Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CJ4567

nagyúr

válasz Kotomicuki #28605 üzenetére

Ez igaz, ebbe bele se gondoltam :) Milyen érdekesek egyes modok, saját történetet lehet kitalálni még a kis dolgokhoz is :)

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #28091 üzenetére

Nos az a velemenyem, hogy maskepp is alakithattak volna a jatekot, jatekmenetet.
    Pl a zsakmanynal ugy gondoltam el, hogy a legyozott ellenfeleknel talalt felszerelest el lehetne rejteni valahol, aztan a cuccok fuggvenyeben el tudnad adni a relytekhely helyet mas sztalkereknek, vagy frakcionak, vagy kereskedonek, akik utannakuldenek az embereiket, vagy ugy lenne a jatek, hogy neked is lennenek haverjaid, akik megteszik neked ezt a szivesseget jutalek fejeben - vagy penz, vagy a zsakmanybol magabol tarthatnak meg azt, ami nekik kell stb.Vagy te is utannamehetnel tobbszor, de 1 animacio kereteben, hogy ne kelljen annyit jarkalj foloslegesen. (gyorsutazas a la Oblivion,Skyrim es meg mas jatekok, hogy izgalmasabba tegyuk ezt a gyorsutazast, pl be lehetne iktatni olyant, ami volt a Fallout 1-2-ben, hogy amikor a kocsival utaztal, akkor kozbejohettek esemenyek, pl hogy utkozben megtamadtak a banditak, vagy szornyek stb., ilyenkor bejott a harcmezo, es ki kellett nyird a tamadokat).

A jatek kuldeteseivel meg vagyok elegedve, eleg kuldetest ad, hogy ne csak 1 sima FPS-sse silanyuljon. (ervenyes ez a modokra is, ott a rengeteg fegyver mellett gondot forditottak, hogy rengetek mellekkuldetest is lehessen csinalni, meg arnyalta'k keresgelos kuldetesekkel is.Amit banok, hogy nem eleg nagyok, es valtozatosak a palyak, mondjuk egyes modok ezt is megoldjak mind3 jatek palyainak osszevonasaval, vagy egyeb ismeretlen palyakkal)

A fegyverekbol tenyleg sok van egyes modokban, viszont ha ugy keszitik el hogy lehet nalad mondjuk 5 fele fegyver, es mas mar nem, akkor az lenne a baj, hogy pl miert nem lehet hasznalni az ellenfelnel levo fegyvereket is :D

• Musicking

aktív tag

válasz Kotomicuki #28091 üzenetére

Az eszmefuttatásodban oda-vissza lavírozol az agyaggalamblövészet meg a hardcore szint között így a balance gondok már elméleti síkon is megjelentek.
    Ami neked lehetetlen az még mások számára bőven beleesik a játszható szintbe így ez a globális helyett csak egyéni szocproblem. Továbbá a probléma teljesen máshol körvonalazódik és nehezen tudom elképzelni hogy neked a játékipar tud olyan terméket letenni az asztalra ami megfelel az elvárásaidnak.

• Musicking

aktív tag

válasz Kotomicuki #28086 üzenetére

Misery 2.1 (misery fokozaton) + The Armed Zone 1.7.4 és mindjárt nem fogod olyan nagyon könnyűnek találni a zónabeli túrát, meg a 'hiánylistádnak' legalább a fele is teljesül.
    A három karakterosztályhoz kapcsolódó kasztspecifikus fegyverekkel nem fogod terminátornak érezni magad, mert a fegyvereket és ruhákat folyton javítgatni kell, a hulláknál kevés a lőszer és amortizáltak fegyverek a kereskedőknél meg húzósak az árak. Ha fejlövést kapsz borítékolható a gémóver és ha a fegyvert éri a találat akkor nagy az eséllyel kukázható mert olyan mértékben amortizálódik (ezt is csak pár mod tudja).
    A gyenge pontok pont jól vannak úgy ahogy, ahol kevés a fejlövés ott a gránátvetőkkel lehet lenyugtatni az ellenfeleket, meg egyébként is hogy nézne már ki ha a kisóriásnak a sarkán lenne a weak point-ja.

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #28086 üzenetére

Megprobalnak legalabb ott valosaghuek lenni, ahol nem lehet... :DD
    Mivel ez egy jatek, nem lehet lemodellezni eletszeru dolgokat, mert nem lehet egyszeru megoldani, habar a programozok meg tudnak esetleg, bizonyos valtozok, ertekek figyelembevetelevel.
    Ezt most ugy kepzelem el, hogy mondjuk neked/feled ugrik egy kutya, hogy megharapjon.A foszereplonek meg lennenek bizonyos pontszamai, amik fejlodnenek minden egyes valamilyen esemeny soran.Tehat pl ha sok kutya tamad rad - ertsd : egymas utan, mas idoben - akkor a furgeseged, vagy kiteresed, vagy nevezzuk aminek akarjuk, az fejlodne, egy egy kicsit (hasonloan az Oblivion vagy Skyrim nevu jatekokhoz, minel tobbet hasznalod a kepesseget, annal jobban fejlodik, tapasztalatot nyersz az adott dologrol.Pl mondjuk a zarfeltores, minel tobb zarat torsz fel, annal tobb tapasztalattal rendelkezel a kovetkezo feltoresenel, stb.)
    Szoval, ez mar tenyleg szerepjatek fele hajlana, amit en mondok, szoval folytassuk ezzel a furgeseg/kiteres kepesseggel, van mondjuk rajta 67 pontod.Ezt is lehetne varialni mondjuk a testalkat, tomeg stb fuggvenyeben.
    Egy 65 kilos furge illeto jobban ki tud terni, mint egy 120 kilos nagydarab.Ezeknek fuggvenyeben mondjuk a 65 kilosnak 100 pont lenne a felso hatar, a 120 kilosnak meg csak 50, egy 85 kilosnak meg mondjuk 70-75 stb.
    Ekkor bejonne egy animacio, vagy ha nem animacio akkor - a gep kiveve a kezedbol az iranyitast, a kiteresi 67 pontszamod es a kutya sebessege stb valtozoinak figyelembevetelevel mondjuk elugranal a kutya elol, vetodnel egyet valamelyik oldalra, es a foldeteres pillanataban lonel monjuk pisztollyal, a talalat szinten ilyen valtozok szamitasa alapjan dolne el, magyaran, hogy eltalaltad-e a celt, es ha igen, akkor hol, melyik reszen, es milyen sebzest okoz stb. (mondjuk ez a Stalkerben is megvan, testreszeknel figyelembe veszi, hogy hol lotted meg mondjuk a kutyat, ha a faran vagy a laban, akkor abba nem hal bele).Ha furge vagy el tudsz ugrani (65 kilos), ha rosszul jon ki a szamolas (olyan mint a szerepjatekoknal a kockadobas mondjuk), akkor nem tudtal elugrani, es a kutya neked ugrik,es akkor megharap vagy egyeb serulest okoz, stb, itt ki lehetne talalni, hogy mi hogyan legyen.

Modok : pl a Misery engem hulyere idegesitett, nagyon tulzasba vittek az elethuseget.Tehat bemegyunk a Zonaba ugyebar 1 szal bugyiban, aztan futkoraszunk mutansok utan hogy eladjuk a szerveiket Szakallnak, jajj, de ha kozel megyunk egy radioaktiv kocsihoz, akkor hirtelen elkezdunk leepulni a sugarzastol, na de sebaj, mer elszivunk egy csomag Marlborot, es attol csokken a sugarzas...jajj, hoppa, hogy nem elegge...akkor kell egyunk sugarfertozott hust, hogy megerosodjunk, es hat epp nem sikerul tole a felepules, irany a doki, hoppa, az a szarhazi 2000 rubelert akar meggyogyitani, de nekunk csak 200 van...mehetsz sugarszennyezetten megint mutansokra vagy valamire vadaszni, ha idokozben el nem patkolsz.Na 2 ora jatek utan toroltem ezt a modot...

Cselekvesi szabadsag : az a baj, hogy kicsik a palyak, es nem lehet elhelyezni ilyen bizonyos dontesek utani kovetkezmenyekkel jaro esemenyeket.Egy Oblivion,Skyrim stb nagysagu palyan mar lenne ertelme, de 3 kicsi palyan folosleges is lenne.Azaz nem folosleges, de ha minden olyan eletszeru lenne, hogyan irtanal ki egy 20-30 fobol allo zsoldos vagy banditatabort egyedul ? Nos, hat sehogy.

Fegyverek es cuccok : egyetertek amit irtal, de hogyan gyujtened be a zsakmanyt, ki cipelne a 10 lelott bandita fegyveret, es minden egyeb dolgat, ezert van ez is igy csinalva, hogy legyen valamibol beveteled...maskepp mibol kapnal penzt ? ha meg csak mondjuk 2 fegyvert tudnal elhozni az adott helyrol es meg 4x vissza kellene menj, megneznem hogy ki jatszana a jatekkal :D
    Ez lehet korlatozni viszont, hogy keves loszert lehet venni, es azt is nagyon dragan.Es akkor hasznalnal pisztolyt is, vagy csak egyeseval lonel a karabelyokkal is, mert erre kenyszeritene a korulmeny, epp mint a valosagban. Amugy egy 30as sorozatot ki sem lehet loni rendes fegyverekbol, mert az elso 3-4-5 tolteny utan mar az eget loned, annyira felemelkedik a cso.Es celzott lovesekkel probalkoznal, meg minden a loszersprolas vegett.

Szornyek bore : lehet az is, de minek lojjed a boret, amikor ott a feje.Jajj, hogy pisztollyal a fejet at sem lehet loni ? akkor amikor olyan helyre mesz, akkor vigyel mestelovesz puskat, geppuskat, vagy raketavetot.
    Amig olyan nincs, addig nincs is ertelme odamenni, tehat legyen palya, helysegkorlatozas stb.
    Gondolom, te sem indulnal el egy szal poloban a Zona fele :P
    Tehat amig nincs meg a megfelelo szerko, addig ne is lehessen arrafele menni.

SaGa59 na es a feje ? azt azert kellene sebezni, ugy ertve hogy lehetseges kellene legyen, mondjuk a szemen keresztul stb, meg ha kilojjuk mindket szemet, akkor ne lasson, jajj, ha' hogy ki tudja szagolni, hogy hol vagyunk ? na akkor ott rab@sztunk :DD
    Amugy a regenyekben szerepel ez a toppanto szornyeteg ? onnan veszed ezt a leirast ?

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #28082 üzenetére

Az a helyzet, hogy a fegyvermodok csak arra jok, hogy bemutassanak kulonfele fegyvereket, azaz hogy egyaltalan olyanok is leteznek.Es termeszetesen a jatek szintjen igyekeznek is beallitani az adott fegyver jellemzoit, amennyire a jatek parameterei engedik - pontossag, visszarugas, tarkapacitas,kopas - de nem mindig lehet pontosan visszaadni dolgokat, pl a kopas modellezese eleg sutara sikerult, mert idegesito hogy pl 120 loves utan elkopik a fegyver - a valosagban ennek 100x-osat, azaz legalabb 10-12 ezer lovest kell kibirjon egy fegyver csove - es javittatni kell, de ezzel azt akartak lemodellezni, szerintem, ami a valosagban is megesik, tehat hogy pl az M16 annak idejen (vietnami haboru idejen) sokszor besult, 1. mert a fegyvert gyakran kellett tisztitani, 2. a katonak nem nagyon tudtak hogy hogyan, mert rohadt bonyolult volt a fegyver szerkezete, es nehezen lehetett szetszeni, ha igazak a leirasok, ellentetben pl az AK-47-el, mert azt a fold ala is elashattad, utanna megis mukodott.

Nekem ebben a temaban az a velemenyem, hogy jobb lett volna, ha eletszeruve keszitettek volna a Stalkert, mert akkor valosaghubb lett volna, viszont az a jatekmenet, es a jatekosok idegeire ment volna.
    Ezt ugy ertem, hogy pl egy kisoriasba/toppantoba (Saga59 utan) bele kell lojj 5 tar vagy tobb 5.45-os loszert, hogy kinyuljon.Ez hol eletszeru. Nem is beszelve arrol, hogyha ilyen lenyekkel talalkozol, akkor kell legyen nalad egy hatizsak loszer, ami ugy hulyen nezne ki a valo eletben...(meg egy tarisznya loszer bevallalhato, nagyapam meselte, hogy neki a tarisznyaja tele volt geppisztolyloszerrel, gondolom Kiraly geppisztolya volt a masodik vilaghaboru idejen).
    Szoval azert menne a jatekosok idegeire - es ezt mar egyes modokban meg is valositottak hogy 1-2 lovestol kiefekszel - mert ugye a gep a bokor mogul is fejbe lo teged 200 meterrol, es te mint jatekos meg nem is latod a gep altal iranyitott valakit, ez azert idegesito, mert akkor egy ora alatt legalabb 10-20x kellene visszatolts egy allast, hogy atjuss az ellensegen egy adott helyen, stb.Ezert nem engedhettek meg akkora sebzeseket egy fegyvernek (mondjuk az egyetlen kivetel az alapjatekban a Gauss, mert annak a lovesetol barmi fekszik a jatekban, egybol, meg egy toppanto is), es epp emiatt hasznalhatatlanok a pisztolyok a modban, najo, ezt azt le tudsz veluk szedni, de minek ha van nalad gepkarabely ?

Egyetlen moddal jatszodtam, ami megfelelt annak amit irtal, hogy a fegyverek is szepen sebeztek, de nem jottek 1000-el respawnolt mutans hordak, loszert sem lehetett hatizsakszamra kapni az elejen, esetleg meg draga is volt, szoval ez a mod a Way in Pripjat volt, amit mar sokat tomjeneztunk Dhampir mesterrel :D
    Ott az elso palyan az elso kuldeteshez volt 1 pisztolyod, 1 soretesed ha meg tudtad venni, es keves loszer hozza, egy falka kutyat kellett kicsinalj, lehet hogy a soretes loszer nem volt hozza eleg, akkor maradt a pisztoly meg a kes.Es ha ott megtisztitottad a helyet, soha nem jottek a helyukbe mas mutansok, ez is nagyon tetszett, mert ha letaroltad az egesz palyat, akkor kapott egy kihalt,sivar, borongos hangulatot a jatek, amilyennek valoban lennie kellene a Stalkernek.
    Szoval ugy kellene jatszadozni a fegyverek sebzo ertekevel, hogy 1-2-3 lovestol kifekudjenek a mutansok, ami a szereploket illeti, azokat bizonyos szintig vedje a panceljuk bizonyos kaliberek ellen, ha nagyobb kaliberrel rendelkezo ellenfellel allsz szemben, akkor a nagyobb kaliber sebezni tudjon tobbet beled a pancel erteken felul, ha viszont kissebbel, akkor a pancel ertek miatt kevesebb eleterot veszitsel.
    Ugyanakkor ne lehessen sok loszert talalni, es draga is legyen, mert hiaba csempeszik be a zonaba a katonak, azert epp egy vagonnal egyszerre nem lehetne, marpedig egyes kereskedoknel annyi cucc van, mintha egy feneketlen kutbol huznak elo :DD

• Riot Gin

aktív tag

válasz Kotomicuki #28082 üzenetére

Van ebben valami, amit mondasz, mert én is ebbe a probléma körbe kerültem. Ugyanis, még most a fegyverek célzójával bíbelődök, ez után már a "fegyver elrendezéssel" fogok foglalkozni. ( Azaz: Most fogom majd, és valahogy rendbe vágom az egész modban a fegyverek statikáját, mert ez így, ahogy van, lópikula.)

Remélem nem volt ez annyira csúnya, hogy a moderátorok megtámadjanak miatta.

De folytatva: én igyekszek kiegyenlíteni amit ki kell egyenlíteni.

• Riot Gin

aktív tag

válasz Kotomicuki #27883 üzenetére

Nem hiszem, de talán megcsinálták a Stalkerben. Én ezt a Fallout New Vegasban láttam. Az előtt sosem. De ha itt is sikerült ezt megvalósítani, akkor gratulálok nekik. Viszont remélem működik rendesen a dolog. Pl ha leveszem a ruhát akkor semlegesként viszonyulnak hozzám.

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21308 üzenetére

Aha, most hogy mondod, tenyleg dereng hogy bizonyos fegyvereket nem lehet fejleszteni, szerencsere nem baj, mert ugyis vagy tul gyenge, vagy tul eros :D

• Dhampir

félisten

válasz Kotomicuki #21302 üzenetére

Az SGM és tsai általában ilyen tákolmány, de van aki szereti. :D

(#21304) hubai1979

Köszi Maestro! :)

Jé, ez Linuxra van.

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21305 üzenetére

Aha, akkor megvan hogy honnan volt nekem is Meduzam :)
    Az a baj, es letesztelheted a mocsarban, hogyha neked is csak AK74 van akkor hatranyban vagy a banditakkal, foleg mikor tobben vannak, es korbevesznek.Probald meg kipucolni a bal felso halasztanyat,vagy a felperzselt falut... ;]
    Mondjuk granatvetovel ki tudod pucolni, azzal nem nagy ugy...
    Az a baj, hogy majd lesz kozelharc, es a zsoldos rucidban, meg a kis AK74-el (hacsak nem panceltoro loszered van) nem sokat fogsz elerni Exoval pancelozott ellensegekkel szemben.
    Az AKMS automata fegyver, fejloveskor mondjuk jobb 1es lovest hasznalni.Panceltorovel ha jol emlekszem, Janovig nem is talalsz gyakorlatilag jobb fegyvert nala.Janovban tudsz venni 3ik tipusu 7,62es AK-t.
    Persze van meg par fegyver ami tobbet sebez, mint amit emlitettem pl a HK416/417 de azok kurva lassan lonek, es 20as tarjuk van...mas most nem ugrik be, viszont az a 100 loszeres XM azt szeretni fogod panceltorovel megpakolva.Az mar hatasos mindenki ellen, mert sok benne a loszer es jo a tuzgyorsasaga.
    Kepzodmenyek : sajna nem emlekszem mar fejbol hogy mi kell...de holnap megkereshetem neked, itt a forumon volt szo rola.

• rétisün

veterán

válasz Kotomicuki #21305 üzenetére

veles detektort (ami a fejlettséget tekintve a 3.) lehet találni, de gyakran van a zsoldosoknál, illetve venni is tudsz (bagolynál szokott lenni)

azt is meg lehet csinálni, hogy ne kelljenek elemek, csak sajna nem találom se itt a topikban, se a saját cuccok között, mit kell átírni/bemásolni :(

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21302 üzenetére

Mar Kordonban erdemes szetnezni kepzodmenyek miatt.Valahogy talalsz, vagy kapsz jutalomkent egy Meduzat (-2 sugarzas), aztan a kereskedo megbiz egy kulonleges kepzodmeny megkeresesevel ( +6 kilo cipelese, +2 sugarzas, vagy ilyesmi).Nem erdemes odaadni neki, mert csak haszontalan 5,45-os loszert ad erte, amit nem tudsz hasznalni az AKMS-ben, mas fegyvert meg folosleges tartani, kivetel egy valamilyen soretes fegyvert a mutansok ellen.
    A 7,62-es loszer : nos, lesz par bandita, akinel AKM van, toluk kapsz majd osszesen kb 80-100 loszert, es itt ott kifosztott ellensegtol begyujtott cuccok eladasaval is tudsz annyi penzt keresni, hogy tudjal loszert venni a kereskedonel.Minden nap van nala 60 vasarolhato loszer ha jol emlekszem.
    Kb 3-4 hete ujra nekikezdtem az Enotnak, csak abbahagytam (a mentes megvan), es kb 300 sima, es 180 panceltoro 7,62-es loszerem volt.Ez csak Kordon es Mocsar palya alatt.A legelso dolog a fegyver felfejlesztese, aprankent/egyszerre, ahogy akarod, mert kozepes tavra is nagyon pontos, siman tudsz fejloveseket csinalni vele akar tavcso nelkul is, igy egy bandita megolesehez kb 2-3 golyo kell.
    A Mocsarban a banditaktol el tudsz szedni egy rakas AK74-et eleg jo allapotban, azokat es a loszert eladva a halaszfaluban levo kereskedonek tudsz meg penzt szerezni.Tarolo lada most 2 villan be, egyik a bal felso sarokban egy tanyan, a masik a lerombolt faluban van.
    Nos, egyelore ne vegyel semmi draga cuccot, mert utolag vagy kapsz jot,vagy jobbat, vagy lesz sok penzed vasarolni, akkor majd mindenbol a legjobbat tudod megvenni.
    Na, akkor igy van a jatekban hogy : AKMS, AKM, es AK107, ezek mind 7,62-es fegyverek akkor.Egyertelmu, hogy az AK107 a legjobb, en is hasznaltam, habar az AKMS a kedvencem :)
    Most esett le, hogy van 2-3k ingyen loszer, akkor inkabb 5,45-os az AK107, nem ? Hasznaljad, de csak panceltorovel, maskepp nincs ertelme, mert keveset sebez.Akkor az AKM utani 7,62 lehet az AK102, vagy AK105, mar nem emlekszem vilagosan, kb 1,5 eve vittem vegig az Enot-ot ha jol emlekszem.
    Zsoldosok : hat, ha vettel egy mesterloveszt, egye fene, viszont Janovban egy kuldetes soran meg fogod kapni a jatek talan 2-ik, vagy 3-ik legjobb mesterlovesz puskajat (a Gauss utan, mivel az pontos is, meg iszonyatosat sebez), rogton az elejen, ha beszelsz a kereskedovel aki az allomason van.
    A zsoldosokat ugy tudod jol kifosztani, ha veszel egy hatizsakot, majd a kifosztott cuccokat belepakolod, igy parszor fordulsz, es maris van egy rakas penzed.Egy alvas/nap utan meg ujratermelodnek, es megismetelheted a dolgot.De a Furgetol rendelt legjobb pancel (fejlesztve) sem bir ki 3 sorozatnal tobbet a nagy kaliberu - ha jol emlekszem M60-as - amerikai geppuskabol, 50% ilyenkor a rongalodas merteke kb.
    A kepzodmenyeket meg ne add el egyelore semmilyen korulmenyek kozott, mert lesz par kuldetes, ahol bizonyos kepzodmenyek kellenek, es rohej, de ha eladod utanna nagyon ritkan fogsz epp olyant talalni, igy par orat tenfereghetsz potyara...Ez tudosoknal fog kelleni - de az is lehet hogy itt mar a Geonesis 2-vel is keverem a dolgot, merthogy hasonloak...a Geonesis 2 kb egy kibovitett Enot, meg ha nem is talal minden.

• rétisün

veterán

válasz Kotomicuki #21296 üzenetére

itt van egy kicsit bővebben kifejtve ez a true_false dolog. én annak idején nem találkoztam ilyennel, szóval nem tudom, mit lehet vele kezdeni. lehet, hogy tényleg elég, ha kitörlöd az erre vonatkozó részt, mindenesetre csinálj mentést a fájlról, mielőtt belepiszkálsz, hátha crash lesz belőle.....

"nem lövök senkire, aki nem ellenséges"

zombik mindig vannak a fűrésztelep környékén, ha egy-kettőt meghagysz, és később viszamész, megint lesznek. ha mindet kinyírod, beköltöznek a zsoldosok, őket is mindig ki lehet pucolni (meg majd a kör antennakomplexumból is) persze ők keményebb ellenfelek, mint a zombik.

• Aarpok

őstag

válasz Kotomicuki #21291 üzenetére

Alapból 2 dolog kell a fejlesztéshez szerszámkészletek és alkatrészek.Mindegyik szerelő mellett (Zaton,Jupiter,Pripyat) található egy szép nagy zöld doboz amibe az eladhatatlan fegyvereket lehet dobálni és ezekből a szerelők alkatrészeket vesznek ki.80 alkatrész felett kedvezményt adnak a szerelők a fejlesztésekre,javításokra azonban érdemes 100 felett tartani ezt a számot.mert akkor szinte bagóért dolgozik.Az Enot egyik hülyesége,hogy a nagyon rossz állapotú fegyvereket nem javítják a szerelők bár ezen lehet változtatni (részletekért Süni kollégát nyaggasd).

• rétisün

veterán

válasz Kotomicuki #21291 üzenetére

a fejlesztések buherálásáról volt szó, keress vissza, talán a 'feljeszt' szóra kidobja.
    telefonról nem tudok többet segíteni. :(
    a pénzügyekhez: artikat gyűjtögetni, eladni, ez elég jól szokott hozni, legfeljebb addig áll a fősztori.

mod: ha még nincs veles detektorod, kopachiban a markoló fülkéjében találhatsz, asszem azt a legtöbb modban meghagyták.
    illetve az egyik mozdony tetején van egy sniper.
    a legjobb viszont (csak sajnos nem mindig van ott) a szevcsnenkon van egy hátizsák, abban én többször találtam monolith exo-t :))

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21272 üzenetére

Erdekes.A javitokeszletnel az egyik valasztas a cserealkatresz, masik meg csak siman a keszlet hasznalata a javitashoz.Nem ertem miert fagy ki.Ha nincs cserealkatresz, attol meg kellene mukodjon.Es cserealkatresz nelkul is 100%-ra kellene tudja megjavitani a cuccot.

Zsoldos ruha : hat en is azzal toltam sok ideig, de ugy, hogy a mocsarbeli csatakban 0-ra vasott el, de ezt hordtam, mert fel tudod fejleszteni hogy 4 kepzodmenyt hordozzon, en is igy jatszodtam az elejen :D

Azt hogy mennyire vasott cuccot tudnak javitani a szerelok, at lehet irni, de nem tudom hogy hol.Valaki/k viszont tudjak a forumon, remelem megsugjak neked.
    Latom Retisun mar meg is tette :C

• rétisün

veterán

válasz Kotomicuki #21272 üzenetére

itt a megoldás, hogy lehet rosszabb állapotú cuccokat is javíttatni. ajánlott a szerkesztett fájlról mentést készíteni, hátha valamit elrontasz benne.....

• dodopek

addikt

válasz Kotomicuki #21210 üzenetére

Már ehhez is kellene a 64bit, miel bele kell számolni a VGA ramot is. Ha megnézed a rendszered, a win csak 3,5Gb-t lát a ramjaidból(start menű, sajátgép, jobb gomb, tulajdonságok. Nem a parancsikon, hanem mindenképp innen megnyitva!). Szóval akár ez is lehet az instabilitás oka...

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21099 üzenetére

Nem tudom, hogy olyan egyszeru-e csak ugy a fegyvermodokat ratelepiteni az alap jatekra.
    Ugyanis minden fegyvernek van egyedi leirasa, kell szerepeljen hozza minden dolog ami le van irva a parametereiben, akkor kell hozza maga a fegyver modellje stb.
    De mivel a mod-ok, pl az Enot is az alapjatekon alapszik, elmeletileg minden helyesen be kell legyen allitva magahoz az alapjatekhoz igazitva.De lehet hogy ez nem igy mukodik ahogy en elkepzeltem, es azert akad ki nalad.Amugy nem tudom, hogy az Enot kulon fegyvermodot hasznal-e, vagy magaban a modban alakitottak ki a fegyverek listajat.
    Mert ha kulon fegyvermodot hasznaltak, akkor az az alappal is kellene mukodjon, ha meg nem, akkor egyertelmu, hogy nem klappol az alapjatekhoz.De az is lehet hogy igen, az az igazsag, hogy eleg keveset tudok meg a jatekbeli fegyverek beteveserol.Tudom hogy kell csinalni nekik egy - a jatekban szereplo fegyverrol - klont, amit aztan ugy alakitgatunk ahogy akarunk.Meg kell hatarozni, hogy honnan olvassa ki a fegyver kepet amit a hatizsakban latunk, meg a fegyver modelljet stb, honnan olvassa ki a fegyver parametereit.
    Ezen tul meg nem ertem az osszefuggeseket.

UI : ugy erted, hogy jelenleg az Enot-ot tetted fel es az lep ki ? Keresd meg a LOG allomanyt, ott van ahol a menteseket tarolja - fejbol most nem tudom, de ha megtalalod nyitsd meg es nezd meg hogy a legveget milyen hibauzenetet ir ki.

• Antonius1978

addikt

válasz Kotomicuki #21086 üzenetére

Ertem, akkor en szerencses vagyok, mert van 3 giga Ram, es 1 giga monitorkartya :DD

• shield

Topikgazda

válasz Kotomicuki #20806 üzenetére

Köszi, bízok benne. Főleg ha ennek alapján más modot is meglehet variálni, pl. a Snipert amit szeretnék megint végig játszani.

hubai1979 ez meg melyik mod? :Y

• shield

Topikgazda

válasz Kotomicuki #20804 üzenetére

Az 1000+ anomáliát megszüntető javítást hol lehet megtalálni? Ez nagyon jól jönne.
    A Sniperben a katonai raktáraknál van olyan terület, ahol csak épp csak átlehet csusszanni a millió anomália között egy helyen.

• sklopp

őstag

válasz Kotomicuki #20656 üzenetére

A robbanóanyagos témára: csak az jó, amit a pincében lehet találni. A létrás pincébe lemászás előtt célszerű gyorsmentést csinálni, ez bug, vagy lemenni nem lehet, vagy kijönni, jó esetben gond nélkül működik. Annyit lehet trükközni, néha mászás közben guggolni, ugrani próbálva megy a dolog.

• dodopek

addikt

válasz Kotomicuki #20636 üzenetére

Ajánlom figyelmedbe a mod világ rendkívül széles palettáját...
    Lelkes kis csapatunknak köszönhetően magyarítva, segítő weboldallal támogatva ott van például a The way in Pripyat, illetve a frissen lefordított, készülő weboldalú AMK 2.0 Devolution
    A wip teljesen eltörli az alapjáték küldetéseit, és ki is van hagyva Zaton, és Jupiter, helyette van cordon,mocsár,csernobili atomerőmű, stb.
    Az AMK-ban benne van az alapjáték+ vagy 40 küldetés, plusz területekkel.

Nézegesd a weboldalakat, és ha az AMK-t választod, írj rám, mert hivatalos tesztelővé léptetnélek elő.:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés