Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Musicking #25954 üzenetére
Én már neki álltam a GM 2.2 + Сборка + STCoP WP + ПАТЧ 0.5 -nek. Még csak Kordonban vagyok, nem tudom mit dob rajta a Сборка, a grafika elég jó és kicsit nehezebb. A STCoP WP mod nem tudom kellett-e rá.
A fegyver fájlt nézve kb. 1/3-a a Sniperben levőnek. Tegnap elkezdtem az SGM2.2 fordítását hozzá igazítani. A páncéloknál nagyobb a teher szállítás. Eddig néhány lőszer és fegyver leírása hiányos és van egy új tárgy (a képről nem tudom eldönteni mi lehet) és sok tárgynak változtak az értékei. Nem is tudom így hirtelen, érdemes-e vele foglalkozni!?
A módosításaid kb. mikorra fognak elkészülni?kompotot2: In Spite Of The Death modhoz biztos nem találhattál fordítást az oldalamon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Update 09.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest