Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79
üzenetére
Szep dolog a kihivas, kerdes hogy melyik jatekrol van szo.A sztalkerben azert nem szeretem ezt a nagyon verre meno modot, mert inkabb hatraltat es idegesit, mintsem szorakoztat, mivel a sztalkernek az a tulajdonsaga ami izgalmas, hogy vegrehajts kuldeteseket, mindent felfedezz, osszeszedj kepzodmenyeket, hogy jobb cuccokat tudj venni, fejleszd a fegyvereid stb.Egy ilyen Misery fele mod pedig erre nem nyujt lehetoseget szerintem, mert tul szigoru, nagyon bunteti az apro hibakat, stb.Tehat ha mar ennyire komolyan veszik, akkor legalabb olyan vedoruhaval kellene kezdjunk ami ved a sugarzastol, meg tenyleg megallit egy pisztolygolyot, stb, mondjuk a fegyverek sebzesere nem emlekszem, azt lehet hogy valosaghuve varazsoltak, tehat mondjuk egy soretes puskaval 1-2 lovessel kinyirhatsz akar 1 kimerat is, mar nem emlekszem.
A masik idegesito dolog, hogy a szornyek gyorsabbak mint mi, egyszeruen alig lehet oket a fegyverrel kovetni, pl a kutyak es a verszivokra gondolok, es 2 harapastol vagy 1 csapastol kifingasz.Szoval, izlesek es pofonok, ez szamomra nem kihivast jelent hanem kinlodast.
Az altalad emlitett jatekokat nem ismerem, ezek valami lovoldozos vagy strategiai jatekok ?Ha igazi kihivasra vagyom, akkor a Hearts of Ironnal jatszom, a jelenlegi Magyarorszag teruletevel kezdunk, egyszer elfoglaltam Olaszorszagot, Franciaorszagot, es a Szovjetunio felet a magyar hadseregekkel (120 hadosztalyom volt, annyi kb mint Nemetorszagnak), volt 10 atombombam, be is vetettem az amerikaiak ellen akik elfoglaltak a Szovjetunio masik felet, es a kozepen talalkoztunk

Na ezt kihivasnak nevezem, mert utanna tobbe sosem tudtam megismetelni ezt a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield