Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #5059 üzenetére
A szívem szakad meg az ilyen képek láttán....
Na megjött skacok az emlegetett 6230i. Tényleg érdekes, mert amint sim-et rakok bele, elindul egy pillanatra felvillan a Kedvencek-Menü-Névjegyzék gomb hármas meg az akku feszültségszintje, de aztán kikapcsol, majd folyamatosan bekapcsolgat, de világítás nélkül, csak a töltöttséget jelzi ki, majd megint ki, majd megint be...
Erre aszontátok, hogy antenna gond. Kicseréltem a saját antennámmal, de azzal ugyanez? Valami ötlet még? Ha nem nem gond, elteszem alkatrésznek.Ja és kipróbálgattam az alábbi kombinációkat:
1. 6230-as 1,3-as "i"-s kamerával --> semmi
2. 6230i 128x128-as sima kijelzővel --> semmi
Sebaj, legalább megnyugodtam
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest