- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #25960 üzenetére
Szia!
De ha jól értelmeztem a korábbiakat. Valójában kevesebb a fegyver benne mint a sima ENOT-ban? Gondolkodtam hogy felteszem a sima 2.2 ENOT-ot. Azt még sosem nyomtam végig. Utoljára nagyon hosszú játékélményem volt az SGM 2.1 verzióval. Eszement hosszú volt. Gondolom akkor az ENOT 2.2 töbet fog nyújtani. PEL írta hogy sokkal jobb. Jelenleg az SGM 2.0 GEO van fenn. Valahol félek tőle hogy a 2.1-hez képest visszafejlődés van, s csak a cuccok sokasága dobja meg... Nem tudom jól látom-e. Ugyanis a 2.2-ben már az NPC-k jóval okosabbak+teljesen random cuccaik vannak.. Ezek azért meggyőzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest