- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2 #29755 üzenetére
Az Enot valoban tokos kis mod, en is vagy 3x vegigtoltam, de probald ki az ajanlott modokat, nem fogod megbanni.
A Way in Pripyat nagyon utos tortenettel rendelkezik, es van neki egy egyedi hangulata, amit semmilyen mas modnal nem lattam meg.Ez abban nyilvanul meg, hogy nincsenek benne mutanshordak meg sok ellenfel, hanem ellenben ez ad neki egy olyan nyomaszto hangulatot, hogy kihaltak a palyak.Szerintem ez volna az igazi Stalker hangulat, hogy minden kihalt, sivar.Nalam ez a mod viszi a primet, meg akkor is, ha vannak mas modok, amelyek tortenetileg esetleg valamivel felulmuljak.
A Spectrum Project egy teljesen uj mod, vadiuj tortenettel, figyelj arra, hogy a jo valtozatot szedd le, en valami korabbi verziot szedtem le, es abban csak egy bizonyos pontig volt elkeszitve a mod, megszivtam...SAGA oldalan valoszinuleg megtalalod, ha jol emlekszem, akkor magyaritotta is.Egyesek szerint kb ilyen kellett volna legyen a Lost Alpha.
A Suttogasok/Sohajok Volgye is egyedi tortenettel bir, es egy teljesen uj egyedi palyaval,egyetlen hibaja, hogy el lehet benne keveredni, azaz neha nem tudod hogy mit mikor es milyen sorrendben csinalj, de attol meg jo.
Meg ajanlani akartam egy masik modot, kisse olyan Enotszeru, van benne 1 uj palya is, de most nem jut eszembe.A hibauzenetnel kb az lehet a baj, hogy van valamilyen targy, amit vagy egy szereplo ker toled es nincs neked, vagy pedig nala kellene legyen, de megsincs, valami effele...tobbet nem tudok kihamozni belole egyelore.
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #29747 üzenetére
van még egy 'suttogások völgye' (ha jól emlékszem) című mod is, az viszont teljes egészében egy új területen játszódik (nekem legalábbis új volt) ennek megfelelőn sajna elég rövid, viszont úgy van vége, hogy alighanem terveztek hozzá folytatást, nem tudom lesz-e belőle valami.
magyarításra nem emlékszem, készült-e hozzá -
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #29737 üzenetére
Enothoz képest dög unalom van benne, de stabilitásban az egyik legjobb mód. Szinfoltja a módnak Pripyat (ahol kb 40 zsoldos akar kinyírni) illetve a CNPP (itt gauss-puskás egyéneken kívül a mutánshad erőteljes).Küldetések helyeit nem mindig osztja meg a játékossal ezért ajánlott dodopek WiP - oldalának tanulmányozása vagy Youtube végigjátszás.Ami még érdekes lehet statikus beállítással nem működik mindenképp dinamikussal kell játszani. Mesteren kellemes kihívás.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #29727 üzenetére
úgy értem, a logfájl tök üres? ami a mentéseknél, a logs mappában van, xray_***.log néven. van, amikor üres, én is jártam már így, akkor tényleg lehetetlen kideríteni, mi okozza a crash-t.
máshol nem tudsz átmenni a vörös erdőből más területre? (régen játszottam enot/sgm modokkal, már nem emlékszem) -
sklopp
őstag
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #29717 üzenetére
ha jól emlékszem, ki kell szabadítani az ügynököt a zsoldosoktól, és ott valamelyik zsoldosnál van egy pendrive, abban van a jelszó. (mi az a betonkád?
)
itt van a 'hullaruhaleszedős' mod, most nem teszteltem, de úgy emlékszem már használtam, és működött.
-
sklopp
őstag
válasz
morbias2 #29710 üzenetére
Átmész Zatonba, és a Szkadovszkra készülsz bemenni, mikor kifelé jön egy sztalker és üzenetet ad át, hogy találkozz az összekötővel. Ezt megteszed, kapsz tőle egy rejtekhelyet, ott fogod találni az említett dolgokat, a pendriveon a feladat (a kiszabadítás) leírása. A továbbiak mint feljebb írtam.
-
sklopp
őstag
válasz
morbias2 #29708 üzenetére
Úgy rémlik, ez ugyanaz a küldetés, mint az SGM2.2-ben: az összekötőd ad melót, Zatonban kell egy pendrivot meg egy zsoldos ruhát rejtekhelyről magadhoz venni, a feladat kiszabadítani Jupiterben a zsoldosok fogságából egy ügynököt. A zsoldosokat leölve találsz a főnöknél egy PDA-t a jelszóval, ezzel és a zsoldos ruhában beenged a kapus, Achilleus a bázisra, így beállhatsz közéjük. De ha túl soká kerítesz sort a dologra, és Achilleus időközben meghal, akkor ugrott a zsoldosokkal a haverkodás. ha bemész, kinyírnak.
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #29703 üzenetére
a sevcsenko-n van egy batyu a tetején, abban én többször is monolith exo-t találtam
-
rétisün
veterán
-
xFreex
aktív tag
válasz
morbias2 #29569 üzenetére
Ha arra a hatásra gondolsz ami olyan mint a vodka fogyasztásakor jelentkező impolygás és homályos látás, akkor az azért van, mert a készítők a gyógyszerek hatásához adtak alkoholfogyasztás hatást is.
A gamedata\configs\misc mappából kellene nekem az items.ltx és a gamedata\configs\misc\items mappából az sgm_items.ltx fájl. Töltsd fel őket valahova és linkeld. A gyógyszerekből és ételekből kiszedem a hatást és visszaküldöm őket.
-
rétisün
veterán
-
shield
Topikgazda
válasz
morbias2 #29525 üzenetére
Nem kell rohanni a perzselőhöz, útközben beszélgetsz emberekkel, és elvállalsz feladatokat. Kordont kipucoltam, át mentem a Szeméttelepre, mindjárt az átjáró után elvállaltam egy fogoly kiszabadítását és át kellett mennem Sötétvölgybe. Itt szép számban voltak banditák, de jöttek át máshonnét és a katonák is többször előkerültek. Volt Kisóriás is azt elintéztem, de a Kimérát másokra hagytam.
Nem rohanok, mert egy idő után elő kerülnek ellenfelek. -
Balathruin
veterán
válasz
morbias2 #29523 üzenetére
Igen, mivel ez még mindig csak egy mod alap.
Amúgy el lehet benne szórakozni, nekem már nem sok pálya maradt amit be kéne járni. Eddig csak a totál üres laborok és a majdnem teljesen kihalt Darkspace nem tetszett annyira. A befejezett generátoros pályára leszek majd kíváncsi, mert az alpha buildeset (1935) még régebben megnéztem (ahol egy csomó pálya sokkal jobb mint a megszokottak). -
Musicking
aktív tag
-
SaGa59
őstag
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #29206 üzenetére
volt hozzá egy gun-addon, valószínűleg abban voltak benn az alphás fegyverek, egy gondja volt csak, hogy túl hamar lehetett nagyon meggazdagodni az alphás fegyverek eladásából, meg a fegyverek tulajdonságai is kicsit túl jók voltak, nem igazán volt vele kihívás játszani...
-
Lui Puttony
csendes újonc
válasz
morbias2 #29202 üzenetére
Sziasztok!
Azért csináltam csak egy fiókot hogy veletek társalogjak a modokról CoP ban mert sajna nem tudok oroszul csak angolul (tanulni kellene azt az oroszt és németet) ,ezért ha kell tőletek kérek tanácsokatAnnyi kérdésem lenne eggyenlőre hogy sgm 2.2 enot edition és a dodopek féle új sgm 2.2 pakk miben külnöbözik és valaki tud adni linket egy jó sgm 2.2 enot hoz ?
Ja és dodopek nem akarod Mod DB-re feltenni az SGM ed ?
-
xFreex
aktív tag
válasz
morbias2 #29194 üzenetére
Van hozzá valami Gun addon nevezetü, de nem azokat a fegyvereket adja, mint Enot. Dodopek csinált nemrég egy full modot SGM 2.2-vel. Az tartalmazza is az említett kieget.
Enot mivel dobott ki? Megvan még a log fájl hozzá?
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2 #27360 üzenetére
Nos, akkor ugorhatsz is neki
Am, ha vegeztel vele, akkor maris nekifoghatsz jopar fasza modnak, amit vagy mas, vagy a forumozok kozul forditott le valaki - pl Saga59 egyenesen oroszbol forditotta le most nemreg a Halal ellen cimu modot, en is azzal jatszom jelenleg.
AMK Devolution, Spectrum Project, Way in Pripyat ezek azok amik kapasbol eszembe jutnak, probald ki oket.
De kerdezd meg majd itt a forumon, es mindenki ajanl neked valamit, olyat is ami most nekem kapasbol nem ugrik be. (majd kiprobalhatod a magyar Turul modunkat is, amit xxFreexx keszit a kozremukodesemmel, de meg nincs befejezve, hianyoznak dolgok, pl a zenet most allitom ossze neki) -
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2 #27355 üzenetére
[link]
Ha modokat nezegetsz, innen tedd.Megtalaltam az Enot-ot ezen a hivatkozason (Eton teves nevvel es egy Yandexes patchel, de a patch nem mukodik, nincs feltoltve, torlodott, vagy valami mas ok miatt nincs fent.)
[link]
Itt az Enot, de az emlitett patch nelkul lehet nem erdemes vele foglalkozni.Megtalaltam neked a fixet az hozza a patchet : [link]
-
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2 #27353 üzenetére
Az elobb elfeledtem irni, hogy termeszetesen a cirill betus nyavajan belul a gamedata mappat masold at a jatek fokonyvtaraban, felulirva a gamedata mappat a masik gamedata beli allomanyokkal, mert azok fogjak felulirni a mod azon allomanyait, ami miatt gazmaszkban latsz.
Csak azert irtam le, hogyha nem vagy jaratos a Stalkerben, akkor tudd hogy hogyan kell. -
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2 #27349 üzenetére
En ugy emlekszem, hogy van 2 ciril betus alkonyvtar az osszecsomagolt allomany mellett/benne - cirill betu = krikszkraksz a szemunknek, na azt a 2-t bemasolod, az egyik torli a gazmaszk nezetet, es a masik is csinal valamit, fene tudja mar mit.
Masold be oket, es olyan lesz a nezet, mint rendesen. -
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #14132 üzenetére
Ja az enot kicsit más mint a sima elvileg mennek a mentések,de tuti választ a próba adja meg.Mondjuk én szerettem az enotban a rengeteg vog-25 - öt lehetett gyűjteni azokkal egy területet pillanatok alatt lakatlanná tudtam tenni.
14134) shield Ezek szerintem mennek vele.
-
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #14121 üzenetére
Ilyet a sniperben tapasztaltam olyan sérüléseket kaptam az ellentől szinte azonal elvérzett az őrnagy úr.Vadul nyomogathattam a eü csomagot ill. kötszereket adagoló gombokat.
(#14119) nem_tom ahogy Balto is irta svarog detektor kell hozzá.Skadovskon Bagolytól fel kell venni a tudósok való küldetést mi szerint 3 db veles detektort kell leszállítani jupiteren lévő bunkerbe Novikov szerelőnek.Amint meg van a 3 db leadod Novikovnak ezután visszamész skadovskra elmondod Bagolynak kész a munka.Alszol egyet utána kimész a hajóról és hamarosan szól Bagoly beszélni akar veled és ekkor Szakálltól kapsz egyet.Visszamész jupiterre a hűtőtoronyhoz elveszed a detektort és megvárod míg kiesnek a hullák.Összeszeded a cuccaikat illetve egy PDA - t a szolgálat alapításáról amit eladhatsz.
-
törölt tag
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #12352 üzenetére
akkor passz...én most az sgm-el meg a sniperrel játszok, ezek mellett nagyon nem is nézegetek másik modokat. talán majd jön valaki, aki jobban képben van a friss dolgokat illetően.
SoC-hoz készül a lost alpha, CoP-hoz meg új sgm, de pontos dátum (ha jól tudom) még nincs
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #11371 üzenetére
(#11370) hubai1979: jobb híján a voron-modot tudnám mondnai, azzal bármit tudsz 'csinálni' a hátizsákodba, hátránya, hogy elvesznek a főmenüből az sgm beállítások. vagy Physicist03 módszere ezzel is lehet bármit, ehhez tudnui kell melyik tárgynak mi a pontos neve a játék fájljaiban.
(#11372) Aarpok: ez melyik mod?
-
emre
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #7668 üzenetére
exo-t nem nagyon tudsz leszedni senkiről, talán a bulat (ha jól emlékszem a nevére) katonai páncélruha a legjobb amit eddig találtam. de még ez is asszem csak 75 kilót 'tud' ráadásul képződménytartó zsebe sincs, inkább csak a lövés, ütésállósága miatt jó.
zsoldosokon szokott lenni. -
PeL
addikt
-
PeL
addikt
válasz
morbias2 #7554 üzenetére
Hát nem tudom tényleg... Szerintem nem halok meg sűrűbben mint a sima SGM 2.2-ben, pedig Master fokozaton játszok (Alpha osztagot nem kapcsoltam be) 1x-2x elvéreztem, egyszerűen akkorát kaptam hogy hiába nyomtam a kötszert, elvérzett a karakterem
Aztán rájöttem hogy ilyenkor army medkitet kell nyomni
Viszont nekem tényleg sokkal jobban tetszik eddig mint a sima SGM 2.2.
Ez a dynamic news is nagyon állat, mindig bemondja hol láttak mutánst, hol van tűzharc, ki halt meg ilyesmik.
-
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #7547 üzenetére
Részemről felejtős.Az még csak oké,hogy 200 m - ről nem lövöm fejbe,na de 2 m -ről.Kipróbáltam AK - val fejre céloztam és biztos,hogy el is találtam,mert bicsaklott hátra a feje és semmi kiröhögött aztán fejemre dobta a gránátot.A fedezék csak a fal a többin simán átlőnek.Ha az volt a fejlesztő célja,hogy élvezhetetlen legyen akkor üzenem neki,hogy sikerült.
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #7463 üzenetére
majd fognak is, kicsit(?) összeszedem magam anyagilag (hajnal exo) aztán levadászom mind
igaz, ha mindig egyet-egyet lekapok, csak elfogy aza 6az 5 fős csapat....csak most átmentem janovra, hátha megkeresem a gauss dokumentumokat a jupiter gyárban(úgy emlékszem, ott voltak)
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #7430 üzenetére
én most gun-addon nélkül játszom, de nem tudom meddig. az alapjáték fegyverei egy nagy rakás sz*r, legalábbis amit eddig találtam, összeszedtem. sebzése alig, pontatlan, semmire se való.
lehet, hogy a gun-addonban egy kicsit el vannak szállva az árak, de legalább van használható fegyver.ilyen fegyverekkel gondolni se merek egy alpha csapatos harcra
még a zsoldosokkal se bírok, főleg hogy egy épkézláb ruha sincs.
-
-
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #7248 üzenetére
Akkor menj be a bázisra és keresd a doksikat.Arra emlékszel,hogy hol volt Borov a SOC - ban?Nyitva is van az ajtó,ha azon bemész jobbra egyszerre van egy faláda az mögött lezs az egyik.Onnan kijösz szemben van a javítóműhely a legsarkában a földön lesz a második.Onnan kijösz elnézel balra látsz egy teherautót félig az aknába dölve.Bemész az épületbe le a lépcsőn és ott lesz valamelyik sarokban a harmadik.Azonban itt is előfordulhat az,hogy máshova teszi őket a játék,de azon abázison kell megtalálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest