- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Camelus #47956 üzenetére
Ezt hívják csúnya FC-zésnek. Ha nem telepítettél rá semmilyen appot, ami okozhatná,vagy nem történt valami felülírás a romban, akkor érthetetlen, de annyit tegyél meg, hogy vedd ki az akkut pár percre, majd próbáld meg újraindítani a telefont. Ha ez nem hoz eredményt, akkor lehet,hogy újra kell flashelned a romot.... Vagy ha van teljes nandroid backupod, akkor told fel recoveryből és alighanem a gond megoldódott.
Legrosszabb esetben rotold pittel. (ezt a mondatot hagyd figyelmen kívül)
pzstm: jah, ott akksigond nem lesz, melegedés mégkevésbé.
a 6310i hosszú ideig a lehető legjobb telefon volt a piacon, a legnagyobb tudással és stabil működéssel, tehát nem csodálkozom,hogy bírta. Az a maga idejében nagyobb dobás volt, mint ma bármelyik csúcstelefon.
Water:
blade can be very useful sometimes
-
zseko
veterán
válasz
Camelus #23559 üzenetére
Nem volt bontatlan, a garancialevél miatt (vagyis gondolom azért). És bekapcsoláskor is beállítatlan telefon fogadott. Én is tartottam tőle hogy átvágnak, azért mégiscsak 134e forintról volt szó. Ám az oldalukon hirdetett "24 hónap Samsung garanciával,black:125900Ft" az még nem a teljes készülék volt... Mert annyiért csak a készülék és a töltő 'járt volna', (nem is gyári dobozban, hanem "csak úgy", ahogy leszűrődött nekem), a teljes, dobozos változatra -headsettel, mindennel- még kb. 6e-t rá kellett számolni
De gyk. délután 3-kor rendeltem, másnap délelőtt 11-re itt volt vidéken a futár.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest