- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #22215 üzenetére
Én is telenorvéges vagyok, viszont itt Szegeden még soha nem találkoztam H+ - al. . . Szar helyen lakom
-
Jadro
veterán
válasz
DonDragonka #22215 üzenetére
Ez helyfüggő. Nekem itt ahol éppen ülök Trésként H+ van, lehet Telenorvégosnak meg 3G lenne. Napuff.
-
72mviktor
senior tag
válasz
DonDragonka #22189 üzenetére
Tessék a megoldás:
1. Indítsuk el a PDA-n az AS-t.
2. Add Server(magyarul asszem Szerver hozzáadása
3. ugord át az automatikus szerver info lekérését.
4. Server név: m.google.com
5. username: a google mailcímed: felhasználónév@gmail.com
6. password: jelszavad
7. Válaszd ki mire van szükséged (a Taskra harap, és hibaként észleli)És máris mehet a szinkronizálás, később az Android-os telefonra már le is bírod húzni.
100% ig működik -
zseko
veterán
válasz
DonDragonka #22192 üzenetére
Én a winmo-t összeszinkronizáltam az outlook-al, abból csináltam egy exportálást .csv file-ba, azt pedig beimportáltam a gmail-fiókba. Több-kevesebb hibával megcsinálta, pár dolgot kellett javítani ugyan, de jó lett.
-
Balage180
tag
válasz
ha a WinMo-ról be szinkronizálsz Outlook-ba utána a kies onnan nem húzza be a telcsibe? Én WinMo-ról SE X8ra költöztem a sony programja pedig úgy csinálja hogy előbb szinkronizálja az outlook-ot és a Gmailt utána meg a telcsit. Ez talán működik SE telcsi nélkül.... harmadik verzió: http://download.chip.eu/hu/My-Phone-Explorer-1.6.2_602579.html ezt fel kell rakni a gépre és a telcsire a klienst és ez is össze szinkronizál outlook-kal
-
ibenny
senior tag
válasz
Allitsa be a Google Sync-et rajta, majd ha kesz a szinkron, allitsa be az SGS2-n is. Ennyi.
-
WaterWave
veterán
válasz
leírja egy papírra, és onnan felrakja s2-re...
-
válasz
DonDragonka #22185 üzenetére
Na itt a piros pont
-
GABOR21
csendes tag
válasz
DonDragonka #22074 üzenetére
Úgy is lehetne fogalmazni hogy az esetek többségében nincs gond de van amikor rájön az 5 perc
Gyári KE7 rom van fent Kiessel frissitve és rootolt KE7 kernel.
Lehet hogy akkor ott van a hiba? -
Brenyo
tag
válasz
DonDragonka #22088 üzenetére
Ilyen PÜ engem is érdekelne
-
adodaniel
őstag
válasz
DonDragonka #22085 üzenetére
de pl. marketből hogy szedem le a játékot? mert azt írja h nem kompatibilis
-
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka #22085 üzenetére
Chanfire 3D Pro v2.8.apk van fent, ha valaki ezt használja akkor legyen szíves leírni h mit kell állítgatnom mert nem nagyon találok hozzá semmit neten :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka #22082 üzenetére
csak fent van
beállítani nemtudom mit kell és hogy kell :S leszedjem a pro verziot google segítségével ? vagy melyik verziot szedjem be és mit hogy állítsak be benne ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka #22079 üzenetére
TÖKKKKKÉLETES
chanfire3d vel kapcs esetleg még tudnál segíteni ? addig töltögetek samsung appstorbol még ingyeneseket, viszont ahogyn ézem sok nem kompatibilis az s2 vel esetleg külön rákell keresni storeban h galaxy s2 a játék neve mögé irva ?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DonDragonka #21982 üzenetére
nem csak főzött romon cserélhetőek (ez független a romtól)
ninphetamine a legjobb szolgáltatásokba!
-
fecs
senior tag
válasz
DonDragonka #21982 üzenetére
Az túlzás, hogy gond nélkül, de bátran lehet próbálkozni. Előtte mindenképpen csinálj egy CWM (nandroid) backup-ot.
Népszerű a nimphetamin, a ragemod, speedmod. Az XDA fórumaiban megtalálod ezeket.Van is egy külön topic ott, ahol a kernelek vannak versenyeztetve üzemidő szempontjából.
-
sippet
senior tag
válasz
DonDragonka #21886 üzenetére
tegyük hozzá, hogy a camera360-féle hdr valójában fake hdr. vagyis nem azt csinálja, hogy több képből rakja össze a végeredményt, hanem ráhúz egy effektet, amitől olyan lesz, mint. egyébként ezt valóban nagyon szépen és hatékonyan produkálja, de ettől még igaz az első mondat. igazi hdr-t a fentebb linkelt appok (prohdr camera, hdr camera) csinálnak.
-
smoli
aktív tag
válasz
DonDragonka #21881 üzenetére
Köszönöm
Ma is érdemes volt felkelni -
dekanov
tag
válasz
DonDragonka #21880 üzenetére
Ilyet is ritkán hallani.
-
R2D20208
addikt
válasz
DonDragonka #21736 üzenetére
10 ember 10 valasz....Te kell donts sztem 10 bol 9
mast favorizal....Ha megnezed, szte mindenkinek mas a favorit...
-
joe2119
tag
válasz
DonDragonka #21736 üzenetére
SGS2 XXKH3 - Criskelo.v17 - BlackblueTheme Universal Final
-
Laraxior
titán
válasz
DonDragonka #21402 üzenetére
tegnap este sikerült mérni asszem..eddig ez a csúcs.
Sógi: Én is be fogok nevezni egyre, bár nekem jó lesz helyben is
Még azt is el tudom képzelni hogy a gyárit meg eladommindjárt féláron lesz a másik
-
solarenqu
csendes tag
válasz
DonDragonka #21392 üzenetére
Szia, én is lattam mar H+-t, M6 autopalyan
merni nem mertem, mennyivel volt gyorsabb.
de amugy pesten sztm turheto mar a sima hsdpa-s téés mobilnet -
pzstm
titán
válasz
Igen, H+. Többször, több helyen is láttam már működni. Nekem 10-11 megabit volt a max amit akkor kíváncsiságból egyszer mértem vele.
-
Jadro
veterán
válasz
H+ a jelzés. Én itt melóhelyen mértem már 14310 kbps letöltést is speedtesttel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Igen, H+. Nekem nem gyorsabb, a szokasos 5-6Mbit csak.
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #17473 üzenetére
Nekem megy a FB.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DonDragonka #15431 üzenetére
Laraxior úrnak most is lesz ahogy látom
-
Mett
senior tag
válasz
DonDragonka #9540 üzenetére
de csinál az. nightmode-color-custom menűben a középső csúszkával visszakell venni 4-5 miliméternyit és akkor életre is kel a kijelző, mert amúgy alapból csúnya, kalibrálatlan. nem is értem miért éltetik annyira ezt. mikor megláttam majdnem hánytam, viszont így már jó.
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12899 üzenetére
Tényleg nagyon dark feeling, de közben nagyon szépen összerakott téma és most ezt is fent hagynám pár napig! Ajánlott
Nekem nem too much egyébként, de nem színes, az biztos és az első téma, ahol az infósáv 6 ikont tartalmaz, pc merevlemezére szigorúan mentveés persze a steel blue is!
Ebbe a cogni 1.15 témázásba lehet kár volt belefognom, mert kikészült az agyam az eddig feltett két témától is...+++++++
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12888 üzenetére
Közben már felpattant a helyére szó nélkül, nagyon jól néz ki, nem too much, olyan kellemes és a kék tárcsázásnál, aztán piros a letételnél, yoooo
Nyugi itt csücsül mellettem a jigecske is végszükség esetére, dobok még egy kis uzot, oly finomacska ital ezA végén maradok cogni 1.15-nél, nagyon jó kis rom és a témák is tutik
Nyár végéig nem is főzök majd, amúgy is a sunák dolga ez -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12880 üzenetére
Már dobom is fel, mert tetszetős
ez is recoveryből megy fel?
Baxki, lesz mit tenni ma, csak nem tom meddig bírom, mert hulla vagyok + bedobtam 2*4cl uzot is már
Ez a kettő (téma+tárcsázó) elég ütős, tetszikÉs most nézem, h milyen jó a ki/be kapcsnál beugró menü is! nice
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12864 üzenetére
Kösz az útbaigazítást mindkettőtöknek (ERPY), google fordítóval vhogy nem vágtam
(#12863) d.beni: Részemről a litepro kezd lejárt lemez lenni, vannak nála jobbak, sajnos...1,5 hónapi liteninges voltam
Indul a mandula...felteszem ezeket a cogni 1.15-öt témákat
Első játékos steel blue CM7 for cogni..
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DonDragonka #12855 üzenetére
de a Ninphetamin kernel felül írodik szóval szerintem elöször CWM 4.0.1.4 aztán rá a Ninphetamin kernel. (de ebbe nem vagyok biztos)
amúgy meg jó hogy ezzel a recovery-vel is össze vissza sz*rakodnak nem tudom miért nem volt jó a kék (4.0.0.8 azt hiszem) és az alap gomb felosztás, mindent össze vissza logikátlanul változtatgatnak...
nem értem ha a gui hibás (ugyanis a csík nem mozdult meg semmilyen állapot jelzés nem volt backup/restore közbe) akkor miért nem azt javítják ki és a többit úgy hagyják.kvázi olyan mintha nem is változott volna semmi
-
ERPY
őstag
válasz
Őszintén nemtudom, de szerintem nem minden theme jó minden romra. Én mindig amit használok abból csinálok egy saját theme-t. Kimásolom a szükséges file-okat, beleteszem a saját nekem tetsző grafikai elemeket, és megy vissza.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #12851 üzenetére
Éppen írni akartam....
Bár nekem a kék 4.0.0.8 jobban bejön. De már van 4.0.1.4 is. -
znagy69
őstag
válasz
DonDragonka #12586 üzenetére
Ez az ami nagyon tetszik benne. De mellé az általad linkelt tartót fogom most megvenni.
Most nézem, hogy ilyen volt az SGS tartóm, de nem ment bele nálam a teló. -
znagy69
őstag
válasz
DonDragonka #12581 üzenetére
Az autós tartóban igazad van, bár nekem olyan volt, hogy a Sógi félével sem fért bele.
-
gyuri2008
veterán
válasz
DonDragonka #12574 üzenetére
Ugyan ilyen van nekem is.
Szuper -
RedCat
senior tag
válasz
És milyen? Jó fogású, védi a telefont? Nem lesz túl vastag?
-
znagy69
őstag
válasz
Nekem volt SGS-n, de levettem, mert porosodott a háta és féltem, hogy belülre is megy a porból. Ha megjön SGSII-m akkor ezt veszem meg TOK
-
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #12567 üzenetére
Gsmline, zárjegyes, mo-i samsung gari (2 év), van doboz, töltő, füles, usb kábel. 128e.
-
Sokka
aktív tag
válasz
DonDragonka #12562 üzenetére
Azért köszi neked is. Viszont ha már frissítem, akkor úgyis másik kell nem?
-
pzstm
titán
válasz
DonDragonka #12293 üzenetére
asszonykának szifon 3gs-e van. Örülni fog a Viberemnek
-
pzstm
titán
válasz
DonDragonka #12290 üzenetére
This app is incompatible with your T-Mobile Samsung GT-I9100.
Pedig úgy letölteném
-
RedCat
senior tag
válasz
DonDragonka #12278 üzenetére
Szívesen
Nincs valakinek egy működő Fancy widgets 3.0 vagy 3.1 pro?
A 3.0_MM verzió nem működik...
-
Kapanyél
őstag
válasz
DonDragonka #12276 üzenetére
Akkor az a legjobb. És a legdrágább változat.
Más:
Viber-t nem találom a Marketen. Milyen keresőszót használjak, hogy kidobja? -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #12272 üzenetére
Samsung Magyarországos
-
RedCat
senior tag
válasz
DonDragonka #12270 üzenetére
Olvass utána. Sokan kérdezték korábban, hogy én hogy voltam béta teszter és hogy tudnak ők is regisztrálni. Nekik szólok, hogy már elérhető a marketben is, lezárult a tesztfázis.
De röviden: Egy program, amivel ingyen tudsz smst és hívást bonyolítani egymás között. Jobb mint a skype, mert nem kell futnia a háttérben, push-al jön az üzenet, illetve akkor is kicsörög. A hívószámod az azonosítód, így nem kell külön nick. Android és iphone-ra is létezik. -
Kapanyél
őstag
válasz
DonDragonka #12270 üzenetére
Valós Idejű Bruttó Elszámolási Rendszer
Vélhetően a Skype nagy ellenfeléről van szó.
Viber cikk -
Kapanyél
őstag
válasz
DonDragonka #12266 üzenetére
A 2 év jótállásos az EU-s (bolti) vagy Samsung Magyarországos?
-
Richard!
addikt
válasz
DonDragonka #12266 üzenetére
az egyikhez sincs
-
dejv
tag
válasz
DonDragonka #12091 üzenetére
próbáltam több ROM-mal is,de ezt azóta se értem,nyomtam 1 cache wipeot meg 1 factory resetet,és minden ugyanúgy van a telefonomon,mint előtte... itt valami nagyon össze van akadva...
-
xtremetuning
addikt
válasz
DonDragonka #12089 üzenetére
Valahogy egyet kell, hogy értsek
Én is inkább a csapkodóssal szeretek dolgozni.
De persze, akinek nincs, annak tökéletes megoldás lehet. Csak kis DOFot ne akarj. -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12072 üzenetére
Rendben, szólok, ha fent lesz
(#12073) dancsuri : mármint a cogni???
Hol??? Linket pls
2430-as akku, eddig 17 óra használattal elfutott 100-ról 45-re, pff első töltés után nem egy nagy szám
Viszont találtam svéd 1850-es akku, lehet bepróbálom, legalább nem made in china, viszont kicsit húzós árban van
-
válasz
DonDragonka #12063 üzenetére
Brutál! azt esetleg tudja valaki, hogy a kis aranyszínű csati, az akksi felett és a SIM-től balra esetleg egy külső antennacsati lenne??
Tudnék örülni egy GSM/HSDPA antennacsatlakoztatási lehetőségnek...
#12070: én 1.85-öt használok, eddig nem volt baj vele.
-
pzstm
titán
válasz
DonDragonka #12063 üzenetére
aztarohadt
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11744 üzenetére
A meg mie heee? Cogni G2?
(#11760) djapor96: kösz az infót, gondoltam, h az 1,6 már sok neki...Még 1,4-et lepróbálom azért...
-
h377
tag
válasz
DonDragonka #11750 üzenetére
Rendben!
Bocs....
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #11715 üzenetére
Megpróbáltam a saját szórakoztatásomra, de a lényeg hogy nem működik alatta. Olyannyira nem, hogy még az ikonja is eltünt, szal mintha nem is lenne. Szerintem ugyanígy járnátok azzal is, ha a telepítős romba lenne kicserélve. Persze egy próbát az is megér, ha valaki gondolja.
Állásába ez a Cogni szinte semmit sem fogyaszt, mintha repülő módba lenne.
-
djapor96
senior tag
válasz
DonDragonka #11707 üzenetére
Ez egy pár másodperces időutazás volt.... nem, vagy elvittek az ufok....?
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #11704 üzenetére
Ha gondolod megpróbálhatom kicserélni. Hogy működni fog-e azt nemtudom.
-
RedCat
senior tag
válasz
DonDragonka #11699 üzenetére
Értem. És ki tudom benne cserélni a hardver gyorsítottra? Próbáltam már az operát, a Dolphint, de nekem a gyári jött be a legjobban. Ráadásul az is volt eddig nekem a leggyorsabb, leg gördülékenyebb... Szóval maradnék a gyárinál. Kérdés, hogy könnyedén kicserélhető e?
-
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #11672 üzenetére
ezzel még igy nem foglalkoztam
de jelentkezz be a PC-den a Google-ba ugyanazokkal az adatokkal mint a Samun. hátha ott van valami lehetőség -
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #11668 üzenetére
kikapcsolod a szinkronizálást azt kész
Illetve telepítés után első indításkor nyelvválasztás után kérdezi hogy szinkronizáljon-e? itt alapbol pipa van, vedd ki -
dekanov
tag
válasz
DonDragonka #11351 üzenetére
Elképzelhető, hogy a laggosodás is valami hasonló dolognak köszönhető a gyári böngészőben?
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11179 üzenetére
Most cseréltem ki, de kör alakú elég kicsi...Ezért most feldobom a verticalt.
(#11181) Prien: Azért nekem is gyanús, de egy próbát megér! Aztán majd lehet dobálgatjuk be a screnshootokat 3 napos használatról meg 5 óra kijelzőhasználatról
(#11179) DonDragonka: Nem tudom nekik mióta van meg a teló, nekem 05.23-óta és két hétig bírtam, de közrejátszott az is, h ez az első androidom, ha nem ez lett volna, elős nap ment volna fel egy korrekt rom
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11168 üzenetére
Az a gond, h a legtöbb még nem kompatible 1.13-al...De ezt a battery ikon cserét megejtem...
Van egy a lite blue-hoz hasonló is, de még az sincs 1.13-raNem értem, hogy bírják azok akik még KE2-ön vannak
Vagyis értem, már hozzászoktak és nem tudják mi a tuti -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11165 üzenetére
Gondolkoztam már, h megváltoztatom cognin a témát..Te már próbáltad vmelyiket?
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11162 üzenetére
(#11158) ricshard444: Ezt a kettőt ajánlom én is, litening jobban néz ki, de sztem a cognition gyorsabb és kevesebbet eszik, de lite-al sincs gond.
-
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #11154 üzenetére
az oldal NEM naprakész de 1 kattintással elvezet a gyártó oldalára
-
válasz
DonDragonka #11146 üzenetére
Hozzákezdtem...
#11149: fentebb linkeltem az aktuális példányt. Az XDA fórumon találsz még dolgokat és leírást.
-
Gyula88
tag
válasz
DonDragonka #11146 üzenetére
Osztom az ötletet
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #11139 üzenetére
Igen, nekem KG1 gyárin többet is hozott
Ne feljtsd az emberünket aki 5 napot hozott ki belőle, ez is az is fiókban volt
Ahhoz képest nagyon sok, h már hol járunk KE2-hőz képest(#11140) gyuromoj: Odinnal tudod feltenni és minden adatot töröl, tehát újra kell raknod mindent, jobb esetben backupolsz most és visszateszed az új rom után.
Nem tudod tönkrevágni, ha követed a leírásokat + ha nem akkor is nagyon nehéz, eddig 1 vkinek sikerült, de ő mélyen belepiszkált
Nem fogod megbánni, ha frissíted, sőt köszöngetni fogod nekünk -
válasz
DonDragonka #11139 üzenetére
Nekem két gyári ROM-mal is volt dolgom, a KE2 produkált 1 alkalommal hasonlót, de az is csak kg egy 30-40%-os veszteség volt. A KDF-fel sose volt ilyen bajom.
#11140: Infók és KG1-es ROM. (elvileg 3+1 fileos)
-
gyuromoj
veterán
válasz
DonDragonka #11129 üzenetére
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #11129 üzenetére
Szerintem az sok. Éjszaka, mikor a teló is pihen nekem óránként 1.2%-ot eszik, skype és a frissítések mennek, wifi végig aktív. Szal sztem a 4% sok.
-
Prien
addikt
válasz
DonDragonka #11116 üzenetére
A melegedés és a jó akksi idő az üti egymást, nem? Hiszen akkor melózik a proci...
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #11116 üzenetére
Mindennel egyetértek, és az akksiidő is nagyon jó. Lite-ot használtam eddig, azzal össze sem mérhető. Viszont nálam melegedés nincs, az autómata fényerőt meg sosem használtam. A rom pedig nagyon gyors.
-
dekanov
tag
válasz
DonDragonka #10961 üzenetére
Na azért ez már más... kész... lent is van.
-
dekanov
tag
válasz
DonDragonka #10950 üzenetére
Amíg dancsuri sampleje 2,4 MB/seccel jött nálam addig 100kB alatt a Cogni...
Nyílván nem az ön készülékében van a hiba
-
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #10942 üzenetére
na ez lehetetlen
2 megás B-tel es netem van
nekem folyamatosan jött 60-al(#10943) Sógi
ha a CWM recowery támogatja, a régebbiek nem láttak külső SD-t -
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #10938 üzenetére
Nekem le se akar jönni. Elindul a letöltés, de vagy nem egyező mérettel leáll, vagy csak abbamarad.
Szerk. Na csak lejött.
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #10922 üzenetére
Felrakta ezeket az appokat amiket kiszedett (az oldalán lejjebb belinkelte), tehát vissza tudod tenni, de egyébként, ha TBP-vel back upoltált mindent akkor onnan is vissza lehet tenni, én is így jártam samu appal tegnap, kerestem, nincs, tbp, visszaállít, lett
-
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #10918 üzenetére
lemented ami fontos
felmásolod a Cognition_S2-....zip -et
kikapcsolsz recovery módba, ott csinálsz egy wipe data/factory reset-et
nem kell ujraindítani csak visszalépni.
install zip from sd card, utána
choose zip from sdcard
kiválasztod
ujraindítod
használod(#10922) DonDragonka
nincsenek
nem hiszel neki?
hiányoznak neked? -
dancsuri
veterán
válasz
DonDragonka #10918 üzenetére
én Wipe val raknám , elég CWM-böl a Factory reset
-
pestibenji
senior tag
válasz
DonDragonka #10723 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, nem tudom te hogy vagy vele de én nem szoktam alvás közben telefonozni főleg nen ha a barátnőmnél alszok.
Ez csupán egy teszt volt, hogy ha semmi más nem megy csak az android rendszer meg a launcher természetesen akkor meddig bírja. Azért néztem meg, hogy megtudjam maga a rendszer kevesebbet fogyaszt-e, mint a korábbi verziókban, és hát igen, jóval kedvezőbb a fogyasztása.
Azt az 1%ot is csak akkor dobta le amúgy amikor lefényképeztem.
szal menne tovább is, mint 50 nap.
-
Jadro
veterán
válasz
DonDragonka #10723 üzenetére
Mutatványnak nem rossz azért.
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #10441 üzenetére
Én egyetértek veled, nincs gond az akkuidővel, mivel annyira eltérőek a felhasználói szokások is, h mindenkinél más eredmény születik, lsd a 8-9 órástól az 5 naposig.
Az is biztos hozzájárul a hirtelen alacsonyabb akkuidőhöz, h mindenki feltolta az új romokat és nyomkodja, tesztelgeti...Nem tudja vki, hol veszik át ma a legjobb áron a tört aranyat?
-
norbert999
aktív tag
válasz
DonDragonka #10149 üzenetére
Nekem eddig (V 1.5) megvolt.
Most (V2.0) nem hajlandó előjönni. Hiába nyomogatom a home gombot. Keresgetem a beállításokat, de nem találok erre utaló szöveget. -
pitimany
tag
válasz
DonDragonka #10032 üzenetére
DonDragonka! Nekem eddig nem sikerült a "névnapos buli", gmail-ben számítógépen minden látszik, telefonon nem. Még azt megmondanád hol kell engedélyezni a naptár szinkronizálást? Neked is KF1 feletti vagy KG1 firmwared van?
-
pestibenji
senior tag
válasz
DonDragonka #10172 üzenetére
próbáld ki a Dolphin HD-t szerintem, nekem szerelem első látásra volt
Amúgy érezhető különbség van 2.3.3-hoz és az 1.5ös litening-hoz képest, és nagyon pozitív irányban! A cf-bench-el is nagyobb értékeket kapok, mint az előző romokban. (6658 pont, a régebbi romokkal 6400 körül volt)
-
hdman
őstag
válasz
Azért, mert több launcher van fent nálad, és amig nem választasz alapértelmezettet, addig feljön mind2.
2 nap mulva jön a második S II a családba
-
xtremetuning
addikt
válasz
Rávertél kalapáccsal ???
Nekem semmi problémám nem volt az 1.4-el. -
xtremetuning
addikt
válasz
DonDragonka #10147 üzenetére
NA ettől 'olyan nagy cucc'
-
xtremetuning
addikt
válasz
DonDragonka #10124 üzenetére
...akkor csak én szívok...
-
HardRic
addikt
válasz
DonDragonka #10128 üzenetére
(Én most nem teszem fel, egyelőre jó a gyári. Majd ha kell a változatosság felpakolom.)
Azért jó, mert minimálisan bele van nyúlkálva pont ott ahol kell.
Pl.: kikapcsológomb hosszan nyomásánál a feluró menüben van reboot, download, recovery funkció is.
van CRT tv szerű screen-off animáció, ha éppen nem bugos és ronda
kék téma van rajta alapból, de már több szín is ráhúzható. Ez látszik az UI legtöbb részén, pl a settings ikonjai nem színesek hanem kékek.összefoglalva nem nagy cucc, olyan mint a gyári csak javítgatott, de pont ezért jó.
-
pitimany
tag
válasz
DonDragonka #10032 üzenetére
DonDragonka! Köszönöm, megpróbálom, ha sikerül majd szólok.
-
válasz
DonDragonka #10047 üzenetére
arra gondoltam, hogy a telefonon megnyitott naptár esetén; opciók -> beállítások -> naptárak / itt itt is szerepelnek a magyar névnapok...stb, vagy csak a saját és a gmail naptár?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest