- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20767 üzenetére
Tessék : KH3 cf root...Jól döntöttél, h megvárod
-
zseko
veterán
válasz
solarenqu #20762 üzenetére
Szerintem érdemes a KH3, eléggé jobb lett az akkuidőm
automata fényerőn, állandó wifi mellett de az adathálózat üzemmód kikapcsolva, volt benne egy próbatorrent ami kb. 1 órát ment, volt kb. 20 perc játék, videolejátszási próbák kb. 10 perc mit hogy visz, pár fénykép meg elég sok internet. A kijelzőhasználatra 4 és fél órát ír.
Az előzőt ugyan nem figyeltem meg ennyire mennyit bír, de érezhetően jobb lett.
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20761 üzenetére
Előbb inkább tényleg rootold KE2-őt cf root-al, aztán lesz recovery.
Az efs mappa tartalmazza a telefon alapadatait, mint pl. imei, ha ez eltűnik véletlenül akkor többet nem fogod a telefont telefonálásra bírni, ez csak egy biztonsági mentés, ha esetleg egy romfrissítésnél eltűnne, de ilyen még nem történt.KH3 letöltés, elolvastad az 1 hsz-t, hogyan kell és mit tallózni majd odinba?(#20762) solarenqu: Nincs fél órád? Inkább felteszel egy régebbi romot? Ennek nincs sok értelme, de hajrá, ahogy érzed
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20759 üzenetére
samfirmware-ről töltsd le a KH3-at, az a legújabb rom. kicsomagolásnál a jelszó: samfirmware.com.
Azt tedd fel odinnal az 1 hsz alapján, de előtte mentsd le az efs mappát, tehát előbb rootold a ke-őt azzal amit linkeltem."recoverys password dologgal kapcsolatban van valami otleted esetleg?" ahogy feljebb is írtam, nem tudom miről beszélsz...Ez nem spica
Töltsd le a superuser apk-t a merketről, de ha cf root kernelt használsz akkor lesz su ikonod is... -
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20756 üzenetére
Ezzel kell rootolnod KE2-őt, ami egy nagyon elmaradott, régi rom, de ha neked megfelel, akkor használd egészséggel.
Pda csak akkor fog változni, ha romot is cserélsz, ez csak a kernelt cseréli..(#20758) solarenqu: Milyen passwordról beszélsz?
Rootold a telefont a linken található kernellel és lesz benne cwm, ahonnan be tudsz lépni recoverybe ill. a telefon kikapcsolt állapotában felhangerő+home+power gomb folyamatos nyomásával is oda jutsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest