- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
justaview #36626 üzenetére
Itt a tématagok túlnyomó része nem használja a telefont, csak játszadoznak a romokkal. Úgyhogy ilyet, hogy szinkronizálás ne is kérdezz, érdemi választ nem fogsz túl sokat kapni.
Egyébként én nyugodt szívvel tudom ajánlani a kiest. Ha egyszer összecsatlakozott a telefonnal, akkor gond nem lehet. Nem hackelt kies még sgs2-t nem rontott el (egy trükkel rá lehet bírni, hogy felfrissítsen nem végleges romokra).
-
DjBlero
őstag
válasz
justaview #36631 üzenetére
[névjegyzék szinkronizáció] itt találsz segitséget,több mindenre
-
Gizmo94
veterán
válasz
justaview #36622 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá, tedd fel a kiest, csak ne frissíts vele romot. Ha másolni akarsz a gépről telefonra, vagy viszont, ahhoz is csak arra lesz szükséged. Arra talán még jó.. Bár a mentéseire sokat adni nem lehet, de nem ócsárolom tovább, mert nekemesnek a kies fanok.
-
zseko
veterán
válasz
justaview #35883 üzenetére
Úgy gondolom ettől picivel bonyolultabb, én sem értek még mindent
Legelső, legtisztább 'beszerzési forrás' a Kies, de az senki által nem ajánlott, és le is van maradva. A következő a samfirmware.com volt, az most átalakul, és sammobile.com -on lesznek elérhetők. Ahová nem tudok beregisztrálni hülye captcha miatt
és van az xda-developers, itt is megtalálhatóak. A stock romok a gyáriak.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest