- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
zombinyul #5071 üzenetére
Mi már sokszor próbáltuk de felírják a leadott telefon imeiszámát szerződéskor így nincs csere. A nokiánál meg minősíthetetlen stílusban küldik el az embert. Egyedül a media marktban adtak sokszor telefont de csak kommersz modelleket. Az újaknak akik még ne látták a mai szerzeményem.[link]Nem a 6210es az eladó.
-
KSparrow
őstag
válasz
zombinyul #5071 üzenetére
persze,, de valaol ugyanakkor a kihívástól fosztanak meg minket, hogy élvezhessük, hogy végre megvan. h elosztogatnák, ugyanott lennének, mert nem érte meg összeszedni. valós probléma az újrahasznosításuk, mi meg a falat kaparjuk, de mi se tudnánk mit kedeni ezekkel. az 5200 (vagy 5300) én is sajnálom, de mondjuk nem egy túl ritka darab. sztem az lenne a legokosabb, ha beállnánk, mi akik értünk hozzá, megnéznénk őket, és kibeleznénk alkatrésznek. simán van akár csak a kijelző, ami megérné, hiszen azok nem újrahasznosíthatóak, csak mennek a telepre vagy az égetőbe (holott az akku mellett a legnagyobb tartalomban az trartalmazza a veszélyes anyagokat) és minket meg esz a fene, amikor kéne egy-egy kijelző mert a mienk betört, de nincs 5000 pénzünk a kijelzőre...
ha mindet osztogatnák, nem lenne kihívás a gyűjtés. -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4604 üzenetére
A kijelző hidegen hagy, tőlem monokróm is lehet, a sebessége tényleg gyorsabb volt, de a 6230i sem vészes. A memóriakártya nekem 512 is bőven elég úgyis csak pár mp3 van rajta, meg a telefonos fotók, amiket általában havonta úgyis lementek gépre. A gombok kattogása viszont fontos, úgy értem fontos hogy nagyon halk legyen. 6233-asom is volt pár napig, azon meg se hallottam, állati jó volt, utána jön a 6230i, a többi meg már mind hangos. Megbeszélésen, vagy suliban előadáson sms-t írni azért egy 2730-assal nem vállalnék be, a saturban a nagy zajban is hallottam hogy kattog, kb olyan mint a 3110c-jé.
Ja ez az X2 viszonylag jó telefon is sztem....abban is van zseblámpa -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4602 üzenetére
Ja én nem a kupaktól félek, hanem a kijelzőtől.
2700-m nekem is volt tavaly nyáron nem rossz, de annyit a 6230i is tud és akkor már inkább az, csak ezért adtam el. 2730-ast nyomogattam, egy fokkal szebb mint a 2700 de állatira kattognak a gombjai. 3720 a plusz zseblámpa és az ütésállóság miatt tetszene. Ugye asszonynak is az lesz (Samu B2100), nehogy már én kimaradjak a jóból
Az X2 függetlenül 35k, ha kártyásan bekerül mondjuk olyan 25-30k-ért, előfizuval meg 15-20k-ra az már nekem jó -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4600 üzenetére
Nem merem megkockáztatni, van egy dummy-m, végülis szimpi külsőre, belsőre meg ismerem, de valahogy félnék ha leesik hogy mi baja lesz.
Megmondom őszintén várom az iskolakezdési akciót, mondjuk a 3720-ast adhatnák előfizuval olcsóbban vagy esetleg megjelenhetne az X2 a T-nél.... -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4237 üzenetére
Jah ha nem sokat beszélek (kb 0,5-1 órát) akkor elketyeg nekem is a BL-6C-vel három napot. De amúgy csak kettőt.
És ha pl 4 óra beszélgetés van, akkor második nap délutánjára már megadja magát. Azért a mai izmosabb telefonok (pl E63) kibírnák a két napot nálam sztem. Többek közt ezért is szemezek vele....
-
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4235 üzenetére
A 8310 csalódás volt szám(unk)ra, mert párom kapta, de valahogy nem jött be. Kilóg a sorból....
Hát főtelefonnak keresek, de az N70 nem tetszik sajnos. 5310 igen, de az meg baromi lassan menti a képeket.
E63-at nézegetem egy ideje, kipróbálnám milyen a qwerty (nameg abban zseblámpa is van)
6230 még nem retro szerintem.Mit szerettél a 6230i kijelzőjében? Én jobban díjaznám ha 128x128-as lenne benne hisz az is elég és kevesebbet zabálna az akkubólBocs, mit szerettél a 6230-as kijelzőjében?
-
csoda120
aktív tag
válasz
zombinyul #4149 üzenetére
Most megint elővettem nosztalgiázni
Olyan mint a biciglizés,rárakom az ujjam és már pörög az sms...(#4153) pszili8 Nálam se a bluetooth-al se a joy-al nincs gond,pedig nyúzom eléggé a kicsikét.Lehet kifogtam.
Nekem bejött nagyon a kicsike,mindent tud amire nekem szükségem van.(symbian,MP3,mai viszonylatokhoz képest türhető kamera,MicroSD)
Meg tetszik,hogy olyan kis karcsú -
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4127 üzenetére
Jujj de édes, még a myvip-re is felraktad?
De most komolyan, jó kis telefon volt.minolta5: hát nem tudom miért mondja mindenki ezt, a párom ugye 6230ast kapott miután kinyírta a 3110c-jét és nem jöttünk rá, hogy miért nem menti el első megnézés után az mms-eket, mire rájöttünk, hogy abban a szoftverben még külön menüpont van
-
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
zombinyul #3645 üzenetére
Olyan jogon, hogy nem hozhatsz be az országba hamis vagy hamisnak tűnő terméket. A Blackberrynél már 1 hónapja nem jött a cucc, amikor egy szép hosszú levelet kaptam a vámosoktól, hogy vámvizsgálat alá helyezik a telefont mert a RIM márkavédelme alá tartozó logókat és feliratokat találtak a telón. Fél év múlva jött egy levél hogy hamisnak találták és megsemmísitették. Szerencsére a seller volt olyan jófej, hogy küldött még egyet, a logókat fekete szigszalagal leragasztotta, mondanom sem kell hogy ez simán mgérkezett. Hogy miért kellett ennyire ez a teló? Egyszerűen itthon nincs olyan telefon ami qwerty-s és 2 sim-et kezel egyszerre.
Remélem hogy a 8855 utángyártott háza miatt nem tűnik majd hamisítványnak, ezektől az idiótáktól minden kitelik... -
-
KSparrow
őstag
válasz
zombinyul #3339 üzenetére
figy még ezt próbáld ki, 6680on és 6600-n megy, (sanons az én n-gage-m nem jut el eddig se, de symbian, egy próbár megér )
na de ezt nézd meg:
kikapcsolod, elkezded nyomni a csillag+zöld+3 gombokat, ezeket nyomba még be is kapcsolod a telefont (közben nyomod a gombokat)
elvileg ilyenkor formázza magát a telefon, azaz mindent visszatesz a gyárira. nevek, letöltött cuccok mennek, de lehet megindul a kicsike.ma mit szereztem (mégegyszer kösz, Minolta,) Nokia 2110 Olimpifon!! (ezzel már 186 telóm van, és 106 Nokia...
)
-
-
bepe79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged