat a háttérben. Ezeket el kell kapni. Hajrá, nagyon sokat lehet javítani az időn!! Keresőbe írd be: "fagyasztottam" (lista)
Repülőbe nekem egész éjszaka alatt semmit nem fogyaszt! -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Morcego #29437 üzenetére
Amper? "Erősebb" töltővel gyorsabban tölt! XDA-n olvastam: van olyan, hogy autóban navigálva a telóval (szivarral töltve!) a telefon lassan, de biztosan MERÜL!
Tapasztalatból mondom, hogy kibír 3 napot! Próbáld ki (ha van türelmed).
A kijelző úgy zabál, mint semmi más. Ez ilyen. Fogadd el. A hatalmas kijelző átka
Egy külföldi utazás során kollégám 4-5 óra alatt simán lemerítette. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Morcego #29421 üzenetére
Most sok vagy kevés az a 3 óra? Nekem van, hogy 4 órát is kitesz a töltés.
Ha a kijelző viszi a prímet, akkor ne csodálkozz, hogy ennyit bír. A kijelző zabál (hisz nagy). A proci zabál (hisz bika). Készenlétben nekem kb 1% / órát csökken (sync on, 3g on, bt on - KI4 gyári - kieses, 2.3.4 verzió - root és mindenféle mod nélkül). Ha használom, akkor fogy a szufla.
El kell fogadnod, hogy ez ennyit tud. Ha használod a telefont, akkor 1 nap (8-9-10 óra).
-
DjBlero
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest