- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Most a telefonomon összevontam pl Zsoltit:
-volt 3 email címe gmailből
-1 telefonszáma sim-ből
-1 facebook profilja
(Egyébként max 5 névjegyet lehet összevonni.)Kiválasztottam, hogy mi legyen a megjelenített alapértelmezett név, telefon, email.
Megoldható-e, hogy az eredetileg 5 névjegyből összevont, de most 1-nek látszó névjegy valóban 1 névjegy legyen a telefonomon és a gmail címtárban is, mentse el így, és már ne is lássam, hogy ez eredetileg 5 volt?
-
fiktív1
tag
Dejv!
Ahogy én írtam, középre súlyozottat. (a nagy fényképezőmnél is) Ilyenkor az egészképernyőről vesz "fénymintát", míg a pontszerűnél a fókuszált tárgy "körül" veszi, így ha az sötét háttérben van, akkor lesz hófehér pl az ég...
Mártix nálam kicsit rosszabb eredményt hoz a középre súlyozottnál.Halgassuk meg a többieket is!
-
F-ECT$
titán
Van olyan emberke, akihez 5 helyről van adat. (Persze ezek közül ki lehet választani, hogy mi legyen az alapértelmezett név, teló, email, stb.) Meg lehet oldani, hogy ez az összevonás megtörténjen a "háttérben", tehát ne 5 helyről származó adatot lássak 1 helyen, hanem ez valóban 1 db névjegy legyen a google címtárban, és a telefonon?
-
fiktív1
tag
Dejv!
Azt próbáltad már a kamerán, hogy a fénymérési módot középre súlyozottra állítod, esetleg mátrixra? Nem pedig pont-szerűre?
Úgy is csinálhatod a képeket, hogy a fókuszálást kissé feljebb kezded, ahol több a fény, (így elkezd sötétíteni) majd a gombot nyomva tartva szépen ráviszed a fotózni kívánt dologra, majd elengeded az exponálót! Persze figyelni kell, hogy a fókusz éles legyen.
-
-
-
Sógi
addikt
Ezt nekem akkor írta, mikor feltettem a frissítést és véletlenül még egyszer megpróbáltam feltenni, tehát neked a legfrissebb van fent, ami para...
(#13905) Gizmo94:
Én sem a kamera miatt vettem, amire meg néha kell arra tökéletes
Jah, persze stabilizátor bekapcsolva, ez alap
(#13916) dejv: Kezd alakulni a minőség
dobj be egy felest, lőj pár képet, lehet meg fogunk lepődni az eredményen
(#13921) 72mviktor: Elég szarul hangzik, lehet megint elbaltázta a romját
-
ERPY
őstag
Holnap tesztelem én is a fényképezőt, mert megijesztettél. Most gyorsan csináltam pár képet, de az a baj hogy nincs normális téma itt a másodikon és már a fényviszonyok is xarok.
2.3.3 alatt Lite rommal még űberbrutál képeket nyomtam, az tuti. Tesztkép
Remélem nem cseszik el a fényképező részt. -
Sógi
addikt
De van, próbáld meg odin 1.85-el, én eddig mindent ezzel tettem fel, de tényleg fontos még, h alaplapi usb legyen, de ezt már írták neked + kábel csere, win xp-d van?
Másik pc/laptop nincs a közelben?(#12088) dejv: rendszergazdaként vagy bejelentkezve?
Mi a telefon rom története? -
-
Először recovery módban (volume UP+home+power gombok nyomása rendületlenül) kipucolod a Cache és a Data partíciókat, utána 3+1 fileos ROM-flash. Ha rootolva vagy, mentsd ki az /efs mappát
így van, melléteszed a PIT-et, és repartition. Ezután is Cache+Data wipe, végül az ujjlenyomatokat is törlöd az üvegről, és lesz egy teljesen tiszta+friss telód
-
-
ja, hogy neked kompletten van fent? itt nézelődj; link illetve kérdezd meg művészurat, hogy milyen mód és lehetőség adott?!?!
Luser2000; szerintem/nekem nem lomhább a pozicionálás, a második problémára viszont nem tudok mit mondani, mert nem használom adott alkalmazást, de nem biztos, hogy a meleg az oka...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest