- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
McTuja #34004 üzenetére
Dehogynem, mivel ez egy orosz nyelvű telepítő, egyszerűen csak csinálnod kell egy magyar nyelvű telepítőt és minden jó lesz.
Amúgy néhány hozzászólással ezelőtt már szó volt erről a problémáról.
(tzs182-nek ajánlanám, hogy az oldalán a letöltési link mellé tegyen egy telepítési útmutatót, illetve itt az összefoglalóban is meg lehetne említeni a problémát.)
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #32551 üzenetére
van egy voron féle spwan-mod, ezzel mindenféle cuccot tudsz a hátizsákodba rakni, most nem tudom hirtelen honnan lett, legfeljebb feltöltöm valahová, bár nem biztos, hogy ilyen dolgok is benne vannak, amik csak egy-egy modban fordulnak elő. igaz, ezen is lehet segíteni.....
vagy van egy ilyen megoldás, (azt hsizem, nem mindig működött nálam, vagy nem minden modnál) de ehhez pontosan kell tudni, milyen néven szerepel a hiányzó dolog a játékban.
mod: itt azt hiszem megvan, de mielőtt akármelyik módszert megpróbálnád, csinálj egy mentést a komplett gamedata mappáról.
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #32514 üzenetére
jupiter üzemben szokott lenni ilyesmi, ha jól emlékszem. de előfordulhat, hogy többsztör is neki kell futni a keresésnek. többször is töltsd vissza a keresés előtti mentést, mert van, hogy a játék nem teszi be a keresendő tárgyat, főleg ha több is van.
van egy olyan feladat (azt hiszem, az is sgm-enot-sniperben van) valami szolgálatos doksikat kell megkeresni, ott is hajlamos a játék a 3-ból csajk kettők betenni.(#32513) awacs: többet tudnánk segíteni, ha kapnánk egy log-fájl idézetet, az utolsó pár sorból kiderül általában, mi okozza a crasht.
-
Antonius1978
addikt
válasz
McTuja #31070 üzenetére
Hat akkor arra varhatsz, ugyanis nem tudom hogy mikorra fog elkeszulni, ujabban nem foglalkozunk vele, azaz az egyik srac a dinamikus sisak modellt csinalja, a masik meg szkriptet ir, elvileg, de nem beszeltem veluk 1-2 honapja, ugyhogy nem tudom mik a fejlemenyek, ami engem illet, meg gyujtottem jo par zenet, de nincsenek atalakitva a jatekhoz, es kulonben is meg gyujtom oket.
-
Antonius1978
addikt
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #30582 üzenetére
tölts vissza régebbi mentést, hátha előkerül...sajnos ez előfordul a stalker játékokban, asszem valamelyik sgm modban volt, hogy dokumentumokat kellett megkeresni a sötét völgyben. a legritkább esetben spawnolta be mind a hármat (négyet? már nem emlékszem
) a játék, többször neki kellett futni....
-
SaGa59
őstag
válasz
McTuja #30117 üzenetére
Mert a fordítók nem vették észre, hogy ezek a szövegek egy scriptben laknak valahol a könyvtárstruktura mélyén. Ha jól emlékszem a VS_Send_news.script-ben. Óvatosan kell fordítani, mert táblázatban vannak a szövegek, a vesszők "mezőhatárolók", ráadásul itt-ott a scriptbe is bele kell nyúlni, hogy ne angolosan, hanem magyarul rakja össze a szavakból a mondatokat. A ragokkal is vigyázni kell, úgy kell megfogalmazni a fordítást, hogy minél kevesebb rag legyen benne, a hangrendi kavarodások miatt.
-
xFreex
aktív tag
válasz
McTuja #30107 üzenetére
Póbáld meg leszedni ezt. Ez a teljes Enot patchelt, magyarított változat, + némi kis finomítással tőlem.
-
xFreex
aktív tag
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #19573 üzenetére
A félig kész oldalra feltöltöttem a letöltenivalókat. http://amkdevolutionhun.allalla.com oldalon a letöltés/direkt letöltési link menüben megtalálod. Most Te leszel a kisérleti nyúl. Amikor kész a moddolás, két dologra lennék kíváncsi. Az eleén a video, és a helikopterek átvizsgálása feliratozva van e.
Légyszi mindenképp értesíts róla. Telepítés egyszerű. Alapjáték, gamedata mappa felülír, játszik...Marked One! Miért is?
Igazából tudom, de azért jól esik olvasni... -
hubai1979
őstag
válasz
McTuja #18734 üzenetére
Itt van az oldalon az összefoglalóban le lehet tölteni Pel magyarosítását,szépen megy vele. Van olyan küldi, amit krisz-krasz betűvel ír,de semmi probléma,mert a térképen mutatja.A régi fegyver rejtekhelyeken,minden fegyver mellett található egy flesdrive,ami segíti a szerelő munkáját, anélkül csak egy-két dolgot fejleszt.
Található egy-két ilyen kristály,amit jó áron ellehet adni ,csak nehéz,mert 40-50 kg a súlya.
-
Aarpok
őstag
válasz
McTuja #18635 üzenetére
A stabilitás az egy furcsa dolog ennél a játéknál,de amit hubai kolléga linkelt az annak mondható.Aztán még mondhatnám a Way in Pripyat - t is bár itt már volt olyan emberke akinek meggyűlt vele a baja.
(#18637) Antonius1978 Akkor már megérte ez után csak téged foglak ilyenekkel zaklatni
(#18639) dodopek Ha tényleg így volt akkor megint jól beletenyereltem az ajánlásba
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #18145 üzenetére
igen, néztem ott is, de nem volt
az sgm 2.2-re (meg az arra épülő enot, sniper modokra) az absolut nature lite 3-at tettem fel, az enotnak mondjuk kellett is, mert zatonban elég furcsa lila a talaj
valahol van róla kép is.
mod: a sniperben volt zatonban lila a talaj, nem az enotban.
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #18096 üzenetére
Nem, nem az. Legalábbis szerintem nem. Őszintén szólva, még senkit nem ismertem, akinek ennyi gondja lett volna a modokkal.
Szerintem próbáld meg a következőket:
Letörölni a CoP-ot,uninstall, majd a komplett CoP mappa törlése.
C/dokumentumokban törölni(vagy átnevezni) a Stalker-Call of Pripyat mappát.
Futtatni valami registry tisztítót, leg ajánlottabb a CCleaner, hogy a nyoma is eltünjön a játéknak. Persze lehet, hogy ez már túlzás, de hátha...Ezután gép újraindít, CoP újratelepít 1.6.0.2 verzió feltétlenül.
WiP all in one gamedata mappa belepakolása a CoP főkönyvtárába, ahol a bin, localization, stb mappák vannak.
User.ltx-ben átírni9 a gamedata sort true true-ra, ahogy korábban is próbáltad.Esetleg még annyit lehetne tenni, hogy nem rendszermappába telepíteni, hanem csinálni egy játékok mappát, vagy ilyesmit, hogy nem win rendszer mappába tegye a játékot. Nem tudom van e ennek haszna, de egy próbát megér.
Aztán kipróbálni a játékot. Ha nem megy, nincs több ötletem. Ha megy, utána feltenni a magyarítást...
-
-
shield
Topikgazda
válasz
McTuja #18064 üzenetére
Nem tudom Te hogy szoktad telepíteni az alap játékot és a modokat. Én csináltam CoP1602 alap játékból egy önkitömörítő exe-t, Amikor kell akkor csak indít és már mehet rá a mod, minden modhoz új alapot rakok fel. A mentési adatok törölgetését és átírogatását úgy oldottam meg, hogy az fsgame.ltx-ben átírtam egy sort erre:
$app_data_root$ = true | false | user_data\
Így mindig az aktuális mappában vannak a mentési és egyéb adatok ami sokszor megvéd a féltett mentés elvesztésétől.Balathruin a Sniperben én is elcsesztem az alap snipert a tuninggal. Nálam akkor romlott le amikor az éjjellátó távcsövet rátettem, a távolabb levő célt nem találtam el. Most a Brazban ezt a fejlesztést kihagyom, egy fegyvernél sem alkalmazom, biztos ami biztos alapon. Itt a FN2000 Hurricane és az AEK-971 mellé nem is kell sniper.
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #18059 üzenetére
Igen, de a progra file mappán kívül van még egy mappa, ami bekavarhat.
Win 7nél ez könyvtárak/dokumentumok/Stalker-Call of Pripyat. XP-nél már nem emlékszem... Itt tárolja a játék a screen shotokat, mentett állásokat, log file-okat. Ezt a stalker mappát töröld, vagy ha értékes mentett állásaid vannak, akkor nevezd át valamire...Privát vélemem szerint 330Gb vinyót nem megosztani, az informatikai öngyilkosság az adataidra nézve...
-
McTuja
tag
válasz
McTuja #18042 üzenetére
Expression : fatal error
Function : CBlender_default:ompile
File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRenderPC_R1\BlenderDefault.cpp
Line : 63
Description : <no expression>
Arguments : Not enought textures for shader, base tex: act\act_arm_1_bumpfaszom nehogymá alacsony minden statikus és 800x600 de a kurva annyáé nem müködik ++%%%!!/
-
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #18009 üzenetére
itt találsz leírást a telelpítéshez. (Dodopek unofficial WiP oldala)
-
hubai1979
őstag
válasz
McTuja #16621 üzenetére
Bocs,de eddig dolgoztam,ezért nem tudtam neked válaszolni...A mód az már nem a legújabb,de tele van élettel , +45 küldetéssel ,mindenféle mutánssal . Frankó fegyverekkel , a zombik a Yanovon m60-sal meg különféle fegyverekkel szaladgálnak. Magyarosítás egyenlőre nincs hozzá,megpróbáljuk hátha sikerül .
-
xFreex
aktív tag
válasz
McTuja #15622 üzenetére
Nem tudom, mit módosítottál a magyarításban, de ha nem jelent problémát akkor próbáld meg csak az origin hunosítást újrarakni, talán az megoldja az üzenetes gondot. Ha nem akkor valóban az a helyzet, hogy a magyarítás nem tartalmazza a megadott sort.
Esetleg a küldetések menüben nézd meg, hogy a Hawaii-s küldi nem frissült e. (Pl Megjelent a térképen egy irányjelző pont, vagy hasonló.) Végső megoldásnak azt tudom mondani, hogy add vissza a küldit, ha lehet.
-
xFreex
aktív tag
válasz
McTuja #15573 üzenetére
Nos a kép alapján ez SGM 2.2 vagy Enot mod lehet. Javíts ki, ha tévedek. Gondolom az alap játékban szereplő fegyvereket tökéletesen leírja, csak a mód által importáltakkal van probléma.
Ha az általam említett módok valamelyikét használod, akkor a SGM_descr_weapons.xml fájl lesz a bűnös. Vagy törölted a gamedata\configs\text\eng mappából, vagy átírtad a nevét, vag ahogy (#15575) shield kolléga említi, egy olyan karaktert módosítottál a fájlban ami taccsra tette a szerkezetét és a game nem tudja többé olvasni.
Megoldásnak javaslom az eredeti fájl visszahelyezését a külön letöltött magyarosításból.
Ha ez nem mükszik akkor tötöm tovább a fejem.
-
Physicist03
senior tag
válasz
McTuja #15127 üzenetére
Jöttek új infók/képek az In Spite of Death 2-ik részéből
Árnyak völgye 3 új kép (új map):
Új menü/ablak a kereskedelemhez (kategóriákra lesz bontva: külön ablakok a fegyvereknek, töltényeknek, páncéloknak, stb, stb.):
Új anomália: fekete angyal (fontos szerepet játszik majd a fő történetszálban):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Új maszk hud (kikapcsolható lesz!!!):
(#15128) ViZion: Szólok nekik mindjárt
-
Physicist03
senior tag
válasz
McTuja #15124 üzenetére
Igen, de már ne azt a fixet tedd rá, mert van újabb is: Enot Fix 01.03.13
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #15039 üzenetére
Szerintem a VGA-d miatt nem fog elmenni FHD-ban, de ha mondjuk max 1280x1024ben tolod, akkor bátran felrakhatod. És maximálisan igaza van Süninek, hogy tedd fel előbb a gyengébb verziót, ha izomból fut, írd át a gamedata mappát pl gamedata2-re, és tedd fel a grafikai csomago(ka)t, és próbáld ki úgy is. Óriási a különbség.
FONTOS!!!!
Ha 32 bites rendszeren játszol, akkor mindenből csak normál textúrákat tegyél fel, mert máskülömben könnyen out of memory hibát kapsz... -
rétisün
veterán
válasz
McTuja #15039 üzenetére
most látom, a linket meg elfelejtettem
de ezek szerint megtaláltad.....
passz, nem tudom mi számít a CoP esetében gyenge gépnek, én régebben 3 éves 17"-os laptopon is toltam. csináld azt, hogy felteszed a modot, fixet, magyarítást, és mielőtt feltennéd a plusz grafiakai modot, mentsd el a gamedata mappát. aztán ha mégse lesz jó, csak viszateszed az elmentett gamedata mappát, jobb ötletem nincs hirtelen.
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #15037 üzenetére
itt van, hogy lehet levenni.
a fenti kép meg a sniper modból van, játékmenetben kb. ugyanaz, mint az sgm vagy az enot, grafikailag más egy kicsit, meg talán más fegyverek is vannak benne.
linkek, telepítés itt, a sniper itt nincs említve, úgy emlékszem én torrentről töltöttem le.
-
Antonius1978
addikt
válasz
McTuja #13518 üzenetére
Picitt pontositsd vesszokkel amit irsz, mert nem vilagos...
Most akkor .... ah ertem, te a racsokrol beszelsz (keritest irtal).
Tudom hogy hol "volt" (mar kifosztottam a helyet) a raketaveto, de ott nincs semmi...Vajon nem spawnolt nekem ???
Mindegy, meg 1x korbenezek kesobb, koszi a valaszokat.Hopp, most jutott eszembe, az udvaron levo radaron van egy szamzaras hatizsak, az ilyeneket hogyan lehet kinyitani, honnan kapjuk meg a kodot ? Zatonban a daruknal is van egy ilyen egy teherkocsin...
-
Aarpok
őstag
válasz
McTuja #13514 üzenetére
Szerintem az x18 - ra gondolsz (x16 labor nincs a módban).Szabadság bázisán a főépületben az emeleten az egy szobában találsz egy széfet abban lesz.Ahhoz viszont kell egy kulcs amit a renegátoktól tudsz elvenni.Miután a széfnél nyomtál egy F - et írja azonnal,hogy keresd meg a kulcsot.Ekkor megjelenik kb 5 renegát azokat kinyírva az egyiknél megtalálod a széf kulcsát.
(#13513) Antonius1978 pedig abban az épületben lesz amit McTuja is mondott.A helye nem fix nézd át az egész épületet a földet is nézd néha ott van illetve szekrényeken.
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #13179 üzenetére
nem is mondtam egy szóval se, hogy az lennél....
linkeltem régebben (2x is) sgm-térképeket, többek között a gps konduktorok is jelölve vannak rajtuk. kiváncsi leszek, neked meglesz-e a 18, én 15-16-ot tudtam csak összeszedni.
még jó, hgy 12-ért már adja az alternatív gps-konduktort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest