- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
narancsnn #13955 üzenetére
Nem te találtad fel a spanyolviaszt
. Rendszeresen szoktunk olmobil fórumtalálkozót tartani, és itt is mindig meg van hirdetve. A helyzet az hogy nem érdemes túl gyakran mert akkor elég lapos szokott lenni. A legutóbbi nagyon jó volt, de pár hete tartottuk. Ettől függetlenül nem vagyok semmi jónak az elrontója.
-
pszili8
aktív tag
válasz
narancsnn #13917 üzenetére
Én most ~90db nál járok(tavaly ~200db volt),új telefont nemigen vettem mostanában,a meglévőket csinosítgatom,vagy cserélem szebb állapotúakra.Én is nagyon szeretnék már egy vitrint,nem szeretem törölgetni a polcot.Tavaly volt egy gyönyörű vitrin a vaterán kör alakú,körbe üveg ,üveg polcokkal,a teteje és az alja szép fából volt,változtatható színű világítással,sajnos nem volt rá pénzem.
Nálam azért is állt le a gyűjtés,mert elkezdtem komolyan gyúrni,az is viszi a lóvét szépen,dehát egészség mindenekelőtt. -
-
j.bravo
addikt
válasz
narancsnn #10903 üzenetére
Egy "köszönöm szépen" pont jó lesz, de az étcsokit is szeretem ha mindenképp szeretnél érte adni valamit. Persze ha kiderül hogy ez irtó nagy ritkaság és életem meggazdagodási lehetőségét szalasztom el, akkor egyrészt ilyet teszek majd:
másrészt pedig keresek és rádolvasok valami vudu átkot.
-
KSparrow
őstag
válasz
narancsnn #5294 üzenetére
Az az igazság, ezeknél az ár nem csupán a minőséget jelzi. A 3xxx és a 6xxx széria közt azért van különbség. A 3310 egy tucattelefon, míg a 6310i-ből ugyan van több darab is, mégis drágább. mert más kategória volt. Ott az 5110-9110 is. A 9110 mérföldekkel több , mint az 5110.pedig ugyanakkor gyártották őket, és a 9110 az igazat megvallva gyengébb konstrukció. Ezalatt azt értem, hogy míg az 5110 egy BAR formát kapott, a 9110 meg kinyithatós, a két részt ugye csak a zsanérok tartják egybe, a véletlen kinyílás ellen meg egy műa. farkasfog véd, de az se a legjobb minőség. visszatérve a 3310-6310i vitára: a 6310i drágább, mert okosabb. a 3310 még csak a naptárról se hallott, nem hogy a BT-ről. a 6310i könnyebb is, hiszen abban BPS akku van (Li-pol), a 3310ben meg BMC (ni-mh). utóbbival több a baj, gyengébb, silányabb, nehezebb, régibb. a 3310 egy alapfunkciós telefon, a 6310-est viszont üzleti célokra találták ki anno. a következő szint, azaz ezeknek az új generációja a 6230(i), és a 6020. eltér a két telefon célközönsége. igazából a lényeg, hogy szerintem nem egy súlycsoport, nem nagyon lehet őket egymás ellen beállítani. trabant kontra opel astra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest