- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
CJ4567 #30915 üzenetére
Aha, még mit ne, pont azzal nem kompatibilis a dolog. Tudod miért? MERT MEG KÉNE NAGYOBBÍTANI AZ IKON PALETTÁJÁT, DE HA MEGNAGYOBBÍTOD, AKKOR ELKEZDHETED AZ ÖSSZES FEGYVER IKON KOORDINÁTÁIT ÁTÍRNI, MERT MEGVÁLTOZOTT AZ IKON PALETTA KIOSZTÁSA MIKOR AZ MEGNAGYOBBÍTOTTAD.
SZÓVAL: Köszi a tanácsot, de NEM. Ha megcsinálod a nagyobb paletta ikon koordináta kiosztását esetleg, akkor OK, mert én tuti hogy nem fogok vele germózni.
-
Tekagi
tag
válasz
CJ4567 #30770 üzenetére
Jah én nem aggodok pénz miatt, Sniper mod van az meg irto könnyitetten kezd. Spécizett páncél, mesterlövész fegyver, meg egy iránytű
Sgm 2.2- vel eljutottam alfásokig, az ő fegyvereikért meg már nagyon jó pénzt kaptam
1 kérdés, nem lehet sniper modban beállitanni h bal felső sarokban mutassa fegyver sebzését?
-
Habugi
addikt
válasz
CJ4567 #30720 üzenetére
SSD-n persze, Stalkert nem rakunk máshova..
Visszatérve kicsit a graf modra.., szép lenne, jó lenne, viszont tiszta egy merő bug!
Próbálgattam a Pabu által először majd másodjára linkelt verziót is, tiszta telepítésekkel.., az indításnál betöltödő MasterEffects ami az SMAA-ért és egyebekért felelős sajnos random kikapcsol.
Ott kezdődik hogy bármilyen Presettel csinálok egy mentés, majd ingame menüben valami minimális beállítást változtatok, pl DoF On/oFF vagy vsync On/oFF, nos akkor a mentés onnantól kuka, nem bírja a mod és XRengine hibával elszáll..Nem lenne gond egyébként.., beállít & nem babrál szinten sima ügy, viszont random kikapcsol a MasterEffects.., hol F5-re (quicksave), hol attól ha éppen vállhoz emelem az AK-t.., nincs hotkey amivel vissza lehetne kapcsolni..
Ha ilyenkor mentek, mondván majd újraindítom akkor restart után is kakukk, úgy tudom újra működésre bírni ha az egész modot újra rátolom a játékmappára..Ami azért nem gégé (azon felül hogy röhej lenne..
) mert a nélküle készült mentés betöltése = crash.
Olvasgattam kicsit, a készítő bármilyen crash esetén a beállítások visszábbvételét javasolja..a nagy textúrákra hivatkozva.., cirka ~3GB vRamot eszik amúgy amikor fullosan működik, nekem van 8GB a VGA-n de gondoltam teszek egy próbát ezzel, mondanom sem kell semmit nem ér sajnos..
user.ltx-et is próbáltam a hibátlan működés állapotában írásvédetté tenni, nem hozott eredményt.
Szóval ez így egyelőre kuka és kereshetek valami mást/köztes megoldást..
Btw.., megnéztem OSD/RTSS nélkül hátha arra háklis/amiatt kapcsol ki a ME, nem nyert.
Továbbá VGA OC nélkül, saját parancsikonnal rendszergizdaként, utána WinXP & 7 kompatibilitással, semmit nem értek. Avastot kilőttem, kivételekhez/nem buzera részleghez hozzáadtam az egész COP mappát, semmi eredmény..
Kiszedtem Programfilesból hátha jogosultság hiányban szenved, semmi eredmény..Steam Offline mode.., esetleges felhőben tárolt beállítások/mentések.., Gizinéni bozontos szemöldöke se kavarhasson be, zéró eredmény.
Most így hirtelen meguntam..
Szerintem nem is a mod/ME hibás, hanem szokás szerint ez a sz@rkupac Win10 boldogít..
-
shield
Topikgazda
válasz
CJ4567 #30061 üzenetére
ITT segítenek benne. Nekem is itt jött a segítség. Én csak szorzót állítottam a 3.6-hoz, így nem melegedett gyári hűtővel sem. Ezt a procit jobb hűtővel simán elhúzták 4.5 - 5-ig is.Egy kis fesz. állítással megoldható, de én ehhez nem értek, a topikban nagyon segítő készek voltak. Igaz az már pár éve volt. Amint látom, még december elején volt élet a topikban. Ha jól emlékszem Baltoafarkas húzta komolyabban. Próba, cseresznye!
-
Antonius1978
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
CJ4567 #29446 üzenetére
2014. júliusában ThinkPad T500 használt laptopon, ATI Radeon 3650M-el (+ Intel Core 2 Duo P8600 2.4 GHz procival) közepes részletességgel futtattam a WiP-et Windows Vista 32-bites operációs rendszeren.
Azután kipróbáltam Windows 7 64-biten ezekkel a beállításokkal:
-Statikus megvilágítás
-Medium
-1280x720 felbontásCsak Cordon (Bleu nélkül) területén bóklásztam vele és vitte.
-
prodata2
tag
válasz
CJ4567 #29242 üzenetére
Nekem a kedvenc stílusom post apocalyptic. Ezeket szeretem szerkeszteni is, persze csak hobbiból semmi több . De a futurisztikus sz@rságokat nem szeretem , rosszul vagyok tőlük .
Most mondjatok hasonló játékot ami tényleg hasonlít rá bármilyen stílusban . Nem sok név lesz az tuti. Na ezért szeretem személy szerint én. Ha kihasználná a magokat a motor a műmájerek is itt tobzódnának
-
rétisün
veterán
-
prodata2
tag
válasz
CJ4567 #28784 üzenetére
Persze , én is ezen gondolkoztam . de ez pont a gáz maszk . a többi tágasabb egy picit de meglátom mit tehetek . És persze arra is rájöttem hogyan kell szerkeszteni
Már ezek a képek a játékban vannak .
Musicking rájöttem hogyan kell konvertálni ,hogy ne legyen hatalmas a méret
a mostani méret 512Kb az eredeti az meg 1.31 Mb volt .
-
prodata2
tag
válasz
CJ4567 #28650 üzenetére
Igen van benne igazság ! Én meg azt nem értem ,hogy miért nem ülnek össze a nevesebb mód fejlesztők és raknak össze egy új-régi stalkert . Szerintem tuti siker. Persze nem kell ,hogy ingyen adják . De legyen ütős !
Mondjuk ki őszintén nincs sok ilyen game . A stalker az stalker !
-
prodata2
tag
válasz
CJ4567 #28647 üzenetére
Nem próbáltam nem olyan régen csöppentem bele a módok világába . De egy picit hangolni kellett volna még a nehézségen SZERINTEM . De tetszik ,hogy van benne kihívás és ésszerűség . Már az elején megszívtam amikor csak el kell menni a repülőgéproncshoz amit körbevesz igen erős mérges gáz . Berohanok megvizsgálom a repülőgéproncsot és ennyi - lenne . Nem ,ha nincs felszerelésed hozzá maszk ruha felejtsd el
Itt már gondoltam ,hogy ez nem a megszokott játék lesz . " Előre kell gondolkodni " . Hátrány auto mentés sugárzás közepén ,elfogyott minden segítség kötszer stb stb hiába rohansz ki meg fogsz halni .
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
CJ4567 #28579 üzenetére
"De érted, a kaja drágább mint egy medikit, pedig egy kenyér sokkal könnyebben beszerezhető, elkészíthető mint egy medikit."
Ez innen, a fotelből nézve igaz csak, ahova a multi szállít és neked "csak" pénzt kell adnod érte.
De ott, ahol folyamatos és megkerülhetetlen alapanyaghiány van, ott bizony drága még a tiszta, ivóvíz is!
A dolgok értéke pedig a közvetlen létfenntartáshoz szükségestől indul lefelé, csak ezt a XXI. századra már elfelejtette az emberiség zöme - de, ha így haladunk az önpusztításba, akkor megint meg kell majd tanulnia a túlélőknek ezt...Az nem lehet, hogy a zónába könnyebb és ezért olcsóbb becsempészni a kenyérnél kisebb eü.csomagot?
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #28586 üzenetére
Ugy emlekszem, hogy en is kiprobaltam, de csak 1 palya volt elkeszitve, es nem is volt magyarazat hogy hova kell menj, azaz nem mutatta, hanem a szovegbol kellett rajojj.De az is lehet hogy en valami kezdetleges valtozattal jatszodtam.A palya tetszett, nem valami nagy dobas, de legalabb ismeretlen volt a szamomra
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28579 üzenetére
Korábban írtam, meg kell főzni úgy nőa tápértéke és valamennyit csökken a radioaktivitása. A fleshhús alatti tápértékú cuccokat inkább el kell adni, mert ugyanannyi a főzési költsége mint bármelyik más húzna de alig táplál. MISERY Manual Cooking
A radioaktiv kaja csökkenti az életerőt nincs ebbe semmi különös, később ha lesz arti akkor azzal szépen redukálható a surgárszennyezettség.
Az elején érdems elmenni a stalekers után és kizsigerelni a mutáénsokat , a hús ehető a bőrök meg övre aksztva advan valami kezdetleges védelmet.Ha legalább 4-5x kitakarítod a szenyvíztelepet akkor simán szert lehet tenni jópár artira is, ha szerencsédvan akkro övre akasztható dobozkában is leszen aminek az ára 6-12 körül mozog, de később biztos lesz nagyob sugárzás elnyelésű is.
A vérszopó fészek kitakarításáért kapsz egy velest, amivel már lehet artikra vadászni. -
CJ4567
nagyúr
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28525 üzenetére
Már rég volt,de úgyvélem a HP csökkenés a mód sajátossága.Szerszámkészlet helyét lehet sorsolja (SGM így volt) a játék esetleg Bagoly vagy az NPC tudnak támpontot adni a helyükről.Kitörések szerintem nem kapcsolhatók ki estleg játékból kilépve a főmenübe nézd meg nics e külön módbeállítás menü.Amennyiben van akkor ott talán kikapcsolható.
-
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28516 üzenetére
Nos a választás a tiéd,hogy ezen infók alapján játszol e vele vagy sem.Valahol még biztos fent van eredetiben csak az a kérdés,hogy hol.
Musicking: A Misery készítői néha elégé átestek a ló túloldalára.A megjelent 2.0 - ás változat nem nehéz hanem inkább szemét volt.A forma1 tempóra gyorsított mutánsok a pálya legtávolabbi pontjáról is elértek,míg a szerencsétlen karakter 3 - at lépett.A spawnjukról már nem is beszélve 10 - 15 - vel jöttek a kutyák.Esélye sem volt a karakternek ellenük.Az első javítással már játszható lett.Persze a mazoisták biztos alapon vitték végig,de ez az ő dolguk.
(#28517) CJ4567 írta azt is hogy fájni fog az ugrálás nem hallgattál rá
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28509 üzenetére
A kezdő löszer kasztfőggően 2-3 tárnyi és az még gazdagon is van mérve mert a legtöbb elszedett fegyverben semmi sincs a hulláknál meg nem is nagyon emlékszem talált lőszerre. A rejtekhelyeken van azért sérülésmentes fegyver hozzá való skúlóval, de az nem tudom hogy az adott kaszttól változik-e a dugihelyek tartalma. Ezek ellenére azért meg van a balance is , mert páncéláttörési osztályokba lettek sorolva a lőszerek így tényleg számít milyen skúlóval lövöd meg az adott sisakot vagy páncélt. Pl sima pisztoly lőszerrel a textilmaszkos és gázálarcos muki ellen is elég 1 max 2 fejlövés, ugyanez acélsisakoknál minimum 4-5 , de egy III feletti löszerből elég lehet 1 is. ha nem vagy a fedezékharchoz szokva akkor már kerüld el a modot, mert a nagy kaliberű lőszer rohadt drága (10db 2000 ru felett) később biztos engedik a kereskedők az árakat de ahhoz teljesíteni kell a küldetéseket.
Itt nem lesz felhamozva raklapszám semmi se, a doki drágán dolgozik, a tiszta kaja drága, a fegyvereket és páncélokat folyamatosan javítgatni kell (csak legyen mivel) a szakik se olcsók, ja és a fejlesztések még drágábbak. A mutánsok shotival könnyen leteríthetők , ráadásul az npc-k se buták így sokszor ledarálják helyetted a látómezejükbe került ellenséget csak sietni kell a begyűjtéssel, viszont az ellenség is jól taktikázik ha sokáig helyben toporogsz bekerítenek vagy gránáttal kifüstölnek.
150kg ig lehet cipekedni viszont az alap teherbírás felett már eléggé megterhelő a séta is.
A mutánsokról lenyűzött bőrök és a képződmények csak %-os védelmeket adnak, emellett van amelyik valamiylen szintű repesz- vagy lövedék védelmet is ad. A képződmények sugároznak csak tárolóban szállíthatók, és speckó sugárzás elnyelő dobozokban lehet csak övre akasztani.
A rookie fokozaton nincsnek annyira szélsőséges árak, meg valamennyivel redukálódik a többi dolog is de így is nehezebb a geo master szintjénél.
Egy másik COP mod a SGM 2.2 STCoP WP Сборка от Cineman & DreamerHardcore az fent van tárhelyenem DB formátumura alakítva , a leírásban benne van mit hova kell pakolni. -
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28511 üzenetére
Nos ezek szerint nincs SGM tapasztalatod.A Geo az alapjáték + sgm2.2 + geo küldetésekből áll össze.A SMRTER kicsit mozgalmassá teszi a zónát.Zatonban már monolithosok vannak és persze rosszkedvűek,de pár golyótól felvidulva kiterülnek.Több a mutáns is.Ezen kivül rengeteg rejtekhely van benne.Fegyerek is vannak szép számmal.Az alapjáték küldetéseit tartalmazza.
-
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28509 üzenetére
Azt hiszem Grouse vagy hasonló.Ott szokott üldögélni Gonta (vadász) közelében.Főküldetés majd alakul nem egyszerre jönnek,mint az alapjátékban illetve frakciókhoz is be lehet állni ott újabb feladatok várnak.Rengeteg feladat van a módban legutóbb úgy 7000 körül volt a rangom mire elhagytam a zónát.Misery: kezdőcuccot nem tudom hogy lehet átírni,bár attól is függ melyik kasztot választod az szerint ossza a felszereléseket a játék.
-
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28505 üzenetére
Geoból van végigjátszás (oroszul) a Youtube - on néz bele 1 - 2 részbe.Álatlánosságban Informátortól kapni küldetéseket,de ad Bagoly,Fajd,Fürge,Szultán érdemes náluk érdeklődni.Misery sokat finomodott ha jók az értesüléseim.Én még a Forma1 - es tempójú mutánsokkal kezdtem (2.0) illetve a smaragdnál kaptam 10 vak és 10 pszeduokutyát ajándékba egyszerre.Aztán a 2.0.1 - el végigtoltam az utána lévőket nem ismerem.
-
Aarpok
őstag
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28487 üzenetére
Ja az volt de már letöröltem picsába túl sok volt a hülyeség inkább folytatom a miseryt ott legább jól működik minden még ha egyesek szerint 'lehetetlen küldetés' is de ez legyen az ő bajuk.
Riot Gin: a múltkori hybrides kirohanásaidat elnézve jóval nagyobb van esélyed az érkarcolgatásra mint nekem. -
shield
Topikgazda
válasz
CJ4567 #28461 üzenetére
Nézd meg az előző oldalon van az én log fájlom, a hiba ugyanaz mint a tiédnél, csak az utolsó sor más. De volt nekem is ilyen és többször változik az utolsó sor. Mivel a Diverzans végül is egy 2.0-ás mod.
Ha letöltöd a fájlomat, látni fogod mennyi a invalid ogg hiba.Antonius1978 lehet, hogy érdemes lenne átalakítani őket? Az is lehet, hogy valami más hiba váltja ki.
Azért is kifagyott -
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28464 üzenetére
Közben megvan mi volt ez a csomag, a benzinkút melletti Zapoból elhozott zárt szerszámosládát ennyiért nyitotta ki. A tartalma a korábban említett csúszli, egy acélsisak meg pár apróság. A benzinkút tetejére mindenképp érdemes felnézni (sgm rejtekhely, ruci, vodka). A korábban hidegre tett Wolf rejtekhelyén ott figyel egy veles detektor is. A Skvadoszk és a Sevcsenko körül is van 7-8 sgm rejtekhely (hajóorr, elsüllyedt ladikban, stb). Általában szerszámosládákban van, de volt hogy bandita öltözékben figyelt a sok cucc.
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28461 üzenetére
Egy crash nekem is összejött mikor éjszaka bejöttek az alfások a Sevcsenko-ra, már a felét likvidáltam mikor a célzok a shotival , fekete képernyő kisablak a vga nem felel meg a minimum követelményeknek, kösz. A log fájlomban semmi érdekes csak szokásos normális dolgok ami sikeres bezáráskor szokott íródni, a napoktam tettem új catalyst-ot lehet hoyg az vacakol.
A másik érdekesség hogy a Sevcsenko-n nagyívbe tettek az alfásokra, ugyanúgy beszélgettek tovább mintha ott se lennének. -
SaGa59
őstag
válasz
CJ4567 #28456 üzenetére
Ezzel, hogy mikor van kikapcsolva a nap árnyék meg a többi video terhelő cucc, én is szívattam magam néhányszor. Ha az átváltás után nem csinálsz egy mentést, kilépést, újraindítást, visszatöltést a váltás utáni állapotról, akkor nem vált át, csak azt hiszed. Aztán egy-két újraindítással később meg nem érted, mitől olyan lassú már megint...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
CJ4567 #28455 üzenetére
Full Dynamicon valamivel jobb(megvan a 30fps is) de a mocsaras, füves részben 15-17fps
Tegnap normálisan ment.
Óóó, napárnyékokat elfelejtettem kikapcsolni.
De egy napja ment normálisan... mindegy, #juststalkerthings.
Megpróbáltam kitisztítani a Sawmillt, máshonnan közelítettem meg, szépen ment volna, amíg valamiért ki nem akartam lépni, de menteni persze elfelejtettem, de máskor meg szétnyomkodom az F5-t -
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28451 üzenetére
A meglévő kisebb arzenálból a saiga 12k és trs 301 csúszliknál van némi eltérés, de mivel sose használtam célkereszt segítséget eddig fel se tűntek. A sörétessel másik mod esetén is alá kelett célozni az utóbbinál is csak akkor problémás ha távcső nélküli fejlövéseket akar bevinni az ember. Mondjuk régi szokásom az hogy szkvadovszk lemezein tesztelem az épp használt csúzlikat melyik merre hord. Az feltűnt ha valamihez nagyon közel állok a céltárgyhoz akkor más pontra mutat az irányzék mint a célkereszt , de ez lehet a 75-os (vagy 83as) FOV miatt van, alap copnál valami 67es ez az érték.
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28449 üzenetére
A SHOC-al nem volt gondom ott max sok fájlból álló modok tudják döcögőssé tenni.
Talán egy hónapja próbáltam ramdiskből futtani kompletten SHOC + a Photorelistic Zone textura packos LEGENDARY-t (a mod kb 18 ezer fájlból dolgozik), mivel pillanatok alatt elér mindent így full folyékony az egész, de épp hogy belefért a 16GB-ba.
Az az ablak mutatja a rangot és a fejlövések számát a SGM hud beállításainál be lehet kapcsolni, meg sok egyéb dolgot is, pl a rád vadászó alfa csapatokat, a bázisokon való fegyverhazsnálatot, meg az egyes hullákról való ruhalevételt.
A fűrésztelepnél nem bonyolult a művelet beállsz egy fa mögé és kihajolva fejlövésekkel leszedegeted a zombikat ha elhúzódik akkor úgyis arra jönnek a kezdőhelyszínnél cirkálók és besegítenek.
Ami már húzósabb a Wolf kiiktatása mert a kotróhajón beszélni kell vele majd egyből tűz alá vesz a többiekkel viszont kisebb sérülések árán megléptem majd az oda csalogatott 2 giant lenyomta őket és nem összeszedtema cuccaikat (Wolfnál lesz egy Vintar). Mondjuk nem ártott volna ha az egyik küldetés tárgyát képező giant is lefeszik, de majd később ha több cső alatt gránát lesz nálam akkro majd megpuhítom.
A sok medi meg a fedezékharc+fejlövés kombónak köszönhető. -
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #28444 üzenetére
Volt egy kis időm leteszteltem mennyit is szipkázik a geo.
Kikapcsolt lapozófájl esetén 6.6GB-ról indul, a fűrésztelep kitakarítása után a Szkvadovszk felé félúton (kb 30 perc játékidő) már 7.4GB-nál tartott. A kotróhajó-szennyvíztisztító körút után ami alatt volt egy kitörés is (cirka 2 óra játékidő) , így közel 8GB-ot szippantott be, gondolom még nem ez a felső határ. Itt már azért lehetett látni hogy a vinyó alig dolgozik, mert a hangok, effektek és texturák nagyrésze már a memóriából futott. -
Aarpok
őstag
válasz
CJ4567 #28444 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett ez a mód.Beszélgetésekre figyelj,mert azokban elég sok infót elmondanak a karakterek,hogy mit hol keressél (X - laboros papírokra gondolok).Amúgy nekem is 8.1 van és nálam is nem támogatott rendszert írt (ha jók az emlékeim XP vagy Vista támogatású a játék),de nem kell foglalkozni megy 8.1 - n is (10 - n is próbáltam ott is elindult).Lesznek ismerős feladatok benne.Van hozzá még egy javítás ami a skadovsk támadását javítja.Volt ugyan is nem jöttek a banditák ostromolni és néha az egész mókát újra kellett kezdeni.Itt a link: [link]
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
CJ4567 #28429 üzenetére
Szépen eszik... Ha nincsen meg a 3gb -os patch a gépedre: már ha 3 GB ramod van , ha több mint 3 giga, és mondjuk 4, akkor 4gb -os "patch" kell, mert akkor így a játék Kevésbé fog összeomlani. Én is csak így tudtam kivinni a SNIPER-t, és a "Stalkermods.ru" edition-t. ( 3 giga ram van a gépemben. :-l )
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #28429 üzenetére
Te, nem tudnam megmondani, az az igazsag. En valoszinuleg mindent a minimumra tettem, es eldocogott rajta minden.
Ha nem tudsz donteni hogy Enot vagy Geonesis, akkor valaszd az AMK2 Devolutiont, azt is megtalalod
Tenyleg nem tudom mit mondjak, mivel mindketto fasza, de vigyazz, a Geonesishez is jar egy fix, talan MusicKing-nel megtalalod, mintha.Anelkul neki se kezd a Geonesisnek, mert kb a jatek 2 vagy 3/5-enel bajok lesznek, van egy leiro tablazat, amiben nem fer el annyi karakter, bit, ilyen hulyeseg, mint amennyi kellene, es akkor jonnek a mentes - betoltes, palyalepes fagyasok.NE FELEDD A GEONESIS FIX-ET !!!!!!
Ha hogy a fenebe nem lehet ? akkor nincs otletem, en mar nem tudom honnan szedtem le, sajnos.
Saga59, MusicKing, Shield, Dodopek,Pel, LeoDelux oldalarol akkor valoszinuleg, de mar nem tudom. -
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #28424 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy mar vegigtoltad.
A tobbi jatekra nem reagaltal, ugyhogy ugy veszem, hogy magasrol teszel rajukAkkor tegyel probat az Enottal, nem banod meg, habar a Geonesis meg nala is jobb (tobb + kuldetes van), es igen, ha jol emlekszem, akkor van hozza magyar szoveg is (de nem 100%, mar 2 eve jatszodtam vele, nem emlekszem biztosra).
De szerintem adj meg idot a Fotografnak, popec mod, en mondom ezt, aki nem nem szereti tulzottan a ShoC modokat.A YT-n talalsz videokat, van orosz nyelvu, es asszem van egy angol is, kerdes, hogy tudsz-e angolul.
Ha nem, akkor legfeljebb irsz nekem, hogy hol akadtal el, es en megnezem, es elmondom mit kell csinalnod.A jatekokert bocs, most nem jut eszembe mind a 17 trillio 117 ezer, amivel jatszodtam
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #28422 üzenetére
A KOTOR az tenyleg jo jatek, en is vegigtoltam mindket reszt vagy 3x.
Most kapasbol egy jatek jut eszembe, ami FPS es az a Crysis Warhead, raadasul magyar szinkronnal.
Aztan van egy regi 98-as jatek a Star Wars Rebellion/Supremacy, az egyik legjobb jatek amit valaha csinaltak (szamomra).
Bevillan meg 2 Dos-os jatek is, a Dune (amolyan strategia+kaland), es egy fejtoros kalandjatek a Beneath a Steel Sky (lehet hozza magyaritast is szedni, allati jo jatek szinten).
Majd meg torom az agyam, hogy mit ajanljak neked, majd csinalok egy listat, lehet 1 hetbe fog telni, de addig foglald el magad valamelyik jatekkal az emlitettek kozul -
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #28420 üzenetére
Hat nem egyszeru mod a Fotograf
De szerintem ne add fel, meghalalja.Ha elakadsz, akkor keress YT videokat, en is onnan kellett puskazzak
Az Enotban viszonylag rendesen mutatja a kuldetes helyet, van olyan mod, ahol pl egyaltalan nem is mutatja ha jol dereng, es az a Way in Pripyat, a kedvenc modom.
A Snipert nem ismerem, azzal nem jatszodtam.
En csak egyetlen modnal adtam fel, a Miserynel, ahol a valosaghuseget a jatek rovasara valositottak meg.Amugy milyen jatekokat szeretsz ? Mondd el, es ajanlok neked jatekot a Stalkeren kivul is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest