- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Azt mondják róla, hogy fasza, stabil, rövidke, de friss önálló mod angolra lefordítva.
-
Dhampir
félisten
A súlynövelést én is alkalmaztam. A többszöri újrafordulással nő a játékidő és közben újratermelődnek a mutánsok, gyötrelmesebbé teszik a sztalker létet, egyúttal csetepatékra kínálva lehetőséget. Sok cuccal elfutni sem lehet előlük.
Esetleg a letehető hátizsákok (ha volnának) jelentenének kicsit sorskönnyítő megoldást. -
Dhampir
félisten
válasz
shield #35195 üzenetére
Csak sok cheat lerontja a játékélményt, túl könnyűvé válik, a "lassú növekedést" is szolgáló küldetések érdektelenné válhatnak.
Milyen jó ShoC-modokat ismersz?
A ShoC-ban az időre teljesítendő feladatot nem szerettem Jantarnál (?) a föld alatt, amikor a zombik ész nélkül lőttek és ki kellett kapcsolni az Agyperzselőt.
-
-
Erdő
tag
Elkezdtem tegnap A Szövetség idejét, rendesen elindult, játszottam egy kicsit, majd kilépés után nem töltötte vissza a mentést. Új játékot akartam kezdeni, de a legelején, a helis szkriptnél kiakad. Teljesen újraraktam mindent - ugyanaz. Már többször játszottam vele régebben, és tegnap is gond nélkül elindult, azután kezdett el hülyéskedni. Mi lelhette?
-
Dhampir
félisten
Bagolynak nem kellett, de másoknak sem, mindahányszor ott hevert a növekvő fegyverrakás:
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #35185 üzenetére
Stalker mód, de még fejlesztés alatt. CryEngine2 motor hajtja ha kész lesz. Vagyis a minőségre mentek rá. Témája a zóna megismerése, meg minden ami a zónában megtalálható, csak megmásítva felújítva. Egy írónak az elképzeléseit próbálják megvalósítani, szeretnének valami húzósat ami nem fullad unalomba. Van róla egy demójuk, de még fejlesztőket is keresnek.
-
' Tzs ,
senior tag
Azért ezt majd kipróbálnám
[Stalker: Legacy of Times] | [Gameplay] | [link 2] | [link 3]
-
Erdő
tag
Nemsokára induló minisorozat a katasztrófáról. [link]
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #35177 üzenetére
Nyilván, hogy van, ezzel valamennyire tisztában is vagyok, csak most felfedeztem olyan részleteket, amikre korábban nem terjedt ki a figyelmem.
Ha játék, ha nem, számomra etikusabb a szemtől-szemben való megütközés, mint a hátulról való lelövés, de ez itt egyéni probléma lehet.
Most valahogy kicsit műanyagízűnek éreztem a játék elejét, a sztalker hangulat kevéssé jött át. Lehet, hogy például a Clear Sky mégis hangulatosabb?
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35173 üzenetére
Tényleg, már rémlik. Egy jó moddal még fel lehetne dobni, ennyi idő után már valahogy nem fogott meg az eleje.
Régebben nem is figyeltem fel arra, hogy ekkora frakcióháború zajlik az elején.
Máskor mutánsok hordában jöttek-mentek és azokra lövöldöztek, de itt nem tudom miért paprikázódtak fel ennyire a kedélyek. Még meg is sebesültem, amikor a harcolók közelében csámborogtam.(#35171) Aarpok
Szakállt sem kell félteni, a kormány formájú képződményért egyből fizetett Tonhalasnak.
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35172 üzenetére
Egyszer én is nekifutottam kíváncsiságból, de folyton át akartak ba** ni minden üzletnél, szóval gyorsan dobtam is. Egyébként anabolitikus szerből a másik kettőt megtalálod annak a csatornának a végén, ami a nagy savas tónál nyílik, ahol az egyik lezuhant heli található. Ezen keresztül távozol a vérszopók fészkéből.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #35170 üzenetére
Megkapod a Big Boss azaz Nagyfőnök kitüntetést.Szakáll majd állandóan elmond mindenféle szemétnek és a sztalkerek is semlegesen állnak hozzád esetleg Bagoly nagyobb kedvezményt adhat felszerelésekre.A befejező videóban meg szerintem az lesz hogy Szakáll elhagyja Skadovskot és a banditák illetve Szultán veszi át az irányítást.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35169 üzenetére
Igen, mert amíg Szultánnal és Szakállal nem beszéltünk, elég gyakori a banditákkal való megütközés a környéken.
Magas pontot választva érdemes a csövekre felkapaszkodni, amúgy is van ott egy kis rejtekhely.
Régen hamar iparkodtam eljutni a Szkadovszkra, eddig sosem néztem körbe előtte, csak az Irányító barlangját kerestem fel az anabolikus szer miatt.Valaha párszor már végigvittem a játékot, de most új szemszögből tárult fel, ám egyelőre csak "belenyalok" a sztoriba, nem tudom hosszan folytatni.
Egyébként választottál, illetve a többiekhez is szólván, választottátok Szultán-féle megoldást a banditák mellé állva. Az vajon milyen fordulatot eredményezne a történetben és a küldetésekben?
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35167 üzenetére
Valószínűleg. 😁 De kitörés után én mindig gyorsan körbefutottam a környezetemet, mert ahogy a közmondás is tanítja: “Aki nem lép sietve, kitörést kap testére...” 🤪 De komolyra fordítva, sok ingyen cucc szerezhető be így a szerencsétlen hulláktól. A kitörésre kifejlesztett anabolikus szteroidot ne felejtsd el használni. Három alkalom, és onnantól csak elájulni fogsz, valamint leesik a minimumra az életerőd. Én sokszor direkt felmásztam valami magas pontra, ahol a mutánsok nem érnek el, és csodáltam a kitörés fényjátékát egészen ájulásig... 🤣🤣🤣
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35165 üzenetére
A hídon a menetoszlopban talált iratokat nyugodtan eladhatod. Szellem, Agyar, és Lövész feljegyzéseit szerintem csak a végén add Lövésznek. A PDA-k közül Bárkásét, és Viccesét csakis Kardánnak. A szolgálatos ellátósét majd Janovon annak az oldalnak, akinek jónak látod. A többit miután elolvastam, általában eladtam. Olyan infók körvonalazódnak benne - ha jól emlékszem - hogy a zsoldosok miként ténykednek Zatontól egyészen a Pripyat-i titkos laborig. De nem kizárt, hogy nem felejtettem közben ki valamit...
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Már nem emlékszem rá, hogy Bagolynak mit szabad eladni és mit nem a PDA-k és dokumentumok közül?
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35162 üzenetére
Nem ajánlja fel, de ez számomra nem jelenti, hogy más módban sincs funkciója. Most az SGM 2.2-ben találtam például gránátokat, amit tudok rugdosni, de felvenni nem. Ha jól emlékszem a Vörös Erdőben az alagútban voltak, ahol az ormányosok, majd a zsoldosok tanyáznak. Csak azért gondolkodtatott el, mivel el el volt rejtve, gondoltam hátha...
-
Papa Joe
tag
válasz
sklopp #35149 üzenetére
Sklopp!
Meg kell, hogy kövezzelek - vagy kövesselek? A konténer raktáraknál valóban megtaláltam a pendrivet! Sőt, két kattintással a helye is megmutatkozott...
Ellenben a Jupiter üzemnél az alagút bejárata mellett, az egyik ládában ezt találtam:
Vajon ez mi lehet? Atomhasító centrifuga kávéfőzővel kombinálva?
Rémlik, hogy mintha az eredeti COP-ban is benne lenne, csak azt nem értem, hogy ha nincs funkciója, miért volt elrejtve? -
Dhampir
félisten
No meg aztán együtt többre ihatjuk, vagy ahogyan Ikszes mondaná, összehúzott szemekkel hosszan nézve a szemétdombi szürkületbe (lásd Szemétdombi mesék fejezet "Lövése sincs róla" naplójából) és viseltes sildes kapucnija alól egy sercintéssel kísérve:
- Bármikor bejöhet, de egy biztos: a kifosztás esélyesebb.
Egy Mókus Viki nevű tálker dalolta valaha:
"Kérget fest a Zsiga máma, nyest a Tóni avatárja,
De ha mesélsz, nemsokára visszavárhatsz:
SzervJóska, Sarabol, Nyeleskofa, Fincsi, Kátyú, Láma,
S valahány név a mandzsúr naptárban,
Elnyűvök még hozzátok, a viszon' látásra Fajd-társak!" -
Dhampir
félisten
válasz
sklopp #35151 üzenetére
Random adhatna új küldiket is minden következő játéknál.
Például bemegy Vinyó bácsi a söntésbe a Zaboson, és egy ilyen fura sityakos fószer himbilimbis fityegős gázcsővel a torkán elküldi Sóbánya-Alsóra Kövirózsáért. Nemsoká jön is, de futva ám a kisöreg, hátsójában egy falka Ábécéssel, akik le akarják vadászni egy marék rizsért.
Hosszas tanakodás után Obiban van Kend Kendersodró Schultz Imre (a Zorró sövényén kívüli minden egyezés kizárt) előlép a törött csempés mosodából és átnyújtja egy szétpukkadt Hajtű mosógépből fűnyíró motorrá transzmutált kolbásztöltő robot utolsó anyacsavarját, amit majd be kell hajítani Ripacsban a Turmix Nyalómániába.
Késő hajnalig tartó alvás, evés-ivás és kevés menetelés után- hála Kalapűznek, aki büntet is mert néha felcsap jegyellenőrnek-, naszóval lasszóval és egy fakanállal a szimat tatyóban nekivágnak egy programozási hibából keletkezett térképlyuknak. Azonmód komótosan át is esnek a térkép alá, amiből csak a legutóbbi saját mentés meg a söntés csillapíthatja le a kedélyeket.
Már minden frankofón, amikor a fővárosi Metróból behozott ártalmatlan homleszről kiderül, hogy Sörös Győző, akinek már jó napja van. Ekkortájt mindenki feszültebbé válik, mert egy zárlatos vezeték miatt áram futott végig a Zaboson. Egyedül Joga az, aki a Büntető Törvénykönyvet lapozgatja, mert elvileg jól szigetelt, egykoron elfolyt veszélyes hulladékot rejtő műanyag hordón ücsörög.
Most már csak Mivan Korhadovicsot kell felkutatni azon a helyen, ahol még a király sem gyalog jár, hanem cikkcakkban futva menekül a sziklák közé. Ekkor tűnik elő egy kopasz talker, akit Tarházinak becéznek. Viszkiben utazik, de be már nem visz. Egykor Kalapűz vetélytársa volt, de az jól megbüntette és leszállította az Ólakútban az egyik roncs mozdonyról, mivel nem volt neki érvényes átszállójegye.
Szerencsénkre Ikszes már várja őket, akinél, ha szerencséd van, telitalálatod lehet, de ha nem, akkor az összes pénzedet elveszi és fenyőgallyal ütheted az üres láda porát.
Vannak ilyen küldetések.
-
Papa Joe
tag
válasz
sklopp #35149 üzenetére
Sajnos a Sevcsenko motorjának tetején csak egy fegyver javító készlet volt. A kotróhajónál sem a kis hajónál a hátizsák, sem a tetején nem találtam a pendrivet. Talán máshová dobálta a gép... Az egyetlen páros amit én használni tudtam, az Janovban a bányában, a markológép legtetején, a két nagy pózba közötti merevítőn pendrive. Kopacsiban az egyik leégett házban nyitja a hátizsákot. A pendriven két kattintással tudtam aktiválni, majd mutatta a térképen is, bár csak akkor, amikor már ott álltam mellette. Mindenesetre nagyon köszönöm a tippeket!
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35147 üzenetére
Pendrive-ot a kóddal találhatsz még Janovban a konténerraktárban a baloldalon (bejárathoz képest) a kerítés melletti zöld szemetes tetején, Zatonban a Sevcsenko egyik motorjának a tetején, más nem jut eszembe. Igazság szerint nekem még egyik sem nyitott egyetlen batyut sem. Így aztán későbbi játszások alkalmával már nem is kerestem. Ha batyut kérdeztél, Janovban az északi alagútban (ahol a két törpét kell elintézni) az egyik mozdony tetején, Zatonban a kotróhajó mellé kötött uszály fülkéjében, több nem jut eszembe.
-
Papa Joe
tag
Namaszte!
SGM 2.2 újabb kérdés...
Janovnál megtaláltam a kóddal védett hátizsákhoz a feloldó pendrive-t. Zatonon Noé ladikjában van egy hasonló, viszont annak sehol sem találom, pedig eléggé alaposan szét szoktam nézni mindenfelé. Esetleg valakinek egy kis emlékmorzsa?
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #35145 üzenetére
tzsweb fórumtárs által megőrzött dodopek honlap tartalma, a fellelhető képek talán segíthetnek:
Esetleg még YouTube videókból, ha más megoldás nincsen.
Ha jól emlékszem, Pripjaty felé az alagút elején kell vigyázni, hogy idő előtt ne nyiffanjon ki a fontos információt hordozó mellékszereplő.
-
Aarpok
őstag
-
' Tzs ,
senior tag
[Sins of the Past - A múlt bűnei]
Ez egy tetszetős mod lesz ha elkészül, szerintem érdemes odafigyelni rá: [Sins of the Past - A múlt bűnei] Sztori alapú mod, átdolgozott térkép, a kinézete alapján nekem a Wind of Time-hoz hasonlít és ami nekem külön öröm, hogy benne van a Spectrum projektből megismert Kurchatov pálya is
Remélem tud angolul majd a mod, így talán könnyebb lenne a fordítás is
-
batman91
őstag
Sziasztok!
A Misery mod-ról mit tudtok mondani? Megéri azt leszedni? Olvasgattam róla, hogy nagyon hardcore és elég sokat változtat a játékmechanikán és amúgy is szeretem a kihívásokat. Videók alapján is egész jónak tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményeitekre. A válaszokat előre is köszi!
-
shield
Topikgazda
válasz
Papa Joe #35134 üzenetére
Itt az a szerencsés helyzet, hogy kapsz választ, jó a társaság.
Nekem is kell mindig segítség, mert nagyon sok mindent elfelejtek. Vannak modok, amikre már végképp nem emlékszem. Az öregség nem betegség, csak rohadt kellemetlen.
Úgy néz ki, hogy hamarosan megint lesz sok időm, újra elő szedem a modokat. -
-
Papa Joe
tag
válasz
sklopp #35133 üzenetére
Az az igazság, hogy valamiért ezek a "ghost" tárgyak problémája engem eddig valahogy elkerült. A SOC-ban még emlékszem, hogy voltak határidős feladatok, amit elbukhattál, de azok sem túl fontosak. Ha jól emlékszem - ami korom okán azért nem kizárt - olyanok mint pl: "hozz egy husiszemet". Talán azért is lehetnek számomra ismeretlen dolgok, mert eddig főként önerőből oldottam meg az ilyen problémákat, esetleg néztem pár videót. Nem ez az első fórum, ahol megfordulok, de az első ahonnan nem fordultam szinte azonnal ki. Furcsa, ha valahol nem néznek azonnal lámának, ha véletlen nem tudsz valamit, amit a másik igen. Egyszóval köszönöm, na...
Respect! -
sklopp
őstag
válasz
Aarpok #35132 üzenetére
Én úgy szoktam, amint megérkezem a Szkadovszkra, leccucolok a ládámba, elsőnek körbekérdezek mindenkit, nyilván Kardánt is, először megyek Bárkást keresni, plusz a barlangban körülnézni mert több arti is van, meg szokott lenni egy zsebteleporter is. Utána megyek a cimboráját megkeresni. Így még sohasem fordult elő hogy eltűntek volna. Szerintem ott van az oka a gyors eltűnésnek, ugye a hullák többsége bizonyos idő után eltűnik, de néhány megmarad, akinek szerepe van a történetben később is. Úgy néz ki, Bárkás véletlenül az eltűnők csoportjába került, programhiba lehet.
-
Papa Joe
tag
válasz
rétisün #35127 üzenetére
Rétisün, Aarpok! Nagyon köszönöm, de akkor ezt úgy látszik buktam...
Sokkal messzebb vagyok annál, mintsem hogy ezért betöltsem a korábbi mentést. Reménykedtem benne, hogy talán csak máshová dobta be a gép, de mindegy. Erről a hibáról nem hallottam - vagy csak nem emlékszem valamiért - pedig mind az alapjátékot, mind a magyar nyelvű mod-okat végigtoltam, az SGM az utolsó.
Szó, mi szó egy mostani verziójú CoC magyarításnak én is nagyon örülnék, de ha esetleg egy másik mod érkezne, - normális történettel, kezelhetően optimalizálva - ugyanolyan boldog lennék.
Áldassék érte a készítők, fordítók keze!!! -
' Tzs ,
senior tag
Papa Joe: köszi a leírást, én ennyire nem merültem bele, de akkor nem lehet rossz ez, kivéve a Call of Darth Vader lehetőséget
Én is úgy emlékszem, hogy azonnal kell menni érte, amint megjelenik a feladat.shield: A CoC fordításnak én is örülnék
-
rétisün
veterán
válasz
Papa Joe #35126 üzenetére
úgy emlékszem, bárkás teste el szokott tűni, ha később mész el 'érte' amint megvan a feladat, egyből menni kell.
más is belefutott ebbe, ha jól rémlik, illetve azt hiszem én próbálgattam is annak idején, mennyire 'sürgős' megkeresni, és nem mindig volt ott, ahol lennie kell.
-
Papa Joe
tag
Dhampir! Call of Darth Vader? Erről még nem hallottam, de ha kijön, mindenképpen végigtolom! Nyakánál fogva vágnám falnak az irányítókat...
SMG 2.2-ben nem találom Bárkás testét a leégett falu alatti savas barlangban. A társát - nem ugrik be a neve - a fenyőtölgy anomália mellet a szokásos helyen megtaláltam. Alaposan végig szoktam járni mindent, az SGM hátizsákot, és egy másikat is találtam, de a tetem nincs semerre...
Valakinek esetleg egy kis halvány emléksugár? -
shield
Topikgazda
válasz
Papa Joe #35123 üzenetére
Azt írják, hogy mindenhol sugárzás van. A Legendary-ban volt, hogy vehettem fel kísérőt. Valószínűleg többet is lehetett volna, de én csak eggyel vittem végig a játékot, egymást védve. Nyerő volt amikor a kezdőként a Zöldfülűek falujában csatlakozott hozzám egy jól felszerelt exoskeletonos Stalker.
Ha a CoC fordítást is megcsinálná a Ficsoport, az nagy szám lenne. -
Papa Joe
tag
válasz
' Tzs , #35122 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez egy Call of Chernobyl mód, késő őszi grafikával. Néztem több végigjátszást, de engem személy szerint kinyírt, hogy egyfolytában a gázmaszkban liheg a játékos. Sokkal jobban tetszene egy olyan változat, mint pl a Metróban, ahol bizonyos szennyezett részeken kellett, de nem mindenhol. Az viszont, hogy folyamatosan kíséri 2 arc, az tetszett. Nem támadtak előtted, de rendesen védik a hátadat. Azt nem láttam, - vagy csak nem értettem az orosz nyelv miatt - hogy a játékos ad nekik utasításokat, vagy eleve ez a szerepük.
-
' Tzs ,
senior tag
Ez se lehet olyan rossz, [most jelent meg]
-
sklopp
őstag
válasz
' Tzs , #35110 üzenetére
Amit én töltöttem le (Újságíró) komplett telepítendő játék, mint írtam, kép setup file, + magyarítás gamedata. Elkezdtem nyomulni vele, de nem nagy durranás, kissé sivár a játék, az éppen nem aktív szereplők csak álldogálnak magukban, Pripyat szinte kihalt. Indításkor csak veterán vagy mester fokozat választható, de játék közben már lehet a szokott nehézségi fokozatok közül választani. Szerencsére, mert a zombik két mp. alatt simán kivégeznek ha csak kicsit is késlekedik az ember.
Majd kiderül a többi. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #35118 üzenetére
Szerintem mas modokba nem nagyon lehet betenni, mert a modok mar eleve modositottak azokat az allomanyokat, amit ugyanez a mod elkovet, es szerintem emiatt osszeferhetetlen a legtobb moddal.
Valoszinuleg az alap COP-vel mukodik tokeletesen, velemenyem szerint, marmint a fegyver mod, mert az Absolute Nature az csak a texturakat csereli, xFreex is radobta a Turul modunkra, asszem a 3ast. -
' Tzs ,
senior tag
Ja értem... okés.
Ezt be lehet tenni valamelyik modba? [S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - STCoP Weapon Pack 3.0 + Absolute Nature 4] -
' Tzs ,
senior tag
SaGa59: Köszi a bővebb infókat!
Igaziból én még mindig a "Szövetség ideje 3" verzióra lennék főleg kíváncsi majd egyszer, természetesen a te fordításoddal
Az nagyon tetszett és érdekelne, hogy mi a sztori vége az Alfa-bionikusokkal, O-Tudat stb.
(A változás ideje is érdekelne, de az a bugok miatt végigjátszhatatlan a számomra évek óta, amiért mérges is vagyok, pedig a segítsünk Streloknak sztori szintén az egyik kedvenc lehetne... Nálad az hibátlanul futott?)Egy kis érdekesség a S.T.A.L.K.E.R. 2 várók számára:[S.T.A.L.K.E.R. 2 MAP] és egy videó is. Aki jól tud külföldiül, legyenkedves írja meg, hogy miről is van szó itt: [The Untold Story of S.T.A.L.K.E.R. 2]
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #35110 üzenetére
Igazából nincs kapcsolata egy másik moddal sem, viszont Újságíró az egyik szereplője a most megjelent Kalugin regénynek, a Végzetes álmoknak. Ez a történet a mod előtt játszódik és megtudjuk belőle azt, amire a mod csak utal, hogy ki is (volt) valójában Újságíró.
A mod kicsit sci-fi-be hajlik, ha valaki végig viszi. De – szerintem – sajnos tényleg elég mini, ráadásul van benne egy hosszú, repetitív küldetéssor, amit elég idegesítő végig vinni, de ha be akarod fejezni a történetet, akkor muszáj. Vagyis a modder nem volt túl fantáziadús. Egyszer megérheti kijátszani, de csak ennyi van benne. A Rossz társaság egy hasonló mini mod, abban sincs túl sok történet, egy sztori, ami érdekes, de nem hosszú és nem hív második játékra. -
' Tzs ,
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #35107 üzenetére
Már csak arra emlékszem, hogy valahonnan az alap dolgokat feltelepítettem, de egyebet nem.
Más:
Az Újságíró története milyen játék?
-
' Tzs ,
senior tag
sklopp: köszi a tanácsokat
rétisün: valszeg el fog menni az Exodus is szerintem.
Dhampir: Nincs mit
Eltelt egy kis idő, gondoltam újra kezdem a WoT-ot, viszont kérnék egy kis segítséget.
Láttam van a WoT-hoz egy csomó cucc, tesztelgettem is őket, de nem tudok rájönni a normális telepítési sorrendre. Ha ez meglenne akkor az ajánlót is kiegészíteném. A régi leírásban a gamedata + magyarítás van, viszont én találtam spawn menüt, swtc addon-t, HD model addon-t, crash memory.bat-ot, languages pack-ot.Ha pld. az SWTC addon-t felteszem aztán a HD models-t, akkor a lövöldözéskor a golyók helyett szürke téglalapok jelennek meg.
Valaki letudná írni a helyes sorrendet?
-
PeL
addikt
Új STALKER témájú open-world horror játék készül amit érdemes lesz szemmel tartani: Chernobylite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged