-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
Jack'Daniels #25751 üzenetére
Nincs a GOG-os COP-al semmi gond, csak más mappaszerkezetből kezeli az alapjáték egyes fájljait. (próbáld meg elindítani a gog-os .exe-vel a steames cop-ot, fájl pakolászás nélkül nem fog elindulni)
A telepítős modok a steames és a lemezes verzió fájlszerkezetéhez vannak csomagolva, ahol a gamedata mappán kívük más is módosul , ott már lehetnek gondok.
A csak gamedatás vagy db format-os modok esetén meg ugyanúgy működik mint a steames. -
rétisün
veterán
válasz
Jack'Daniels #25714 üzenetére
ha a 3 doksi megkeresése az aktuális feladat, akkor jó, ha felkészülsz, hogy az se lesz egyszerű....én annak idején vagy ötször töltöttem be az előtte készített mentést, mire mind a 3-at meg tudtam találni, hajlamos a játék csak 2-t betenni a rejtekhelyekre, vagy a korábban linkelt hsz-ben szereplő rejtekhelyeken kívül is van még, amit nem ismerünk..
-
sklopp
őstag
válasz
Jack'Daniels #25714 üzenetére
Itt van néhány lehetőség, de én már ezeken kívül is több helyen találtam.
-
rétisün
veterán
válasz
Jack'Daniels #25540 üzenetére
vagy én emlékszem rosszul, és valamelyik másik modban mutatta
-
rétisün
veterán
válasz
Jack'Daniels #25536 üzenetére
a térkép mutatja, merre kolbászolnak a detektorral.....
-
op.erik
aktív tag
válasz
Jack'Daniels #25536 üzenetére
Modról van szó?
Mert ha nem, mikor az alap CoP-ban össze kell szedni a 3 Veleszt, akkor arra várni kell, majd a reputációd alapján megkapod asszem Bagolytól...Mindenki: In Spite of Death - mikor jön már ki???
Ezt tuti fordítani fogom, ha majd ráérsz SaGa, megcsinálhatjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest