-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
#43960832 #18047 üzenetére
Menüjét, tudását tekintve ugyan az, mint pl. egy 6020-as Nokia, kiegészítve pár funkcióval. (hőmérő, amit ki lehet rakni főképernyőre az óra mellé, zajszintmérő, iránytű, nem túl erős fényű zseblámpa a tetején)
Új korában sem volt igazi strapatelefon, (mint pl. a Samsung B2100), inkább csak csepp-por-ütésálló, mára pedig a nagy részük lepusztult állapotban van, a gumiborítás szeret lejönni a házról és a gombsor is erősen hajlamos a kopásra, "púposodásra" A gyári ház aranyárban van hozzá, az utángyártott pedig szó szerint semmit nem ér. -
orion1025
őstag
-
kutga
félisten
válasz
#43960832 #17122 üzenetére
Huh, már vagy egy hónapja rendeltem, 10k volt úgy emlékszem, új akksival és vékony Nokia töltővel.
Igazad lehet és tényleg utángyártott mondjuk az előlap, az akksi sem passzol tökéletesen, de nem zavaró, masszívan a helyén van, csak van egy kis holtjáték a közepénél. Kíváncsi vagyok hogy válik be a mindennapokban.
-
csoda120
aktív tag
-
orion1025
őstag
válasz
#43960832 #16828 üzenetére
Egyszer már adtam is fel hirdetést itt, de sehol semmi nem volt.Expresszen találtam egy pezsgő színűt még anno, de azt elvitték mikor telefonáltam.Aztán azóta felhagytam ezzel a hajkurászással, pedig közbe-közbe felhívtam pár helyi használt telefonost is hátha akad.
-
draco31
veterán
válasz
#43960832 #16404 üzenetére
Nálam a 7380 vezet azt hiszem. Hogy lehet azt használni? Meg van az amelyiknek a kijelző mellett voltak a gombok, kocka alakú két átlós sarka hegyes, és lekerekített.
mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/sony_ericsson_mobiltelefon/t_szeria/sony_ericsson_t100_retro_mobil_1623762074.html
Tudom hogy ronda szegény, dr esetlez valaki? -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
#43960832 #16219 üzenetére
Szia!
E-bayem is van, rendeltem is nemegyszer már onnan, felvagyok készülve mindenre
Én komolyan gondolom, de ha a kedves tulaj nem fizeti ki akkor nem, most nincs jótékony hamgulatom.
De azt megköszönném, ha linkelnéd a kábelt, nem tudom mikor jutok gép elé, telefonról meg kicsit macerásabb a dolog. -
sunahunter
senior tag
válasz
#43960832 #15832 üzenetére
Múltkor hirdettem egy szép, működöképes szürke 8850-et, jött a srác, a kocsija meg tele volt jobbnál jobb cuccokkal. SIII, 4s, N8, stb. Mondta, hogy másnap megy cserélni a maku 4s-t egy bicóra. Na, nekem pont volt egy eladó biciglim, olyan amit keresett
Végül megvette a 8850-et, én meg adtam a 4s-ért a bicit.
Mindenki jól járt. Ilyen hülye véletlenek is vannak.
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #15785 üzenetére
igen. Ilyen AEG-em nekem is volt amúgy, aztán cseréltem egy 9110 dokkolóra.
Van itthon egy benzines fűkaszánk, kb 5 éve áll a garázsban, mellette tankban ott áll a keverék üzemanyag hozzá. Kimentem, töltöttem a tankjába, 12-15 húzás után be is röffent, ennyi állás után ez nem is rossz szerintem. Le is nyírtam a garázs előtt a füvet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest