- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
Earl_Muttley #17051 üzenetére
Azért a 6310-es már egy komoly telefon. Nem lehet egy napon emlegetni ezekkel a 3210-esekke!
-
Attici
őstag
válasz
Mulderpapa #17043 üzenetére
Pedig ezek a 3210,3310,3410 tényleg tucat telók voltak. Milliós darabszámban. Ezekből gazdagodott meg a NOKIA. Én mindig jobban szerettem a különlegesebbeket.
Hogy valakinek még mindig ilyen kelljen?! -
Attici
őstag
válasz
Mulderpapa #17039 üzenetére
A kutyának se kellenek. Nekem is volt pár ilyen vacakom és talán most is van pár össze-vissza belőle a lakában, pincében. Ezek már tényleg csak a rekord hajigálásokra valók! Szépen repülnek!
-
Attici
őstag
válasz
KSparrow #16988 üzenetére
Nem Te voltál.
Még a 7110-esemet használtam amikor megjelent és rögtön beleszerelmesedtem, és még mindig nagyon tetszik a formája. Sajnos itthon csak aGSM boltokban volt horror áron, hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Amikor meg kint voltam Amsterdamban látom, hogy 10 Euróért árulják feltöltősen! De nem mertem megvenni, mert féltem, hogy itthon nem lehet függetleníteni. Azóta is bánom!
Reménykedtem, hogy már olcsón hozzá lehetne jutni. -
Attici
őstag
2003-as NOKIA 6650-es eladó telót nem tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest