-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
Ha már kitértünk az OS témára, csak annyit kérdeznék - WIN10 alatt ugyanúgy fut a játék ugye?
Vasváltásra adtam a fejem, 5 éve nyüstölöm a laposomat...Amúgy mit mondtok, meg fogja érni?
-
op.erik
aktív tag
A hud_fov parancsot akartam használni, hogy állíthassak a fegyveren... Aztán megtaláltam én is a megoldást!
-
op.erik
aktív tag
Igen, ezért kérdeztem én is, hátha nektek sikerült.
shield - sajnos igen, újat kell kezdened... Természetesen eszi is a RAM-ot, úgy vigyázz vele!
-
op.erik
aktív tag
Srácok, ti a "0" megnyomásával a konzolba tudtok beírni "_"-t!? Nekem nem sikerül semmilyen kombinációval sem... :/
-
op.erik
aktív tag
csemegézzetek innen
-
op.erik
aktív tag
válasz
shield #29494 üzenetére
Átjáró alatt mit értesz? Nálam a térképen az átjárók nevei mind magyarul jelennek meg.
Sajnos az ilyen script-be rejtett szövegeket nem tudom, hogy halásszam elő - pl. alvás a hálózsákkal, a vadtetem átkutatása és a szerelőknél a hátralevő idő...
Értekeztem RobberBaron úrral, remélem ellát valami hasznos tanáccsal, mint ahogy eddig is tette. -
op.erik
aktív tag
Elkészültem a Call of Chernobyl (béta) fordításával.
Ha netán találtok valamilyen, értelmetlen részt, nyelvtani vagy szövegtani hibát szóljatok, és azon nyomban javítani fogom.MEGA - értelem szerűen a Call of Chernobyl mappában - 7zip formátumban
-
op.erik
aktív tag
Nos srácok. Hozzávetőlegesen a hétvégére, vagy a jövőhéten remélem teljesen elkészül a Call of Chernobyl fordítása. Szerencsére az CoP-hoz képest nincsen olyan terjedelmes fordítani való (azért nem is volt kevés a szöveg...), sokban segített a Fi Csoport alapmunkája.
Kis ízelítőnek... Egy kezdő sztalker a Kordon pincéjében...
-
op.erik
aktív tag
cső skaccok!
kis kihagyás után ismét vagyok... először is készül a Call of Chernobyl-hoz magyar fordítás?
-
op.erik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis időre eltűntem, volt egy s más dolgom a magánéletemben...
A lényeg, hogy mivel imádom a fegyvereket, el kezdtem fordítani a STCoP Weapon Pack 2.5-öt. Minden szépen megy, tesztelgetem a játékot, de egyszer - illetve gyakori ilyennel - kidob.FATAL ERROR
[error]Expression : res!=-1
[error]Function : get_rank
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\Restrictions.cpp
[error]Line : 34
[error]Description : cannot find rank for
[error]Arguments : wpn_ak74_sk2Szerintetek mi a búbánat ez?
Oldala: S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat Weapon Pack 2.5 (Beta version)
-
op.erik
aktív tag
sensut te végig nyomtad a Klondike-t? Ha igen, milyen sorrendben és miket raktál fel, hogy működőképes lett?
-
op.erik
aktív tag
-
op.erik
aktív tag
válasz
mert_csokis #26534 üzenetére
Shoker Weapon Mod v2.1 - Véleményem szerint a legjobb fegyvermód, ami 95%-ban stabil.
A MEGA-mról leszedheted a magyarítást hozzá.
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26524 üzenetére
Szégyen, nem szégyen én most ráuntam (itt adtam magamnak egy pofont téglával..
) a STALKER-okra, a Halál leple alatt 2 angol fordítását várom, addig jegelem a sorozatot...
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26522 üzenetére
nekem nagyon idegőrlő volt... én is feladtam a Holtág (Zaton) területén..
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26520 üzenetére
egyszerűen csak mindig rákukkantok a sztalker modokra és ahogy megláttam az AMD-t és a te neved mindjárt írtam is ide neked
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26508 üzenetére
én már nagyon rég óta nézem a moddb-t
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26504 üzenetére
látom rákaptál a Misery-s AMD-re
-
op.erik
aktív tag
Nem tudom ki az, aki nyomon követi a Shoker csapat munkáját, de én olvadok tőlük...
Bemutató a Shoker 3.0-ról (4. rész) -
op.erik
aktív tag
-
op.erik
aktív tag
válasz
miklos3391 #26187 üzenetére
Az opciók menü nálam is fagy, főként a virágbolti verzióval...
Egyszerű ha belövöd a beállításokat mod nélkül, aztán a modot visszateszed ha kész - én ezt tettem és jó volt!
-
op.erik
aktív tag
válasz
miklos3391 #26175 üzenetére
szedd le az enyémet a az kb egyazon mint az ENOT csak mégszebbek meg jobbak benne a stukkerek
-
op.erik
aktív tag
BUÉK skacok!
-
op.erik
aktív tag
Üdv srácok!
Izgatottan jelentjük be, hogy csapattársaink, Strelok200 és Skyff, nyilvánosságra hozta régóta várt munkáját - A halál leple alatt-ot. Képződmény leletek 2.0! (???) Hogy még mi lesz új, az megjelenik a Moddb-n!
A Halál ellenére Csoport úgy döntött, hogy az második részre koncentrál, és azt javítja. Szóval néhány tag már egy pár napja egy nagyobb patchen dolgozik. Miután ez a patch elkészült, nekiállunk lefordítani (angolra) a modot nektek.
Más szavakkal, készüljetek fel, hogy néhány hónapon belül a Halál Leple Alatt Zónáját fedezhetitek majd fel!
Addig is ízelítőnek a trailer: [link]
Ezt posztolták ki tegnap...
-
op.erik
aktív tag
Durva milyen módon fejleszti az új verziót a Shoker csapat... Az M4-esre csak 20 felszerelhető kiegészítő van faszán megcsinálva...
-
op.erik
aktív tag
... és persze Boldog Karácsonyt! minden egyes fórumtársnak! -
op.erik
aktív tag
Mit nem találok - Shoker Weapon Mod 3.0
Valószínűsíthető kiadás - 2015. március 1.
-
op.erik
aktív tag
válasz
RobberBaron #25584 üzenetére
Tárgyak, fegyverek, felszerelések/ruhák lesznek újak vagy abba nem buheráltok bele?
Pl: UWR vagy Call of Pripyat Weapon Pack 2.0 -
op.erik
aktív tag
válasz
Alienhun79 #25577 üzenetére
Call of Chernobyl amiről te beszélsz.
-
op.erik
aktív tag
válasz
Jack'Daniels #25536 üzenetére
Modról van szó?
Mert ha nem, mikor az alap CoP-ban össze kell szedni a 3 Veleszt, akkor arra várni kell, majd a reputációd alapján megkapod asszem Bagolytól...Mindenki: In Spite of Death - mikor jön már ki???
Ezt tuti fordítani fogom, ha majd ráérsz SaGa, megcsinálhatjuk! -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #24930 üzenetére
nem játszottam vele, csak amit magam fordítottam, azt az alpha verziót...
-
op.erik
aktív tag
válasz
borovi #24926 üzenetére
Most fogott bele a fejlesztőcsapat!
Igaz nem a Halál leple alatt-ot fejezik be, hanem az In spite of the Death modot csiszolgatják.
A lényege, hogy az In Spite Of The Death 3 egy új projekt, mely kiegészíti és megújítja az In Spite Of The Death sorozat eddigi tartalmát, sztoriját. -
op.erik
aktív tag
-
op.erik
aktív tag
na skacok, erről beszéltem: In spite of death
-
op.erik
aktív tag
válasz
Milos136 #24315 üzenetére
az első képedre nem tudom hirtelen a megoldást, a másodiknak a hibája a configs/ui mappában valamelyik fájl... HUD vagy ilyesmi lehet...
töltsd le ezt: MEHUD és másold be a fájljait a te könyvtáradba - előtte viszont saját érdekedben csinálj biztonsági másolatokat az előzőekről!!! -
op.erik
aktív tag
válasz
Milos136 #24286 üzenetére
Na igen... A Halál leple alatt magában egy jó mod lenne, én sajnálom, hogy nem fejlesztik. Olyan hiányos a scriptelése és a leírásai is mint az állat.
Maga a lefordítása sem volt egyszerű, mert olyan elírások voltak benne, hogy néha a hajam téptem.
Magát a modot én 4. próbálkozásra tudtam teljes végigjátszásra bírnom...
Én sajnálom, hogy összecsapták, maga a koncepció szerintem jó lenne.Elméletileg fejleszteni fogják, én ezért is fordítottam le. Folyamatosan követem az orosz topikokat, hát kevés eddig az infó...
-
op.erik
aktív tag
Saga komám a kérdésem az lenne, fordítod-e a Suttogások Völgyét?
Mert ha nem, akkor én elkezdem most, a Shoker kiegészítővel együtt. Majd jelentkezem hogy állok.
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #24219 üzenetére
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #24092 üzenetére
ez egy plussz fegyveres változat és minden patchet tartalmaz..
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #23242 üzenetére
oh fuck... valószínű mert nekem semmi gond nincsen a MEGA-val
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #23240 üzenetére
az én modpack-omban benne vannak, talán abból valamit ki tudnál nézni... bár ahogy elnézem ebben is külön van a markolat a tár és a fegyvertok maga
-
op.erik
aktív tag
válasz
Alienhun79 #23173 üzenetére
Az alap dolog az SGM-ben ilyenkor, hogy Noé folyton basztat a kérésével: Szerezz mesterlövész puskát!?
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #23106 üzenetére
Jaaa... Az egy AG-36-os gránátvető a G36-os gépkarabélyhoz.
Az USP Match-nek valamivel hosszabb a csöve, illetve egy 3 hosszvágásos kompenzátor (csőszájfék) van rajta.
A Halál leple alatt egy sajnos nem teljesen kiforrott mod. Én szívem szerint nem bánom a fordításba belefektetett időmet, csak kár hogy nem fejezték be normálisan.
Egy küldetésszálat visz végig egy csomó új pályán (sok a Los Alphában is használt). -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #23103 üzenetére
Természetesen a MEGA-mon van az SGM 2.2-nél!
AK-k sorban lefelé:
AKM, AKMS, AK-74, AKS-74, AK-74M, AK-74M (Álcafestett), AN-94, AK-47, AK-101, AEK-971, AK-103
A nagyobb sötét színű pisztoly: HK USP Match
A kisebb szürke: PMM - a Makarov Pisztoly modernizált változata -
op.erik
aktív tag
El is felejtettem szólni, hogy fellőttem (Antonius barátunk szakszavával élve
) az SGM 2.2 + Fegyverpakk modomat!!!
Én alig (játékban talán 2X) tapasztaltam benne bugot, bár lekopogom, most kezdem újra, csatlakozzatok ti is!!!Antonius neked külön ajánlom, mert tele van AK-kal.
Itt az icon_equipment.dds-e: kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest