- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Musicking #29452 üzenetére
Stalkernél még sosem hallottam az I5 4460-as gyári hűtőjét felpörögni. A videokártyáét igen, de azt is még elfogadhatóan.
Nem néztem egy ideje AMD-s konfig árakat (korábban az volt), de a szakértői topikokban határozott állítás, hogy jóval gyorsabb RAM-ok kellenek mellé, hogy hozza a teljesítményt a gép egésze, mint az Intelek mellé, amiatt összköltségben magasabb az AMD konfigok ára. Amikor még nekem is AMD-m volt, pont fordítva volt a dolog, emiatt építettem akkor (10 éve) AMD procis gépet. Amikor a mostanihoz keresetem a lehetőségeket (két éve), akkor mindenhonnan az jött át, hogy az AMD konfig gyengébb és drágább, ráadásul többet is fogyaszt. A stalker meg nem egy normálisan optimalizált játék, arra is kínkeserves rávenni, hogy két magot használjon, általában csak egyet fog, így az amd-k eleve hátrányból indulnak vele.
-
prodata2
tag
válasz
Musicking #29391 üzenetére
Én is hasonló véleményen vagyok . Teljesen ingyenes , ilyen labilis motorral aki képest egy új móddal ami történet is megváltoztatja előállni én csak istennek hívom őket
. Sajna ez a motor képes elnyelni a hibákat is és ok nélkül kiakadni . " ha a készítők tudtak volna a hibáról akkor azt javítják nem így adják ki az tuti 100% " De ettől független ennyi ingyenes mód arzenált nem sűrűn láttam más játékokhoz.Én csak gratulálni tudok az összes ilyen módhoz , és irigyelem őket !
Ez csak az én véleményem és általánosságban írom ...
-
Sensut
őstag
válasz
Musicking #29389 üzenetére
Én úgy álltam neki, mint minden Stalker rajongo és ahogy ezt a modot beharangozták, hogy ez lesz az évszázad modja. Naná, hogy csalódtam bmeg
. Az új Miseryt végigvittem de az se jött be mivel semmi újat nem hoz egy halom használhatatlan vacakon kívül, és csak nehezíti a már meglevő alapjátékot. Én az új sztorikat szeretem mint utólag a Project Medeiros vagy a Halál Ellen 2, teszek a grafikai meg mit tudom én miféle finomításokra. Már azt se lehet tudni hány van belőlük. Azok csak lassan megölik a játékot, amire jó példa a Thief, a másik legtöbbet moddolt játék. Amíg a Thief az eredeti motorral ment még vagy 12 évig, addig naponta jöttek ki az újabbnál újabb FM-ek. Csak én vagy 30 Thief küldetést tettem az asztalra 6 év alatt, és ott nem modifikálás van, hanem teljesen új pályát építünk a nullából teljesen új sztorikkal. De aztán kiadtak egy forradalmi javítást a játékhoz, és azóta mindenki a grafikával kísérletezik és Crysist akar csinálni abból a régi játékból, és alig jönnek már ki FMek. Engem már egyáltalán nem érdekel azota, mert odalett a játék hangulata. Szép lett de meghalt - kész. Szerintetek ki fog még a COC-ra bőrt húzni manapság? Ha én lennék a szerzője, nekilátnék azonnal telepakolni sztorival ezt a modot és nem várnék másra.
-
Sensut
őstag
válasz
Musicking #29387 üzenetére
Hát én ami mod csak létezik és angolra fordítva van, én végigvittem gond nélkül fejlövéssel vagy a nélkül. Ez a mod harci szempontból egy pipepurc mondjuk egy ST2 vagy Alternativa stb. mellett, amik igazi modok. A lövöldözés nekem egyáltalán nem probléma ebben a modban, még egyszer se haltam meg azért, mert lelőttek. Inkább az, hogy nincs akire lövöldözni. Bár ez sem igaz, mert katonaként több az ellenség, de még jobban ki vagyok csesződve mert a Csapos rám lőtt, és rám lőtt Nitro, meg az összes Skadovsk stb. Minden kulcsfigurát ki kellett nyírjak. Tudtommal a Stalkerben ezek az emberek és helyek semleges zónák, ahol senki nem lő senkire. Na, de itt ki kellett mindenkit nyírnom mert rám támadtak kivétel nélkül. A baj csak az, hogy nincs ahol javítatnom a cuccot se Jupiteren, se Zatonon, csak ha visszalovagolok legalább Agropromba. És itt adtam fel a játékot. Igaz is, vajon miért maradt ki a gyors utazás ebből a modból?
Nekem semmi bajom a készítőkkel vagy a moddal, csak átverve érzem magam, mert jó ideig etettek vele, aztán kiderül, hogy nem is játszható modról van szó, hanem egy BEJÁRHATÓ dologról, ami igazából nem egy játékosnak készült, hanem egy másik moddolónak. Kipróbáltam két karakterrel is, de egyik se győzött meg eléggé ahhoz, hogy végigjárjam az összes pályát, úgyhogy mehet a süllyesztőbe akárcsak a OL 3.
-
prodata2
tag
-
prodata2
tag
válasz
Musicking #28788 üzenetére
Köszönöm az infókat ! Ez csak egy teszt volt ,hogy futna -e hiba nélkül a dolog
Photoshop-al szerkesztem.
NVIDIA Texture Tools for Adobe Photoshop ez kell ,hogy dds kezelje . Le mented amit szerkesztettél . én legalább is png szoktam .
Letöltöd ezt a programot Paint.net Megnyitod amit szerkesztettél és mented ezzel a kis ingyenes programmal DDS-ként ennyi . Látni fogod,hogy fele akkora lesz a file . -
prodata2
tag
válasz
Musicking #28644 üzenetére
Egy hozzáértő ember
Igen én is így látom a helyzetet csak nem olyan tisztán mint te
Próbálkoztam már módokkal többnyire sikerült is . De csak alapvető dolgokat csináltam mint textúra fegyverek . Még újonc vagyok benne . ( visszatérve egy picit misery-re az intrót még nem dicsérte senki MINŐSÉGI )
-
rétisün
veterán
válasz
Musicking #28599 üzenetére
"A weapons addon-t is rápakolhatod, bár úgy már a zatoni résztől könnyű lesz a játék mert az alfások cuccait nagy haszonnal lehet eladni."
és ezzel
eléggétalán túl könnyűvé is válik a mod, egyrészt a hirtelen jött jó sok pénz miatt, de (sztem) a fegyverek tulajdonságai se az igaziak a gun-addonnal. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Musicking #28597 üzenetére
Sajnos az a baj vele hogy napárnyékokkal nagyon akad, anélkül meg nincs rendes fény.
Ez az ENOT se lesz valami hosszúéletű, eltalálnak össze vissza nézek, vérzek, elállítom medkittel éhes leszek közben vérzek, de jó
Lesz alap SGM, ez nem is valami stabil, 0byte loggal kicrashelt.
Hétvégén megpróbálom az alap SGM-et, de azt is Absolute textúrákkal találtam meg
-
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Musicking #28486 üzenetére
Itt a probléma a követkeő: a fegyverek ltx fájljában a nehézségi fokozathoz kötött sebzési értékek mind mind ugyan azok. Ha akarod, csinálok én olyan szadomazo szimulátor nehézségű játékot master fokozattra, hogy az első 5 perc után öngyilkos legyél a való életben. Csak kérni kell.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Musicking #28468 üzenetére
A hangok ok, de ez a ruha sérüléses cucc engem is bosszant egy picit, utána járok, mert ez így, tényleg nem oké.
Mikor meghal az ember, és olyan páncélban van, aminek van sisakja, vagy van rajta sima páncél + sisak, és meghal, akkor azt látja az ember, hogy a karakterén NINCS SISAK! Pedig ugye viseled, vagy külön, vagy páncéllal együtt. ( Az összes zártrendszerűnél ez működik, hogy ott ugye a fejet is fedi a páncél, de exopáncélnál, és külön sisaknál nem: halálkor nincs az emberen sisak. Hogy az édes--jában lehetséges ez?!)
Nálam előfordult az, hogy exopáncélban ( Military Exopáncél) fejbe lőttek és szevasz. Nem puskával ( értsd: puska lőszerrel működő fegyver) hanem hagyományos 5.56 variánssal ( nato vagy orosz), és esetleg AS VAL és VSS VINTOREZZEL, és kész, egy-két lövés, pá, heló, szevasz.
Lehet, megkéne azt csinálni, hogy az exopáncéloknál lehessen sisakot is használni, mert ez így nem oké. ( Már, ha ez használna valamit, azon kívül, hogy több védelmet ad. Szerintem nem lenne rossz. De ezt majd jövő héten tudom csak kivitelezni, ki kísérletezni.)
Ja, és kösz hogy ajánlod újból a T.A.Z-t, el is felejtettem, hogy tartalmaz új lövés hangokat meg ilyeneket.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Musicking #28463 üzenetére
Látom, megtaláltad a TAVOR-t a SGM 2.0 GEONEZIS-ben, amihez készítek egy Weapons Patch ( magyarán fegyver fix-et). Egyébként, hiába látod a Geonezis ui_icon_equipment.dds fájljában ezt a rengeteg fegyvert, mert rosszul gondolod
Becsapósak az ikonkép fájlok. Fele ennyi fegyver ha van benne talán!
Aláírásomban megtalálod a moddb oldalt ahol láthatod hogy miket csinálok, és itt lesz majd elérhetővé az egész pakk. Ha tudsz várni még 2-3 hetet ( júli elejéig ) akkor kapnál ám egy sokkalta jobb és átdolgozottabb fegyver arzenált a Geonezis-ben.
Amit eddig elértem:
- DSR-1 Subsonic-nak megadtam a hangtompított lövés hangot, mert eddig egy Dragunov lövés hangja volt meg
- SR-3M Vikhr -nek új lövés hangja van.
- A P90 új modellt, animációkat, és hangokat kapott
- Az integrált távcsöves fegyvereknek a zoom-uk helyre lett téve ( AS.50-nek 1,6x nagyítású távcsöve volt és hasonlóak)
- A Backwater fegyver-t szépen vissza szabom, wehehehehe
- Kalibereket helyre tettem ( FN FAL 5.56 NATO-ról 7.62 NATO-ra, stb.)
- Új modellt kapott a Protecta.
ecetera ecetera. Sok más is van még amit csinálok hozzá.Úgy hogy türelem rózsát terem
A Sztalkernak meg jobb fegyvereket!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Musicking #28448 üzenetére
Látom annyit eszik amennyit tud.
Azt nem értem, hogy a COP magasabb grafikán is jobban megy mint a SHOC, jobb az optimalizálás?
Bár a SHOC még 3GB rammal volt játszva.Utolsó képen a 32(28) mi lenne?
Ennyi idő alatt már ennyi medkitet tudtál szerezni?
(fűrésztelepet hogy tisztítottad ki? 2 tár nálam kevés volt, mindig jött valaki, inkább teljesen kihagytam és egyből a Szkadovszkhoz mentem) -
CJ4567
nagyúr
válasz
Musicking #28443 üzenetére
Sikerült megoldanom, az xrEngine-re be kellett kapcsolnom RTSS-ben a custom D3D supportot, és most megy.
Tapasztalatok: szép a mod, smooth, meglepő módon Enhanced Dynamic Lightingban(kiterjesztett dinamikus világítás) Maximum grafikán SSAO nélkül, nap és napsugarak lowra rakva simán megy, kezdőfelszerelés jó csak kevés a lőszer, elején kapok sokkal jobb páncélt az alaphoz képest, töltényből két tárnyit ad kezdőként, de valami modolt AK(74-nek néz ki) hangtompítóval, gránátvetővel két gránáttal, és egy távcsővel, nagyon kicsi a visszarugása.Elején kezdőküldetés felvétele után egyből egy vérszopó támad meg, itt én elfutottam, Sawmill tele van zombival, nem érdemes rájuk ammót pazarolni, inkább szaladni kell Szkadovszkba, ott elvinni mindent a Medic szobájából, majd megvenni nála mindent. Egyelőre Szkadovszkban vagyok még, egy anomáliát kell kivizsgálnom(valami savas anomáliában képződött egy képződmény, meg kell szereznem), idáig tetszik a mod.
Ilyen grafikához kell viszont az 1GB VRAM, simán megesz legalább 680MB-t, ez felmegy akár 1GB-re, memóriából egyből 3,4-3,5GB, ez felmegy akár 3,8-ra.
És kihasználja valamennyire a második magot is!
-
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Musicking #28090 üzenetére
...és Antonius1978:
Nyilván, azért vannak a nehézségi fokozatok, hogy lehessen választani: kezdő fokozaton kicsit több zsákmány pottyanna, amiből többet is lehetne elvinni. Amikor az impossibble misson-t írtam, pont az ilyenek megszüntetésére gondoltam, hogy ne egy szál ágyékkötőben kelljen megküzdened a kitörés közben egy törp-különítménnyel.
Ha a környezet barátságtalan, akkor ne rakjon be ott "legyőzhetetlen" ellenfeleket, vagy tényleg az ilyenek legyenek az átjárók biztosításai - tehát, alapból messzire elkerülhetők, amíg nincs rájuk "szükség" - , hogy amikor már megvan az ehhez szükséges felszerelés, csak akkor tudj "átmenni" ott.Az meg már tényleg játékegyensúlyi probléma, ha túlzásba viszik a meg-, ill. elvonásokat. A zsákmány elvitelnél arra gondoltam, hogy a 40 kg-al még tudnál futni, a 80-al már biztos nem -> nem 10 kg volna az a súlyzóna, ami dönt ezen lehetőség kihasználhatósága körül - ez a limit eshetne a szállításidő hosszával (magasabb fokozatokon mindenképp), a fáradság megjelenésével. Az autódba meg tudjál már pakolni, ne csak a haladás legyen a szerepük... (autós üldözés az anomáliákkal szegélyezett úton és ha nincs meg minden motorfejlesztésed, akkor csak abban bízhatsz, hogy az ablakon kihajolva eltalálod a kerekét...
)
Az megint nonszensz, hogy egy lelőtt osztagtól egy működőképes fegyvert sem tudsz elemelni és összesen egy tucat lőszer marad 6 fő után, amikor azok végig sorozatokat lőttek rád, amíg meg nem haltak - vagy, ha ez van alapból, akkor a roncsokból tudj javítani, vagy azokat pénzé tenni a szerelőknél -> nem életszerű, hogy annak a társaságnak, ami a halála előtt még minden támadásra erélyesen válaszol, a veszte után marad 1 babkonzerv és 2 rubel... (ha meg neked használhatatlan az a fegyver, akkor az már az előző gazdájánál sem lehetett sokkal jobb állapotban - netán, neki is beragadhatna...)A 30-40 fős társaság már nagyon nagy, eltúlzott a kihalt zónához képest - és akkora készleteket tételez fel, amiből az egész játékban meg kéne tudni élni - , meg nem Rambo a karakterünk, hogy egyedül beléjük kelljen kötnie: erre volnának a mellékküldetések, hogy ez a szám apadjon és legyen segítség a végső leszámoláshoz, ha mégis beilleszthető volna egy ilyen hentelés.
Ha meg ilyen halálos a fejlövés, akkor pláne nem lehet a lövöldözni tudó ellenfelek számát a csillagos égig növelni, mert megint csak ott vagyunk, hogy Tom Cruise-nak kell képzelnünk magunkat a zóna magányos vándora helyett...Az egészet egyben kéne átlátni és összekötni a részeket, hogy amikor ezen elemek közül egy változtatásra kerül, akkor a többinek is hozzá kelljen igazodnia: pl. ha mindig sok cuccot találsz, akkor sokat kell tudnod elvinni, de ekkor olyan mértékű alul-árazásnak kell lennie a kereskedőknél, hogy ihaj és vica versa; egy szál pisztolyod van, akkor nem fog beléd kötni a Banditák egyletének válogatott kommandója és nem fog rád respawn-olni a vérszopók fészke sem, minden 100 méteren, hanem keresgélős, szállítós feladataid lesznek, amíg nem rendeződik a helyzeted, hogy komolyabb dolgokhoz is nekiláthass.
Ezeket a részleteket egy egységes egésszé kell(ene) átgyúrni, ha meg egy részlet nem megfelelő, akkor a többit is változtatni kell(ene) mellette, nem csak azt egyedül.Ehh, ha így folytatjuk és lesz, aki megcsinálja, akkor abból Stalker 4 lesz!
-
Sensut
őstag
válasz
Musicking #27553 üzenetére
Én nem dobtam be semmit, miközben dumáltunk átkerült hozza a fegyver. Aztán második nekifutásra összejött, csak épp új játékot kellett kezdenem. Elég értelmetlen feladat volt ez, mert a hídnál a sztalkereket úgyis nekem kellett elintéznem miután majdnem kinyírták Pokert, na meg útközben is vagy 3-at, úgyhogy nagy hűhó semmiért
. De legalább megkaptam cserébe a csomag rejteklyét.
-
shield
Topikgazda
válasz
Musicking #25998 üzenetére
Köszi, akkor letöltöm. Gyorsan csinálok helyet a meghajtóimon.
Lehet hogy hülyeség amit most írok, de nálam előfordult, nem volt mindegy a Megának, hogy a firefoxot használtam hozzá vagy a chome-ot. Előfordult az is, hogy a legfrissebb böngészőt kellett használni, mert a régebbivel nem volt hajlandó feltölteni. -
SaGa59
őstag
válasz
Musicking #25966 üzenetére
A GOG-on a 3 sztalker egyben 9.97 Euro. És nem kell hozzá Steam kliens.
Még 22 órán át.
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #25960 üzenetére
Szia!
De ha jól értelmeztem a korábbiakat. Valójában kevesebb a fegyver benne mint a sima ENOT-ban? Gondolkodtam hogy felteszem a sima 2.2 ENOT-ot. Azt még sosem nyomtam végig. Utoljára nagyon hosszú játékélményem volt az SGM 2.1 verzióval. Eszement hosszú volt. Gondolom akkor az ENOT 2.2 töbet fog nyújtani. PEL írta hogy sokkal jobb. Jelenleg az SGM 2.0 GEO van fenn. Valahol félek tőle hogy a 2.1-hez képest visszafejlődés van, s csak a cuccok sokasága dobja meg... Nem tudom jól látom-e. Ugyanis a 2.2-ben már az NPC-k jóval okosabbak+teljesen random cuccaik vannak.. Ezek azért meggyőzőek.
-
shield
Topikgazda
válasz
Musicking #25954 üzenetére
Én már neki álltam a GM 2.2 + Сборка + STCoP WP + ПАТЧ 0.5 -nek. Még csak Kordonban vagyok, nem tudom mit dob rajta a Сборка, a grafika elég jó és kicsit nehezebb. A STCoP WP mod nem tudom kellett-e rá.
A fegyver fájlt nézve kb. 1/3-a a Sniperben levőnek. Tegnap elkezdtem az SGM2.2 fordítását hozzá igazítani. A páncéloknál nagyobb a teher szállítás. Eddig néhány lőszer és fegyver leírása hiányos és van egy új tárgy (a képről nem tudom eldönteni mi lehet) és sok tárgynak változtak az értékei. Nem is tudom így hirtelen, érdemes-e vele foglalkozni!?
A módosításaid kb. mikorra fognak elkészülni?kompotot2: In Spite Of The Death modhoz biztos nem találhattál fordítást az oldalamon.
-
Alienhun79
tag
válasz
Musicking #25315 üzenetére
Hát az tuti, hogy nem egy Misery.Engem is ez a sok javítás érdekelt, Cordonban már van kitörés, nagyon komoly induló cuccot ad, bioradar, cél jelzős komoly távcsöves gépkarabély, kellemes a grafika is.A Lost alphat meg ezt kéne össze gyúrni és sokkot kapnák, na jó persze sgm is kellene bele
-
SaGa59
őstag
válasz
Musicking #25284 üzenetére
Ez a foglalatcsere egy ideje már nem áll meg az Intelnél, inkább az AMD-re jellemző. Ha megnézed, 1150-es foglalattal két magos pentiumtól az i7-ig minden verzióban van és az újak is ezzel a slottal készülnek.
A HD7770-est meg egy "új" pentium (3220) vagy a legkisebb i5 is képes kihajtani, ha megfelelő alaplapban van.
-
törölt tag
válasz
Musicking #25182 üzenetére
Nagyjából ismerem a gépigényeket, sajnos ezek ilyenek. Az AMK-nak is az 1 GB vram tele van, a 4 GB ram majdnem tele, mellette 6 GB lapozó majdnem tele. Szóval gondolkozok is rajta, hogy ez a gép se lenne sokáig elég, az AMKra oké, de egy következő modnál ki tudja. Viszont nincs már annyi pénzem gépekre, mint régen. Nem nagyon tudok ennél jobban összerakni, lehet hogy ennek sincs értelme és hagyni kéne a fenébe.
Aztán inkább olyan modokat keresni amik alapjáték gépigényűek. Pl. a Misery-t is játszanám, nem tudom elkészült-e már hozzá a működőképes magyarítás, mert az alap magyarítással bugos volt.Viszont a modok se kifejezetten a gépet terhelik persze azt is, hanem eszméletlen ram és vram zabálóak, ugye a motoron nincs reszelgetés, ellenben a modok millió extra dolgot hozzáadnak, emiatt zabálódik így le.
Azon gondolkodom, hogy lehet mégis elég lenne az a gép, csak akkor 8 Giga ramot meg egy 2 Gigás kártyát kéne nézni.
A PhenomII X2 szerintem elég, vgaból viszont sajnos csak a jóval drágábbakon van 2 GB ram. Vagy pedig nV kártyát keresek azokból vannak 1.2 meg 1.5 Gigásak meg ilyenek, a crossbar vezérlő miatt. Csak a játék motorja meg AMD felé húz... Meg akkor talán elég 6 Giga ram is, bár annyival nem olcsóbba 6-nál. Nem tudom még mi lesz, először még meglátom mennyi pénzt tudok rá félretenni egyáltalán. -
Antonius1978
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
Musicking #25011 üzenetére
Szerintem érdemes kipróbálni a FreeRapid Downloader-t, tud magyarul és portable verziója is van.
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
Musicking #22507 üzenetére
Nekem is nagyon bejött,csak amikor beálltam a hajnalosokhoz, az első küldit nem tudtam végig csinálni ,négyszer kidobott a játék egymás után.Elkezdtem írtani azokat a szellem valamiket a vasúti sineknél, mihelyt kinyírom a harmadikat, rögtön vége a játéknak, kíváncsi vagyok ,hogy neked fog -e menni majd ,légyszíves írjál róla.Az is lehet, hogy már fárad a rendszerem ,a sok stalkerezés megviseli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest