- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Alienhun79 #26088 üzenetére
Kozben kiprobaltam ezt a complete modot, rengeteget dob a jatekon, am szerintem most erte magat utol. Alap esetem a cop visszalepes grafikailag az elozo resztol (szerintem), a clear sky ennel sokkal jobban nezett ki. Igy a mod utan azt mondom mar okes! A magyaritas egyelore mukodik frankon. Azt nem tudjatok veletlen a fegyvereknel melyik erteket kell atirni, hogy ne fogyjon a loszer? Vagy azt nem lehet? Meg a regi jatekombol atmentettem a trader fajt, igy be tudok rendesen vasarolni, a vintarnak pedig atirtam a tarat 200-ra, de a tobbi ertek nem tudom egyelore micsoda.
-
válasz
Alienhun79 #26086 üzenetére
Hello!
Igen, erre a modra gondolok es ebbol kiindulva letezik hozza kulon magyaritas is.
Ezt keresem igazibol.
-
Sziasztok!
Felnyomom ma ujra a jatekot, kicsit kaszabolnom kene a zonaban.
Erdeklodnek, hogy letezik-e ujabb frissites, akarmi hozza, amit ajanlatos feltelepiteni. Eredeti a jatek.
Koszonom!
-
Gamedata/configs konyvtar => system.ltx fileban a max_weight erteket
gamedata/configs/creatures konyvtarban az actor.ltx fileban a max_walk_weight erteket ird at tetszoleges szamra, lehetoleg egyformara a kettot.
Ha atirodott 300-ra es megsem tudsz menni, az azert van, mert az actor.ltx-ben valamit nem jol csinaltal.
-
válasz
rétisün #3341 üzenetére
Persze, azt irsz at amit akarsz.
Keresd meg annak a kereskedonek a filejat a gamedata/configs/misc/tade mappaban, nyisd meg f4-el es a fegyvereknel levo ertekeket ird at ugy, hogy a masodik ertek tobbszore legyen az elsonek. Persze elotte mentsd le az eredeti filet.
Nalam igy nez ki most a szakall fegyvereinek listaja, a tobbit nem bantottam:
Amugy nem tudom miert, de ez a lista 2-szer is bent van a fileban, az elsonel kell atirni oket. De ha csak olcson akarsz vasarolni, akkor az elsot ird at minel kisebbre.
Mint irtam is a vintart 15k-ert adja es 70-ert veszi, de a tobbi is brutalis. Csinaltam gyorsan 3 millio rubelt, majd bevasaroltam, igy is maradt 2.5 milla, talan eleg lesz a kesobbiekre is.
Ha esetleg nincs ilyen fileod, akkor a stalker_soc_and_cs_unpacker.zip nevu cuccal kicsomagolod a fileokat es bemasolod a gamedata mappaba, onnantol fogva azt irsz at amit akarsz. En is atirtam emellett a sulyhatart 500 kilora a vintar tarjat meg 200-ra.
-
Na rajottem a megoldasra.
Kicsomagoltam az unpackerrel az egeszet, azt be kell masolni a gamedata mappaba es ugy azokbol dolgozik a jatek. Annyit kellett meg, hogy a localization filet felul kellett irnom, mert a kicsomagoltban az orosz volt, de ezutan mar ujbol magyar lett a game. Ezenkivul kell meg a trader mod, de abbol is csak a szakall felet masoltam be egyelore. Atirtam a sulyt kapasbol 500-ra, a wintar tarjat 200-ra, az arakat pedig ugy, hogy 1350 rubelt ad a granatert, 350-ert veszi, a vintar pedig 15000 rubel, viszont 70000-ert veszi.
-
Nem ja javitas a gondom, hanem a tarmeret, irtam is.
Ezeket probaltam, a no degrades weaponnal kilep a palyabetoltesnel, pedig az fsgame.ltx is jol van beallitva, a masik pedig csak az upgrade mappat teszi fel, abban meg sajnos nem tudom atirni a fajlokban az erteket, mert nincs is bennuk ilyen.
a viperből automata sörétest csináltam.
Azannya...
Hogy csinaltad?
-
Megoldodott vegulis, koszi a segitseget!
Esetleg mukodo no weapon degrade modot nem tudsz? Mert ami fent van a stalker filefronton, azzal nekem kilep. Tulajdonkeppen azert kellene, hogy at tudjam irni a tarmeretet nagyobbra.
A suly es a kereskedos dolog amugy rendben, mar csak ez hianyzik. A leromlas nem erdekes, mert veszek masikat es kesz.
-
Na emberek, mukodik a cucc!
Hiaba van ott a no trade, akkor is ad es minel magasabb a masodik ertek, annal jobb arat ad erte.
-
Ugy probaltam, hogy a cs trader fajlbol kimasoltam az ertekeket es bemasoltam a cop trader fajlba, de sajnos nem ennyiert adta es vedte megsem. De most lehet nagy marhasagot csinaltam, mert az elejen, aki van a hajon kereskedonel probaltam csak es konnyen lehet, hogy nem is annak a trader fajljat modositottam, azert nem stimmeltek az arak. Ahhoz nem tudod veletlen melyik file tartozik?, mert akkor az elejen feltankolnek rendesen.
Koszi szepen a segitseget, ha nem sikerul, akkor csak par sort atirok, az is eleg lesz.
-
Nos, talaltam a jatekhoz trader modot, de ez meg se kozeliti a cs trader modjanak szintjet, csak tobb fegyver van, de a loveval nem lehet ugy jatszani. Probaltam a cs trader fajljabol kiszedni az adatokat es atmenteni a cop fajljaba, de nem akar mukodni, nem tudjatok veleltlen hogy lehetne itt is beroccenteni azokat az ertekeket?
-
Hello stalkerek!
Ugy nez ki, lesz idom es kedvem is gamelni, ezert gondoltam nekiugrok a jateknak. Eredeti, 1.6.02-es verziom van a SCOPHU-v2.00 magyaritassal. Az elso palyan maszkalva/lovoldozve arra jutottam, hogy fel kellene kicsit tuningolnom a jatekot, marmint a teherbiras, fegyverek, ruhak oldalat nezve, de ugyis tudjatok mire gondolok.
Engem mar nem motival az, hogy par fegyvert cipelgessek eladasra/artifactokat gyujtogessek, szamomra unalmassa teszi a jatekot. Letezik esetleg hozza olyasmi, mint a cs-hoz a trader mod?
Ugye a magyaritas miatt mar van gamedata mappam, viszont fsgame.ltx nincs, ezert a sulyt nem tudom atirni. Talaltam hozza ezt a [Carry More Weight + SEVA suit with Night Vision mod] cuccot, ami kezdesnek jo lehet, a suly problemat tudnam orvosolni, de meg mindig ott van a loszer+fegyverek vasarlasa. Esetleg ez a Full Upgrades for Weapons and Armors Mod (1.0) jo lenne?
Tulajdonkeppen az lenne a cel, hogy ne legyen sulyhatarom+korlatlan fegyver/loszer/ruha, hogy lehetne legegyszerubben megoldani?
Elore is koszonom kedves zonatarsak!
-
válasz
Medvelászló #3268 üzenetére
Megiedt szegeny.
Mondjuk abban a ruciban max a gatyaba tudja tolni a cuccot.
-
-
válasz
rétisün #3230 üzenetére
Nekem is ment azzal, de visszavaltozott valamiert angolra, ezert hasznaltam amit linkeltem. De vegulis az a lenyeg hogy jo. A halozsakot en azert szeretem, mert neha jo ha sotet van, nem lat az ellen sem es egy csomo helyszin izgalmasabb, mint nappal.
Amugy nem kel xarakodni az eladasokkal, menj vissza a clear sky bazisra es dol a love.
-
válasz
rétisün #3227 üzenetére
Nekem akkor lepkedett ki, mikor utolag moddoltam valamit ra. Szerintem tedd fel ezeket es kezd elolrol, nekem igy sokkal elvezetesebb volt, hogy nem kellett szorakozni a fegyverek fejlesztesevel meg penzgyujtogetessel. Keress ra a hsz-eimre a topikjaban, csinaltam olyan arzenalt, mintha vietnamba indultam volna.
-
válasz
rétisün #3225 üzenetére
A trader moddal, a clear sky bazison levo kereskedovel tudsz bizniszelni, fillerekert ad es nagyon jo aron vesz meg mindent.
Ugy is tudsz akar sok penzt csinalni, hogy ugyanazokat a fegyvereket eladod es megveszed tole tobbszor. Itt megtalalod. Ezen kivul meg felnyomtam a weight modot [link], amitol elvileg 180kg lesz a sulyhatarod, de nekem valamiert egyszer csak 500 lett, de ezt at is tudod siman irni, amennyire akarod. Aztan meg feltettem a Non Degrading Weapons Mod (1.0)-ot, igy nem amortizalodnak a fegyverek es meg a ATM Sleeping Bag 1.0.0b-ot, ez a halozsak, igy tudsz aludni is.
Nekem is emre segitett anno nagyon sokat, koszonom szepen megegyszer neki!
-
válasz
rétisün #3223 üzenetére
En ugyanigy voltam a clear sky-al. Aztan felnyomtam a trader modot es tudtam koncentralni a jatekra. Engem ezek a fejlesztesek valahogy nem csigaztak fel. Szerettem volna a zonaban ugyanugy barangolni, ahogy a soc-ban is es a moddolas utan ez nem is jelentett problemat. Szerintem ne dobd el a jatekot, tobbet er annal. Tedd fel ezt a modot es lesz penzed dosztig, maszkalhatsz a zonaban, mint egy gazdag stalker.
-
válasz
rétisün #3109 üzenetére
Persze, hogy bosszanto, en meg azon is gondolkodtam, hogy irok a kiadonak, forgalmazonak, de aztan hagytam a fenebe. Elobb kerestem vissza a dolgot es ott irtam, hogy egyik stalker se megy, ugye akkor meg csak a a soc es a cs volt. A mai napig sem tudom, hogy vegul mitol lett jo, mert mindegyik win7-re ugyanazokat a dolgokat telepitettem es a win7 profon illetve a mostani ultimaten se volt gond egyik jatekkal sem.
Mondjuk a stalkereknel az eredetivel is kell trukkozni, mert a cs pl. minden quickloadnal forgatta a lemezt, ezert ki kellett loni no dvd exevel, szep mi?
-
válasz
Medvelászló #3074 üzenetére
Nincs mit! Mi volt a baj amugy?
-
válasz
Medvelászló #3072 üzenetére
Persze, hogy mukodik, nalad is mennie kellene. Kodek pakkot felesleges feltelepiteni, ott a vlc player, pakk nelkul jatszik mindent, vagy pl. a kmplayer is, de win7-re talan jobb a vlc. Azon a gepen siman fut a 32 bites seven.
-
válasz
Medvelászló #3070 üzenetére
Onmagaban a win7 nem lehet problema, mert az alatt is tokeletesen mukodik a jatek es a magyaritas is. A gepedet nem tudjuk milyen, hiszen nem irtad es az adatlapodon sincs feltuntetve.
-
válasz
Medvelászló #3068 üzenetére
A leirtak alapjan szedd le az egeszet (a magyaritast), inditsd el a jatekot, majd telepitsd fel ujra a leirtak szerint. Valamit Te ronthatsz el, mert mindenkinel jol mukodik.
-
válasz
Medvelászló #3066 üzenetére
Esetleg szedd le ujra a telepitot es ugy probald [link].
-
válasz
papaizsolt #2597 üzenetére
Szia!
Meg en sem probaltam, csak letoltottem. Szerintem gepigenyen biztos tolni fog, altalaban az ilyen graf pakkok azert jobban eszik az fps-t.
-
válasz
DarthRevan #2330 üzenetére
Na, ezt legalabb mar tudjuk.
Most mar csak azt magyarazzak el, hogy az eredeti jatekomat miert kell nodvd-vel elinditanom?
-
válasz
horvathkrisz #2200 üzenetére
Milyen update?
Nekem a zip-es van bemasolva.
-
válasz
horvathkrisz #2196 üzenetére
Mindkettoben ugyanaz van.
-
válasz
horvathkrisz #2193 üzenetére
Semmit, mennie kene, ha a gamedata mappat bemasolod a gyokerbe. Nekem is magyar lett, eredeti jatek.
-
válasz
Sziszka_88 #1962 üzenetére
Eloszor is ne hisztizz, masodszor pedig olvasd el ezt:[link]
-
Szerintem is. XP-n az elso inditas ota a lemez se kell neki, pedig nem trukkoztem vele semmit.
(#1733) hülyegyerek Nalam az elindult xp-n es win7-en is, csak az osszes quickloadnal porgette valamiert a lemezt, igy azt is hatastalanitanom kellett.
(#1734) Csepe Nekem a cdgalaxisbol jott a game es starforce.
(#1739) gizmo20 Persze hogy az, kamukero az egesz.
Mar a cs-nel is mondtam ugyanezt.
-
válasz
DarthRevan #1727 üzenetére
-
válasz
DarthRevan #1720 üzenetére
Szia!
Ezt sajnos nem tudom, irjal a cdgalaxisnak vagy hivd fel oket (ha ott vetted).
Amugy tenyleg marhasag ez a cecozas vele, az hogy az eredeti jatekomat ki kellett utnom az meg egy oriasi lol. Legszivesebben feljelentenem oket es vissza a penz.
-
válasz
DarthRevan #1712 üzenetére
Szia!
Securomos, nem starfosos. Azt sajna nem tudom, hogy felment-e a netre, mert az osszes gepem allandoan online, viszont xp alatt beutottem neki a kodot es ellenorzes utan mar ment is, azota a lemez se kell neki.
Win7 alatt meg koddal sem indult el, kilottem fixel, azota jo.
-
Clear sky tenyleg gyilkos volt, mar elcsoppent a tapkabel a gtx-en meg mindig csak 25 fps volt maxon, ott valami nagyon el volt kurelva.
Mondjuk ez az 1.6-os motor is eleg pocsek, ha ennyire hullamzik az fps, de talan itt mas is bejattszik, mert ezt csak dx10-ben tapasztaltam. Most vagy ez a resze kaka a motornak, vagy a win7 bolondsaga, de gyanitom inkabb az elso lesz.
Nezem a videot.
-
A zseblampa fenyet meg nem lattam, de baromi nagy lol, hogy meg most is csak ezek a kulonbsegek a dx9-hez viszonyitva.
Vegulis a pozitiv oldalat is nezhetjuk. Itt legalabb van lathato kulonbseg. A cs-ben ezt csak a fraps mutatta, 80 helyett 30 fps, a latvany szinte total ugyanaz.
Nekem gtx280 van, szerintem ott nincs 10.1.
Amugy az is fura win7+dx10-ben, hogy egyszer 70fps van, aztan betoltve ugyanazt a mentest mar csak 30, ez valami bug vagy mi lehet?
-
válasz
Hun'reeth #1628 üzenetére
Akkor persze, hogy nincs arnyek problema, xp alatt nekem is tokeletes.
Nem csak a hangja miatt zavart engem, hanem hogy emiatt lassabb volt a betoltes es azt sem szerettem volna, ha kifingatja a lejatszomat.
caizzz Nekem meg csak a naparnyek es tulajdonkeppen az, hogy a vizes feluleteket leszamitva semmi kulonbseget nem lattam eddig dx9/dx10 kozott. Ez megint a cs-hez hasonlo kamukero dx10-nek igerkezik.
-
Eleg szomoru, hogy az ember kiperkalja a lovet es tobbet sziv vele mint a letoltottel. Telepit, kiut, game.
En is erosen gondolkodom, hogy visszaterek a regi jol bevalt szokasomhoz, inkabb nem ecsetelnem mire gondolok.
Amugy meg az eredeti is ugyanolyan bugos, clear sky is es ez is. Most is ott a naparnyek, pedig ez mar 1,6,0,2, rohej. Nem Te irtad veletlen blogba, hogy hogyan lehet eltuntetni?
-
Angol, de aki erti annak hasznos lehet.
-
XP alatt tokeletes a game, pedig ugyanugy fent van a daemon, nemtom win7 alatt miert nem akarodzik indulni.
-
(#1472) Hun'reeth Milyen gubanc lehet, fogalmam sincs.
(#1474) konas A rendszer talan egy honapot ment, mert elkezdett szivatni a win7 es az xp-t hasznaltam, szoval uj ez.
(#1475) totig Leszedtem azota a clone cd-t is, mondom hatha, de ugyanaz a gond. En biztos nem fogom krekkelni, epp azert vettem meg, hogy ne kelljen. Ha nem talalnak megoldast, akkor adjak vissza a penzem.
-
-
Ma jott meg a game, orulok neki.
Mar csak eleg szabadido kene a jatszashoz.
-
válasz
skeleton91 #1188 üzenetére
Nagyon kiraly, epp a napokban neztem, meg nem volt kint.
-
válasz
- = Zk = - #770 üzenetére
-
Most a 3 kozul melyik a jo?
-
válasz
skeleton91 #111 üzenetére
Itt is billeg jobbra -balra jarasnal.
CptMisi: nem csak ott szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged