- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
atiapa #22184 üzenetére
Nem lehet, hogy ti valami replikát vettetek
Én szakács vagyok és ott aztán van kosz dögivel és nem is kímélem a telót/ zsír, por, liszt, füst/ minden van mi szem szájnak ingere és eddig a 2 hónap alatt semmi karc nincs rajta!!!
Van úgy, hogy csak felteszem a polcra, mert zavar a zsebemben és amikor leveszem 2 mm vastagon áll rajta a szmötyi, letörlöm szalvétával vagy éppen ami a kezembe akad és ennyi, NO KARC!!! -
Sógi
addikt
válasz
atiapa #19512 üzenetére
SPB shell 3d-t használok két hónapja és KG1 óta egyáltalán nem lagol, sőt smooth, még egyzser nem akadt meg azóta
Nagyon kellemes ez a Honeycomb 2.1 THEME for Cognition 1.42!
(#19520) Sz.Miki : Hát ez nehéz ügy lesz, mert, ha szeretnél gyári KH3-at, ami most a legújabb, ahhoz kell csinálnod egy rootolást (EFS mentéshez) és már ugrani is fog a számlálód 1-et, tehát gari ugrott
-
No.01
addikt
válasz
atiapa #17230 üzenetére
En csak SPB-nel tapasztaltam ott viszont nagyon. Az egesz telefont belasitotta igy toroltem is izibe.
Ha lesz idom akkor majd a GO Launcher megy fel, de arra ra kell szannom magamgyuri2008
Csodalkoznek ha lenne ilyen... Mi alapjan is deritene fol? Egyalatan h tenne kulonbseget egty kicsi szoba es egy nagyobb kozott
Szvsz hulyeseg
Jadro:
Ez nagyon jonak tunik... lehet rendelek v.milyet. Koszi a tippet
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest