- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
justaview
senior tag
Most találtam egy teszt oldalt a mobilarenán, ahol a videón furcsa módon magyar billentyű jelenik meg az S2-őn (pontosítok:nem a teljes magyar, de néhány magyar betű ott van fixen, és nem kell hosszan nyomni), pont olyan, amit az S-PLUS-on láttam a boltban.
A videót elindítva tisztán látszanak a magyar betűk. Ez milyen billentyű lehet?
-
én azt írtam, hogy a nullás rendszeren van kint widget formájában!
nem, nem az összes frissítésre gondoltam, több alkalmazást használok én is, amik frissülnek, bár én inkább manuálisan frissítek néha, amikor és amire szükségem van!
amely alkalmazásokat nem használom, azoknál meg pláne kilövöm az automatikus frissítést, így még véletlenül sem dolgoznak maguktól! -
Rotate
veterán
egyértelmű, hogy minél több a szemét annál többet fogyaszt, de nálam, elenéysző mennyiségűt... ha netezek vagy játszok akkor persze merül mint a dög, de az is főleg a képernyő miatt... én tulajdonképpen elégedett vagyok, általában ha leteszem valahova, úgy van ahogy hagyom, szignifikáns merülés csak használat közben jelentkezik
-
nem kell velem azonosulni, de azért nézz bele jobban a ténylegesen futó folyamatokba, és azok lácolatába!
mellesleg a legtöbb - általad is említett - alkalmazás csak akkor indul el automatikusan, ha widget...stb formájában alapban kiteszik a főképernyőre és/vagy engedve van számukra az automatikus frissítés, de ezeket ugye egyszerű orvosolni! -
Rotate
veterán
-
sippet
senior tag
Nézd meg a yahoo alkalmazást nyugodtan, ha nincs beállítva automatikus frissítés, akkor hidd el, hogy 1 milliamper nem sok, annyit se fog fogyasztani, hiába jelzi ki a processek között. Ha nem hiszed, töltsd le a better battery stats nevű alkalmazást, az részletesen megmutatja, hogy mi mennyit harapott az aksidból. Vagy a system panel pro verziója is meg tudja mutatni a fogyasztás history-t, és meglátod, hogy egy tizedmásodpercre se használta a cpu-t. Az android így működik, törődj bele. A futó processek nézegetésével csak lelki gyötrelmeket okozol megadnak, feleslegesen. Ahogy valaki írta, az optimuson meg azért nem futott sok cucc a memóriában, mert a 256 mb-nyi ram-ba egyszerűen nem is volt hely a rendszernek hova betárazni.
-
Gizmo94
veterán
Ezeket szépen mindet fagyasztod TBP-vel és jobb lesz az akkuidőd.
A wifi sharing különösen alapból fagyasztós fajta, ha nem használod.Régebben írtak be ide páran listákat, hogy ki miket fagyaszt, akartam neked linkelni, de nem találtam meg. Végülis, lehet,hogy hasznos lenne pár hsz. a "ki mit lő ki, mit nem használ, miket fagyaszt " és mennyit javult az akkuidő témakörökben.
-
mindig azt kell tudni, hogy adott folyamat melyik gyökérre épül, és miért akar futni, mert például információkat frissít6akar frissíteni - nem csak adott alkalmazás, hanem több ráépülő folyamat is -, a yf esetén az időjárás, napló...stb, a ws csak bekapcsolt wifi esetén fut, bt szintén, de tényleg nem zabálnak sokat!
néha az több erőforrást igényel, hogy az erőszakkal kilőtt és/vagy lefagyasztott folyamatokat keresi, és próbálja újraindítani/javítani a rendszer! -
M.A.Z.
aktív tag
Ezért szeretjük az andoidot, mindent gyorsítótáraz.
Aki nem akar agybajt kapni, ne nézze meg a futó/gyorsítótárazott menüpontot..
Amit nem használ az ember, le is törölheti system/app-ból (ha már rootolja a telót)...
(Gondolom a TBP is megy folyamatosan háttérben.)(#35624) Shummo: ha a fiókok és szinkronizáláson belülit érted, akkor az On
-
scapegt
őstag
-
Rotate
veterán
már nem egyszer szedtem le onnan utólag, szóval az egy járható út
sőt bár ez nem így működik náluk, de még az Optimus 2x-re megvásárolt játékaimat és sikerült kikönyörögnöm tőlük SGS2-re való verzióban
a HAWX nem volt erre, így ahelyett meg választhattam ingyen egy másik játékot
naná hogy a 9mm-t választottam
elég rendesek voltak
akarod lépj be az enyémmel Sammobile-ra
ha kéred irj pm-et, és elküldöm az adataimat
-
C.Brigante
veterán
sztem nem ér az a tok 11millát. eszedbe ne jusson kölcsönt felvenni rá!
xnace:rendi vagy tényleg, h kampányolsz a drágább tokok mellett, de nem tartom én ezt annyira kézenfekvő és tényszerűnek mint amennyire állítod. Én használtam hd2-ön nem egy hasonló tokot, sőt még a sgs1-en is és egyik sem karcolt. A hasonlót úhy értem, h 2-3 dolláros kategória és nem a case mate osztály.
-
-
Rotate
veterán
igen ezt is észrevettem... bár mondjuk szerintem ez egy teljesen felesleges funkció
úgy lenne értelme, ha alapból beállna arra amire be van az egész rendszer állítva, és ha kell böngészőben hirtelen változtatni, akkor a belülről megint az egész rendszer fényerejét kezelné... no mindegy, majd megszokom
-
lefkosia
őstag
-
ERPY
őstag
Ebben 100%-osan igazad van. A 60fps limit a quadrant esetében igencsak visszaveti a kapott pontértéket, mert sztem vígan 10 ezer fölött kapnánk. Viszont sok tesztnél ezt szokták leghamarabb felhozni, mivel ez egy nagyon ismert benchprogi. De ha megnézed a környékünkben sincsen egyetlen egy teló sem. Ha pedig ezt kérték itt a fórumon, gondoltam kiteszem. Egyébként nemigen érdekelnek a pontok semmilyen benchben, mivel tudom hova tenni a készülékemet a jelenlegi felhozatalban. 1st place rulez!
-
-
-
zelma
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
Én is 1-2 hónap múlva vennék telót, ezen és a Sensationon gondokozok jelenleg, bár megvárom az őszi nagy dömpinget.
Még a fórum indulásának elején (akkortájt sűrűbben olvasgattam) többen panaszkodtak a kijelzőre. Volt vmi foltosodás (nem kiszáradt ragasztó?), meg vmi szürkülés-lilásodás a kijelzőn. Ezekkel mizu?
Ja meg voltak akiknél kattogott a kamera zoomoláskor...
Ezek csak az első szériát érintették, és már javított hibák? Vagy továbbra is ellenőrizendők vásárlás közben, után?
-
mycso
veterán
Írtam fentebb, hogy a drawable könyvtárban, most meg nem mondom melyik xml tárolja az adatokat, hogy mit hogyan, mikor jelezzen ki.
Ezeknek a kiszedése, hogy normálisan olvasható legyen, kissé bonyolult (legalábbis elsőre)
A TC, meg akármilyen progi, nem tudja úgy kiszedni az xml fájlokat, hogy szerkeszteni lehessen őket, erre ez a 2 progi alkalmas: [link] [link]De az egyszerűbb az az, amit szintén leírtam, hogy keresel egy olyan framework apk fájlt, amiben %-os akku kijelzés van, abban jól van megírva az xml és abba módosítod át az ikonokat a megfelelőre, így nem kell az xml fájlokkal szívni.
Közben megkerestem, ezek felelősek az akku kijelzésért:
stat_sys_battery.xml
stat_sys_battery_charge.xml
zzz_stat_sys_battery_1.xmlR2 D20208 megy pü
znagy69 mint vélemény, az ok, csak értelmetlen....pl. én ezen a telón nem használok mobilnetet, így ugyan minek menne a 3g???? Illetve így vannak még ezzel sokan. Most azért kapcsoljam be, mert a teló tudja, hogy nehogy "vissza legyen butítva".
Azért ezt te sem gondoltad logikusan végig. -
R2D20208
addikt
TC-t nem ajánlanám ilyen cserékre. Minimum egy winrart használj. Miért nem csinálod meg a konyhában? Egyszerűbb, és akkor a te saját elemeidet konvertálja át amilyenre akarod.Amúgy lehet a másik romban alapból másképp voltak a png- fájlok. Lehet több volt, stb stb..Sok oka lehet, hogy nem működik.Nekem wifire sosincs szükségem, hisz nekem minden itt van a gépemen. Max adatátvitelre jó néha. De amúgy netezni gép, játszani gép, zene gép, filmek tv, vagy gép. Teló az telózásra otthon
Játszani nem játszom, azt is neten. Póker
-
csukasi
tag
Azt kérdezted nekem hol írja dollárban az árakat a market. Így. Ezekkel a programokkal nincs gond, ezt engedi fizetni. Ott ahol VON- ban adja meg az árat, azt nem veheted meg, és "rviktor" fórumtársunk megadta rá a magyarázatot :
"Az a W a dél kóreai WON. Nem tudom milyen kártyával fizeted, de a MasterCardnak nincs referencia árfoyama a WON -> USD és WON -> EUR váltásra"
Azért kéne az a progi, mert többet tud mint a gyári lejátszó, de most már látom a Marketról szinte egyik profi lejátszó progihoz sem jutok hozzá, mert szinte mindegyik WON-ban van megadva az ár. Lásd: MX Videoplayer Pro. Ha a Mastercardot nem fogadják el, dugják fel maguknak a progijukat. A mai világban minden egyes centre rákéne repülni, de ezeket úgy látszik felveti a pénz mert válogatnak ! -
R2D20208
addikt
Én személy szerint nem fagyasztok. Nálam alapból repülnek: a különböző Hubok, a samsung apps, a Kies wifi és társai, minden ami kiessel kapcsolatos, a Maps a szoftwerfrissités apk, és még rengeteg dolog (kinek mire van igénye) Erpy pl javasolta emailnek K-9 mailt, és bevállt. Igy email, gmail repültek, mms.apk(üzenetek) repül, mert Handcent SMS - t használok, 3D galéria sincs, mert (szintén Erpy javasolta, köszi neki) QuickPic app sokkal kisebb és gyorsabb. De sokmindent lehetne sorolni. Kinek mik az igényei.
-
Én csak egy sima fóliát vettem a T-mobilnál mondjuk gyári samu fólia volt 1000ft-ért, feltettem vagy fél óra kellett hozzá de sikerült, pár darab nagyon pici levegő buborék azért maradt de idővel eltüntek azok is
A lényeg viszont, hogy 1 hét múlva leszedtem, mert nem reagált normálisan a kijelző az érintésre, ráadásul a kép sem volt olyan szép tiszta, és különben is állítólag elég strapabíró az S2 kijelzője a gorilla glass videóján
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest