- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
csabám
addikt
Titaniummal lehetőleg ne állíts vissza appokat, csak adatokat, azokat is ha nagyon muszáj.
Miután lementettél mindent (azért a fontosabb dolgokat áttenném gépre), akkor wipe, factory reset. Majd odinnal LPB. Majd miután felment, megint factory, wipe, stb. Ha így csinálod, akkor nem lesz gond.
Megjegyzés: Ha akarsz sd - re telepíteni (egy két játék alapjáraton oda települ), akkor root után tedd vissza a gyári kernelt, vagy telepítés előtt, válaszd le a külső sdt.
-
Sógi
addikt
Minden kernel más recoveryt (cwm-et) tartalmaz...Van amelyikben ua van, de általában a legújabb, de van aki a régit portolja bele...
Nálam nem szokott gond lenni, h más a verziója a cwm-nek, kompatibilisek egymással, a régebbi és az újabbakra gondolok...én recoveryben wipe-olni és backup/restore-t szoktam használni...nagy ritkán usb mount...
Vagy félreértelek?(#48749) Rotate : A végén legyalulom a telefont és megfrissítem kiessel KI4-re
Mióta használod az új akkut? Karácsony? -
fecs
senior tag
-
-
djapor96
senior tag
szerintem bele kell mennie. nekem is 2000-es az aksim, de nem lett vastagabb a készülék, mint korábban a telefon legvastagabb pontja azaz az alja. Mivel a telefont aljával lefelé csúsztatod a dokkolóba, ezért a készülék legvastagabb pontja csúszik végig először. ergó 2000 aksival is bele kell, hogy menjen, max egy kicsit passzosabb....
-
djapor96
senior tag
Én is így jártam a T-nél.... úgy néz ki, hogy a 3G Watchdog nem számolja pl. a Youtube filmnézés adatforgalmát.... sajna nem tom mér.... nekem watchdog pro van...
Szerinte 12Mb volt a fogyasztás, amikor megjött a sebességkorlátozásról az SMS 100MB-nál.... Semmi extra csak egy kis Youtube volt benne....
-
Sógi
addikt
Csehektől rendeltem 1015 cseh korona szállítással (és GLS elvileg 3 nap alatt kiszállítja a postázástól), a tokon már gondolkodom, a, kemény tok nem lesz jó, viszont a 6 rongyos sgp jó lesz, mert annak elviekben van annyi holtjátéka, tehát lehet olyat is rendelni
De reménykedem benne, h nemsokára ebay-en lehet hozzá majd tokot is kapni... -
Sógi
addikt
Nekem jövő hét elején érkezik ilyen akkum, már nagyon várom
(#21977) leslien: Blackbluethemeuniversal
-
-
raycoon
tag
Az, csak bosszantó.. Azt hittem, hogy szépen összefűz max db 8 MP-es képet.. Erre nyaraláskor csináltam is vele pár sorozatot. Kicsit megdöbbentem, hogy milyen kicsi felbontású lett..
Van valami értelmes program, ami free és ki tudja rendesen használni panorámában a full felbontást?
-
zseko
veterán
Szerintem is szándékosan csinálták
Nekem legalábbis annak tűnik, hogy azért 'emelkedik ki ' a fényképező a hátuljából, mert eleve már be volt tervezve ez az új hátlap és aksi.
Telenoros vagyok ugyan, de talán egyszer próbáltam a programot aztán leszedtem, én az oldalukon szoktam nézni hol tartok. (go.telenor.hu/billinfo)
-
rviktor
csendes tag
Az alábbi nyelveket tartalmazza az:
XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
és az
XW Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdomazaz a magyar nyelv benne van
Abban mégis igazad van, hogy nem ez az ideszánt rom, hanem az XW.
A Swype-on kívül viszont nincs semmi különbség. Ugyanúgy helyesen beállítja a szolgáltatói infókat (mms, internet) mennek a T-Mobile specifikus dolgok (pl.: [origo] jelenik meg az internet böngésző helyén és megy a mobil TV is.
A Swype-ra pedig megoldás, hogy Titaniummal lemented és eltávolítod, majd a http://beta.swype.com/ oldalról felteszed a magyar Swypeot
-
muveszur
addikt
Letöltöd, és belenézel...ha vannak benne .odex fájlok, akkor odexelt a framework...
Egyébként szerintem ez a legjobb megközelítése a dolgoknak... A LeoMar-féle Kitchen App sem rossz, de szerintem eléggé rendezetlen...
Sógi:
Köszönöm kérdésedet, istenkirálycsászárság az egészMindjárt írok Leonak egy üzit, hogy bedobhatná a kitchenbe...
-
Sógi
addikt
Nagyon örülök egy ilyen jellegű fejlesztésnek
Már nagyon kíváncsi vagyok az új cuccokra, majd bökj meg, ha van vmi
Azon flesseltem, h criskelo blue témája is benne van, fel is toltam egyből(#16548) sajp63:
1.Nem értem, h miért KG5-öt akarod feltenni? De igen, egyfájlosat bármire feltehetsz...
2. EFS-t a KE2 rootnál egyből menteni kell!
3. Nem kötelező/kell...
4. Milyen backup-ra gondolsz?
5. Restore-al abba az állapotba kerül, ahogy lementetted a romot.
6. Milyen kernelt? Gyárit vissza?
7. Nem vágom miről van szó -
Sógi
addikt
Leomarra kaphatok egy linket?
Telefon kikapcs-fel/le gomb+home+on/off gomb hosszan, le-re dl mód, fel-re recoverybe jutsz.(#16490) ERPY: Go launcert most már áttanulmányozom 7végén, tudom, h jó, csak meg kell ismerni az összes beállítást és lehetőséget, amely elég széleskörű, ha jól tudom..
-
RedCat
senior tag
-
fecs
senior tag
SetCPU volt a ludas. Van egy profil, ami éjszaka kellene üzemeljen. Éjféltől reggel 6ig lekorlátoztam a CPU-t 200Mhz-re. Vmilyen okból fakadóan ez átállítódott déltől reggel 6ig verzióra.
Gondolkodtam is, hogy délelőtt nem tapasztaltam és aztán délután meg egyértelműen lagol
Most már tudom, hogy milyen idegesítő lehet a lagolás
Szóval marad a Cogni 1.2. Öröm és bódottá. -
ERPY
őstag
Az hogy most hamar jött a frissítés, az nagyon jó, az pedig figyelmetlenség lehetett, hogy a SU és az a CWM backup vagy mit kifelejtett a romból. Egyébként tökéletes, minden rendben vele, csak ezek maradtak ki az APP könyvtárból. Mivel éjszaka tette ki, bár nemtudom ők milyen időzónában vannak, de lehet hogy ez miatt is volt figyelmetlen. Én ez miatt nem orrolok rá, aki dolgozik hibázhat is. Én ezért nem dolgozok.
- A CIFSmanager ahhoz kell, hogy a PC-n megosztott könyvtárat/könyvtárakat tallózhasd a telefonon, ezáltal mondjuk streamen nézhetsz filmeket, képeket úgy hogy nem kell a telefonra másolni, stb.
- A 2.0.1-es kernel nem volt benne az 1.20-ban, szal azért emelte ki.
- Az overscroll glow az az effekt, mikor túlhúzol egy képernyőrészt, mondjuk a böngészőben, és akkor megjelenik egy túlhúzás effekt, melyik romban milyen színű, ilyen színátmenetes látvány elem. -
Flashhh
tag
Hát akkor nekem sincs más hátra, követem a példád mert nekem is ugyanezek a szazalekok vannak. SetCPU val amugy még két profilom van. Ha a kijelzot kikapcsolom max 500Mhz, es hajnal 3 tol 7ig pedig max 200Mhz. Kár h nincs beallitasi lehetoseg arra az esetre h ha kijelzo x percnel tovabb aktiv akkor lelője egy masik app automatikusan.
-
Flashhh
tag
Az a baj, hogy vannak appok amiket hasznalok nap mint nap es futnak a hatterben. pl a Viber vagy a Whatsapp, ezeket megneztem a Pro val alig hasznaltak a CPU t es a CPU time is keves. Ami 10% felé vitte hajnal 2 korul a procit az a System Processen belul a suspend nevezetu folyamat. De semelyik appnak sincs kiugroan magas erteke. De valami megis fogja magat bekapcsolja a kijelzot es ebrenletben tartja a keszuleket vilagito kijelzo mellett. :S Es az a baj h hiaba wipeolnek es raknam ujra az egeszet, backupnal ugyanugy visszakerulne ez az app szerintem, tehat muszaj kiszurni vlhogy h mi csinalja.
-
Sógi
addikt
Ez tényleg sok...
Dobd fel a system panelt, vársz 2 órát és meg tudod nézni, mi és mennyit volt aktív...(#12184) adodaniel: ez a "cant open the serial com port" nem túl jó, alaplapi usb-n vagy? Milyen kábelt használsz?
(#12180) dejv: recoveryből milyen romokat próbáltál feltenni eddig?
Ez nagyon szerviz gyanús már... -
-
Sógi
addikt
Nah, ezt nem látnád cogninál, mármint az ébrenlétet, az kb ua, mint a képernyőhasználat
(#11826) ForRedGlory : Most erre mit mondjak?
Hetek óta ez a téma, de 1 hsz az nincs, csak duma van, vki más is ígérte itt, h nekiáll, nem emlékszem ki volt az, de megkeresem
t72killer is hozzákezdett már 3 napja, nehogy kettőt készítsetek véletlenül és csak egy pizza van -
Grawens
senior tag
Hy!
Kérlek szépen, azért fut a háttérben folyamatosan a térkép mert nem vetted ki a pipát a "Beállítások => Hely és biztonság => Vezeték nélküli hálózat" mögül
Amíg nem vettem ki a pipát, a rohadék folyamatosan az adathálózatot bányászta hogy a Google Térképpel folyamatosan tudassa a pozíciómat, mindezt persze a háttérben.Így a kijelző után a térkép volt a második ami a legjobban szívta az akksit, holott nem is használtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest