- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
A STALKER-t az után tettem le, mikor végigvittem a LEGENDARY mod-ot. Nálam a legjobb modnak számít.
Most nézem hogy van belőle 2.0? Hát ha végig megvan csinálva akkor tuti telepítés lesz a következő lépés.
"végig megcsinálva" alatt azt értem, hogy az előző v1 változatban a katonai raktárak után semmi nincs. Mármint a megszokott katonákon kívül semmi +őrjárat vagy generált csapatok.
This mod is simply a compilation..
(#30454) Aarpok : Melyik Geo-t tartod a legjobbnak? Azt még nem toltam végig!
-
Carasc0
őstag
A betyárját.... SGM 2.2 ENOT Cordon híd.... 2x crash.... másnál is?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
A Musicking MEGA oldaláról letöltött SGM 2.2 ENOT-ban már van egy magyarítás. Ez a legutolsó változat, vagy van hozzá egy újabb. No mert csak azért mert 1-2 dolog nem helyesen jelenik meg. Vannak ilyen TITLE_ meg ilyen hasonlóak. Pl. nem írja hogy "Radioatkív kitörés" Csak akkor írja ki mikor vége van! Nem vagyok kényes ,mert nekem jó így is, csak kérdem hátha van hozzá javított magyarítás!
-
Carasc0
őstag
Értem! Köszönöm azért... Most jelenleg az ENOT-ot bütykölöm... Megpróbálom benépesíteni a mapokat. Igaz felmerült egy kérdés. Ha egy STALKER bespawnol a mapra, az össze vissza sétál, vagy erre is van valami útvonal script? Jó lenne ha bespawnoltatnék pár katonát, de az össze vissza császkálna.
-
Carasc0
őstag
válasz
shield #25996 üzenetére
Szia!
Jó hát na izééé....fut minden...de pl. most a STALKERSOUP-t próbálom ki... Max fűvel simán csak 17 FPS volt.
Amúgy nagyon durva ez a mod...Hardcore gameplay-en nyomom...Szerintem van annyi cucc benne mint a LEGENDARY-ben.Amúgy ez OFF... tehát sorry érte, mert a fenti modok Shoc-hoz valóak...
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25306 üzenetére
Szia!
Olvastam egy októberi hozzászólásodban, hogy foglalkoztál STALKERSOUP-al. Végig toltad azt 59 pályás modot? Ha angol és stabil én is szívesen kipróbálom...
Egyébként mi van PEL stalkertárssal? Alig látom a fórumon....
-
Carasc0
őstag
válasz
Aarpok #25965 üzenetére
Szia!
Meggyőztél. Végigjátszom akkor a GEO-t. Szerintem a 2.1 után nem lesz rosszabb. Még extra elején vagyok. Feltuningoltam a grafikát mint állat, úgyhogy most gyönyörködöm a tájban is. Amúgy az én konfigommal (lásd profil) 500m táv fűvel teljesen szaggatásmentes. Tehát nekem így 35fps alá sose megy.
Még mindig nem sikerült több NPC-t begeneráltatni. Állítottam én eddig a korábban írtak alapján 2 fájlban is. De változást nem tapasztaltam. Nekem pont úgy kéne mint a LEGENDARY-ben. Egyszerűen generálódnak különböző tudású,elszereltségű, számú és ruházatú NPC-k és tök izgi kilőni őket (már ha sikerül). Ugyanez kéne nekem is.
-
Carasc0
őstag
Köszönöm az információkat. Egy másik kérdésem lenne. Az SGM 2.1-hez képest az SGM 2.2 ENOT-ban több cucc van?
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #25960 üzenetére
Szia!
De ha jól értelmeztem a korábbiakat. Valójában kevesebb a fegyver benne mint a sima ENOT-ban? Gondolkodtam hogy felteszem a sima 2.2 ENOT-ot. Azt még sosem nyomtam végig. Utoljára nagyon hosszú játékélményem volt az SGM 2.1 verzióval. Eszement hosszú volt. Gondolom akkor az ENOT 2.2 töbet fog nyújtani. PEL írta hogy sokkal jobb. Jelenleg az SGM 2.0 GEO van fenn. Valahol félek tőle hogy a 2.1-hez képest visszafejlődés van, s csak a cuccok sokasága dobja meg... Nem tudom jól látom-e. Ugyanis a 2.2-ben már az NPC-k jóval okosabbak+teljesen random cuccaik vannak.. Ezek azért meggyőzőek.
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25919 üzenetére
Na akkor amilyen kedves vagy és segítesz írok valamit. Lehet már tudsz róla, de azért próbálok én is segíteni.
1. Fű távolság növelését ismered? 300m 400m 500m stb stb...
2. Tudtad hogy az AF3 sky grafikát lehet úgy használni hogy nem száll el a játék? (1024-es textúrás képek) -
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25910 üzenetére
Szia!
Rendben kipróbálom. Kellene a működő magyarítás linkje. Illetve írtad hogy ha az AF3 működne akkor neked TOP lenne. Tudtommal van benne Af3.
De nekem jó ha angol is....
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25906 üzenetére
Tud annyit mint az ENOT? Tehát jól konfiguráltak a fegyverek, loot frankó, random fegyverek az NPC-knél stb stb....
-
Carasc0
őstag
válasz
Aarpok #25886 üzenetére
OK köszönöm ezt is megnézem.
Bár engem az is érdekelne, hogy ne csak Aplhásokat tudjak még berakni, hanem más katonákat is. Furcsálom hogy aki a LEGENDARY-vel tolta, annak nem furcsa mondjuk egy SGM mod. Mármint abban az értelemben hogy az SGM-vel játszva a LEGENDARY után, nagyon kihaltnak tűnik! Szeretem a csihi puhit.... szóval legyenek katonai akadályok is menet közben, ne csak a célfeladat körüli csihi puhik legyenek csak.
-
Carasc0
őstag
válasz
rétisün #25881 üzenetére
Szia!
Az általad küldött link alatti leírást végigolvastam. Egy dolog nem világos. A leírás elején azt írja hogy 1 helyen max 2 csapat generálódhat. Viszont ez azt jelenti hogy hiába állítom be a may population értéket mondjuk 5-re, akkor is csak max 2 lehet. Viszont ez nem világos mivel amikor ismerteti hogy mire jó a pop érték átállítása, akkor nem írja hogy az nem lehet nagyobb min 2. Átírtam 5-re. Tesztelem...
De erősíts meg lécci.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Gondoltam végigtolom az SGM 2.0 GEONEZIS All in One-t. Olyan kérdésem lenne hogy szeretném ha több NPC-t generálna a pályákra. Melyik fájlba tudom ezt túrkálni? Múltkor alighanem valaki megmutatta hogy pl. több Alpha Squad legyen... Ebbe kellene segítség. Az elmentett cuccom is már a buherált, mert Zaton-ban nekem 2 alpha squad volt a látómezőben a hajóról lesve... Asszem 1 szokott lenni, tehát valahol átírtam valamit...
Egyébként korábban azt is olvastam hogy az SGM 2.2 ENOT módban sokkal jobban gondolkodnak az NPC-k+ fegyverek is joban bevannak lőve. Gondolom ennek ténye nem illeszkedik rá a SGM 2.0 +GEO-ra.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Carasc0
őstag
Akkor eszement rövid az a játék.
Legalább 1-2 hetes mulatságot kinéztem abból a modból. A LEGENDARY-ben igaz a legtöbb melléküldetést legalább 3x felvettem újra meg újra. Ez is hosszabította az élményt. Amúgy Geo modban több a stash mint az SGM 2.2-ben? Mert szeretek kutatni.
-
Carasc0
őstag
Szia PEL!
Esetleg ehhez a SGM Geo All in One-hoz nincs olyan angol fix ami a bal alsó sarokban megjelelő üzeneteket is angolul írja ki? Mert az sajnos orosz és jó lenne ha azok is angolul jelennének meg. Előre is köszi.
Apropó: Már Pripyatban vagy? Mióta játszol és naponta mennyit? Én naponta 4-5 órát tolom (bár ez csökkeni fog nagyon majd jövőhéttől) és 3 hét alatt jutottam el úgy hogy kipucoltam a katonai raktárakat (SoC: LEGENDARY)....Akkor nem olyan hosszú ez a Geo?
-
Carasc0
őstag
Szia!
Hát csak elindítottam a game-t. Hát igen elég fura hogy látom a golyó esését. Ez olyan furi. Hol lehet átírni, melyik fájlban lehet megváltoztatnia fegyverek paramétereit? Mert végülis a sebzés még nem is érdekel, de azért fura hogy alig 100 méterre lepottyan egy pisztoly golyó. Furi.
-
-
Carasc0
őstag
Nekem eddig így néz ki a mod rendszerem:
1. SGM 2.0 Geonezis All in one
2. Grass 300
3. Gotz in English (Köszönöm mégegyszer aki angolosította)
4. Pel által kapott Patch
5. AF3 High texturákra való csere
6. SweetFx (ezt csak kipróbálom)Hát mega brutál az egész....
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!
Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t?
Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.
Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti.
Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Pel: Tehát telepítem valahova az AF3-at, majd a benne lévő DLL fájlokat átteszem a SGM 2.0 geo all in one gamedata megfelelő mappájába?
Azt nem tudod hol találom azt a Save corruption fixet?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Gondoltam a Call of Pripyat-ot újra játszom egy klassz kis mod kombinációval:
- SGM 2.0 Geonezis all in one+grass 300
Ehhez még szeretném még feltenni a david oldaláról letölthető random treasury mod-ot. Kompatibilis vele?
Az SGM Sniper egyébként miben jobb mint mondjuk az SGM 2.2 All in one? Több cucc van a Sniper-ben? Sniper-t honnan lehet letölteni?
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet ismét!
A SoC-hoz melyik a legjobb mod? Nekem tehát a lényeg a sok fegyver, jó AI és hosszú legyen.
-
Carasc0
őstag
Akkor feltelepítem az SGM 2.2 ENOT-ot. AF3 telepítésénél még mindig érdemesebb a normal texturát feltenni. Nem lehetne a High-ot?
-
Carasc0
őstag
válasz
Antonius1978 #17427 üzenetére
Köszönöm!
Geonezis van olyan hosszú mint az SGM 2.2? Atmosfear 3 van hozzá + absolute nature? Illetve letölteni nem tudom sehonnan sem. Sgm 2.2-vel egyetemben sem ,mert a moddb oldaláról semmi nem jöne le.
Nekem végülis SGM 2.2 mod is jó csak letudjam valahonnan tölteni.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Geonezis 2.2 (ha jól emlékszem) all in one letölthető valahonnan ami működik is? Valaki mintha azzal játszana. Sokat crashel? Én kipróbálnám a sok cucc miatt. Vagy inkább SGM 2.2?
Misery nekem nem jött be.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
SGM 2.2-höz hasonló vagy hosszabb játékmenetelű, sok cuccokat tartalmazó, pálya átmeneteken nem fagyós MOD-ot tudtok ajánlani? Most úgy rám jött a STALKER mánia.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Kicsit felhúztam magam. Megnéztem ezt a MISERY 2. modot. Frankó. hüh de jó kategóriának láttam. Letöltöttem. Telepítettem ahogy kellett +flashlight fix is fenn van, ragyogó. Erre indítom a játékot, beadja a pályát (black road). Teljesen sötét van. Oké flashlight on. Erre azt csinálja hogy beugrik a fény az is hibásan és ennyi. WTF is this?
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #17125 üzenetére
Szia!
A Misery moddal játszol? Semmilyen változás nincs benne az eszközkészleten kívül?
-
Carasc0
őstag
Értem! köszönöm! Telepítettem. Melyik nature pack megy rá? A lite 3?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Telepíteni akarom ezt az SGM 2.2 SNIPER mod-ot. 8Gb-ot szeretne feltenni egy valamilyen fantom nevű mappába. Itt kétségeim támadtak afelöl hogy ez most egy mod, vagy egy teljes játék moddal kiegészítve. Vagy ekkora lenne csak egy gamedata mappa?
Help me with my installation.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy megoldani hogy a The Wish granter működjön SGM 2.2 ENOT alatt?
-
Carasc0
őstag
válasz
Dhampir #13301 üzenetére
Én is kétlem hogy zökkenésmentesen ment.
Ez alatt azt értem hogy semmilyen formában, sehol semmi akadási esemény nem történt. Ez lehetetlen. Mikor mész a Zaton-ba a hajóra ahol a feladatokat tudod felvenni, na hát ott nekem állandóan picit be-be akad a kép egy-egy pillanatra mikor már közelítek a hajóhoz. Élsimitás nekem is OFF állapotban van. AF3 fenn van neked meg a Nature pack 3 lite is? Mert az még dob a grafikára rendesen. Ha nincs, akkor hihető.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
SGM 2.2 ENOT verzióval játszom! Cordon meg mocsár eddig nagyon easy map volt. Zatonban sem látok sok katonát nagyon... Nem lehet valamelyik fájlba úgy beletúrkálni hogy esetleg több katonát generáljon randomszerüen a pályára? Persze azok ellenfelek legyenek. Aki ebbe tudna segíteni nagyon jó lenne!
-
Carasc0
őstag
Azért megjegyzem hogy akadásmentességet ne várj szerintem, mert nekem az alap STALKER, ezzel a LEGENDARY moddal is static light beállításokkal és nincs élsimítás is fullra hajtja a GTX 570-em. Igaz, akadás nincs DE!
Az SGM 2.2 ENOT mod esetében viszont már van. Grafikus beállítások fullosak kivéve az élsimítás. És Zatonba azért már pici döccenések vannak. Pedig szerintem a gépem nem az elavult kategória (adatlap). Tehát sajnos itt a játékok optimalizálása a kakukktojás. Hiába SSD, hiába GTX 570 vagy jobb....Sajna totális akadásmentességet STALKER-ban még nem tapasztaltam sose fullos beállításokkal.
Már ott bukta a dolog hogy egy fullos gépen amibe egy GTX 680 SLI volt: Crysis benchmark futása közben is képes volt az FPS mérő 30-ra lemenni. Az már zért gáz!
-
Carasc0
őstag
válasz
Physicist03 #12676 üzenetére
Na ez nincs meg hozzá nekem! Félek ha felülírom szétveri a savegame-t :S
-
Carasc0
őstag
válasz
Physicist03 #12672 üzenetére
"SGM 2.2 Enot edition.7z" Total Commander szerint 1 140 097 706 byte. Stimmel? Mert én ezt nem töltöttem le, hanem egy korábban letöltöttet telepítettem. Nem tudom mikor szedtem le de a dátum 2012 április 28. Nem tudom azóta jött-e ki új.
-
Carasc0
őstag
Az SGM 2.2 ENOT-al kapcsolatban, nem tudom ti hogy vagytok vele de mintha az AI nem lenne a legjobb. Legalább is én úgy vettem észre. Gondolok itt kifejezetten azokra az általános helyzetekre, mikor ellenséget kell megölni. Teljesen mind1 hogy hányan vannak, de egy AK-val ami mégfejlesztve sincs, simán lekapok egy 10 fős bandita tömeget anélkül hogy rám lőnének. És itt jön a könnyedség magyarázata:
Bizonyos távolságból könnyedén kilehet őket lődözni, úgy hogy a lövés hallatán csak futkároznak fel alá, bebújnak valahova, de idővel kijönnek vagy helyben megállnak. Ráadásul ha megölök 1-et a többi nem is jön segíteni, van aki elbújik, van aki járőrözik tovább. Nem beszélve arról hogy minden 4. hullánál 5 db akvavető lőszer van, és azzal meg játszva kirobbantom őket járkálási unalmukól.
Ez a szitu eddig Cordonon meg a Mocsárban volt tapasztalható. Mások által említett Tornyos helyen (mocsár) is akvavetővel (AK-ra szerelt) simán elpusztítottam az összes banditát. Master szinten játszok de hiányzik nekem az hogy nem vesznek észre és viszonylag közel kell mennem hogy neki kezdjenek lőni engem. Tisztes távolságból hibátlanul elintézek eddig bármilyen katonát. Egy dologban reménykedek, hogy ez csak tipikus bandita AI.
-
Carasc0
őstag
válasz
Medvelászló #12632 üzenetére
Nekem minden STALKER körül van fény ahogy elnéztem. Lehet ez az ENOT verzió sajátossága. Viszont lenne a problémám:
Cordon mapon megtaláltam a banditák széfjét. Kérte hogy találjam meg a módját hogy ki tudjam nyitni. Nos én az ATP terület egyik sarkában találtam egy kék szinű táskaszerűséget de csak tolni tudom magam előtt, de felszedni nem tudom. Ez lenne a kulcs vagy máshol mást keressek?
-
Carasc0
őstag
válasz
dodopek #12627 üzenetére
Értem!
Újabb nem tetsző dolgot tapasztaltam. Éjjel mikor bekapcsolom a világítást, a testem körül kb 1 méteres sugarú körben van fény. Eléggé hülyén néz ki. Vagyis nem csak az elemlámpa általi szögben látok, hanem alapból van körülöttem fény.
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
Carasc0
őstag
válasz
Aarpok #12620 üzenetére
Értem! Nagyon nehéz a játék, nagyon oda kell figyelni. De legalább élethű. Most jöttem rá hogy azért szédül be néha az ember mert éhes. Ez a sima SGM 2.2-ben nem volt. Nagyon gyakran kell ennie, így legalább fel tudom használi a tárolt élelmiszert. Hibára utaló észrevételeim:
- PSi kitöréskor a feladat szöveg helyett ilyesmi jelenik meg: TITLE NOT EXITS
- Nekem a rangfejlődés számlálót nem jeleníti meg a HUD. Pedig bekapcsoltam.A többinél nem tudom mert most már viszek magammal fekete kapszulát.
Jó hír viszont hogy eddig 1x sem fagyott le.
-
Carasc0
őstag
válasz
Aarpok #12618 üzenetére
És azt az ATP helyről visszafele honnan szerezzek? Nem is érek már oda a kereskedőhöz mert nem tudok. Beszedtem már herkulest is. Marha nehézre van csinálva a játék. Igaz MAsteren játszom de szerintem mentést kell előzetesen betöltenem. De azért én BUG-nak hívom azt mikor nem lehet áramütés alól elmenekülni egy totálisan zárt térben sem.
-
Carasc0
őstag
Na most inkább nem káromkodok de ez nagyon GÁÁÁÁÁÁZ! Szóval cordon map, jelzi a riasztó hogy jön egy Psi jelenség (az amikor ilyen áramhang közeledik és rázás lesz). Akárhova menekülök meghalok. HELP!
-
Carasc0
őstag
Azt hiszem inkább felteszem az ENOT változatot. Ahhoz is működik az AF3 meg a Nature lite 3?
-
Carasc0
őstag
válasz
rétisün #12591 üzenetére
Nem értem, valami nem stimmel. Nekem lefagy a játék. Most is egy sörétessel ölöm a banditákat egy bázison és megfagy a játék. Ott fagyott meg hogy épp telibekapom az egyik banditát és a kép megáll. Gun addon instabil?
Melyik crash üzenet kell nektek amiből ki tudjátok bányászni mi lehet a gond? Help me.
Esetleg nem szereti a game a quick-save-t? Mert én állandóan azt használom!
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
válasz
rétisün #12581 üzenetére
Akkor nem tudom miért állt meg. Amúgy nekem ez a gun pack bejön. Lehet hogy sok pénzt lehet vele keresni, de ha már egy picit sérült a fegyver nem igazán akarják megvenni tőlem. Amúgy én pár hónapja nem ezzel az SGM 2.2-vel játszottam. Verzióra pedig stimmelt, de ez másabb. Eleve Zatonban kezdek ami már új. Az új küldik is tetszetősek. Szóval eddig tetszik.
-
Carasc0
őstag
Ez a játék nem szereti az ALT+TAB-al történő váltásokat? Tehát mondjuk játék közben ESC, majd ALT+TAB, megnézek 1-2 dolgot majd újra vissza. Azért kérdezem mert pl. nekem Zatonban most lefagyott miközben az inventory-mat néztem. Magától leállt a játék. Vagy lehet a gun addon szórakozik? Tipp?
Pedig most Lite 3-at tettem fel a Nature-ből továbbá az AF3 is normal texture-t használ.
Amúgy épp ott tartok hogy keresem a bombát. Mert előszőr egy hullát kellett megtalálnom, és erre fel kell egy bombát keresni.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Újrakezdtem, és a következő sorrendet alkalmaztam:
1. SGM 2.2
2. SGM 2.2 fix
3. Gun addon
4. Gun addon fix
5. Absolute Nature Lite 3
6. Structure Pack
7. AF3
8. AF3 fix
9. AF3 mergeEredmény: Hibátlan működés!
-
Carasc0
őstag
Lassan lejön ez a Nature Lite 3. Közben olvasgattam az előbbi hozzászólásokat és ahogy kivettem, nem érdemes a gun addon-t használni. Ha nem telepítem, akkor ugye nem csak a CoP alapfegyverei lesznek benne a játékban ugye?
-
Carasc0
őstag
válasz
rétisün #12570 üzenetére
Én még a Absolute Nature 2-t használtam, most néztem bele a régi mappámba. Kipróbálom akkor ezzel a Lite 3-al. Viszont az Af3-at high textúrákkal telepítettem. Amúgy a játék teljesen friss, maradékok nem okozhattak semmi galibát.
Viszont valami gyors linketek nincs erre a lite 3-ra? Az orosz oldalról keményen 90 perc alatt akar lejönni. Lusta vagyok várni.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet All!
dodopek által megadott sorrendben feltettem az SGM 2.2 modot egy kis módosítást beleértve. Tehát:
1 SGM 2.2.exe
2 2.2 fix 19.03
3 Guns addon
4 Guns addon patch
5 Absolute nature 3.01
6. Absolute structures 1.0
7 Atmosfear 3
8 Athmosfear 3 skyfix
9 AF3 merge pack
10 ENg translation.Eredmény: kiáll a játék. Be sem tölti már az első pályát. Vagyis nem tudok új játékot kezdeni sem. Gépemnek tuti bírnia kéne. Mit rontottam el?
-
Carasc0
őstag
Hogy lehet átmenni a military Warehouse mapra?
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
2.2-höz kijött a gun addon!
-
Carasc0
őstag
Lehet én vagyok kuka, de david oldalán látható SGM 2.2 képeken én látok új fegyvereket is ami tudtommal nem volt a sima COP-ban! Pl. az általam csak doboznak nevezett shoti! Vagy tévedek?
-
Carasc0
őstag
"Csak eredeti fegyverek maradtak a játékban..."
Micsoda???
Fel sem teszem! De szerintem ez elhamarkodott megállapítás volt...
-
Carasc0
őstag
Important question!
Hogy lehet visszajutni Dark Valley-ból más mapra?
-
Carasc0
őstag
válasz
Medvelászló #4864 üzenetére
-
Carasc0
őstag
válasz
Medvelászló #4862 üzenetére
-
Carasc0
őstag
Lehet kuksi vagyok de én a david oldaláról most töltöm a 2.2-t ami EXE és már fix is van hozzá!
-
Carasc0
őstag
BUG Found in SGM 2.1!
Tesóm játszik továbbra is játékkal. Nagyon fejlett. A legmagasabb rangban van. Gyakorlatilag az alapküldetéseket meg a mellék küldetéseket megcsinálta. Fullos Exo-val mászkál, tényleg önjáró tank. No most átmentünk Dark Valley-ba. Láttuk hogy a játéknak még korán sincs vége mert újabb küldik jönnek. Járkálás közben az egyik kis területen ahol kb 5-en tanyáznak, ütős mesterlövész puskával gondolta kifüstöli őket. Az egyik katona fején nem volt semmi sisak. belelőtt egy komplett tárat és semmi. Utána megdobálta az egész bandát vagy 10 db kukorica gránáttal és semmi. Egyik sem halt meg. Ez mi?
-
Carasc0
őstag
Na egy kis tájékoztatás egy játékállásról!
Tesóm játékát szoktam időnként nézni, én nem játszom mert nyelvet tanulok! Nos tesóm sokkal előrébb van már mint én így érdemes nyomon követnem a játékmenetét. 9. rangot is megkapta már avagy 900 ellenséget ölt meg. Folyamatosan kapja meg a achievement-eket. Zatonban minden feladatot megcsinált most már Jupiteren oldja meg a feladatokat. Nagyon kemény fegyverek jelennek meg. Most már olyan mesterlövész puskája van ami úgy néz ki mint egy Gepárd. Atom brutális. Alfa squad tagjait 1 jól célzott lövéssel simán leamortizálja a földre.
Ruhája egy SSP-99-es ami félig meddig már fel van fejlesztve. Nem vette meg az Exo-t mert szerintem van a játékban Military Exo is (nagyon remélem hogy van és kapható). Amennyiben van (ezt erősítsétek meg kérlek), gyűjteni fog rá.
További kérdésem hogy Pripyaton is van Trader ami nem csak korlátozottan ad el cuccokat? Mert ha van, akkor gondolom nála vannak komoly cuccok. Ami még hiányzik az a Gauss puska, az az igazi nyami!
További kérdésem hogy olvastam erről az MSO addon-ról. Olyan infót is kicsikartam a GSC oldalán hogy sok egységből álló csapatot képes spawnolni. Nos a képeken én ezt nem láttam még, de az marha állat lenne ha nem csak 3-4 fős lonerek mászkálnának hanem mondjuk dupla ennyi
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
válasz
Medvelászló #4734 üzenetére
Szia!
Az a disc a PDA crack software amelyre csak duplán kell kattintani, melynek hatására eltűnik és crackelt PDA-val vadászol tovább. Akkor válik hasznodra a cracked eszköz mikor hullákat fosztasz ki, ugyanis akkor némi pénzt is kicsikarsz a zónától bűzlő testekből!
-
Carasc0
őstag
Tud valaki bedobni ide egy SGM 2.0 English text linket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest